Energy Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 filodendron napisał(a):Energy, udało Ci się odebrać moją wczorajszą wiadomość, czy przepadła? Nie dalej mi się nie otwiera:shake: GPooLCLD napisał(a)::flaming::flaming::flaming: no to się doigrałam :placz: Kiedy to ja się w Twoje okolice mogę wybrać:razz::evil_lol: Quote
al'akir Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Energy napisał(a): Kiedy to ja się w Twoje okolice mogę wybrać:razz::evil_lol: a ja mam obronnego pudla:bigcool: Quote
Energy Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 GPooLCLD napisał(a):a ja mam obronnego pudla:bigcool: Przyjadę z trzema pudlowymi babami, zajmą się Kubą:multi: i co:diabloti: Quote
al'akir Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Energy napisał(a):Przyjadę z trzema pudlowymi babami, zajmą się Kubą:multi: i co:diabloti: :crazyeye::crazyeye: oooo, nie pomyślałam o tym :crazyeye: nie mam planu awaryjnego :placz: Quote
filodendron Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Energy napisał(a):Nie dalej mi się nie otwiera:shake: Jestem jednak trochę nie teges jeśli chodzi o komputery i pocztę elektroniczną. Najpierw napisałam drugą wiadomość do Ciebie, skoro tamta przepadła, posłałam, a potem dopiero mnie olśniło, że przecież poprzednią muszę mieć w wysłanych... Oj, starość nie radość. Quote
Energy Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 filodendron napisał(a):Jestem jednak trochę nie teges jeśli chodzi o komputery i pocztę elektroniczną. Najpierw napisałam drugą wiadomość do Ciebie, skoro tamta przepadła, posłałam, a potem dopiero mnie olśniło, że przecież poprzednią muszę mieć w wysłanych... Oj, starość nie radość. :evil_lol: Już mam, dzięki:lol:ja nie mogę teraz ani z wysłanymi, ani z odebranymi nic zrobić:placz: ale przyjdzie taki dzień, że się otworzą:multi: Quote
mojepieski Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Agunia za wami płacze prosi opomoc skontaktujcie się z nią Quote
al'akir Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='zerduszko']Cze diablico :) chciałabym poinformować serdecznie, że Energy jest aniołkiem:lilangel::lilangel::lilangel: i wcale nie kazała mi tego napisać pod presją :mad:..... Quote
filodendron Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 A co tu tak cicho... GPooLCLD wypłoszyłaś Energy z jej własnej galerii ;) ;) Quote
al'akir Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 filodendron napisał(a):A co tu tak cicho... GPooLCLD wypłoszyłaś Energy z jej własnej galerii ;) ;) i teraz wyżywa się na mnie potajemnie:placz: ciekawe dlaczego tutaj nie zagląda :evil_lol: Quote
Energy Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='filodendron']A co tu tak cicho... GPooLCLD wypłoszyłaś Energy z jej własnej galerii ;) ;) No właśnie krzywdzą mnie w mojej galerii:placz::diabloti: Filodendron bardzo dziękuję za przesyłkę właśnie odebrałam:multi:Jeszcze nigdy nie byłam w Bieszczadach, może teraz;) Również serdecznie pozdrawiam:lol:ale fajny pudliszonek:loveu: [quote name='GPooLCLD']i teraz wyżywa się na mnie potajemnie:placz: ciekawe dlaczego tutaj nie zagląda :evil_lol: Ja:cool3:przecież ja taka delikatna jestem:evil_lol::angryy: [quote name='zerduszko']Cze diablico :) [quote name='GPooLCLD']chciałabym poinformować serdecznie, że Energy jest aniołkiem:lilangel::lilangel::lilangel: i wcale nie kazała mi tego napisać pod presją :mad:..... I co Zerduszko:eviltong:jestem:lilangel::evil_lol: Twego ostatniego zdania nie zauważyłam GPooLCLD:diabloti::evil_lol: Quote
filodendron Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 A co ja Ci tam takiego posłałam, że się w Bieszczady wybierasz? Myślałam, że przewodnik po Roztoczu? Trzeźwa byłam! ;) Quote
Energy Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 filodendron napisał(a):A co ja Ci tam takiego posłałam, że się w Bieszczady wybierasz? Myślałam, że przewodnik po Roztoczu? Trzeźwa byłam! ;) oj pomylić się nie można:eviltong:nie zdążyłam edytować, jak już cytat zrobiłaś:evil_lol: Ja niby też jestem, ale od rana byłam w pracy, teraz jeszcze na szkoleniu i coś mi się pomajtało:cool3: Jadę na Roztocze:multi::multi::evil_lol: Quote
filodendron Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Ale ja wiem, dlaczego Ci się pomyliło - to na pewno z powodu koników polskich. Jakiś czas temu w Bieszczadach wypuszczono na wolność tabun koników, trochę było o tym w mediach, i za każdym razem jak widzę fotkę takiego konika, to Bieszczady nasuwają mi się na myśl automatycznie :) No bo jak jechać gdzieś oglądać koniki, to tylko w Bieszczady :) Quote
Cheritka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Oj dziewczynki napiszcie do mnie emaila wszystkie plis :) ma ewcia.pawlak@poczta.fm mam do Was puyanko za 100 punktów Quote
filodendron Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Cheritka']Oj dziewczynki napiszcie do mnie emaila wszystkie plis :) ma ewcia.pawlak@poczta.fm mam do Was puyanko za 100 punktów Ja napisałam i mi nie odpowiedziałaś :) Chyba, że dziś rano - dziś mi poczta nie działa. Quote
Energy Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [size="5"]Wszystkim naszym dogoprzyjaciołom życzymy zdrowych i radosnych Świąt Wielkanocnych Quote
al'akir Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 jaka ładna karteczka:lol: Też Wam życzymy świątecznie wszystkiego najlepszego :loveu: Quote
ona03 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Loluś życzy Wesołych Świąt[FONT="Book Antiqua"][SIZE="4"][/FONT] Quote
al'akir Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Loluś jest śliczny !:loveu: i z życzeniami przyszedł do Energy :lol: a Energy to może skrzyneczkę wyczyścisz :mad: Quote
Energy Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='ona03']Loluś życzy Wesołych Świąt[FONT="Book Antiqua"][SIZE="4"][/FONT] Cudny Loluś, mój ulubieniec:loveu:bardzo dziękuję:lol: [quote name='GPooLCLD']Też Wam życzymy świątecznie wszystkiego najlepszego :loveu: Dziękujemy bardzo:loveu: [quote name='GPooLCLD']Loluś jest śliczny !:loveu: i z życzeniami przyszedł do Energy :lol: a Energy to może skrzyneczkę wyczyścisz :mad: No taki fajny krasnoludek:lol: Wolałam te życzenia co są u góry:eviltong:znowu mnie straszą :mad:czyli wszystko wraca do normy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cheritka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 No i jak tam po Świętach, brzuszki Was bolą ??? Filodendronku na emaila odpowiedziałam, jeśli nie doszlo to poprosze rypley ;) Quote
filodendron Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Cheritka'] Filodendronku na emaila odpowiedziałam, jeśli nie doszlo to poprosze rypley ;) Idę do Twojej galerii :) Quote
Energy Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Brzuszki nas nie bolą Cheritko:lol: Dostaliśmy świąteczną niespodziankę:multi:zdjęcia ślicznej Pusieńki:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts