Energy Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 GPooLCLD napisał(a):jakie one śliczne:loveu: tylko , że jak Ty im teraz papiloty porobisz w takich fryzurkach :evil_lol: dziewczynki zawsze się tak razem trzymają , czy tylko jak je ustawiasz do zdjęć :diabloti:? Dziękujemy:loveu: Jakie papiloty:cool3:my się nawet specjalnie czesać nie musimy:evil_lol: Zawsze się razem trzymają, jak śpią to częściej Kaja z Majką, ale jak się bawią to razem:multi:tylko nigdy tak nie siedzą grzecznie, chyba, że za ciasteczko:evil_lol: skrzyneczka;) Quote
al'akir Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Energy napisał(a):Dziękujemy:loveu: Jakie papiloty:cool3:my się nawet specjalnie czesać nie musimy:evil_lol: Zawsze się razem trzymają, jak śpią to częściej Kaja z Majką, ale jak się bawią to razem:multi:tylko nigdy tak nie siedzą grzecznie, chyba, że za ciasteczko:evil_lol: no jak to jakie papiloty:crazyeye: , przecież pisałaś mi , że robisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: przekupne ciasteczkowe bestie :multi::loveu: Quote
filodendron Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Jakie one kochane. Mają takie cywilizowane loczki - eleganckie. Mój to gorzej niż karakuły - jakby dobrze pokombinować, to by można z niego puli zrobić :) A z precesją astronomiczną chodzi o to, że od czasów starożytnych do dziś, znaki zodiaku, na które została podzielona ekliptyka przesunęły się o 30 stopni, więc jak komuś wynika z kalendarza, że jest zodiakalnym Baranem, to tak naprawdę w chwili jego urodzin słońce było w znaku Ryb a nie Barana ;) Czyli moja Panna jest Lwem - czy Lwy to bałaganiarze? Musi tak być, bo innego wytłumaczenia nie mam ;) Chyba, że pod tym pokojem jest jakaś żyła wodna, która robi hokus pokus, telekineza i te rzeczy - normalnie samobałaganiające się pomieszczenie. Quote
Energy Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 GPooLCLD napisał(a):no jak to jakie papiloty:crazyeye: , przecież pisałaś mi , że robisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: przekupne ciasteczkowe bestie :multi::loveu: Tia robię:evil_lol: Strasznie przekupne:razz:a Kumka to jeszcze ma kłopoty z rozumieniem, tudzież słuchem jak ma przyjść do domu. Kiedy w desperacji zawołam Kuma ciasteczko to wszystkie funkcje wracają i Kuma też:diabloti::evil_lol: filodendron napisał(a):Jakie one kochane. Mają takie cywilizowane loczki - eleganckie. Mój to gorzej niż karakuły - jakby dobrze pokombinować, to by można z niego puli zrobić :) Eleganckie suczydełka:cool3:oczywiście:multi:szkoda, że ich nie widziałaś w akcji:evil_lol: Ja uwielbiam takie fryzurki i loczki:lol: Skąd takie mądre rzeczy wiesz, co?:cool3: Quote
al'akir Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Energy napisał(a):Tia robię:evil_lol: wiem właśnie , sama mnie tego przecież uczyłaś:evil_lol: i paru innych rzeczy:zly7: Quote
Energy Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 lilix4 napisał(a):śliczne panienki:) Dziękujemy:lol: GPooLCLD napisał(a):i paru innych rzeczy:zly7: Ale jesteś bardzo pojętnym uczniem:multi: nie musiałam się wysilać:eviltong::evil_lol: Śnieżynka napisał(a):Ja Baran jestem :P No to wszystko jasne:evil_lol: Quote
al'akir Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Energy napisał(a): Ale jesteś bardzo pojętnym uczniem:multi: nie musiałam się wysilać:eviltong::evil_lol: Czy masz na myśli pewnego maila:siara: Quote
