dusje Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Tez tu jestem obecna i jestem dalej dobrej mysli.:lol: Quote
kmonika Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 :multi:Sadzunia na pierwszą,moze uzbieramy na dt dla niej? Quote
wilczek007 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 było na nia allegro ale...bardzo znane mi uczucie: nikt nawet nie zajrzał...:shake: Quote
wilczek007 Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 hopaj do góry bo cie nie zobaczą... Quote
bumerang Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Czy sunia ma jakieś ogloszenia?? to śliczna maleńka sunia:loveu: czy mozna jej wiecej fotek porobić do ogłoszeń? trzeba działać i szybko małą zabrać :shake: Quote
pajunia Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Nie rozumiem, to ona wciaz jeszcze w schronie? Mimo,ze oferowalismy DT? No to sobie pohopajacie dalej. Az sunia przez TM przejdzie. Wtedy mozna jej jeszcze wirtualna swieczke zapalic i napisac " biegaj szczesliwie za TM" :angryy: Quote
monika55 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Pajunia, sa pewne sprawy, o ktorych sie nie pisze. Na razie hopamy. W tej chwili tylko tyle mozna. Quote
dusje Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 monika55 napisał(a):Pajunia, sa pewne sprawy, o ktorych sie nie pisze. Na razie hopamy. W tej chwili tylko tyle mozna. Monika, odezwij sie do mnie na halo, ok? Quote
wilczek007 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Sadzunia opusciła schronisko i jest w drodze po swoje szczescie;) Quote
monika55 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Jade po nowe zycie http:// Jestem na spacerze http:// Quote
wilczek007 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 a wiecie ze tam obok Sadzuni to siedzi Carrie?:loveu: Quote
Ajula Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 a dokąd ta pięknota pojechała? Już do DS? Quote
dusje Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Sliczne foteczki, a najsliczniejsze sa sunki :multi: Sadzunia wyglada jak prawdziwa modelka :loveu: Bez porownania z ta fota :-( Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 800x600, rozmiar 93KB. Quote
maksiorek Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Już niedługo sunia będzie w nowym domu. Mam nadzieję, że jutro rano zobaczymy jakieś fotki i dostaniemy pierwsze wiadomości. Quote
dusje Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Najpierw przyjechalam z ta ciocia, z dlugimi wlosami do jej domku i czekalam na druga ciocie :lol: Quote
dusje Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Ciocia mnie miziala :lol: Ten puszysty taki wielki ale straszna z niego ciapa. Zaraz wkrotce przyjechala druga ciotka i zabrala mnie do mojej pani. Zamieszkalam w ogromnej willi z fajnym chlopczykiem, jego rodzicami i psiakami. Nawet moge posluchac koncertu muzyki powaznej . Na spacery moge chodzic na pobliskie laki. Jest ich tu mnostwo. A tu przytula mnie moja pani Od malego braciszka dostalam pyszne przysmaczki Lepiej nie moglam trafic. Zostalam od razu pokochana. Sadzuniu, szczescia na nowej drodze zycia - mala ksiezniczko. A od cioci aniola i dobrej wrozki z bardzo daleka, nasza Sadzunia otrzymala kartke z zyczeniami na nowa droge zycia: Een nieuw huis! = Nowy domek [SIZE=+1]Lieve Sadza, [SIZE=+1]Ik wens je van hieruit een hele fijne thuiskomst toe bij Marlou [SIZE=+1]Ik hoop voor je, dat je nu kan gaan genieten van een heerlijk leven, een nieuw begin waarin je nooit meer bang hoeft te zijn voor wat dan ook! Je zult nu altijd een veilige plek hebben waar je je verder kan gaan ontplooien en plezier zal hebben, meisje! [SIZE=+1]Heel veel geluk in deze toekomst gewenst! [SIZE=+1]Een dikke knuffel van mij, Gxxxx Kochana Sadzo Życzę Ci stad bardzo szczęśliwego powrotu do domu, u Marlou. Mam nadzieję dla ciebie, ze teraz bedziesz mogla cieszyć się wspaniałym życiem, jego nowym początkiem, gdzie nie musisz juz niczego sie bac się i martwić o nic! Zawsze będziesz miała bezpieczne miejsce, gdzie możesz sie rozwijać i dobrze sie bawic, dziewczynko! Dużo szczęścia w tej wymarzonej przyszłości! Ogromne usciski Gxxxx PS. Musze dopisac, ze to nie ja jestem autorka, hehe...to wyjatkowa ciotka ...bardzo wyjatkowa. Quote
monika55 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 :loveu:To wiadomosci - az mi sie plakac z radosci chce. Dziekuje dusje. I maksiorek i wszystkim ktorzy pomogli. Bedzie wiecej wiadomosci? Quote
maksiorek Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='dusje']Ciocia mnie miziala :lol: Een nieuw huis! [SIZE=+1]Lieve Sadza, [SIZE=+1]Ik wens je van hieruit een hele fijne thuiskomst toe bij Marlou [SIZE=+1]Ik hoop voor je, dat je nu kan gaan genieten van een heerlijk leven, een nieuw begin waarin je nooit meer bang hoeft te zijn voor wat dan ook! Je zult nu altijd een veilige plek hebben waar je je verder kan gaan ontplooien en plezier zal hebben, meisje! [SIZE=+1]Heel veel geluk in deze toekomst gewenst! [SIZE=+1]Een dikke knuffel van mij, Gxxxx Magda, a nie mogłabyś to w jakimś bardziej zrozumiałym języku napisać;)? Oczywiście jak już odeśpisz te nocne eskapady:lol:. Quote
dusje Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Sa juz pierwsze doniesienia :eviltong: Sadzunia spala w salonie z Pania. Pani nie chciala jej zostawic samej :lol: Dzisiaj poznala sie z reszta towarzystwa, wszystko poszlo gladko, do kotow musi sie przyzwyczaic bo poki co, to dla niej dziwne stwory :evil_lol: Rodzina ma o niej jak najlepsze zdanie, mowi ze mala jest bardzo oddanym psiakiem i kochanym. Rankiem juz zaprzyjaznila sie na dobre z Romanem synkiem Pani i jej coreczka. Zaraz bedzie fota :cool3: Przed wyjsciem do szkoly ogladamy TV - Sadzunia nie moze doczekac sie glaskow:multi: Quote
dusje Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Nadszedl na maila filmik, ale za nic nie moge otworzyc pliku:-( Musze zaczekac na powrot do domu mojego "speca". Moze on zaradzi. Koejne doniesienia z ostatnich minut : mala sie zadomowila :loveu::multi:....na dobre;) Chyba nie musimy sie martwic o jej przyszlosc; trafila idealnie - swoj spotkal swojego:cool3: Quote
Recommended Posts