wilczek007 Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 ARKA napisał(a):Wlasnie o to chodzi,ze "z inna informacja". I dobrze zrozumials. WEtka moze nawet dzis/ jutro zrobic operacje byle byly koszt pokryte. Stowarzyszenie ma podpisane porozumienie ze schroniskiem minn, ze bedzie je wspieralo, w miare pozyskanych srodkow,: operowalo/kastrowalo zwierzeta. Wetka powiedziala mi, ze sunia moze miec zabieg i byc w schronisku, ze sa dobre pracownice i nawet te boksy w kotlowni(jakkolwiek to brzmi) ale jest tam cieplo,maja duzo kocy, i ciagle wymieniaja psom, w kubraczku po zabiegu moze tam byc i pod opieka pracownic i wolontariuszy, wroci do zdrowia szybko. I mozna suni szukac wtedy domu bo to MLODAsunia, i nic jej poza tym co ma teraz(zwapnienia pokarmu w sutkach), nie jest a nie jak tu z niej zrobiono starego psa(niemalze umierającego) z guzami i nie widomo co w guzie siedzi!! pracownica jest jedna...wolontariuszek jest pare, nie zawsze moga być niestety dziennie. Więc co z tym poczatkiem?... Quote
wilczek007 Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 dziekuje za komplement;) droga arko. Quote
wilczek007 Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Wanilko hop:cool1:...cojest z tym dogo dzisiej??wkleja posty gdzie chce! Quote
ARKA Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='wilczek007']widzicie, tyle co usłyszałam o psie tyle napisałam :niewiem:Skoro tam nie ma nadzieji prubujemy jądać psinie my. A co bidula ma w schronisku zostac tak jak siedzi na zawsze i tam skonac skoro nie ma kasy na leczenie? nie chce mi sie patrzeć na to po raz którys uwierzcie...POMOC PSOM. takie moje motto i nic wiecej... Jesli nie rozumiesz, co to znaczy UCZCIWA pomoc psom, to nie zajmuj sie nimi, wiecej szkodzisz niz pomagasz!!!:angryy::angryy::angryy: Quote
dusje Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Jesli wetka zdecydowala sie zalozyc stowarzyszenie majace pomagac schroniskowym psom to powinna chociaz stworzyc strone internetowa na takie potrzeby, nie uwazasz? Jak przecietny czlowiek ma do niego trafic? Co to za stowarzyszenie ktore nawet nie stara sie o pozyskanie sponsorow? A swoja droga w 2 gabinetach weterynaryjnych mozna puszki postawic na datki dla stowarzyszenia;) Koncze temat, szukam dalej peiniazkow dla Wanilki :loveu: Wanilko do gory Quote
ARKA Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 dusje napisał(a):Jesli wetka zdecydowala sie zalozyc stowarzyszenie majace pomagac schroniskowym psom to powinna chociaz stworzyc strone internetowa na takie potrzeby, nie uwazasz? Jak przecietny czlowiek ma do niego trafic? Co to za stowarzyszenie ktore nawet nie stara sie o pozyskanie sponsorow? A swoja droga w 2 gabinetach weterynaryjnych mozna puszki postawic na datki dla stowarzyszenia;) Koncze temat, szukam dalej peiniazkow dla Wanilki :loveu: dusje, nie mnie oceniac co mogliby, pisze jak wyglada stan zdrowia suczki i jaka jest diagnoza, w jakim jest wieku i co mozna zrobic, chcac pomoc suczce,JUZ. Poza tym przetarg na zarzadzanie byl jakos niedawno, wiec mysle,ze ta umowa o wspolpracy tez jest od niedawna. Quote
dusje Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Nasza Wanilka maszeruje na gore bo dusje musi nieco.....:lol: a ucieka...................................:shake: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Jutro razem z Herspri zorganizujemy bazarek dla suni. Quote
dusje Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Elżbietka_Cieszyn']Jutro razem z Herspri zorganizujemy bazarek dla suni. Elzbietko :multi: Quote
wilczek007 Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 dusje...nie przesadzasz???:loveu::loveu: tyle roboty naraz zrobisz? sie rozpisała z gifami haha Quote
dusje Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='wilczek007']duajse...nie przesadzasz???:loveu::loveu: tyle roboty naraz zrobisz? sie rozpisała z gifami haha Ha:evil_lol: dobry potrafi wiele Quote
__Lara Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Huuuura! kolejny bazarek :loveu::loveu::loveu: dziewczyny :calus: !!!!! Quote
_ogonek_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 w górę podnoszę Wanilkę, dom musi znaleźć choćby za chwilkę :loveu: Quote
dusje Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='AdaK']w górę podnoszę Wanilkę, dom musi znaleźć choćby za chwilkę :loveu: Domek moze byc nawet taki......Wanilka sie nie pogniewa :lol: Quote
_ogonek_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Wiesz co jak Wanilka znajdzie taki dom, to przekaż osobie adoptującej, że jeszcze pokojówkę dorzucisz :lol: :cool3: Quote
dusje Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='AdaK']Wiesz co jak Wanilka znajdzie taki dom, to przekaż osobie adoptującej, że jeszcze pokojówkę dorzucisz :lol: :cool3: Juz nawet jest...;) troche rozbrykana............ ale mozna ja przywolac do porzadku........ Quote
__Lara Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Elzbietka_Cieszyn, ja prowadzę konto suni. A konieczne jest umieszczenie konta w bazarku? nie mogę nr konta wysyłać w PW? będę obserwować bazarek. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Słuchajcie zawiozłam rzeczy na bazarek do Herspri i część rzeczy sprzedane "na pniu". Już są pieniążki, ale nie mamy numeru konta. I to konto tez umieścimy na bazarku. Quote
__Lara Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Kurde, posty przeskoczyły :/ wilczku, a Ty proszę zamieszczaj w pierwszym poście kto dokonał już wpłat z allegro. Pisałam na bieżąco, ale jak chcesz to mogę Ci jeszcze raz podać. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='__Lara']Elzbietka_Cieszyn, ja prowadzę konto suni. A konieczne jest umieszczenie konta w bazarku? nie mogę nr konta wysyłać w PW? będę obserwować bazarek.ok, to skontaktuj się z Herspri i podaj jej numer konta do wplaty. Quote
Herspri Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Już dostałam dane ;) Pieniądze wpłacę jakoś po weekendzie. Jak jutro wystawię bazarek to wkleję tu link. Co będzie z sunią po operacji ? Widzę że niema się gdzie podziać :shake: Quote
__Lara Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 No nie ma Hespri, dlatego zbieramy też na hotelik/ płatne dt :( dużo kosztów :( Skończyłam literę Z :multi: jestem z siebie dumna :p zaczynam Y :) Quote
Seaside Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 hihi niezły pomysł - zgłasza się litera S :diabloti: Śliczna ta Wasza Wanilka - tylko ten brzuszek :( :placz: Porozsyłałam znajomym aukcję allegro - już parę razy się złapali :cool3: Quote
Zuza i Noddy Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Litera Z już się melduje;) Nie bardzo mogę pomóc ale chociaż te 10 czy 20 zła uda mi się chyba wpłacić, więc poproszę o numer konta. Tylko to dopiero po weekendzie. Quote
Recommended Posts