Energy Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 GPooLCLD napisał(a):Czy masz na myśli pewnego maila:siara: Też:evil_lol: Quote
filodendron Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Energy napisał(a):Eleganckie suczydełka:cool3:oczywiście:multi:szkoda, że ich nie widziałaś w akcji:evil_lol: Ja uwielbiam takie fryzurki i loczki:lol: Skąd takie mądre rzeczy wiesz, co?:cool3: Bardzo eleganckie, w akcji na pewno też. Loczki są słodkie, ale wiecie, co mnie kiedyś spotkało na spacerze? Jakaś starsza babeczka głaskała bandytę - tak delikatnie, pociągle i z rozrzewnieniem, że aż od razu pomyślałam - pewnie kiedyś miała pudla. A wtedy ona: miałam kiedyś taki kołnierz u płaszcza... :crazyeye: A o precesji i zodiaku to dawno, dawno temu, za górami, za lasami, czyli na studiach (bynajmniej nie astrologicznych ;)) miałam jakieś zajęcia na ten temat. Utkwiło mi to w pamięci, ponieważ wprowadziło sporo zamętu w życie towarzyskie mojej mamy, która wówczas miała zakręconą na punkcie zodiaku koleżankę-artystkę spod jakiegoś znaku, nie pamiętam jakiego, ale bardzo artystycznego, no i o mało nie złamałam jej kariery tą całą precesją :evil_lol: Quote
al'akir Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 filodendron napisał(a):Bardzo eleganckie, w akcji na pewno też. Loczki są słodkie, ale wiecie, co mnie kiedyś spotkało na spacerze? Jakaś starsza babeczka głaskała bandytę - tak delikatnie, pociągle i z rozrzewnieniem, że aż od razu pomyślałam - pewnie kiedyś miała pudla. A wtedy ona: miałam kiedyś taki kołnierz u płaszcza... :crazyeye: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: że kołnierz z pudla :crazyeye::evil_lol:? Może otworzymy produkcję ? Ostatnio słyszałam że popularne są ozdoby z filcu . Quote
filodendron Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 GPooLCLD napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: że kołnierz z pudla :crazyeye::evil_lol:? Może otworzymy produkcję ? Ostatnio słyszałam że popularne są ozdoby z filcu . Kołnierz to byly raczej karakuły, tylko tak się pani skojarzyło i mnie tym skojarzeniem poczęstowała :/ Z filcu są super ozdoby, bardzo mi się podobają ale nie umiem robić. Ale jak ostatnio wyczesywałam Filowe ucho siedząc przy filmie, to potem z tego, co zostało ukręciłam pierścionek dla córki :D Tak w ogóle to kiedyś uczyłam się prząść - na takim zwykłym, drewnianym kołowrotku jak z bajki o Śpiącej Królewnie i jak ktoś trzyma pudla z długim włosem to spoko by się z tego uprzędło wełnę na sweterek :) Quote
al'akir Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 filodendron napisał(a):Kołnierz to byly raczej karakuły, tylko tak się pani skojarzyło i mnie tym skojarzeniem poczęstowała :/ Z filcu są super ozdoby, bardzo mi się podobają ale nie umiem robić. Ale jak ostatnio wyczesywałam Filowe ucho siedząc przy filmie, to potem z tego, co zostało ukręciłam pierścionek dla córki :D Tak w ogóle to kiedyś uczyłam się prząść - na takim zwykłym, drewnianym kołowrotku jak z bajki o Śpiącej Królewnie i jak ktoś trzyma pudla z długim włosem to spoko by się z tego uprzędło wełnę na sweterek :) to idę golić Kubę i Ci podeślę futro :) będzie mini sweterek . widziałam filce na allegro i na bazarku , bardzo mi się podobały . Quote
Cheritka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Nadrabiam i nadrabiam:crazyeye: duzo stron i myślała, że u Was to jest galeria :obrazic: a tu same pogaduchy i tylko jedno, no może dwa zdjęcia:mad::mad: Może cos więcej zdjęć a mniej gadania :modla: :) Quote
