filodendron Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Energy się chyba na nas obraziła... Dawaj foty dziewczyn, niech już te pogaduchy przelecą na dalsze strony :) Quote
Cheritka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Witamy dziewczynki i czekamy na Was ;) Może wreszcie do nas dotrzecie ??? Quote
al'akir Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 jejku Energy jak Cię tu dawno nie było ....:crazyeye: skrzyneczka pełna ! Quote
Energy Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 [quote name='GPooLCLD']jejku Energy jak Cię tu dawno nie było ....:crazyeye: skrzyneczka pełna ! Już;) No troszkę dawno, muszę jakieś fotki w końcu porobić i wstawić:p [quote name='filodendron'] Sorry, Energy, masz pecha do naszych rozmówek, które z Twoimi dziewczynami nie mają nic wspólnego - albo szczotki, albo maszynki, albo stawy :oops: Widać u Ciebie jakaś taka kawiarenkowa, pogaduchowa atmosfera :loveu: Nawet Ci jeszcze nie podziękowałam za skonsultowanie wyboru ortopedy u Twojej wetki - dziękuję :loveu: Nie ma za co:p Gadajcie, gadajcie przecież ja nie mam nic przeciwko temu, już pisałam;) Miło mi, że lubicie tu urządzać pogaduchy:loveu: Quote
Equus Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Energy napisał(a):Gadajcie, gadajcie przecież ja nie mam nic przeciwko Nie kuś, nie kuś bo nie poznasz swojej galerii:diabloti:... jak tu sobie z filodentron urządzimy pokazy strzyżenia ostrzami różnej długości:evil_lol: Quote
al'akir Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Equus napisał(a):Nie kuś, nie kuś bo nie poznasz swojej galerii:diabloti:... jak tu sobie z filodentron urządzimy pokazy strzyżenia ostrzami różnej długości:evil_lol: ja Wam mogę pokazać nożyczkami jak się strzyże:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Energy Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Equus napisał(a):Nie kuś, nie kuś bo nie poznasz swojej galerii:diabloti:... jak tu sobie z filodentron urządzimy pokazy strzyżenia ostrzami różnej długości:evil_lol: GPooLCLD napisał(a):ja Wam mogę pokazać nożyczkami jak się strzyże:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No i bardzo dobrze, przynajmniej coś się będzie fajnego działo:multi: Ja przez te pudliszony w potrzebie to niedługo w depresję wpadnę więc trochę rozrywki bardzo pożądane:lol: Potem zrobimy konkurs na najlepszą fryzurkę:multi:my tez staniemy do konkursu tylko, że się obetniemy...u Cioci Iwonki:eviltong::evil_lol: Quote
al'akir Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 to ja poproszę kategorię : parodia fryzury pudliszonowej:evil_lol: żebym mogła wziąć udział :diabloti: A pudle w potrzebie to ostatnio faktycznie depresyjny wątek :shake: Quote
Equus Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Energy napisał(a):my tez staniemy do konkursu tylko, że się obetniemy...u Cioci Iwonki Ej nooo, to nie fair! Miało być śmiesznie a nie ładnie :P A ja teraz poważnie przymierzam się do krótkiego fryza, jakoś po tym jak Diksior przerósł moje oczekiwania wystawowe totalnie straciłąm motywację do latania po "szołach" :D Quote
Energy Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Equus napisał(a):Ej nooo, to nie fair! Miało być śmiesznie a nie ładnie :P A ja teraz poważnie przymierzam się do krótkiego fryza, jakoś po tym jak Diksior przerósł moje oczekiwania wystawowe totalnie straciłąm motywację do latania po "szołach" :D Equus śmiesznie ale nie strasznie:diabloti:moje dziewczyny przez 2 miesiące wyglądałyby jak hienki a nie pudelsy, gdybym je sama obcięła:evil_lol: GPooLCLD napisał(a):to ja poproszę kategorię : parodia fryzury pudliszonowej:evil_lol: żebym mogła wziąć udział :diabloti: Przecież Kuba wygląda bardzo ładnie:p Quote
