Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Energy napisał(a):
No dobra podklejony:evil_lol:

Sama nie wiem, chyba lepiej jak pudli:p

mnie też się tak wydawało , bo jak zrobimy jak galeria to będzie trzeba tego szukać i szukać i szukać ...... A tak to , wszystko na początku :)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nareszcie dokopałam sie do tego "węża"...

No, no.......Nasza sliczna blondynko - kusicielko ....!!!! Zupełnie jak biblijna Ewa ...;)

Posted

togaa napisał(a):
Nareszcie dokopałam sie do tego "węża"...

No, no.......Nasza sliczna blondynko - kusicielko ....!!!! Zupełnie jak biblijna Ewa ...;)

:oops:normalnie się zawstydziłam:crazyeye::evil_lol:

Posted

Co tam słychać wredna babo :diabloti: Mogę sobie pozwolić na taki komplement? :lol:
W ogóle Twój głos i karakter ;) nie pasują do wyglądu :)
Jak mi poszło? Byłam miła?? :eviltong:

Posted

zerduszko napisał(a):
Co tam słychać wredna babo :diabloti: Mogę sobie pozwolić na taki komplement? :lol:

To ja się zaczynam bać. Zdjęcie z wężem tchnęło takim optymizmem ;)

Posted

zerduszko napisał(a):

to by się zgadzało:evil_lol::lmaa::2gunfire::krach::chainsaw::-x:zly7::zly7:

nie mogłam się powstrzymać :diabloti:

Posted

zerduszko napisał(a):
To ja uciekam ;) bo dostanę po głowie... :P

spokojnie , napisałam przed chwilą Energy pw , żeby nie zaglądała do swojej galerii:bigcool:

Posted

GPooLCLD napisał(a):
spokojnie , napisałam przed chwilą Energy pw , żeby nie zaglądała do swojej galerii:bigcool:

No a ja oczywiście pierwsze co zrobiłam, to tu przyszłam i :shocked!:
O Wy wredne zołzy już ja tu zrobię porządek, zaraz:-x:zly7::zly7:

Ja taki:angel:i co mnie tu spotyka:shocked!:Na koniec będzie:boom:i po sprawie:eviltong::evil_lol:

Filodendron już teraz będzię spokój:diabloti::cool3:

Posted

:eek2: co się porobiło
:chaos: poddaję się
i stąd:scared:

wiadomość do filodendron:
nic się nie bój , Energy już się szykuje na spotkanie z Tobą:drink1::beerchug::popcorn::knajpa::drinking:

Posted

[quote name='GPooLCLD']wiadomość do filodendron:
nic się nie bój , Energy już się szykuje na spotkanie z Tobą:drink1::beerchug::popcorn::knajpa::drinking:

No teraz to się ze mną na pewno umówi:diabloti::evil_lol::evil_lol:sama bym się bała:eviltong::evil_lol:

Posted

Energy napisał(a):
No teraz to się ze mną na pewno umówi:diabloti::evil_lol::evil_lol:sama bym się bała:eviltong::evil_lol:

już wysłała pewno książkę pocztą:sweetCyb::ylsuper::klacz::laola:

Posted

GPooLCLD napisał(a):
już wysłała pewno książkę pocztą:sweetCyb::ylsuper::klacz::laola:

zazdrośnica:eviltong:specjalnie nastraszyłaś Filodendron, przyznaj się:evil_lol:

Posted

filodendron napisał(a):
Wysłałam książkę pocztą, pewnie, że wysłałam :nerwy: Dołożyłam tam obiecany gratis - mini przewodnik po Roztoczu - może się jakoś Energy udobrucha

to moja wina:bigcry::oops2:

Posted

zerduszko napisał(a):
Uratowałaś filodendron, więc się ciesz, a nie płacz ;)

taa , tylko teraz mnie się dostanie od Energy :olympic::vamp:- i z czego tu się cieszyć:placz:

Posted

GPooLCLD napisał(a):

Nie, nie Twoja - ja sobie tak tylko żartuję ;) Przesyłkę posłałam już wczoraj wczesnym popołudniem - z pracy prawie codziennie jest coś do wysłania, więc to żaden kłopot.

Posted

filodendron napisał(a):
Wysłałam książkę pocztą, pewnie, że wysłałam :nerwy: Dołożyłam tam obiecany gratis - mini przewodnik po Roztoczu - może się jakoś Energy udobrucha

No bardzo dziękuję:lol:

GPooLCLD napisał(a):

Oczywiście, że Twoja:diabloti:Filodendron to mi nawet napisała żebym Ci wysłała całą kaską za bazarek, chyba nie chciała się ujawniać:eviltong::evil_lol:

zerduszko napisał(a):
Uratowałaś filodendron, więc się ciesz, a nie płacz ;)

Niby przede mną:cool3:

GPooLCLD napisał(a):
taa , tylko teraz mnie się dostanie od Energy :olympic::vamp:- i z czego tu się cieszyć:placz:

No poczekaj niech ja się tylko rozkręcę:diabloti:

filodendron napisał(a):
Nie, nie Twoja - ja sobie tak tylko żartuję ;) Przesyłkę posłałam już wczoraj wczesnym popołudniem - z pracy prawie codziennie jest coś do wysłania, więc to żaden kłopot.

No i wszystko przez Was:placz:a tak bym sobie wymiziała sreberko :loveu:

Posted

Energy napisał(a):

Oczywiście, że Twoja:diabloti:Filodendron to mi nawet napisała żebym Ci wysłała całą kaską za bazarek, chyba nie chciała się ujawniać:eviltong::evil_lol:

Niby przede mną:cool3:

Nie, GPooLCLD tak mi kazała zrobić. Miała nadzieję, ze wszystkie książki się sprzedadzą i hurtem to załatwimy. Ale się nie sprzedadzą. A jak się nie sprzedadzą, to przecież nie będę tych czterech złotych pudelkom odbierać, więc adres jest jak najbardziej prawidłowy :)

Posted

filodendron napisał(a):
Nie, GPooLCLD tak mi kazała zrobić. Miała nadzieję, ze wszystkie książki się sprzedadzą i hurtem to załatwimy. Ale się nie sprzedadzą. A jak się nie sprzedadzą, to przecież nie będę tych czterech złotych pudelkom odbierać, więc adres jest jak najbardziej prawidłowy :)

Ale ja przecież żartowałam:evil_lol:

GPooLCLD, Zerduszko Was to chyba:mad::mad::mad::evil_lol:
Normalnie:diabloti:ze mnie zrobiły, czy co:eviltong:

Filodendron, poczekaj może się sprzedadzą, a zresztą można wznowić bazarek, tak jak mój z plecaczkami:multi:znaczy GPooLCLD:lol: