Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to teraz tylko wymarzony transporcik, z pewnoscia w tym tygodniu bedzie juz wiadome, czy i kiedy...kochane babeczki wspomniane w poprzednim poscie - juz w akcji, juz organizuja. Bez ich pomocy byloby bardzo cienko ;):multi: Kochane dziewczyny.

Wanilko, mala perelko, do zobaczenia juz w NL.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://

W schronisku jest teraz naprawde trudna sytuacja. JZK / nie szef schronu/ podpisal umowe z innymi gminami i zwoza psy az spod Krakowa. Jest przepelnienie. Wanilka jest teraz w boksie zewnetrznym. Marznie.Trzesie sie okropnie. Nie ma miejsca dla niej w budynku.Ja sie boje czy ona doczeka transportu. Sa jej pieniadze. Moze wiec jakis hotelik?Pomyslcie. Niedlugo psy beda upychane gdzie sie da. Mozemy sobie wyobrazic co sie bedzie dzialo.

Posted

Wolotariusze z JZ laczcie sie, bedziecie potrzebowac duzo sily zeby pomoc w schronisku. Wiem o tym ze juz dwie gminy ktore wczesniej obsugiwal Olkusz :mad: :mad::mad: podpisaly umowy z JZ. Prawda jest ze zaczynamy walke urzednicza na papiery z JZK i panem wetem powiatowym ale to potrwa. :angryy::angryy::angryy:

Posted

Przy schronisku w Katowicach znajduje się hotel dla psów. Psy umieszczane są w osobnych boksach, które mieszczą się w ogrzewanym budynku. Dwa razy dzienne wyprowadzane są na dłuższe spacery, na których mogą się wybiegać i wybawić.
Doba hotelowa kosztuje 10,85 zł.

Posted

Dziewczyny , jest hotelik u pani Beaty na Bziu i w Jankowicach zaraz poszukam nr fona

Pani Beata ul. Stawowa / Jastrzębie 602 570 939 , 032 47 026 72

FART" Mirela Kościcka Nowa 22b
44-264 Jankowice Rybnickie
woj. śląskie
tel. 0790408226

Posted

Jesli w Katowicach taniej, to wg mnie lepiej do Katowic. Pod warunkiem, ze masz transport. Jesli nie, moge pomoc w transporcie. Nie wiadomo jak dlugo bedzie musiala byc w hoteliku.

Posted

Paniczka z Bzia ma drożej ale bliżej...chyba 15 zł za dzien.Do Katowic moge załatwic dojazd nawet teraz w niedziele bo sie tam wybieram więc posiadaczko kapitału Wanilki i reszta decydujcie:p

Posted

Pani Beata z Bzia miała pod opieką już psy ze schroniska . Nasz Qdłaczek był tam bardzo długo .Dostała od Naszych schroniskowców też podziękowanie za opiekę .Nie mogę na tą panią nic złego powiedzieć .
Pani Mirelli nie znam .

Posted

monika55 napisał(a):
Hotelik na Bziu znam. Jest dobry. Pamietajmy tez ze Wanilke trzeba bedzie podwiezc w kierunku Wroclawia chyba. Musi zostac troche na transport.

Nawet jeszcze ciut dalej, bo około 30 km za Wrocław.

Posted

Dziewczyny, zdecydujcie gdzie zabrać Wanilkę, a ja wpłacę gdzie trzeba. Sunia ma 600zł i trzeba ją stamtąd natychmiast zabrać.

Szczerze to nie wiem jak jest w hotelu w Katowicach mimo, że to mój schron. Nie ma wolontariatu to i niewiele się wie.
Ale kmonika ma jakieś info i może tym się pokierujmy.
Cena to nie wszystko. A Wanilka jest najważniejsza.