Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='EVA2406']Dusje, obyś się doczekała na te wiadomości, bo ja to czarno widzę :shake:

"Pozwalam sobie myslec pozytywnie";) Czarne chmury wisza nad ma glowa - jeszcze jeden karniak i wypadam stad :evil_lol:

Nie smiem juz nic wiecej pisac, poza uznaniem i zaakceptowaniem faktow, oraz wyrazeniem moich achow i ochow :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::diabloti:

Propozycje czy tez sugestie, by przeprosic pania wet - traktuje jako kiepski zart, ale nawet i z takiego mozna sie posmiac.....Bo coz nam wiecej pozostalo........ moze entuzjastyczne, nigdy i przez nikogo nie sprawdzone statystyki i czerpanie z nich przykladu......

link [url=http://www.boz.org.pl/sch/sl.htm]Dane ze schronisk woj.

Motto:

siegaj tam gdzie wzrok nie siega...........
:evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti: Adam Mickiewicz- poeta

Tego goscia tez mozna zbanowac :evil_lol: piszac te slowa, nie wiedzial czym to pachnie:evil_lol:

Posted

[quote name='dusje']Nie smiem juz nic wiecej pisac, poza uznaniem i zaakceptowaniem faktow, oraz wyrazeniem moich achow i ochow

Tak... nic dodać, nic ująć... niestety.
Ale, na szczęście, nikt i nikomu nie może zabronić realnie myśleć/patrzeć na/za horyzont... mimo czyjegoś "wyświetlania obrazków jak z krzywego zwierciadła".
A może doczekamy się wiadomości...? Oby prawdziwych. Podobno nic w przyrodzie nie ginie.

Posted

[quote name='ockhama']Tak... nic dodać, nic ująć... niestety.
Ale, na szczęście, nikt i nikomu nie może zabronić realnie myśleć/patrzeć na/za horyzont... mimo czyjegoś "wyświetlania obrazków jak z krzywego zwierciadła".
A może doczekamy się wiadomości...? Oby prawdziwych. Podobno nic w przyrodzie nie ginie.
Takie zwierciadlo ma dwie strony ,zazwyczaj, w przypadku "wyrywnych czy tez nie' psow ze schronisk. Czy Wanilka bylaby wydana do adopcji ze schroniska czy tez 'wyrwana' przez dogomanie zawsze byloby jakies 'ale" i "krzywe zwierciadlo".
Poniewaz Ada-jeje wystepuje tu jako negocjator mam nadzieje, ze bedzie przez to potraktowana jako Osoba neutralna i licze na to ze to Ona bedzie informowala o zyciu Wanilki w nowym domu. Moim zdaniem tak bedzie najlepiej, OK??

A tak prywatnie, ode mnie, wierzysz we wszystko co pisze gazeta Fakt itp??

Posted

OK. ... To poczekamy na tę "neutralną osobę".

[quote name='ARKA']
A tak prywatnie, ode mnie, wierzysz we wszystko co pisze gazeta Fakt itp??

W g. Fakt? Nie. To fakt.

Posted

Lara pani wetka zna ta osobe, a wizyty przedadocyjne dla psa schroniskowego nie przeprowadza sie, chyba nie ma czegos takiego w regulaminie, zreszta sama wyciagalam juz psy ze schronisk i nikt mnie o nic nie pytal.Tlumaczylam juz Monice 55 w rozmowie telefonicznej jak powinna w przyszlosci wygladac adopcja psa ze schroniska zebyscie mogly przeprowadzac wizyty przedadopcyjne jak rowniez wydawac psy nie na umowy schroniskowe. Ale tego wszystkiego nie da sie opisac na forum a oprocz tego trzeba sie dogadac co do wolontariatu.

Posted

[quote name='Szamanka']A kto powiedział, że Arka ma o tym decydować?
Ja raczej widzę to jako PROPOZYCJĘ, a nie NAKAZ.
Czytajcie ze zrozumieniem.
Niech wypowiedzą się darczyńcy. Ich zdanie jest najważniejsze.
Nie doszukujcie się czegoś, co nie zostało powiedziane.

jako darczyńca wypowiedziałam się 20 lutego-niestety-post został usunięty. Szamanko-jako mod powinnaś być przede wszystkim obiektywna.

P.S. Ten kto krzyczy dużo i głośno nie zawsze krzyczy dobrze.

Posted

I znów wracamy do punktu wyjścia tyle że teraz tyczy się Szamanki. Dziewczyny dajcie już spokój. Wanilię udalo się wyciągnąć ze schronu, tego chciałayśmy, no nie? Zamieszka w domowym zaciszu, tego też chciałyśmy, Prawda?

Posted

Punkt 11 Regulaminu forum Dogomania:
"Wątpliwości i uwagi dotyczące sposobu moderowania zgłaszamy wyłącznie na PW moderatora odpowiedzialnego za dany dział, Margo bądź Admina.
Posty z uwagami dotyczącymi sposobu moderowania będą usuwane."

