Energy Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Bardzo się cieszę, że tyle osób o nas jednak pamięta:multi:DZIĘKUJĘ:loveu: Boję się tu wchodzić:evil_lol:, bo jeszcze zdjęć nie mam:cool3: Postaram się może w weekend porobić:lol:jak wróci do mnie aparat... Quote
filodendron Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 A gdzie poszedł aparat? Niedobry aparat ;) Quote
Energy Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Aparat "poszedł" do Chełma, do nowego domu Tosi, w której adopcji troszkę pomogłam, a w zasadzie bardziej mój małż. Pani nie ma aparatu więc został pożyczony;) To taka słodka, maleńka sunieczka z cmentarza... Quote
filodendron Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 No to szczytny cel. Nie wypada mieć pretensji ;) Oby wrócił, bo tak sypnęło fiołkami i forsycje ruszyły, że piękne tło szykuje się do fot suniek :) Quote
Energy Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Potrzebujemy pomocy dla tego pudliszona http://www.dogomania.pl/threads/205892-Czarny-pudel-Fido-skazany-na-do%C5%BCywocie!-PILNIE-potrzebny-dt-i-deklaracje! Może ktoś zechce go wspomóc ... Quote
Equus Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 taaaa... jak Energy wstawi pudla to oczywiście to nie jej pudel... Quote
Energy Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 [quote name='Equus']taaaa... jak Energy wstawi pudla to oczywiście to nie jej pudel... Ale on taki podobny jest;) [SIZE="3"]Zdrowych, Radosnych Świąt i wszystkiego najlepszego życzymy naszym dogoprzyjaciołom :) Quote
ona03 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Energy napisał(a):Ale on taki podobny jest;) Hej :evil_lol: to żółte z tym fioletowym to ma być pudliszon :evil_lol: Quote
Energy Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 ona03 napisał(a):Hej :evil_lol: to żółte z tym fioletowym to ma być pudliszon :evil_lol: No tak Oneczko, o tego stwora mi chodziło:evil_lol: Quote
filodendron Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Zdrowych, wesołych Świąt i smacznego jajka - także dla futer (jeśli jajka jadają :)) http://i51.tinypic.com/2nv57v6.jpg Quote
togaa Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Już może nie Światecznie ale wiosennie życzymy Wszystkiego Najlepszego Dziewczynki !!! :lol::loveu::lol: Quote
Energy Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 Bardzo dziękujemy:lol: Troszkę się pokażemy;) Kumetka:loveu: Maja:loveu: Kaja:loveu: Kaja i Maja:loveu: Zabawa;) Quote
Energy Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 I jeszcze suczydła:loveu: Kaja i Maja:lol: Kawałek Kumki;) Quote
Equus Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Energy, dobrze się czujesz??? Jezu wstawiłaś zdjęcia??? Może masz gorączkę? ;) Suczydła super!!! Więcej więcej!!! Quote
Energy Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='Equus']Energy, dobrze się czujesz??? Jezu wstawiłaś zdjęcia??? Może masz gorączkę? ;)[/QUOTE] No ciśnienie mi taki jeden czarny podnosi, to się czuję tak sobie i wstawiłam:diabloti::evil_lol: Quote
filodendron Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Ja nie mogę - są zdjęcia... :) Ale te uśmiechy to chyba w photoshopie zrobione :D A może one się śmieją na komendę? Czy wszystkie pudle zjadają kocyki? Bo my też mamy taki jeden - wygląda już jak koronka koniakowska :) Quote
Energy Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Uśmiechy prawdziwe, ale śmieją się do ciastek, niestety nie domnie:evil_lol: Kumka nie zjada, Majka rzadko, ale Kaja to dziesiątki kocyków już pożarła:diabloti::evil_lol: Quote
togaa Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Wytworne i eleganckie.Prawdziwe damy. Nawet kocyk załatwiają kulturalnie, nie to co moja hołota...;) Quote
Energy Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='togaa']Wytworne i eleganckie.Prawdziwe damy. Nawet kocyk załatwiają kulturalnie, nie to co moja hołota...;)[/QUOTE] Jaka hołota???:crazyeye:Twoje cudne psiaki są równie dostojne i urocze:lol: A kocyk tia, kulturalnie jak diabli:evil_lol: Quote
Equus Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='togaa']Wytworne i eleganckie[/QUOTE] i łyse :P dobrze, że Ania tu nie zaglada bo byś dostała ochrzan ;) Quote
Equus Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Energy']A kocyk tia, kulturalnie jak diabli:evil_lol:[/QUOTE] Taaa,,, ja też mam taki filmik jak moje pudlozy się psastwią nad ręcznikiem :D Quote
Energy Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='Equus']i łyse :P dobrze, że Ania tu nie zaglada bo byś dostała ochrzan ;)[/QUOTE] zagląda:multi: wstaw filmik, będzie fajnie:evil_lol: Quote
Equus Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 a nie chce mi się zgrywać: P.S. Nie boisz się Ani??? :D Quote
Recommended Posts