Monias Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 ja też chętnie popatrzę na inne szczęśliwe pudliszonki :) trzeba zorganizowac jakas akcje motywujaca Energy do obfocenia swojego stada hmm... Quote
al'akir Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Ja znam taką jedną motywację .......:zly7: Chociaż nie ... Przecież ostatnio ziółka są :loveu::loveu::loveu: Edit: Droga koleżanko :loveu: Quote
Energy Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 [quote name='Monias']ja też chętnie popatrzę na inne szczęśliwe pudliszonki :) trzeba zorganizowac jakas akcje motywujaca Energy do obfocenia swojego stada hmm... Monias popsuł mik się aparat:placz:, ale moja Asia powiedziała, że może :razz:jutro się poświęci i zrobi swoim:lol: [quote name='GPooLCLD']Ja znam taką jedną motywację .......:zly7: Chociaż nie ... Przecież ostatnio ziółka są :loveu::loveu::loveu: Edit: Droga koleżanko :loveu: Ech GPooLCLD, fioletowy:multi:i tak ładnie napisane:cool3::loveu: No tylko te ziółka wcale jakoś nie chcą działać:evil_lol: Postaram się na dniach zrobić i wstawić zdjęcia:lol: Quote
al'akir Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Ależ ziółka działają - jak należy, wczoraj miałam tego przykład:diabloti::evil_lol: Kuba, czeka na zdjęcia dziewczynek :loveu::loveu::loveu: Quote
al'akir Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Energy, jest zajęta spełnianiem marzeń:megagrin::sweetCyb::ylsuper::turn-l::cooldevi: Quote
Energy Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 jambi_ napisał(a):co ja widzę? :crazyeye: Energy, nauczyłaś się czy przekopiowałaś? :evil_lol: Już wiem o co chodziło:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Nauczyłam się:Cool!::Cool!::Cool!::evil_lol: Już jutro postaram się wstawić, a marzeń nie mogę spełnić, bo coś GPooLCLD z Kubą nie dojechała jeszcze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jambi Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 uffff.... no o to chodziło ;) może i ja się nauczę... na razie pamiętam że tam jest "G" potem "POOL" - i do tego miejsca jest łatwo ale potem mi wychodzi "LCD" ... i mi się to właśnie tak wymawia... "giepól elsidi"... inaczej nie umim :chaos: a właściwie Energy dlaczego piszesz, że Ty "musiałaś się nauczyć" :confused:??? hmmm.... ja tu wietrzę jakąś tajemnicę... Was coś łączy... :cool: Quote
Energy Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 [quote name='jambi_']uffff.... no o to chodziło ;) może i ja się nauczę... na razie pamiętam że tam jest "G" potem "POOL" - i do tego miejsca jest łatwo ale potem mi wychodzi "LCD" ... i mi się to właśnie tak wymawia... "giepól elsidi"... inaczej nie umim :chaos: Ja się już bardzo dawno nauczyłam:multi:, dlatego nie wiedziałam, że o to chodzi:evil_lol: [quote name='jambi_']a właściwie Energy dlaczego piszesz, że Ty "musiałaś się nauczyć" :confused:??? hmmm.... ja tu wietrzę jakąś tajemnicę... Was coś łączy... :cool: No nie ma w tym żadnej tajemnicy:multi:już się przyznałyśmy do planów pseudo:diabloti::evil_lol: Żartuję, połączyła nas miłość do pudliszonów i chęć niesienia im pomocy:lol:Jak by to wyglądało gdybym się nie nauczyła:cool3: Ale imienia paputka :hmmmm:chyba się nie nauczę:eek2::chaos::evil_lol: Quote
Energy Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 I kilka obiecanych zdjęć suczydeł:lol: Smutaski zostają bez pańci w domu;) Kaja i Maja:loveu: Kumka:loveu: Szczerzymy ząbki:razz: Quote
filodendron Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Hihi, widzę że suńki, tak jak mój, też lubią dupki usadzić na czymś cieplejszym niż terakota, np. na wycieraczkach :D Ślicznoty :loveu: Quote
zerduszko Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Prze-piękne :loveu: A gdzie kupiłaś tak porządne adresówki? Quote
Energy Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 filodendron napisał(a):Hihi, widzę że suńki, tak jak mój, też lubią dupki usadzić na czymś cieplejszym niż terakota, np. na wycieraczkach :D Ślicznoty :loveu: Dziękujemy:loveu: No rzadko siadają albo się kładą na twardym:cool3:tylko jak jest upał i potrzebują się schłodzić:evil_lol: zerduszko napisał(a):Prze-piękne :loveu: A gdzie kupiłaś tak porządne adresówki? Dzięki:loveu: Adresówki kupione w sklepie Kakadu, przeszło 2 lata temu, na miejscu grawerowali napisy. Rzeczywiście są porządne, dziewczyny cały czas mają je założone i jeszcze się nie popsuły:lol: Quote
Monias Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 no to sie doczekaliśmy!!!! Trójca jest cudowna! :D:D:D te zawadiackie spojrzenia :P pewnie masz tam czasem niezły cyrk :cool1: ale ile radochy! my przy jednym się czasem uśmiejemy - przy trzech to musi być normalnie kabaret! Cudne są, widać ze nie dadza sobie w kaszę dmuchać ślicznoty :D Quote
Energy Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Monias napisał(a):no to sie doczekaliśmy!!!! Trójca jest cudowna! :D:D:D te zawadiackie spojrzenia :P pewnie masz tam czasem niezły cyrk :cool1: ale ile radochy! my przy jednym się czasem uśmiejemy - przy trzech to musi być normalnie kabaret! Cudne są, widać ze nie dadza sobie w kaszę dmuchać ślicznoty :D Bardzo dziękujemy:loveu: No czasami dają czadu:diabloti:są szalone, mają swoje śmieszne zachowania, razem szaleją i psocą:evil_lol:Na ostatnim zdjęciu szczerzą na mnie zęby, bo za długo czekają na ciasteczka:diabloti:są przekochane:loveu: Quote
Monias Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Energy napisał(a): Na ostatnim zdjęciu szczerzą na mnie zęby, bo za długo czekają na ciasteczka:diabloti:są przekochane:loveu: hehe no to nieźle rozpieściłaś czarnulki :evil_lol: Moja poprzednia sunia pudelek mini rozkladala sie na plecy zeby ja drapac po brzuchu, a jak tego nie robilas to kopala cie tylnimi łapkami - przesmieszne to bylo :p Quote
filodendron Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 A ja myślałam, że się śmieją a nie szczerzą zęby :) Przesyłamy dziewczynom Filusiowy uśmieszek (a nie szczerzenie) wraz z pozdrowieniami: http://i33.tinypic.com/14l6b0i.jpg i żegnamy się na troszkę - na czas wyczekanego i zasłużonego urlopu. No, tak po sąsiedzku w galerii Energy :) bo własnej nie mamy ;) Quote
Energy Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 No niestety szczerzą:evil_lol: Dziękujemy bardzo i przesyłamy mizianko dla pięknoty:loveu:i pozdrowienia:lol: Śliczny chłopak z tego Twojego pudliszonka:lol: Miłego wypoczynku życzymy:lol:, mnie też nie będzie, ale tylko 11-18 sierpnia. To zdjęcie z wąwozu? Quote
filodendron Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Dziękujemy :) Dla nas jest najlepsiejszy na świecie ;) Zdjęcie z wąwozu, ale wąwozu nie widać ;) - akurat kwitną krwawniki. Nawzajem - miłego wypoczynku - bawcie się dobrze. Quote
Energy Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Dzięki:lol: A swoją drogą ostatnio kilka razy byłam z małżem na spacerze w wąwozie, ale niestety nie udało mi się Was spotkać, szkoda. Quote
jambi Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 no nareszcie zdjęcia ;) strasznie mi się podoba to zdjęcie, ale jaki wyrzut w oczach : :evil_lol: http://img836.imageshack.us/i/dsc00907m.jpg/] a cóż to był za "wąwóz" ??? Quote
Energy Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 [quote name='jambi_']no nareszcie zdjęcia ;) strasznie mi się podoba to zdjęcie, ale jaki wyrzut w oczach : :evil_lol: http://img836.imageshack.us/i/dsc00907m.jpg/] a cóż to był za "wąwóz" ??? Bardzo dziękujemy:lol: Wyrzut, bo widziały, że wychodzę, nie lubią tego:placz: Pierwszy raz zostają z mężem, a ja wyjeżdżam z córką na tydzień, nie wiem co to będzie:shake:już się martwię:placz: Wąwóz w Lublinie, dzielący dwie dzielnice- Czuby i LSM:p Quote
jambi Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 aaa, byłam kiedys w Lublinie z wizyta u znajomych, a że byłam z psami wybrałam się na zwiedzanie Lublina... niestety, dały o sobie znac moje wybitne zdolności do nieumiejętności odnajdywania stron świata i z krótkiego spaceru wyszły mi 4 godziny łażenia w poszukiwaniu drogi powrotu... i właśnie wtedy wlażłam w jakieś takie dzikie chaszcze... być może to był ten wąwóz :) Quote
Cheritka Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Przyszliśmy się pomiziać, bo Wy do nas nie checie dołączyć, a są już u nas wszyscy kochający inaczej (czyli prawdziwi pudlarze) ;) Quote
Energy Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Cheritka napisał(a):Przyszliśmy się pomiziać, bo Wy do nas nie checie dołączyć, a są już u nas wszyscy kochający inaczej (czyli prawdziwi pudlarze) ;) Też przesyłamy mizianko:lol: jambi_ napisał(a):aaa, byłam kiedys w Lublinie z wizyta u znajomych, a że byłam z psami wybrałam się na zwiedzanie Lublina... niestety, dały o sobie znac moje wybitne zdolności do nieumiejętności odnajdywania stron świata i z krótkiego spaceru wyszły mi 4 godziny łażenia w poszukiwaniu drogi powrotu... i właśnie wtedy wlażłam w jakieś takie dzikie chaszcze... być może to był ten wąwóz :) Chyba nie ten:evil_lol:tutaj nie ma się jak zgubić, bo chodnik prowadzi do wyjścia:multi: Quote
Recommended Posts