Equus Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 śmiesznie ale nie strasznie Oj tam, oj tam - pudla nie da się oszpecić :D A a'propos "szołów" i fryzów to znalazłam Diksa w TV internetowej! (zgubiłam kiedyś link a teraz przypadkiem trafiłam):crazyeye: Widać ja przez jakieś 2 sekundy;) jak bryka:evil_lol: no i mnie niestety też - lezę jakby mi ktoś sznurowadła związał:placz: Quote
Energy Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Equus napisał(a):Oj tam, oj tam - pudla nie da się oszpecić :D A a'propos "szołów" i fryzów to znalazłam Diksa w TV internetowej! (zgubiłam kiedyś link a teraz przypadkiem trafiłam):crazyeye: Widać ja przez jakieś 2 sekundy;) jak bryka:evil_lol: no i mnie niestety też - lezę jakby mi ktoś sznurowadła związał:placz: Z moim talentem, zapewniam Cię, że się da:diabloti::evil_lol: Wrzuć filmik:multi: Quote
Equus Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 nie wiem czy się da bo go nie umiem ściągnąć, podam link może zadziała - tylko się nie śmiejcie ;) http://psia.tv/pokaz-17-best-of-group-ix-fci.html z rozpoznaniem Diksiora nie powinno być problemu :D Quote
Energy Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 No Diksior cudna:loveu::loveu::loveu:a jej Pani jak fajnie biegała:evil_lol: Quote
Equus Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 a jej Pani jak fajnie biegała :angryy:a prosiłam, zeby się nie śmiać:placz: ;) Quote
filodendron Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Equus napisał(a):nie wiem czy się da bo go nie umiem ściągnąć, podam link może zadziała - tylko się nie śmiejcie ;) http://psia.tv/pokaz-17-best-of-group-ix-fci.html z rozpoznaniem Diksiora nie powinno być problemu :D A mi nie działa filmik :( Quote
Energy Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Equus napisał(a)::angryy:a prosiłam, zeby się nie śmiać:placz:;) Ależ wcale się nie śmiałam:cool3::evil_lol: Troszkę się pokażemy, bo niedługo wszyscy zapomną o moich suczydełkach;) Kumcia i Kaja:lol: Ganianko z piłką:p Odpoczynek:cool3: I znowu ganianko- Kajunia i Maja:p :lol: Quote
Energy Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 kamilawa napisał(a):One są przecudowne!! :) Bardzo dziękujemy:lol: Quote
filodendron Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Kapitalne! Rewelacja :) A co one z tymi felgami? Frisbee? ;) Quote
Energy Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 filodendron napisał(a):Kapitalne! Rewelacja :) A co one z tymi felgami? Frisbee? ;) Bardzo dziękuję :lol: Małż mi zmieniał opony na letnie i mył felgi, a one chętnie by sobie zabawę z nimi urządziły:multi:ale zabrał:evil_lol: Quote
lilix4 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 może suczydełka chcą się bawić w mechaniczki :) Quote
Energy Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 lilix4 napisał(a):może suczydełka chcą się bawić w mechaniczki :) Możliwe:lol:, mają takie różne zapędy, kiedyś przecież bawiły się w małe stolarki:evil_lol:całkiem zmieniły wygląd mebli:diabloti: Quote
al'akir Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 boskie , śliczne, cudne i wspaniałe dziewczynki:loveu::loveu::loveu: http://img689.imageshack.us/img689/2461/sukiwiosna2010007.jpg a niedobra Pani , to suńką tylko jedną piłeczkę rzuciła :diabloti: Quote
zerduszko Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 GPooLCLD napisał(a):a niedobra Pani , to suńką tylko jedną piłeczkę rzuciła :diabloti: Znając życie, to ile by piłek nie było, to na pewno wszystkie trzy chciałyby jedną ;) Cuda :) Ja mam stanowczo za małą chałupę ;) Quote
Recommended Posts