al'akir Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Energy napisał(a):No dobra podklejony:evil_lol: Sama nie wiem, chyba lepiej jak pudli:p mnie też się tak wydawało , bo jak zrobimy jak galeria to będzie trzeba tego szukać i szukać i szukać ...... A tak to , wszystko na początku :) Quote
togaa Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Nareszcie dokopałam sie do tego "węża"... No, no.......Nasza sliczna blondynko - kusicielko ....!!!! Zupełnie jak biblijna Ewa ...;) Quote
Energy Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 togaa napisał(a):Nareszcie dokopałam sie do tego "węża"... No, no.......Nasza sliczna blondynko - kusicielko ....!!!! Zupełnie jak biblijna Ewa ...;) :oops:normalnie się zawstydziłam:crazyeye::evil_lol: Quote
Cheritka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Energy napisał(a)::oops:normalnie się zawstydziłam:crazyeye::evil_lol: Ewa kusiła jabłkiem, wiem coś na ten temat, brakuje nam Was :( Quote
zerduszko Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Co tam słychać wredna babo :diabloti: Mogę sobie pozwolić na taki komplement? :lol: W ogóle Twój głos i karakter ;) nie pasują do wyglądu :) Jak mi poszło? Byłam miła?? :eviltong: Quote
filodendron Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 zerduszko napisał(a):Co tam słychać wredna babo :diabloti: Mogę sobie pozwolić na taki komplement? :lol: W ogóle Twój głos i karakter ;) nie pasują do wyglądu :) Jak mi poszło? Byłam miła?? :eviltong: To ja się zaczynam bać. Zdjęcie z wężem tchnęło takim optymizmem ;) Quote
al'akir Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 zerduszko napisał(a):Co tam słychać wredna babo :diabloti: Mogę sobie pozwolić na taki komplement? :lol: W ogóle Twój głos i karakter ;) nie pasują do wyglądu :) Jak mi poszło? Byłam miła?? :eviltong: to by się zgadzało:evil_lol::lmaa::2gunfire::krach::chainsaw::-x:zly7::zly7: nie mogłam się powstrzymać :diabloti: Quote
zerduszko Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 To ja uciekam ;) bo dostanę po głowie... :P Quote
al'akir Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 zerduszko napisał(a):To ja uciekam ;) bo dostanę po głowie... :P spokojnie , napisałam przed chwilą Energy pw , żeby nie zaglądała do swojej galerii:bigcool: Quote
Energy Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 GPooLCLD napisał(a):spokojnie , napisałam przed chwilą Energy pw , żeby nie zaglądała do swojej galerii:bigcool: No a ja oczywiście pierwsze co zrobiłam, to tu przyszłam i :shocked!: O Wy wredne zołzy już ja tu zrobię porządek, zaraz:-x:zly7::zly7: Ja taki:angel:i co mnie tu spotyka:shocked!:Na koniec będzie:boom:i po sprawie:eviltong::evil_lol: Filodendron już teraz będzię spokój:diabloti::cool3: Quote
al'akir Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 :eek2: co się porobiło :chaos: poddaję się i stąd:scared: wiadomość do filodendron: nic się nie bój , Energy już się szykuje na spotkanie z Tobą:drink1::beerchug::popcorn::knajpa::drinking: Quote
Energy Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [quote name='GPooLCLD']wiadomość do filodendron: nic się nie bój , Energy już się szykuje na spotkanie z Tobą:drink1::beerchug::popcorn::knajpa::drinking: No teraz to się ze mną na pewno umówi:diabloti::evil_lol::evil_lol:sama bym się bała:eviltong::evil_lol: Quote
al'akir Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Energy napisał(a):No teraz to się ze mną na pewno umówi:diabloti::evil_lol::evil_lol:sama bym się bała:eviltong::evil_lol: już wysłała pewno książkę pocztą:sweetCyb::ylsuper::klacz::laola: Quote
Energy Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 GPooLCLD napisał(a):już wysłała pewno książkę pocztą:sweetCyb::ylsuper::klacz::laola: zazdrośnica:eviltong:specjalnie nastraszyłaś Filodendron, przyznaj się:evil_lol: Quote
al'akir Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Energy napisał(a):zazdrośnica:eviltong:specjalnie nastraszyłaś Filodendron, przyznaj się:evil_lol: a skądże :evilbat: Quote
filodendron Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Wysłałam książkę pocztą, pewnie, że wysłałam :nerwy: Dołożyłam tam obiecany gratis - mini przewodnik po Roztoczu - może się jakoś Energy udobrucha Quote
al'akir Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 filodendron napisał(a):Wysłałam książkę pocztą, pewnie, że wysłałam :nerwy: Dołożyłam tam obiecany gratis - mini przewodnik po Roztoczu - może się jakoś Energy udobrucha to moja wina:bigcry::oops2: Quote
zerduszko Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Uratowałaś filodendron, więc się ciesz, a nie płacz ;) Quote
al'akir Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 zerduszko napisał(a):Uratowałaś filodendron, więc się ciesz, a nie płacz ;) taa , tylko teraz mnie się dostanie od Energy :olympic::vamp:- i z czego tu się cieszyć:placz: Quote
filodendron Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 GPooLCLD napisał(a):to moja wina:bigcry::oops2: Nie, nie Twoja - ja sobie tak tylko żartuję ;) Przesyłkę posłałam już wczoraj wczesnym popołudniem - z pracy prawie codziennie jest coś do wysłania, więc to żaden kłopot. Quote
Energy Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 filodendron napisał(a):Wysłałam książkę pocztą, pewnie, że wysłałam :nerwy: Dołożyłam tam obiecany gratis - mini przewodnik po Roztoczu - może się jakoś Energy udobrucha No bardzo dziękuję:lol: GPooLCLD napisał(a):to moja wina:bigcry::oops2: Oczywiście, że Twoja:diabloti:Filodendron to mi nawet napisała żebym Ci wysłała całą kaską za bazarek, chyba nie chciała się ujawniać:eviltong::evil_lol: zerduszko napisał(a):Uratowałaś filodendron, więc się ciesz, a nie płacz ;) Niby przede mną:cool3: GPooLCLD napisał(a):taa , tylko teraz mnie się dostanie od Energy :olympic::vamp:- i z czego tu się cieszyć:placz: No poczekaj niech ja się tylko rozkręcę:diabloti: filodendron napisał(a):Nie, nie Twoja - ja sobie tak tylko żartuję ;) Przesyłkę posłałam już wczoraj wczesnym popołudniem - z pracy prawie codziennie jest coś do wysłania, więc to żaden kłopot. No i wszystko przez Was:placz:a tak bym sobie wymiziała sreberko :loveu: Quote
filodendron Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Energy napisał(a): Oczywiście, że Twoja:diabloti:Filodendron to mi nawet napisała żebym Ci wysłała całą kaską za bazarek, chyba nie chciała się ujawniać:eviltong::evil_lol: Niby przede mną:cool3: Nie, GPooLCLD tak mi kazała zrobić. Miała nadzieję, ze wszystkie książki się sprzedadzą i hurtem to załatwimy. Ale się nie sprzedadzą. A jak się nie sprzedadzą, to przecież nie będę tych czterech złotych pudelkom odbierać, więc adres jest jak najbardziej prawidłowy :) Quote
Energy Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 filodendron napisał(a):Nie, GPooLCLD tak mi kazała zrobić. Miała nadzieję, ze wszystkie książki się sprzedadzą i hurtem to załatwimy. Ale się nie sprzedadzą. A jak się nie sprzedadzą, to przecież nie będę tych czterech złotych pudelkom odbierać, więc adres jest jak najbardziej prawidłowy :) Ale ja przecież żartowałam:evil_lol: GPooLCLD, Zerduszko Was to chyba:mad::mad::mad::evil_lol: Normalnie:diabloti:ze mnie zrobiły, czy co:eviltong: Filodendron, poczekaj może się sprzedadzą, a zresztą można wznowić bazarek, tak jak mój z plecaczkami:multi:znaczy GPooLCLD:lol: Quote
filodendron Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Energy, udało Ci się odebrać moją wczorajszą wiadomość, czy przepadła? Quote
al'akir Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 :flaming::flaming::flaming: no to się doigrałam :placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts