Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tia-ja miałam jamnika zaczepno-obronnego (ja zaczepiam,ty mnie broń :D ) to wiem jak to wygląda :D :D :D :D
ktoś tu miał iść spac-z godz temu:evil_lol:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Energy napisał(a):
No bo już prawie poszłam, to znaczy poszłam, ale laptop koło łózka leżał:cool3:taki samotny był:diabloti:

a ja się dodzwoniłam do Ulv-uspokoiła mnie bardzo,dała kilka nazwisk wetów-jutro szukam nr telefonów...
i po pierwsze-mam zbadać płyn w brzuszku (tzn nie ja-tylko laboratorium), po drugie-może się zbierać albo od wątroby albo od serducha, mam zbadać ten płyn także pod kątem nowotwora...i nie przejmować się niczym-jak sika jest dobrze (a leje wszędzie-w kenelku,na podłogę,na mnie,na dworze)
i uwielbia marchewki-nauczyłam bestię je chrupać...jabłuszkem tez już nie gardzi :)

Posted

:BIG::new-bday::BIG:
Moja ukochana Kajunia kończy dziś 11 lat:loveu::loveu::loveu:

Moja cudowna, wspaniała sunieczka:loveu:daje nam tyle radości !!!

:drinka::laola::drinka:

Posted

[SIZE=3]Moja cudowna, wspaniała sunieczka:loveu:daje nam tyle radości !!!

I tak trzymać, Energy kochana !

Cieszcie się sobą jak najdłużej !!!!
Wszystkiego NAJLEPSZEGO !!!!!:lol:

Posted

[quote name='Energy']:BIG::new-bday::BIG:
Moja ukochana Kajunia kończy dziś 11 lat:loveu::loveu::loveu:

Zdrówka dla Kajuni :tort::cunao::drink1:

Posted (edited)

[quote name='aneta']Spóźnione o 1 dzień ale Najlepsze życzenia urodzinowe dla The Mystic Energy :):):)
od całej rodzinnej bandy :):):)

Bardzo dziękujemy "Mamusi" i całej rodzince:)

Edited by Energy
Posted

Najważniejsze że Rodzinka ma się dobrze :)
A z dobrych wieści dla Kajuni i jej Pani to miałam ostatnio wiadomość , że szacowny Tatuś ma się dobrze, ma teraz 16 lat :)

• 2 weeks later...
Posted

elinka napisał(a):
No właśnie, co u Was słychać? U mnie Dogo nie otwierało się przez trzy dni, już myślałam, że zamknęli portal... :cool1:

u mnie nie było 2 dni-oszaleć można ;)
Ciocia Energy się nie pokazuje, a później się focha "a do mnie to nikt nie zagląda " :mad::eviltong:

Posted

No dobra już jestem:)
Nikt mnie na spacer na tej wsi nie wyciągnie:cool3:, bo kleszcze szaleją nawet w moim ogródku:diabloti:
Ćwiczę z racji wieku:cool3:kręgosłup i kilka dni temu kładę się do ćwiczeń na brzuchu i co... przed nosem widzę zeschniętego kleszcza:crazyeye:
Ale mnie poderwało:evil_lol: kurcze we własnym domu te france mam:placz:obrzydliwe są:diabloti:

A suczydła mają się świetnie:loveu:a dogo też mnie nie chciało wpuścić długo tym razem.

Posted

No wiesz-na kleszcze to se kropelków od panienek pożycz, albo obróżkę zakup-i sio na spacerek:evil_lol:
Bo,wiesz-może się okazać,że wszystkie kleszcze z okolicy przyjdą do Ciebie w odwiedziny;)
A panienki chętnie by sobie luzikiem pobiegały...

Posted

no-to masz gdzie pobiegać z pannami- piłeczką sie pobawić, frisbee i inne ruchowe-marzenie...
A Twoje panienki to mama,córcia i babcia czy jakas inna kombinacja ?

Posted

No to znasz ten ból Elinko:)
Tylko ja dokładnie kilometr od głównej ulicy Lublina mieszkam to trudno wsią nazwać a i tak kleszcze są w swoim żywiole:diabloti:
Hope to mama i dwie córki, siostry z jednego miotu:)

Posted

[quote name='Energy']
Hope to mama i dwie córki, siostry z jednego miotu:)
Tak mi się też wydawało-a zawsze zapominam dopytać :)
A jak ciąża urojona?
elika-masz świetny awatarek :D za każdym razem jak gdzieś Cię widzę to sprawdzam co mi po monitorze łazi :cool3: