Energy Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 klaudia77 napisał(a):Wszystkiego naj :tort::BIG: :cool3: Dziękujemy:loveu: Quote
Energy Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 aneta napisał(a):Już 7 lat ??? Kiedy to Madziu zleciało :crazyeye: Wszystkiego najlepszego dla Solenizantki :new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: Aniu nie wiem, ale strasznie szybko:cool3: Bardzo dziękuję za życzenia, oczywiście już przekazałam:loveu::loveu::loveu: Quote
Energy Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 pati napisał(a):100 lat dla slicznej suni :new-bday::new-bday: Bardzo dziękujemy:loveu: Kaja wychodzi poleżeć na słoneczku i zabiera koc-zawsze tak robi moja mała dama:loveu: Obserwacja terenu z ukrycia:cool3: Młode pilnują mama wypoczywa:p Quote
Energy Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Biegająca Kajunia:loveu: Kaja i Maja:lol: No rzucaj tą piłkę:razz: Jak jej to zabrać:cool3: Quote
Energy Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Razem:loveu: Kumka-mała zadumana;) :lol: Maja:lol: Quote
Energy Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 I jeszcze nasza 7-latka-jubilatka:loveu::loveu::loveu: Zadumana:cool3: Pilnująca zabawki przed zbliżającym się atakiem:mad: Atak żmij wychodowanych na własnej piersi:crazyeye::evil_lol: I śliczny, wypoczywający nosek:loveu: Quote
Gośka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Madziu cudne dziewczyny:loveu: Oj lecą te lata lecą. Nim się czlowiek obejrzy już mija parę lat. Quote
Energy Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Dzięki Gosiu:lol:cudne, wspaniałe i kochane:loveu: Oj lecą, lecą - mam właśnie dołek wieku, ale mojego:placz::placz::placz: Quote
Energy Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Gośka napisał(a):No coś Ty daj spokój, mloda d..pa jesteś;) Chociaż w sumie to wiem jak to jest, momentami czuję się jakbym 100lat miała.:diabloti: Młoda d...:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:no dobra tego się będę trzymać :evil_lol: Ale 100 lat to jeszcze nie mam:diabloti:i aż tak się nie czuję, najwyżej na 90:eviltong::evil_lol: Post przeskoczył:razz: Quote
Gośka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 No coś Ty daj spokój, mloda d..pa jesteś;) Chociaż w sumie to wiem jak to jest, momentami czuję się jakbym 100lat miała.:diabloti: Quote
Gośka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Bo ja mam jakąś dziwną godzinę na komputerze i dlatego posty przeskakują. Ale nie chcę nic kombinować, bo Mateusz lada dzień przyjedzie i by mnie zabił jakby komp zapomniał jak się nazywa:evil_lol: Quote
Energy Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Gośka napisał(a):Bo ja mam jakąś dziwną godzinę na komputerze i dlatego posty przeskakują. Ale nie chcę nic kombinować, bo Mateusz lada dzień przyjedzie i by mnie zabił jakby komp zapomniał jak się nazywa:evil_lol: Oj Gosia jak masz taki komputerowy talent jak ja to mógłby nie tylko zapomnieć jak się nazywa, ale że w ogóle jest komputerem:evil_lol:Lepiej nie kombinuj;):evil_lol: Quote
Energy Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Wróciliśmy właśnie z Karpacza. Muszę przyznać, że jest bardzo przyjazny psiakom:multi: Z racji tego, że suczydła były cały czas na smyczy, muszę też być na zdjęciach:razz: Seniorka rodu-Kajunia:p I wszystkie dziewczyny, od lewej Maja, Kaja i Kuma:p W drodze na Śnieżkę, której nie zdobyliśmy oczywiście tylko dlatego, żeby nie męczyć psiaków:cool3::evil_lol: Quote
Energy Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 W końcu udało mi się zalogować i wgrać zdjęcia:razz: W drodze do Karpacza:cool3: Krucze skały z córką Asią i suńkami:loveu: Park miniatur w Kowarach do którego mogliśmy bez problemu wejść:p Quote
Energy Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 I piękne widoki:lol: I odpoczynek nad potokiem:p Quote
filodendron Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Jakie praktyczne fryzurki :multi: Muszę się łapać za maszynkę, bo za parę dni i my ruszamy w górki. Tradycyjnie w Beskid Śląski, ale dobrze wiedzieć, że Karpacz gościnny dla piesków, może poszerzymy swoją "górską bazę wypadową". Dziękuję za tę informację :) Quote
Energy Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Fryzurki bardzo wygodne, to fakt;)chodzenie po krzakach, potokach itd. kończy się tylko małym trzepu-trzepu i po kłopocie:evil_lol: A Karpacz naprawdę szczerze polecam. W restauracjach nie było żadnego problemu, przynajmniej tam gdzie trafiliśmy, na szlaki wszędzie można z psiakami, no a kameralny pensjonat mieliśmy przy samym Parku super:lol: Quote
togaa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 No i dotarłam....Pudliszony cudne...!! Sama szlachetnośc i uroda..!! Quote
Energy Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 togaa napisał(a):No i dotarłam....Pudliszony cudne...!! Sama szlachetnośc i uroda..!! Bardzo dziękujemy:loveu: Quote
Cheritka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Piękne wakacje i piękne widoki, masz szczęście, że psiaki chcą jeszcze z Wami jeździć i mają siłę chodzić, my chyba już nie pojedziemy w góry ze względu na Dajmusia ;(.:placz: A tak świetnie w zeszłym roku biegali po górach. :evil_lol: Quote
Energy Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Rzeczywiście piękne, do końca nie wiedzieliśmy czy uda nam się wyjechać, ale Asia zdecydowała się jeszcze pojechać z rodzicami:lol: A psiaki rzeczywiście dość chętnie łaziły, ale nie wchodziliśmy nigdzie wysoko:cool3: Cheritko życzę Wam i mocno trzymam kciuki żeby udało się opanować objawy choroby Dajmusia tak, byście byli jeszcze ze sobą długie lata i mogli nie raz pochodzić po górach.:thumbs: Quote
muzzy Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Świetne te Twoje pudelnice :) Tylko nie wiem jak Ty wytrzymujesz z trójką, ja mojego Dropka czasami mam ochotę na kotlety przerobić, mimo że jest sam jeden ;) Quote
Cheritka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Mam nadzieję, że tak będzie jak mówisz, i jeszcze długo będziemy Was zanudzać zdjęciami i opowieściami o pudelkach :lol::lol: Quote
Energy Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Cheritko musi być i na pewno będzie:lol: Quote
Recommended Posts