Energy Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Cheritka napisał(a): a tu same pogaduchy i tylko jedno, no może dwa zdjęcia:mad::mad: Może cos więcej zdjęć a mniej gadania :modla: :) O przepraszam:cool3:wstawiłam pięć:evil_lol: GPooLCLD napisał(a):to idę golić Kubę i Ci podeślę futro :) będzie mini sweterek . widziałam filce na allegro i na bazarku , bardzo mi się podobały . :crazyeye:karakułki chcesz zrobić z Kuby:mad::evil_lol: Quote
Energy Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 filodendron napisał(a):Bardzo eleganckie, w akcji na pewno też. Loczki są słodkie, ale wiecie, co mnie kiedyś spotkało na spacerze? Jakaś starsza babeczka głaskała bandytę - tak delikatnie, pociągle i z rozrzewnieniem, że aż od razu pomyślałam - pewnie kiedyś miała pudla. A wtedy ona: miałam kiedyś taki kołnierz u płaszcza... :crazyeye: Podsunęłaś pomysł GPooLCLD i co teraz z Kubą będzie?:placz::evil_lol: Quote
al'akir Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Energy napisał(a):Podsunęłaś pomysł GPooLCLD i co teraz z Kubą będzie?:placz::evil_lol: Kuba na razie ma spokój , nie mamy maszynki:placz::placz::placz: Quote
Sasinka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 co stało się z maszynka? ja to sie nie dorobiłam jeszcze maszynki, bo nie umiem się zdecydować:roll: i strzygę nożyczkami:evil_lol: mam tylko jedne, takie wygiete:evil_lol: pokazalabym efekt ale nie mogę wgrać zdjęcia, pomimo, ze je zmniejszam w takim specjalnym programie :angryy: i dostałam jekieś punkty karne, że mam post pod postem:angryy: i nie wiem, czy nie mozna pisac dwóch postów po sobie, czy za podwajanie:shake: Quote
Energy Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [quote name='Cheritka']Znowu gadacie, a nic nie wklejacie :/ Nie mam nowych zdjęć dziewczyn, mam problem z aparatem:razz: Ale mogę wkleić Czesia w nowym domku:multi: GPooLCLD obiecała zrobić wątek z metamorfozami pudlowatych, tylko się obija jeszcze:evil_lol::diabloti: Quote
al'akir Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 obijam się , za tego wczorajszego kota:angryy::evil_lol: Czaruś jest super :loveu: a w końcu na czym stanęło z formatem tego wątku? Quote
Energy Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 GPooLCLD napisał(a):obijam się , za tego wczorajszego kota:angryy::evil_lol: Czaruś jest super :loveu: a w końcu na czym stanęło z formatem tego wątku? Kota Ci się zachciewa:evil_lol:wiedziałam, że tu szybko się zjawisz:diabloti: Fajnie by było gdyby był przyklejony:cool3: Nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia Czarusia:loveu: Quote
al'akir Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Energy napisał(a):Kota Ci się zachciewa:evil_lol:wiedziałam, że tu szybko się zjawisz:diabloti: Fajnie by było gdyby był przyklejony:cool3: Nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia Czarusia:loveu: kot przyklejony:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :evil_lol:żartuję , wiem o wątek Ci chodzi - podklejony :evil_lol: Ale w sensie formatu , to pytam - czy tak jak pudli , czy jak galeria :razz: Quote
Energy Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 GPooLCLD napisał(a):kot przyklejony:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :evil_lol:żartuję , wiem o wątek Ci chodzi - podklejony :evil_lol: Ale w sensie formatu , to pytam - czy tak jak pudli , czy jak galeria :razz: No dobra podklejony:evil_lol: Sama nie wiem, chyba lepiej jak pudli:p Quote
Recommended Posts