Zmieniając temat:
Mam nadzieję, że Ada-jeje najlepiej zajmie się sprawą współpracy ze schroniskiem. Może to właśnie ona opisze, doradzi... Przecież chodzi o dobro zwierząt.

Posted

No właśnie, czy sunia jest już w domu?

irysek, która kupiła u mnie na bazarku przeznaczonym na Wanilkę 2 czekolady za 16zł postanowiła, że chce przelać te pieniązki na tego psiaka:

http://www.dogomania.pl/forum/f99/smyczki-obrozki-plaszczyki-dla-psow-na-operacje-amika-z-naszego-przytuliska-1-03-a-132089/index2.html

Tzn. ja przeleję, ale informuje Was jak się sprawy mają.

Po przelaniu tych pieniędzy i jednocześnie dołączeniu do konta Wanilki pieniędzy z bazarku razem na koncie jest: 775,15zł.

Aha, i dziewczyny, 10zł mam od kogoś, kto kupił cegielki na aukcji suni chow chow, ale wiedział już, że sunia pomocy finansowej nie potrzebuje i żeby to było na innego psiaka. Ale trzeba zapłacić za allegro dla chow chow, może część z tego pokryje? (trzeba zapłacić 14,10zł, to by jeszcze 4,10zł brakowało). No i co z prowizją za allegro Wanilki? po 1 marca będę musiała ją zapłacić.

Posted

__Lara napisał(a):
No właśnie, czy sunia jest już w domu?

irysek, która kupiła u mnie na bazarku przeznaczonym na Wanilkę 2 czekolady za 16zł postanowiła, że chce przelać te pieniązki na tego psiaka:

http://www.dogomania.pl/forum/f99/smyczki-obrozki-plaszczyki-dla-psow-na-operacje-amika-z-naszego-przytuliska-1-03-a-132089/index2.html

Tzn. ja przeleję, ale informuje Was jak się sprawy mają.

Po przelaniu tych pieniędzy i jednocześnie dołączeniu do konta Wanilki pieniędzy z bazarku razem na koncie jest: 775,15zł.

Aha, i dziewczyny, 10zł mam od kogoś, kto kupił cegielki na aukcji suni chow chow, ale wiedział już, że sunia pomocy finansowej nie potrzebuje i żeby to było na innego psiaka. Ale trzeba zapłacić za allegro dla chow chow, może część z tego pokryje? (trzeba zapłacić 14,10zł, to by jeszcze 4,10zł brakowało). No i co z prowizją za allegro Wanilki? po 1 marca będę musiała ją zapłacić.

juz jestem sorki:oops:...W dogo nieststy bede dopiero jutro...Ale Wanilka słyszałam jest w domku...Jutro powinnam wiedziec więcej.Co do pieniążków...Ja bym bardzo chętnie przeznaczyła je na jakiegos bardzo potrzebujacego chorego pieska, moze pomóżcie bo niewiem na którego...

Co o tym Lara myślisz?

Posted

[quote name='wilczek007']Byłam w schronisku.Wanilka tam jest...wygłaskałam cieszyła sie z odwiedzin;)...tyle tylko wiem że ma tam narazie być.

Jeszcze w sanatorium???????:evil_lol: Glowa staje w posadach:angryy:

Posted

Co???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ona dalej siedzi w schronie?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Nic już nie rozumiem :angryy:

Wilczku,
dzięki za odpowiedź. Słuchajcie, wysyłam zaraz maile do darczyńców czy się godzą na wpłatę dla innych piesków potrzebujących. Jeśli się zgodzą to podeślijcie wątki jakichś bardzo potrzebujących bid.

Posted

[quote name='wilczek007']Byłam w schronisku.Wanilka tam jest...wygłaskałam cieszyła sie z odwiedzin;)...tyle tylko wiem że ma tam narazie być.

No to jak jest z tym domkiem w końcu, jest czy go nie ma. Jeśli domek jest to raczej dziwny, że pies nadal w schronie.
Myslę, że Wanilka nie ma domu, tylko Wam nie chcą jej wydać.
A gdzie tu dobro psa?????????????????????? :-o:mad::-o:mad::-o:mad:

Posted

EVA2406 napisał(a):
No to jak jest z tym domkiem w końcu, jest czy go nie ma. Jeśli domek jest to raczej dziwny, że pies nadal w schronie.
Myslę, że Wanilka nie ma domu, tylko Wam nie chcą jej wydać.
A gdzie tu dobro psa?????????????????????? :-o:mad::-o:mad::-o:mad:

:roll: myśle ze dobrym tokiem myślenia podążasz .....

oki oki już nic więcej nie piszę nie na temat :roll:

Posted

AdaK napisał(a):
O tak Julka bardzo potrzebuje pomocy namawiam aby wzięto ją pod uwagę ma dwa głosy mnie i gamete

Oj..tak...byłam na wątku..widzialam..czytalam...Popieram w 100%...