Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Misia kiedyś miała swój dom i swojego człowieka...Świadczy o tym nienaganne zachowywanie się w domu i ładne chodzenie na smyczy. Została znaleziona przy ruchliwej ulicy, zabiedzona, z kołtunami, wychudzona.Musiała długo się błąkać. Miała też pchły i złamaną łapkę, która na szczęście po włożeniu w gips ładnie się zrosła. Nie wiem jak ktoś mógł wyrzucić taką psinę :placz:. Misia to mix chihuahua, waży 3 kg, ma ok. 12 lat. Jest łagodna w stosunku do dzieci i innych ludzi, dobrze stróżuje maleńka :razz:, alarmuje, gdy idzie obcy. Jedynym mankamentem jest to, że może gonić inne zwierzęta (czyt. kury). W mieście nie będzie z nią problemów, bo raczej nikt na balkonie nie trzyma kur. :eviltong: Może zamieszkać w mieszkaniu lub domu z ogrodem, buda absolutnie odpada dla paniusi w podeszłym wieku. Ze względu na niemłode lata nie wymaga długich spacerów, które ją męczą. Nie jest wybredna w stosunku do karmy, choć ostatnio dostaje jedzenie dla psów z wrazliwym układem pokarmowym (po niektórych karmach wymiotowała). Obecnie przebywa u mojej koleżanki.

Kontakt w sprawie Misi:

e-mail: brunetka24@op.pl
GG:
11294405

Posted

na razie wysłałam pani na maila propozycje psiaków. Myślę że suńka z tego wątku ma największe szanse. GG nie mam, a na maila napiszę jak już coś będzie wiadomo. A czy miejsce pobytu suni jest na razie tajemnicą i nie można go podać na wątku? To jest dość ważna informacja.

Posted

Przepraszam, ale nie było mnie na Dogo, dlatego byłam cicho. :roll: Suczka przebywa we Witkowie (woj. wielkopolskie, ok. 60 km od Poznania). Cieszę się, że Misia mimo wielu psiaków znalazła zainteresowanie. :loveu: Osoba, u której przebywa dostała jeszcze 2 wiadomości od dwóch innych osób, którym sunia się bardzo podoba (chcemy znaleźć jak najlepszy domek). Na bieżąco będę informować, co i jak. :p

Posted

Misia znalazła kochający domek pod Bydgoszczą. :multi::multi:Zamieszkała razem z żółwiem Tadkiem i świnką morską Zuzią. Po pierwszym zwiedzaniu już poczuła się jak domowniczka...:evil_lol: teraz cały domek należy do niej i czuje się w nim świetnie. :loveu:

• 8 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...