Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Monias']ja też chętnie popatrzę na inne szczęśliwe pudliszonki :) trzeba zorganizowac jakas akcje motywujaca Energy do obfocenia swojego stada hmm...

Monias popsuł mik się aparat:placz:, ale moja Asia powiedziała, że może :razz:jutro się poświęci i zrobi swoim:lol:

[quote name='GPooLCLD']Ja znam taką jedną motywację .......:zly7:
Chociaż nie ... Przecież ostatnio ziółka są :loveu::loveu::loveu:
Edit: Droga koleżanko :loveu:

Ech GPooLCLD, fioletowy:multi:i tak ładnie napisane:cool3::loveu:
No tylko te ziółka wcale jakoś nie chcą działać:evil_lol:

Postaram się na dniach zrobić i wstawić zdjęcia:lol:

Posted

jambi_ napisał(a):
co ja widzę? :crazyeye: Energy, nauczyłaś się czy przekopiowałaś? :evil_lol:

Już wiem o co chodziło:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Nauczyłam się:Cool!::Cool!::Cool!::evil_lol:

Już jutro postaram się wstawić, a marzeń nie mogę spełnić, bo coś GPooLCLD z Kubą nie dojechała jeszcze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

uffff.... no o to chodziło ;)

może i ja się nauczę... na razie pamiętam że tam jest "G" potem "POOL" - i do tego miejsca jest łatwo ale potem mi wychodzi "LCD" ... i mi się to właśnie tak wymawia... "giepól elsidi"... inaczej nie umim :chaos:

a właściwie Energy dlaczego piszesz, że Ty "musiałaś się nauczyć" :confused:???

hmmm.... ja tu wietrzę jakąś tajemnicę... Was coś łączy... :cool:

Posted

[quote name='jambi_']uffff.... no o to chodziło ;)

może i ja się nauczę... na razie pamiętam że tam jest "G" potem "POOL" - i do tego miejsca jest łatwo ale potem mi wychodzi "LCD" ... i mi się to właśnie tak wymawia... "giepól elsidi"... inaczej nie umim :chaos:

Ja się już bardzo dawno nauczyłam:multi:, dlatego nie wiedziałam, że o to chodzi:evil_lol:

[quote name='jambi_']a właściwie Energy dlaczego piszesz, że Ty "musiałaś się nauczyć" :confused:???

hmmm.... ja tu wietrzę jakąś tajemnicę... Was coś łączy... :cool:

No nie ma w tym żadnej tajemnicy:multi:już się przyznałyśmy do planów pseudo:diabloti::evil_lol:

Żartuję, połączyła nas miłość do pudliszonów i chęć niesienia im pomocy:lol:Jak by to wyglądało gdybym się nie nauczyła:cool3:
Ale imienia paputka :hmmmm:chyba się nie nauczę:eek2::chaos::evil_lol:

Posted

filodendron napisał(a):
Hihi, widzę że suńki, tak jak mój, też lubią dupki usadzić na czymś cieplejszym niż terakota, np. na wycieraczkach :D
Ślicznoty :loveu:

Dziękujemy:loveu:
No rzadko siadają albo się kładą na twardym:cool3:tylko jak jest upał i potrzebują się schłodzić:evil_lol:

zerduszko napisał(a):
Prze-piękne :loveu: A gdzie kupiłaś tak porządne adresówki?

Dzięki:loveu:
Adresówki kupione w sklepie Kakadu, przeszło 2 lata temu, na miejscu grawerowali napisy. Rzeczywiście są porządne, dziewczyny cały czas mają je założone i jeszcze się nie popsuły:lol:

Posted

no to sie doczekaliśmy!!!! Trójca jest cudowna! :D:D:D te zawadiackie spojrzenia :P pewnie masz tam czasem niezły cyrk :cool1: ale ile radochy! my przy jednym się czasem uśmiejemy - przy trzech to musi być normalnie kabaret! Cudne są, widać ze nie dadza sobie w kaszę dmuchać ślicznoty :D

Posted

Monias napisał(a):
no to sie doczekaliśmy!!!! Trójca jest cudowna! :D:D:D te zawadiackie spojrzenia :P pewnie masz tam czasem niezły cyrk :cool1: ale ile radochy! my przy jednym się czasem uśmiejemy - przy trzech to musi być normalnie kabaret! Cudne są, widać ze nie dadza sobie w kaszę dmuchać ślicznoty :D

Bardzo dziękujemy:loveu:
No czasami dają czadu:diabloti:są szalone, mają swoje śmieszne zachowania, razem szaleją i psocą:evil_lol:Na ostatnim zdjęciu szczerzą na mnie zęby, bo za długo czekają na ciasteczka:diabloti:są przekochane:loveu:

Posted

Energy napisał(a):
Na ostatnim zdjęciu szczerzą na mnie zęby, bo za długo czekają na ciasteczka:diabloti:są przekochane:loveu:

hehe no to nieźle rozpieściłaś czarnulki :evil_lol: Moja poprzednia sunia pudelek mini rozkladala sie na plecy zeby ja drapac po brzuchu, a jak tego nie robilas to kopala cie tylnimi łapkami - przesmieszne to bylo :p

Posted

No niestety szczerzą:evil_lol:
Dziękujemy bardzo i przesyłamy mizianko dla pięknoty:loveu:i pozdrowienia:lol:
Śliczny chłopak z tego Twojego pudliszonka:lol:

Miłego wypoczynku życzymy:lol:, mnie też nie będzie, ale tylko 11-18 sierpnia.
To zdjęcie z wąwozu?

Posted

[quote name='jambi_']no nareszcie zdjęcia ;)

strasznie mi się podoba to zdjęcie, ale jaki wyrzut w oczach : :evil_lol:
http://img836.imageshack.us/i/dsc00907m.jpg/]

a cóż to był za "wąwóz" ???

Bardzo dziękujemy:lol:
Wyrzut, bo widziały, że wychodzę, nie lubią tego:placz:
Pierwszy raz zostają z mężem, a ja wyjeżdżam z córką na tydzień, nie wiem co to będzie:shake:już się martwię:placz:

Wąwóz w Lublinie, dzielący dwie dzielnice- Czuby i LSM:p

Posted

aaa, byłam kiedys w Lublinie z wizyta u znajomych, a że byłam z psami wybrałam się na zwiedzanie Lublina... niestety, dały o sobie znac moje wybitne zdolności do nieumiejętności odnajdywania stron świata i z krótkiego spaceru wyszły mi 4 godziny łażenia w poszukiwaniu drogi powrotu... i właśnie wtedy wlażłam w jakieś takie dzikie chaszcze... być może to był ten wąwóz :)

• 2 weeks later...
Posted

Cheritka napisał(a):
Przyszliśmy się pomiziać, bo Wy do nas nie checie dołączyć,
a są już u nas wszyscy kochający inaczej (czyli prawdziwi pudlarze)
;)

Też przesyłamy mizianko:lol:

jambi_ napisał(a):
aaa, byłam kiedys w Lublinie z wizyta u znajomych, a że byłam z psami wybrałam się na zwiedzanie Lublina... niestety, dały o sobie znac moje wybitne zdolności do nieumiejętności odnajdywania stron świata i z krótkiego spaceru wyszły mi 4 godziny łażenia w poszukiwaniu drogi powrotu... i właśnie wtedy wlażłam w jakieś takie dzikie chaszcze... być może to był ten wąwóz :)

Chyba nie ten:evil_lol:tutaj nie ma się jak zgubić, bo chodnik prowadzi do wyjścia:multi: