gonia66 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='AdaK']Co do literek: Wybierasz wolną literkę (ja np. wzięłam R). Następnie ślesz tekst zaproszenia z pierwszego postu do wszystkich osób o nicku zaczynającym się na tę literkę. Jasne? no super a teraz podnoszę!!! :multi: AAAAAAAAAA:roll:No ok teraz już rozumiem. Wybieram więc literkę B:lol: Quote
Red Dingo Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 jestem ..za sprawa zaproszenia :) Sliczna mordko .. tyle dobrych osob Ciebie wspiera .. wiec napewno niedlugo Twoj los sie odmieni !! Quote
Red Dingo Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 moze uda sie zebrac w ten sposb kilka dodatkowych cegielek RED DINGO - Smycz M -1,8m - wspomagamy WANILKE.. (542991137) - Aukcje internetowe Allegro Quote
dusje Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 gonia66 napisał(a):Byłam na pierwszym poście ale kurcze w ogole nie zrozumialam o co chodzi z tymi wolnymi literkami??? Literki z 1 postu sa juz zajete:lol: Pozostale, niewymienione tam, sa jeszcze wolne i mozesz wybrac jedna z nich i przeslac tresc zaproszenia do uzytkownikow dogo o nicku zaczynajacym sie dana literke. Quote
_ogonek_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 A zapomniałam o pierwszym poście :oops: Quote
giselle4 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 ...dusje zapomniała ...zabij:mad: wpłace na dziewczynkę z bazarku na moje bidy schroniskowe, tzn podziele sie ....:-(szkoda suńki. Quote
_ogonek_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Giselko toż to cudowny pomysł :loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Red Dingo']moze uda sie zebrac w ten sposb kilka dodatkowych cegielek RED DINGO - Smycz M -1,8m - wspomagamy WANILKE.. (542991137) - Aukcje internetowe Allegro Dziękujemy :loveu: wilczku, kolejna dziś wpłata: dorota412 50zł Dziękujemy :loveu: Zapisz w pierwszym poście :) Razem na koncie: 267zł :D Quote
dusje Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='giselle4']...dusje zapomniała ...zabij:mad: wpłace na dziewczynkę z bazarku na moje bidy schroniskowe, tzn podziele sie ....:-(szkoda suńki. giselle :lol: nie mam dzisiaj zapedow morderczych ;) Dziekujemy slicznie. Kwiatuszki dla Ciebie i wszystkich kochanych ludzi z tego watku w podziekowaniu :lol: Quote
dusje Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 cegielek czeka na budujacych Wanilkowy dom............................... Quote
_ogonek_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 W górę Wanilko znajdź domek choćby na chwilkę (DT)! Quote
ARKA Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Otrzymalam wiadomosc,ze Wanilka jest juz po zabiegu, na jedna dobe zostaje w gabinecie Pani wet. Quote
__Lara Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='ARKA']Otrzymalam wiadomosc,ze Wanilka jest juz po zabiegu, na jedna dobe zostaje w gabinecie Pani wet. Czyżby? a skąd się nagle wzięły pieniądze na zabieg??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: I dlaczego to zrobiła skoro wcześniej nie było pieniędzy, zaczęłyśmy zbierać, a nagle zrobiła zabieg? chyba musiała wiedzieć, że zbieramy na sunię pieniądze? Skąd się Arko dowiedziała o całej akcji? dlaczego podjęła taką decyzję? Możesz wytłumaczyć nam wszystkim????? Quote
_ogonek_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 w zeiązku z powyższym. Arko, przecież na koncie nie było całej sumy na zabieg to skąd taka informacja? Quote
_ogonek_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Aha skończyłam rozsyłać zaproszenia do literki R :multi: Quote
dusje Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 AdaK :loveu: dzielna babka jestes i w zwiazku z tym otrzymujesz dyplom:lol: Uno momento..... Juz jest:multi: Wanilka przesyla.................. Quote
__Lara Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='AdaK']Aha skończyłam rozsyłać zaproszenia do literki R :multi: Dzięki AdaK :loveu: Czekamy cały czas na odpowiedź Arki. Quote
ARKA Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='__Lara']Czyżby? a skąd się nagle wzięły pieniądze na zabieg??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: I dlaczego to zrobiła skoro wcześniej nie było pieniędzy, zaczęłyśmy zbierać, a nagle zrobiła zabieg? chyba musiała wiedzieć, że zbieramy na sunię pieniądze? Skąd się Arko dowiedziała o całej akcji? dlaczego podjęła taką decyzję? Możesz wytłumaczyć nam wszystkim????? Czemu piszesz wielkimi literami? Widze. I nie pokrzykuj tu na mnie bo.. Dwa, dlaczego pierwszy post nie jest poprawiony, dlaczego wprowadzacie ludzi w bład, wczoraj pisałam co jest suni i w jakim jest wieku!!! A czy mozesz powiedzieco co Ci chodzi, dokladnie??? Sunia jest po operacji o to przeciez chodzilo aby byla zooperowana, czyz nie??:roll: Quote
dusje Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Red Dingo']jestem ..za sprawa zaproszenia :) Sliczna mordko .. tyle dobrych osob Ciebie wspiera .. wiec napewno niedlugo Twoj los sie odmieni !! Czy ktos juz powital literke R ???? Jesli nie, to zrobie to ja:lol: Quote
Red Dingo Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 dziekuje za powitanie Ciesze sie ze sunia zostala zoperowana .. jak sie czuje .. jakie sa jej dalsze losy i prosze o wyjasnienie akcji zbierania pieniazkow .. czy byly konsultowane z obecnymi opiekunami i co sie z nimi stanie w takiej sytuacji .. bo troche czuje sie zakrecona :) a nie ukrywam ze puscilam machine w ruch i nie chcialam stracic wiarygodnosc w zbieraniu funduszy dla takich bidulek w potrzebie Quote
__Lara Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 ARKA napisał(a):Czemu piszesz wielkimi literami? Widze. A czy mozesz powiedzieco co Ci chodzi,dokladnie??? Sunia jest po operacji o to przeciez chodzilo aby byla zooperowana, czyz nie?:roll: Dlaczego??? bo to irytujące, skoro były pieniądze na operacje suni to dlaczego nikogo o tym wcześniej nie poinformowano ??? włożyliśmy we wszystko masę wysiłku, myślisz, że to tak przychodzi wszystko z marszu? wysyłanie setki zaproszeń, chociażbY? jakiej setki, tysiące. Dlaczego nie odpowiesz na pytania? napisałam o co mi chodzi. Wszyscy, a zwłaszcza Ci, którzy założyli wątek suni i go prowadzili, chcą znać odpowiedzi. Dlaczego nikt wcześniej nie zajął się sunią? Czemu została zoperowana tak nagle, jak już się nam powoli pieniądze uzbierały, choć jeszcze nie wszystko? Skąd tak nagle wzięły się pieniądze na ten zabieg skoro ich nie było? No właśnie, chodzi też m.in. o to co napisała Red Dingo. W końcu ludzie wpłacali też pieniądze na operacje suni. Jedynym słowem, dlaczego zrobiono nam taki szwindel? Quote
ARKA Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Red Dingo napisał(a):. jakie sa jej dalsze losy Sunia bedzie w schronisku wiec trzeba jej szukac domu, nie ma jak dom po operacji... Quote
Recommended Posts