ona03 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 jambi napisał(a):o Energy zdjęcie wstawiła,aż sie przestraszyłam co jej sie tak pies rozjaśnił, a to jak rozumiem piesa Filo? Ja też pomyślałam, że dziewczynki Energy posiwiały :evil_lol:, dawać zdjęcia :mad:. Quote
Energy Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 A pewnie:multi:z taką panią to wcale nie dziwne, że posiwiały:eviltong::evil_lol: Quote
filodendron Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 togaa napisał(a):Chodzisz po górach ????:crazyeye::-o A który to szlak? Do Biłej czy na Karkoszczonkę? Na Karkoszczonkę :) ale do Biłej też schodziliśmy, i do Mesznej przez Magurę i chatę na Groniu. Klimczok jest fajny, bo tam lubią psy. Bardzo dużo chodzimy po Beskidach - latem i zimą. Właściwie powinnam sprawić psu specjalną uprząż i mogłabym twierdzić, że uprawiamy dogtrekking ;) Energy, no widzisz - dawaj tu foty dziewczyn, bo im robię siwy PR ;) ;) Quote
Equus Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Filodendron - jeśli chodzi o zdjęcia to po dzisiejszej rozmowie z Energy stwierdzam, że możemy na nie liczyć tylko jeśli Ty się o nie postarasz :d Energy się strasznie nie chce użyć aparatu :P Musisz do niej wpaść i zrobić choćby "zza płota" :D bo ja mam za daleko ;) Quote
filodendron Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Equus']Filodendron - jeśli chodzi o zdjęcia to po dzisiejszej rozmowie z Energy stwierdzam, że możemy na nie liczyć tylko jeśli Ty się o nie postarasz :d Energy się strasznie nie chce użyć aparatu :P Musisz do niej wpaść i zrobić choćby "zza płota" :D bo ja mam za daleko ;)[/QUOTE] Nie strasz Energy, bo teraz jakiegoś elektrycznego pastucha ustawi wokół ogrodzenia przeciwko paparazzi ;) Quote
filodendron Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Dziewczyny, na wiosnę też się nie pokażecie? ;) Quote
Energy Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 filodendron napisał(a):Dziewczyny, na wiosnę też się nie pokażecie? ;) Zapraszam to Ci się pokażemy:multi: Quote
filodendron Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Tutaj, tutaj - pół dogo na nie czeka! :) Quote
Energy Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 filodendron napisał(a):Tutaj, tutaj - pół dogo na nie czeka! :) E tam, tylko Ty o nas pamiętasz, a nie pół dogo:placz: Quote
filodendron Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 No skoro tylko ja tu zdjęcia wklejam i ludzie myślą, że dziewczyny Ci posiwiały? ;) ;) Quote
Energy Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 filodendron napisał(a):No skoro tylko ja tu zdjęcia wklejam i ludzie myślą, że dziewczyny Ci posiwiały? ;) ;) Wklejaj, wklejaj:multi: Miałam popsuty komputer, teraz mam pożyczony:crazyeye:jak popsuję to nie napiszę, co mi małż obiecał zrobić :diabloti::evil_lol: Postaram się porobić zdjęcia i coś wkleić;) Quote
filodendron Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Koniecznie powklejaj - zwłaszcza że macie już wiosenne fryzury. My też już jesteśmy w wiosennej kreacji - tzn. pies, pańcia jeszcze nie bardzo... Quote
Energy Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 filodendron napisał(a):Koniecznie powklejaj - zwłaszcza że macie już wiosenne fryzury. My też już jesteśmy w wiosennej kreacji - tzn. pies, pańcia jeszcze nie bardzo... Zanim zrobię to może wklej wiosennego Fila:lol: Moje suczydła już zdążyły odrosnąć:evil_lol: Quote
filodendron Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Nie, bo go na wiosnę zrobiłam na niby lwa i wszyscy będą się śmiać :oops: ;) Czekam na dziewczyny :) Quote
Equus Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 filodendron napisał(a):Nie, bo go na wiosnę zrobiłam na niby lwa i wszyscy będą się śmiać :oops: ;) Czekam na dziewczyny :) Oj wklej lwa, wklej!!! Bo Ci odnóżki nie dam jak nie wkleisz :D Quote
Cheritka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Energy napisał(a):E tam, tylko Ty o nas pamiętasz, a nie pół dogo:placz: Nieprawda, my też czekamy i bardzo często tu zaglądamy :D Quote
filodendron Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='Equus']Oj wklej lwa, wklej!!! Bo Ci odnóżki nie dam jak nie wkleisz :D Nie wkleję, dam linka, bo mi na odnóżce zależy ;) :D Proszę się nie śmiać - będę może składać jakieś petycje do zająca w sprawie giętych nożyczek... http://i53.tinypic.com/fz66au.jpg http://i54.tinypic.com/2ldw1f5.jpg I uśmiech (upaprany resztkami z patyka) http://i51.tinypic.com/e8a5bn.jpg Quote
Equus Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Jaaaaaa - no Ty to masz talent dziewczyno!!! Super Filu :) Tylko mu "ochrony na nerki" nie zrobiłaś ;) Quote
filodendron Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 No, prosiłam, żeby się nie śmiać - mnie przerastają pompony na łapach, a co dopiero "nerki". Odnóżkę poproszę (przy okazji) ;) ;) ;) Quote
Energy Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 No ślicznota, ale fajnie go obcięłaś:lol: Uśmiechnięty pycholek:lol: Wstawiłam zdjęcia :multi::evil_lol: Quote
filodendron Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Energy, dawaj dziewczyny, a nie tak! No, prosimy bardzo........ (Zdjęcia są nieregulaminowe - i tak mod je wytnie :)) Quote
jambi Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Energy napisał(a):E tam, tylko Ty o nas pamiętasz, a nie pół dogo:placz: no zara, chwilunia, było więcej takich co sie o Was dopytywały :razz: Quote
filodendron Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 jambi napisał(a):no zara, chwilunia, było więcej takich co sie o Was dopytywały :razz: O, o, o - no właśnie. My tu zaglądamy a Energy nie chce - i coś się galeria zaczyna kurczyć - dlaczego mam wrażenie, że tu kiedyś było więcej stron? Quote
filodendron Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 jambi napisał(a):taaa i znowu znikła... i zapadła cisza... Quote
Recommended Posts