Shell Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Mam do oddania w dobre ręce szczeniaczka płci męskiej w kolorze tricolor (czarno biały z podpalaniem sobolowym), który docelowo powinien być małym psem ok. 30 cm w kłębie. Szczeniątko ma obecnie około 6 tygodni, zostało porzucone na trzęsawisku niedaleko Jełowej, koło Opola, tuż przed Świętami Bożego Narodzenia. Tylko szczęśliwy traf sprawił, że na maluszka trafił Dobry Człowiek, który się nim zaopiekował i odwiózł go do schroniska. Postępowania kanalii, która wywiozła psiątko na mokradła nie będziemy komentować. Potem szczęście uśmiechnęło się jeszcze raz i szczeniorek znalazł się u mnie w domu tymczasowym, gdzie będzie czekał na domek. Jest zdrowy i pogodny, socjalizuje się z moimi psami. Będzie oddany po szczepieniu i odrobaczeniu. Tylko w dobre ręce. Piesek jest w Opolu, ale pomożemy w zorganizowaniu transportu, jeśli nowy dom będzie tego warty. Więcej zdjęć w albumie "Shell - dom tymczasowy", w moim podpisie. Quote
Poker Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 czyli trzeba robić ogłoszenia dla ślicznego malucha. Poproś o to w tytule wątku o pomoc w ogłoszeniach,to dobre ciotki się zlecą i zrobią. :evil_lol: Quote
Shell Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Szczeniaczek ma już allegro.pl Słodki szczeniaczek szuka domu (519053882) - Aukcje internetowe Allegro Quote
betel Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 banerek podlinkowany dla uroczego :lol:maluszka Quote
Shell Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 betel jesteś Aniołem ! :loveu: Dziękuję. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Smyk to bardzo dobre imię dla niego - pasuje! Mam nadzieję, że na mokradłach był tylko ten zbój, a nie cały miot. Ludzie mają chore pomysły. Ładna psina, pewnie szybko znajdzie dom. Miał szczęście, że go jakaś Dobra Dusza zabrała. Zdjęcia ma świetne :p Quote
Shell Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Był już jeden telefon w sprawie adopcji. Do bloku z trójką dzieci (gdzie wcześniej był pies) a teraz są dwa koty. Chyba faceta zagięłam wymogami adopcji, zobaczymy - jak przyzwoity to oddzwoni. :cool3: Szczeniak nie ma imienia, możecie coś poszukać... Na razie wołam na niego puppie, puppie... Quote
Shell Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Mamy też ogłoszenie na alegratka.pl http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1785130_szczeniaki_szczenieta_szczeniak.html Quote
betel Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Mały jest uroczy i powinien wyrosnać na fajnego psiaka. Jeśli chodzi o banerki to polecam się na przyszłość - dziś taki zwykły, bo po Nowym Roku z deka niewyspana jestem i pomysłów brak. Oczywiście jak zwykle osobą , która wskazała mi , gdzie brak banerka była niezawodna Halbinka:lol: A może Miluś??? Taki sympatyczny:lol: Quote
monika55 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Slicznota z niego.Trzymam za domek. Daj go na jakies forum Opola. Wtedy bedziesz miec nadzor nad nowym domem.Jak trzeba to zrobie ogloszenia. Quote
Shell Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Na Opole mam zamiar wydrukować ogłoszenia dla lecznic i sklepów zoologicznych. Quote
halbina Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 skoro został znaleziony na bagnach, to powinien nazywać sie Bajor... może nauczy sie śpiewać?... :evil_lol: Quote
Shell Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Ma allegro.pl i alegratke.pl ,będzie też miał papierkowe w Opolu. Gdzie ogłaszacie jeszcze psy? Nie chciała bym by mój numer telefonu wisiał 5 lat w jakimś ogłoszeniu, którego nie idzie potem usunąć. Quote
halbina Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 cafeanimal ostatnio jest w modzie... no i adopcje.org Quote
Dinka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Oglaszam psy na str: kokosy.pl (wygasa po 1ms.) pineska.pl ( nie wiem po jakim czasie wygasa ogloszenie) gumtree.pl (wygasa po jakims czasie) pajeczyna.pl( nie wiem po jakim czasie) kupiepsa.pl (wygasa po 3 ms.) ogloszenie.trojmiasto.pl ( nie wiem po jakim czasie wygasa) Quote
betel Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 halbina napisał(a):skoro został znaleziony na bagnach, to powinien nazywać sie Bajor... może nauczy sie śpiewać?... :evil_lol: To mi się podoba, podnoszę wątek Quote
halbina Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 jak wiesz, Betelku, mam słabość do Bajora... patrz bajorkowo ;) Quote
Shell Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Nie będzie Bajor bo to mały słodki smyk a Bajor kojarzy mi się z psem przy budzie :eviltong: Wiecie, że to małe coś potrafi wejść na łóżko wyższe od niego dwa razy. Quote
halbina Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 no bo on Bajorek jest... :evil_lol: a że wchodzi/wspina sie na łóżko... to wiemy... mamy tymczasowiczó, to wiemy... :evil_lol: Quote
Shell Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Wszystko na dobrej drodze, że maluszek znajdzie już na dniach ciepły, stały domek. Interesują się nim już dwie osoby czekając na odzew z mojej strony. Będziemy wybierać domki. Quote
betel Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ja też, bo to przeurocza psinka taki Puszek -Okruszek:evil_lol: Quote
Recommended Posts