EVA2406 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Dusje, obyś się doczekała na te wiadomości, bo ja to czarno widzę :shake: Quote
dusje Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='EVA2406']Dusje, obyś się doczekała na te wiadomości, bo ja to czarno widzę :shake: "Pozwalam sobie myslec pozytywnie";) Czarne chmury wisza nad ma glowa - jeszcze jeden karniak i wypadam stad :evil_lol: Nie smiem juz nic wiecej pisac, poza uznaniem i zaakceptowaniem faktow, oraz wyrazeniem moich achow i ochow :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::diabloti: Propozycje czy tez sugestie, by przeprosic pania wet - traktuje jako kiepski zart, ale nawet i z takiego mozna sie posmiac.....Bo coz nam wiecej pozostalo........ moze entuzjastyczne, nigdy i przez nikogo nie sprawdzone statystyki i czerpanie z nich przykladu...... link [url=http://www.boz.org.pl/sch/sl.htm]Dane ze schronisk woj. Motto: siegaj tam gdzie wzrok nie siega........... :evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti: Adam Mickiewicz- poeta Tego goscia tez mozna zbanowac :evil_lol: piszac te slowa, nie wiedzial czym to pachnie:evil_lol: Quote
ockhama Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='dusje']Nie smiem juz nic wiecej pisac, poza uznaniem i zaakceptowaniem faktow, oraz wyrazeniem moich achow i ochow Tak... nic dodać, nic ująć... niestety. Ale, na szczęście, nikt i nikomu nie może zabronić realnie myśleć/patrzeć na/za horyzont... mimo czyjegoś "wyświetlania obrazków jak z krzywego zwierciadła". A może doczekamy się wiadomości...? Oby prawdziwych. Podobno nic w przyrodzie nie ginie. Quote
ARKA Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='ockhama']Tak... nic dodać, nic ująć... niestety. Ale, na szczęście, nikt i nikomu nie może zabronić realnie myśleć/patrzeć na/za horyzont... mimo czyjegoś "wyświetlania obrazków jak z krzywego zwierciadła". A może doczekamy się wiadomości...? Oby prawdziwych. Podobno nic w przyrodzie nie ginie. Takie zwierciadlo ma dwie strony ,zazwyczaj, w przypadku "wyrywnych czy tez nie' psow ze schronisk. Czy Wanilka bylaby wydana do adopcji ze schroniska czy tez 'wyrwana' przez dogomanie zawsze byloby jakies 'ale" i "krzywe zwierciadlo". Poniewaz Ada-jeje wystepuje tu jako negocjator mam nadzieje, ze bedzie przez to potraktowana jako Osoba neutralna i licze na to ze to Ona bedzie informowala o zyciu Wanilki w nowym domu. Moim zdaniem tak bedzie najlepiej, OK?? A tak prywatnie, ode mnie, wierzysz we wszystko co pisze gazeta Fakt itp?? Quote
ockhama Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 OK. ... To poczekamy na tę "neutralną osobę". [quote name='ARKA'] A tak prywatnie, ode mnie, wierzysz we wszystko co pisze gazeta Fakt itp?? W g. Fakt? Nie. To fakt. Quote
Ada-jeje Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Chetnie rowniez przyjade do JZ na spotkanie z osobami ktore sa zainteresowane wspolprca w schronisku. Quote
Ada-jeje Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Lara pani wetka zna ta osobe, a wizyty przedadocyjne dla psa schroniskowego nie przeprowadza sie, chyba nie ma czegos takiego w regulaminie, zreszta sama wyciagalam juz psy ze schronisk i nikt mnie o nic nie pytal.Tlumaczylam juz Monice 55 w rozmowie telefonicznej jak powinna w przyszlosci wygladac adopcja psa ze schroniska zebyscie mogly przeprowadzac wizyty przedadopcyjne jak rowniez wydawac psy nie na umowy schroniskowe. Ale tego wszystkiego nie da sie opisac na forum a oprocz tego trzeba sie dogadac co do wolontariatu. Quote
agawa9 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Szamanka']A kto powiedział, że Arka ma o tym decydować? Ja raczej widzę to jako PROPOZYCJĘ, a nie NAKAZ. Czytajcie ze zrozumieniem. Niech wypowiedzą się darczyńcy. Ich zdanie jest najważniejsze. Nie doszukujcie się czegoś, co nie zostało powiedziane. jako darczyńca wypowiedziałam się 20 lutego-niestety-post został usunięty. Szamanko-jako mod powinnaś być przede wszystkim obiektywna. P.S. Ten kto krzyczy dużo i głośno nie zawsze krzyczy dobrze. Quote
_ogonek_ Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 I znów wracamy do punktu wyjścia tyle że teraz tyczy się Szamanki. Dziewczyny dajcie już spokój. Wanilię udalo się wyciągnąć ze schronu, tego chciałayśmy, no nie? Zamieszka w domowym zaciszu, tego też chciałyśmy, Prawda? Quote
Szamanka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Punkt 11 Regulaminu forum Dogomania: "Wątpliwości i uwagi dotyczące sposobu moderowania zgłaszamy wyłącznie na PW moderatora odpowiedzialnego za dany dział, Margo bądź Admina. Posty z uwagami dotyczącymi sposobu moderowania będą usuwane." Zmieniając temat: Mam nadzieję, że Ada-jeje najlepiej zajmie się sprawą współpracy ze schroniskiem. Może to właśnie ona opisze, doradzi... Przecież chodzi o dobro zwierząt. Quote
_ogonek_ Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Czy wiadomo coś nowego jak się sprawy mają u Wanilii? Quote
__Lara Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 No właśnie, czy sunia jest już w domu? irysek, która kupiła u mnie na bazarku przeznaczonym na Wanilkę 2 czekolady za 16zł postanowiła, że chce przelać te pieniązki na tego psiaka: http://www.dogomania.pl/forum/f99/smyczki-obrozki-plaszczyki-dla-psow-na-operacje-amika-z-naszego-przytuliska-1-03-a-132089/index2.html Tzn. ja przeleję, ale informuje Was jak się sprawy mają. Po przelaniu tych pieniędzy i jednocześnie dołączeniu do konta Wanilki pieniędzy z bazarku razem na koncie jest: 775,15zł. Aha, i dziewczyny, 10zł mam od kogoś, kto kupił cegielki na aukcji suni chow chow, ale wiedział już, że sunia pomocy finansowej nie potrzebuje i żeby to było na innego psiaka. Ale trzeba zapłacić za allegro dla chow chow, może część z tego pokryje? (trzeba zapłacić 14,10zł, to by jeszcze 4,10zł brakowało). No i co z prowizją za allegro Wanilki? po 1 marca będę musiała ją zapłacić. Quote
Ada-jeje Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Powinniscie zadac sobie jedno podstawowe pytanie, czy chodzi wam tylko o Wanilke czy tez o pomoc i szukanie domkow dla psow z schroniska w JZ. Quote
__Lara Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Czy ktoś mi udzieli odpowiedzi na zadane pytania? żeby nie było potem do mnie wątów, że sama podejmuje decyzje o finansach. Hallooooo? Quote
wilczek007 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 __Lara napisał(a):No właśnie, czy sunia jest już w domu? irysek, która kupiła u mnie na bazarku przeznaczonym na Wanilkę 2 czekolady za 16zł postanowiła, że chce przelać te pieniązki na tego psiaka: http://www.dogomania.pl/forum/f99/smyczki-obrozki-plaszczyki-dla-psow-na-operacje-amika-z-naszego-przytuliska-1-03-a-132089/index2.html Tzn. ja przeleję, ale informuje Was jak się sprawy mają. Po przelaniu tych pieniędzy i jednocześnie dołączeniu do konta Wanilki pieniędzy z bazarku razem na koncie jest: 775,15zł. Aha, i dziewczyny, 10zł mam od kogoś, kto kupił cegielki na aukcji suni chow chow, ale wiedział już, że sunia pomocy finansowej nie potrzebuje i żeby to było na innego psiaka. Ale trzeba zapłacić za allegro dla chow chow, może część z tego pokryje? (trzeba zapłacić 14,10zł, to by jeszcze 4,10zł brakowało). No i co z prowizją za allegro Wanilki? po 1 marca będę musiała ją zapłacić. juz jestem sorki:oops:...W dogo nieststy bede dopiero jutro...Ale Wanilka słyszałam jest w domku...Jutro powinnam wiedziec więcej.Co do pieniążków...Ja bym bardzo chętnie przeznaczyła je na jakiegos bardzo potrzebujacego chorego pieska, moze pomóżcie bo niewiem na którego... Co o tym Lara myślisz? Quote
wilczek007 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Byłam w schronisku.Wanilka tam jest...wygłaskałam cieszyła sie z odwiedzin;)...tyle tylko wiem że ma tam narazie być. Quote
dusje Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='wilczek007']Byłam w schronisku.Wanilka tam jest...wygłaskałam cieszyła sie z odwiedzin;)...tyle tylko wiem że ma tam narazie być. Jeszcze w sanatorium???????:evil_lol: Glowa staje w posadach:angryy: Quote
wilczek007 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 dusjeeee...skrzynke masz chyba pełną:evil_lol: Quote
__Lara Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Co???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ona dalej siedzi w schronie?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Nic już nie rozumiem :angryy: Wilczku, dzięki za odpowiedź. Słuchajcie, wysyłam zaraz maile do darczyńców czy się godzą na wpłatę dla innych piesków potrzebujących. Jeśli się zgodzą to podeślijcie wątki jakichś bardzo potrzebujących bid. Quote
dusje Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 wilczek007 napisał(a):dusjeeee...skrzynke masz chyba pełną:evil_lol: Tak mnie ruszylo :angryy: ze zapomnialam wyczyscic, ale teraz juz ok ;) Quote
EVA2406 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='wilczek007']Byłam w schronisku.Wanilka tam jest...wygłaskałam cieszyła sie z odwiedzin;)...tyle tylko wiem że ma tam narazie być. No to jak jest z tym domkiem w końcu, jest czy go nie ma. Jeśli domek jest to raczej dziwny, że pies nadal w schronie. Myslę, że Wanilka nie ma domu, tylko Wam nie chcą jej wydać. A gdzie tu dobro psa?????????????????????? :-o:mad::-o:mad::-o:mad: Quote
Alicja Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 EVA2406 napisał(a):No to jak jest z tym domkiem w końcu, jest czy go nie ma. Jeśli domek jest to raczej dziwny, że pies nadal w schronie. Myslę, że Wanilka nie ma domu, tylko Wam nie chcą jej wydać. A gdzie tu dobro psa?????????????????????? :-o:mad::-o:mad::-o:mad: :roll: myśle ze dobrym tokiem myślenia podążasz ..... oki oki już nic więcej nie piszę nie na temat :roll: Quote
gameta Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 W ramach innych bid w potrzebie - sunia bardzo chora, nikt nie chce pomóc :placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/warszawa-julka-zabrali-jej-dzieci-pobili-wyrzucili-122926/ Quote
gonia66 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 AdaK napisał(a):O tak Julka bardzo potrzebuje pomocy namawiam aby wzięto ją pod uwagę ma dwa głosy mnie i gamete Oj..tak...byłam na wątku..widzialam..czytalam...Popieram w 100%... Quote
Recommended Posts