Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam od paru dni jestem właścicielką malutkiej 8 tygodniowej Catany. Tak się cieszymy że już jest z nami :lol: Chciałam pokazać wam kilka zdjęć naszego domowego :diabloti:

Posted

aneta1 napisał(a):
Witam od paru dni jestem właścicielką malutkiej 8 tygodniowej Catany. Tak się cieszymy że już jest z nami :lol: Chciałam pokazać wam kilka zdjęć naszego domowego :diabloti:

Oooooo rany jaki słodziak :loveu: Gratulacje!!!
A możesz coś więcej napisać o malutkiej?
Pzdr

Posted

aneta1 napisał(a):
A co byś chciała wiedzieć? ;)

WSZYSTKO :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A tak to wogóle skąd dziewczynka jest, z jakiej hodowli, kto jest jej rodzicami. No i jak ją reszta stada przyjęła.
Pzdr

Posted

Nazywa się Catana Thaikru rodzice to Krabork i Constancy
Stado przyjęło ją dobrze :lol: ona trochę zaczepia wielkoludy i musimy cały czas pilnować by nie przesadziła w zaczepkach. Ale tak w ogóle to jest słodkie szczenię , ma 8 tygodni i nie załatwia się w domu , gdy jest marudna muszę położyć ją spać i być chociaż przez 5 minut z nią do zaśnięcia . Jak małe dziecko :lol::lol: . Rano jak się budzi zamiast piszczeć to wydaje dziwne dźwięki jak by mówiła wstawaj ja chcę siku:crazyeye::lol: Wszyscy mówili że jaka to trudna rasa :crazyeye: na razie jest słodka i grzeczna ;) .Mądry diabełek z niej :evil_lol:. A zapomniałam bym powiedzieć że szybkość i zwinność to ona ma chyba po kocie BARDZO BARDZO szybki i zwinny pies, ma potencjał do sportów :lol:

Posted

Dzięki, czyli czesko-tajlandzka dziewczynka FAAAAAAAJNIE :lol:
Dobrze, że stadko się polubiło, ale poczekaj jeszcze niesforny charakterek :diabloti: szpica z niej wylezie na razie to z niej maleństwo. No chyba, że trafił Ci się wyjątkowy aniołek :cool3:.
Najważniejsze, żeby zdrowo się chowała a z resztą to sobie można poradzić. :lol:
Pzdr

Posted

:loveu:Hej ,
Tajutek też wita "krajankę" tajutkę - a moze i w przyszłosci "żonę"?.:multi:
Hodowlę czeską Hedviki znamy, będziemy trzymac kciuki , by malutka szybko rosła!
A że to specyficzna rasa- sami się przekonacie...:razz:

• 2 weeks later...
Posted

justysiek wiesz uwielbia tak spać ale tylko w tedy gdy jest u nas na kolanach śmiejemy się że w ten sposób mówi Bierz mnie jestem wspaniała :)
jamnicze już nie długo bo szybko rośnie to był pierwszy jej spacer z naszym stadem a one potrafią długo biegać :)) więc trzeba było dziewczynie pomóc zresztą świetnie pokazała że ma już dość i nigdzie więcej nie idzie na swoich małych nóżkach , Stanęła prze de mną zwinęła się w kłębek i ani rusz :diabloti:

Posted

aneta1 napisał(a):

jamnicze już nie długo bo szybko rośnie to był pierwszy jej spacer z naszym stadem a one potrafią długo biegać :)) więc trzeba było dziewczynie pomóc zresztą świetnie pokazała że ma już dość i nigdzie więcej nie idzie na swoich małych nóżkach , Stanęła prze de mną zwinęła się w kłębek i ani rusz :diabloti:

Mądra dziewczyna :p, latem tez przeholowałam z dystansem dla Saidi i w drodze powrotnej z plecaka musiałam zrobić nosidełko :diabloti:

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Przepiękna ta wasza Catanka (i cała reszta też):loveu::loveu:
Niech wam maleństwo rosnie pięknie. Będzie z niej pieknośc nad pieknościami.
Pozdrawiamy z Amorkiem.
Głaski dla szarej zgrajki :)

• 2 weeks later...
Posted

Zgłoszona już jest do łodzi zobaczymy jak się pokaże. W sumie to już była na wystawie ( na razie jako widz ) i zachowuje się super więc mam nadzieję że tym razem też tak będzie ;)

Posted

aneta1 napisał(a):
Zgłoszona już jest do łodzi zobaczymy jak się pokaże. W sumie to już była na wystawie ( na razie jako widz ) i zachowuje się super więc mam nadzieję że tym razem też tak będzie ;)

To fajnie, debiut zapewne będzie udany, a i obsada sędziowska dla V gr. też jest fajna.....

będziemy trzymać, co trzeba;)

A.