Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ARKA napisał(a):
Wlasnie o to chodzi,ze "z inna informacja". I dobrze zrozumials.

WEtka moze nawet dzis/ jutro zrobic operacje byle byly koszt pokryte.
Stowarzyszenie ma podpisane porozumienie ze schroniskiem minn, ze bedzie je wspieralo, w miare pozyskanych srodkow,: operowalo/kastrowalo zwierzeta.

Wetka powiedziala mi, ze sunia moze miec zabieg i byc w schronisku, ze sa dobre pracownice i nawet te boksy w kotlowni(jakkolwiek to brzmi) ale jest tam cieplo,maja duzo kocy, i ciagle wymieniaja psom, w kubraczku po zabiegu moze tam byc i pod opieka pracownic i wolontariuszy, wroci do zdrowia szybko. I mozna suni szukac wtedy domu bo to MLODAsunia, i nic jej poza tym co ma teraz(zwapnienia pokarmu w sutkach), nie jest a nie jak tu z niej zrobiono starego psa(niemalze umierającego) z guzami i nie widomo co w guzie siedzi!!

pracownica jest jedna...wolontariuszek jest pare, nie zawsze moga być niestety dziennie. Więc co z tym poczatkiem?...

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wilczek007']widzicie, tyle co usłyszałam o psie tyle napisałam :niewiem:Skoro tam nie ma nadzieji prubujemy jądać psinie my. A co bidula ma w schronisku zostac tak jak siedzi na zawsze i tam skonac skoro nie ma kasy na leczenie? nie chce mi sie patrzeć na to po raz którys uwierzcie...POMOC PSOM. takie moje motto i nic wiecej...
Jesli nie rozumiesz, co to znaczy UCZCIWA pomoc psom, to nie zajmuj sie nimi, wiecej szkodzisz niz pomagasz!!!:angryy::angryy::angryy:

Posted

Jesli wetka zdecydowala sie zalozyc stowarzyszenie majace pomagac schroniskowym psom to powinna chociaz stworzyc strone internetowa na takie potrzeby, nie uwazasz? Jak przecietny czlowiek ma do niego trafic?

Co to za stowarzyszenie ktore nawet nie stara sie o pozyskanie sponsorow? A swoja droga w 2 gabinetach weterynaryjnych mozna puszki postawic na datki dla stowarzyszenia;) Koncze temat, szukam dalej peiniazkow dla Wanilki :loveu: Wanilko do gory

Posted

dusje napisał(a):
Jesli wetka zdecydowala sie zalozyc stowarzyszenie majace pomagac schroniskowym psom to powinna chociaz stworzyc strone internetowa na takie potrzeby, nie uwazasz? Jak przecietny czlowiek ma do niego trafic?

Co to za stowarzyszenie ktore nawet nie stara sie o pozyskanie sponsorow? A swoja droga w 2 gabinetach weterynaryjnych mozna puszki postawic na datki dla stowarzyszenia;) Koncze temat, szukam dalej peiniazkow dla Wanilki :loveu:

dusje, nie mnie oceniac co mogliby, pisze jak wyglada stan zdrowia suczki i jaka jest diagnoza, w jakim jest wieku i co mozna zrobic, chcac pomoc suczce,JUZ.
Poza tym przetarg na zarzadzanie byl jakos niedawno, wiec mysle,ze ta umowa o wspolpracy tez jest od niedawna.

Posted

[quote name='wilczek007']duajse...nie przesadzasz???:loveu::loveu: tyle roboty naraz zrobisz? sie rozpisała z gifami haha

Ha:evil_lol: dobry potrafi wiele

Posted

[quote name='AdaK']w górę podnoszę Wanilkę, dom musi znaleźć choćby za chwilkę :loveu:

Domek moze byc nawet taki......Wanilka sie nie pogniewa :lol:

Posted

[quote name='AdaK']Wiesz co jak Wanilka znajdzie taki dom, to przekaż osobie adoptującej, że jeszcze pokojówkę dorzucisz :lol: :cool3:

Juz nawet jest...;) troche rozbrykana............

ale mozna ja przywolac do porzadku........

Posted

Kurde, posty przeskoczyły :/ wilczku, a Ty proszę zamieszczaj w pierwszym poście kto dokonał już wpłat z allegro. Pisałam na bieżąco, ale jak chcesz to mogę Ci jeszcze raz podać.

Posted

Już dostałam dane ;)
Pieniądze wpłacę jakoś po weekendzie.
Jak jutro wystawię bazarek to wkleję tu link.

Co będzie z sunią po operacji ? Widzę że niema się gdzie podziać :shake:

Posted

hihi niezły pomysł - zgłasza się litera S :diabloti:

Śliczna ta Wasza Wanilka - tylko ten brzuszek :( :placz:
Porozsyłałam znajomym aukcję allegro - już parę razy się złapali :cool3: