Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie rozumiem, to ona wciaz jeszcze w schronie? Mimo,ze oferowalismy DT?
No to sobie pohopajacie dalej. Az sunia przez TM przejdzie. Wtedy mozna jej jeszcze wirtualna swieczke zapalic i napisac " biegaj szczesliwie za TM" :angryy:

Posted

monika55 napisał(a):
Pajunia, sa pewne sprawy, o ktorych sie nie pisze. Na razie hopamy. W tej chwili tylko tyle mozna.

Monika, odezwij sie do mnie na halo, ok?

Posted

Ciocia mnie miziala :lol:

Ten puszysty taki wielki ale straszna z niego ciapa.

Zaraz wkrotce przyjechala druga ciotka i zabrala mnie do mojej pani.

Zamieszkalam w ogromnej willi z fajnym chlopczykiem, jego rodzicami i psiakami. Nawet moge posluchac koncertu muzyki powaznej . Na spacery moge chodzic na pobliskie laki. Jest ich tu mnostwo.

A tu przytula mnie moja pani

Od malego braciszka dostalam pyszne przysmaczki

Lepiej nie moglam trafic. Zostalam od razu pokochana.

Sadzuniu, szczescia na nowej drodze zycia - mala ksiezniczko.

A od cioci aniola i dobrej wrozki z bardzo daleka, nasza Sadzunia otrzymala kartke z zyczeniami na nowa droge zycia:

Een nieuw huis! = Nowy domek

[SIZE=+1]Lieve Sadza,
[SIZE=+1]Ik wens je van hieruit een hele fijne thuiskomst toe bij Marlou
[SIZE=+1]Ik hoop voor je, dat je nu kan gaan genieten van een heerlijk leven, een nieuw begin waarin je nooit meer bang hoeft te zijn voor wat dan ook! Je zult nu altijd een veilige plek hebben waar je je verder kan gaan ontplooien en plezier zal hebben, meisje!
[SIZE=+1]Heel veel geluk in deze toekomst gewenst!
[SIZE=+1]Een dikke knuffel van mij, Gxxxx

Kochana Sadzo

Życzę Ci stad bardzo szczęśliwego powrotu do domu, u Marlou.
Mam nadzieję dla ciebie, ze teraz bedziesz mogla cieszyć się wspaniałym życiem, jego nowym początkiem, gdzie nie musisz juz niczego sie bac się i martwić o nic! Zawsze będziesz miała bezpieczne miejsce, gdzie możesz sie rozwijać i dobrze sie bawic, dziewczynko!
Dużo szczęścia w tej wymarzonej przyszłości!
Ogromne usciski Gxxxx

PS. Musze dopisac, ze to nie ja jestem autorka, hehe...to wyjatkowa ciotka ...bardzo wyjatkowa.

Posted

[quote name='dusje']Ciocia mnie miziala :lol:

Een nieuw huis!

[SIZE=+1]Lieve Sadza,
[SIZE=+1]Ik wens je van hieruit een hele fijne thuiskomst toe bij Marlou
[SIZE=+1]Ik hoop voor je, dat je nu kan gaan genieten van een heerlijk leven, een nieuw begin waarin je nooit meer bang hoeft te zijn voor wat dan ook! Je zult nu altijd een veilige plek hebben waar je je verder kan gaan ontplooien en plezier zal hebben, meisje!
[SIZE=+1]Heel veel geluk in deze toekomst gewenst!
[SIZE=+1]Een dikke knuffel van mij, Gxxxx

Magda, a nie mogłabyś to w jakimś bardziej zrozumiałym języku napisać;)? Oczywiście jak już odeśpisz te nocne eskapady:lol:.

Posted

Sa juz pierwsze doniesienia :eviltong:

Sadzunia spala w salonie z Pania. Pani nie chciala jej zostawic samej :lol:

Dzisiaj poznala sie z reszta towarzystwa, wszystko poszlo gladko, do kotow musi sie przyzwyczaic bo poki co, to dla niej dziwne stwory :evil_lol:

Rodzina ma o niej jak najlepsze zdanie, mowi ze mala jest bardzo oddanym psiakiem i kochanym.

Rankiem juz zaprzyjaznila sie na dobre z Romanem synkiem Pani i jej coreczka. Zaraz bedzie fota :cool3:

Przed wyjsciem do szkoly ogladamy TV - Sadzunia nie moze doczekac sie glaskow:multi:

Posted

Nadszedl na maila filmik, ale za nic nie moge otworzyc pliku:-( Musze zaczekac na powrot do domu mojego "speca".
Moze on zaradzi. Koejne doniesienia z ostatnich minut : mala sie zadomowila :loveu::multi:....na dobre;)

Chyba nie musimy sie martwic o jej przyszlosc; trafila idealnie - swoj spotkal swojego:cool3: