Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aneta napisał(a):
Już 7 lat ???
Kiedy to Madziu zleciało :crazyeye:

Wszystkiego najlepszego dla Solenizantki
:new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday:

Aniu nie wiem, ale strasznie szybko:cool3:
Bardzo dziękuję za życzenia, oczywiście już przekazałam:loveu::loveu::loveu:

Posted

pati napisał(a):
100 lat dla slicznej suni :new-bday::new-bday:

Bardzo dziękujemy:loveu:

Kaja wychodzi poleżeć na słoneczku i zabiera koc-zawsze tak robi moja mała dama:loveu:

Obserwacja terenu z ukrycia:cool3:

Młode pilnują mama wypoczywa:p

Posted

I jeszcze nasza 7-latka-jubilatka:loveu::loveu::loveu:

Zadumana:cool3:

Pilnująca zabawki przed zbliżającym się atakiem:mad:

Atak żmij wychodowanych na własnej piersi:crazyeye::evil_lol:

I śliczny, wypoczywający nosek:loveu:

Posted

Gośka napisał(a):
No coś Ty daj spokój, mloda d..pa jesteś;)
Chociaż w sumie to wiem jak to jest, momentami czuję się jakbym 100lat miała.:diabloti:

Młoda d...:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:no dobra tego się będę trzymać :evil_lol:
Ale 100 lat to jeszcze nie mam:diabloti:i aż tak się nie czuję, najwyżej na 90:eviltong::evil_lol:

Post przeskoczył:razz:

Posted

Bo ja mam jakąś dziwną godzinę na komputerze i dlatego posty przeskakują. Ale nie chcę nic kombinować, bo Mateusz lada dzień przyjedzie i by mnie zabił jakby komp zapomniał jak się nazywa:evil_lol:

Posted

Gośka napisał(a):
Bo ja mam jakąś dziwną godzinę na komputerze i dlatego posty przeskakują. Ale nie chcę nic kombinować, bo Mateusz lada dzień przyjedzie i by mnie zabił jakby komp zapomniał jak się nazywa:evil_lol:

Oj Gosia jak masz taki komputerowy talent jak ja to mógłby nie tylko zapomnieć jak się nazywa, ale że w ogóle jest komputerem:evil_lol:Lepiej nie kombinuj;):evil_lol:

• 2 months later...
Posted

Wróciliśmy właśnie z Karpacza. Muszę przyznać, że jest bardzo przyjazny psiakom:multi:
Z racji tego, że suczydła były cały czas na smyczy, muszę też być na zdjęciach:razz:

Seniorka rodu-Kajunia:p

I wszystkie dziewczyny, od lewej Maja, Kaja i Kuma:p

W drodze na Śnieżkę, której nie zdobyliśmy oczywiście tylko dlatego, żeby nie męczyć psiaków:cool3::evil_lol:

Posted

W końcu udało mi się zalogować i wgrać zdjęcia:razz:

W drodze do Karpacza:cool3:

Krucze skały z córką Asią i suńkami:loveu:

Park miniatur w Kowarach do którego mogliśmy bez problemu wejść:p

Posted

Jakie praktyczne fryzurki :multi: Muszę się łapać za maszynkę, bo za parę dni i my ruszamy w górki. Tradycyjnie w Beskid Śląski, ale dobrze wiedzieć, że Karpacz gościnny dla piesków, może poszerzymy swoją "górską bazę wypadową". Dziękuję za tę informację :)

Posted

Fryzurki bardzo wygodne, to fakt;)chodzenie po krzakach, potokach itd. kończy się tylko małym trzepu-trzepu i po kłopocie:evil_lol: A Karpacz naprawdę szczerze polecam. W restauracjach nie było żadnego problemu, przynajmniej tam gdzie trafiliśmy, na szlaki wszędzie można z psiakami, no a kameralny pensjonat mieliśmy przy samym Parku super:lol:

Posted

Piękne wakacje i piękne widoki,
masz szczęście, że psiaki chcą jeszcze z Wami jeździć i mają siłę chodzić,
my chyba już nie pojedziemy w góry ze względu na Dajmusia ;(.:placz:
A tak świetnie w zeszłym roku biegali po górach. :evil_lol:

Posted

Rzeczywiście piękne, do końca nie wiedzieliśmy czy uda nam się wyjechać, ale Asia zdecydowała się jeszcze pojechać z rodzicami:lol: A psiaki rzeczywiście dość chętnie łaziły, ale nie wchodziliśmy nigdzie wysoko:cool3:

Cheritko życzę Wam i mocno trzymam kciuki żeby udało się opanować objawy choroby Dajmusia tak, byście byli jeszcze ze sobą długie lata i mogli nie raz pochodzić po górach.:thumbs:

Posted

Świetne te Twoje pudelnice :) Tylko nie wiem jak Ty wytrzymujesz z trójką, ja mojego Dropka czasami mam ochotę na kotlety przerobić, mimo że jest sam jeden ;)