Energy Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Hej dziewczyny:multi:przerzucam się na węże:cool3::moje lekkie przerażenie w oczach to potwierdza:evil_lol: Quote
zerduszko Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Ale ładne zdjecie :) Taka ciepła osoba z Ciebie, a charakterek jak brzytwa :evil_lol: Quote
Energy Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 zerduszko napisał(a):Ale ładne zdjecie :) Taka ciepła osoba z Ciebie, a charakterek jak brzytwa :evil_lol: Bardzo dziękuję:multi:zwłaszcza za charakterek:evil_lol: Quote
Sasinka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 świetne wieści o tych pudelkach. My mamy cztery myszki, moja córcia czasami spędza godzinę obserwując ich poczynania. Budują śliczne gniazda do spania i śpią wszystkie w takim dziwnym kłębuszku. Nie miałam nigdy węża, ale trzymałam w rękach, są takie aksamitne. Mam nowe wieści, ale to podam u Cheritki, bo to rodzina i ma pierwszeństwo. Energy, w sobotę powiększy się nasza psia rodzina. Nanda szczeniaczek, sunia, bardzo charakterna. Moja córcia, po ostatniej przygodzie zakochała się w Shih tzu i właśnie Nanda to nasza nowa córeczka Shih tzu. Czytałam, że topsinki z charakterem, bardzo przywiązane do właściciela. Ja nie wiem co ją, aż tak bardzo użekło w tej rasie, ale może charakter. Uparat jest jak Shih tzu!!!! To trochę wbrwe moim przekonaniom, uważam, ze jest tak dużo piesków, którym można dać dom. Z drugiej strony, odchowanie szczeniaczka to duża frajda, nigdy nie miałam szczeniaczków, zawsze przychodziły do nas dorosłe pieski, Sasinka była moim pierwszym szczeniakiem. Od historii z Fantą, zastanawiam się, że coś jest nie tak z całą tą procedurą adopcyjną. Nie można dowiedzieć się o piesku, nie można zrobić zdjęcia. Z drugiej strony właściciel może zaniedbać psa i jest w większym prawie, niż osoba która zgłasza się do adpocji. A w sumie to ciekawa jestem co stało się z Fantą. Energy, w sobotę powiększy się nasza psia rodzina. :lol:Nanda szczeniaczek, sunia, bardzo charakterna. Moja córcia, po ostatniej przygodzie zakochała się w Shih tzu i właśnie Nanda to nasza nowa córeczka Shih tzu. Czytałam, że to psinki z charakterem, bardzo przywiązane do właściciela. Ja nie wiem co ją, aż tak bardzo użekło w tej rasie, ale może charakter. Uparat jest jak Shih tzu!!!!:evil_lol: To trochę wbrwe moim przekonaniom, uważam, ze jest tak dużo piesków, którym można dać dom.:shake: Z drugiej strony, odchowanie szczeniaczka to duża frajda, nigdy nie miałam szczeniaczków, zawsze przychodziły do nas dorosłe pieski, Sasinka była moim pierwszym szczeniakiem. Od historii z Fantą, zastanawiam się, że coś jest nie tak z całą tą procedurą adopcyjną. Nie można dowiedzieć się o piesku, nie można zrobić zdjęcia. Z drugiej strony właściciel może zaniedbać psa i jest w większym prawie, niż osoba która zgłasza się do adpocji. A w sumie to ciekawa jestem co stało się z Fantą. Quote
zerduszko Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Sasinka napisał(a): Od historii z Fantą, zastanawiam się, że coś jest nie tak z całą tą procedurą adopcyjną. Nie można dowiedzieć się o piesku, nie można zrobić zdjęcia. Z drugiej strony właściciel może zaniedbać psa i jest w większym prawie, niż osoba która zgłasza się do adpocji. A w sumie to ciekawa jestem co stało się z Fantą. To był przypadek... na ogół tak nie jest i nie powinno być. Wszystkim ciśnienie sie dźwigło, ciekawe o co tak naprawdę chodziło. Niemneij jednak osoby chętne na psa muszą pamiętać, że nie obowiązuje prawo kto pierwszy ten lepszy ;) Ode mnie byś dostałą psa bez takich szopek ;) Akurat mieliśmy w schronie mix shih, ale cudo :D Siedział 3 lata, nikt go nie zauważał :( teraz już w Wawce na DT :) Ale w tym naszym schronie tak jest, przez rok mojego aktualnego tymczasa ogłaszali jako mix pudla i nikt go nie chciał, bo gzie on do pudla :( Quote
Sasinka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Mam takie marzenie, żeby kiedyś, jak już nie będę pracować zawodowo zrobić DT dla małych, długowłosych piesków.:lol: Zdobywam pierwsze doświadczenia w strzyżeniu mojego pudelka! :evil_lol:No i od dzieciństwa zawsze w moim domu były pieski. A marzenia trzeba spełniać. Ja byłam pierwsza.:angryy: Quote
zerduszko Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Sasinka napisał(a): Ja byłam pierwsza.:angryy: Wiem ale to nie jest jednoznaczne z pierwszeństwem do psa ;) Quote
Cheritka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Energy super mnie się też podobają węże, ale mój mąż jak każdy twardy facet na ich widok dostake palpitacji serca :D. Sasinko węże bardzo lubią :) myszki, to lepiej nie ryzykuj, a z tym shih tzu to się jeszcze zastanówcie. Quote
al'akir Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 No nareszcie wrzuciłaś zdjęcia z wężem , bo już się doczekać nie mogłam:multi: w sumie myślałam , że to będzie jakiś boa dusiciel , albo kobra przynajmniej :evil_lol: a toto takie maluteńkie :eviltong: Quote
Energy Posted March 15, 2010 Author Posted March 15, 2010 [quote name='Cheritka']Energy super mnie się też podobają węże, ale mój mąż jak każdy twardy facet na ich widok dostake palpitacji serca :D. Ja tak naprawdę to za wężami nie przepadam:evil_lol:ale ten był milusi:p [quote name='GPooLCLD']No nareszcie wrzuciłaś zdjęcia z wężem , bo już się doczekać nie mogłam:multi: w sumie myślałam , że to będzie jakiś boa dusiciel , albo kobra przynajmniej :evil_lol: a toto takie maluteńkie :eviltong: Tia jeszcze najlepiej ze mną w postaci śniadania:crazyeye:niedoczekanie:eviltong: :evil_lol: Sasinko macie szczeniaczka? Quote
Sasinka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Jedziemy w sobotę, a teraz przystosowujemy mieszkanie. Moja córcia musiała pozbierać wszystkie drobiazgi z podłogi. Też się juz nie mogę doczekać, ale myślałam, że będziemy miały pudelka białego. A to taki pudelek z baiłymi łapkami i ze schowanym pyszczkiem. Trochę nie wyobrażam sobie jak się będą bawiły. Moje marzenie trzy takie pudlice jak u ciebie! Quote
Energy Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Sasinka napisał(a): Moje marzenie trzy takie pudlice jak u ciebie! No to chyba troszkę okrężną drogą zmierzasz do tego:evil_lol: Quote
lilix4 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Energy super fota z wężem jak byłam na wakacjach 2 lata temu to mama omal mnie nie zabiła jak dowiedziała się co miałam na sobie:) Quote
Sasinka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Energy napisał(a):No to chyba troszkę okrężną drogą zmierzasz do tego:evil_lol: Mam nastolatkę w domu:shake: i robię wszysko, aby ją zająć:evil_lol:. Do tego to BARAN zodiakalny:crazyeye:, więc sama rozumiesz:roll::roll::roll::roll::roll:. Całe szczęście psie serce każde wierne. A i tak śledzę wątek pudle do adopcji, a złość mi jeszcze nie przeszła.:shake: Quote
Śnieżynka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 halo halo cp wy chcecie do baranow :P co ?? Quote
Energy Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Sasinka napisał(a):Mam nastolatkę w domu:shake: i robię wszysko, aby ją zająć:evil_lol:. Do tego to BARAN zodiakalny:crazyeye:, więc sama rozumiesz:roll::roll::roll::roll::roll:. Całe szczęście psie serce każde wierne. A i tak śledzę wątek pudle do adopcji, a złość mi jeszcze nie przeszła.:shake: Oj bardzo dobrze rozumiem, też mam córkę zodiakalnego barana:cool3: Co prawda starszą niż Twoja, bo 19 - latkę, ale to wcale nie lepiej:evil_lol: A jeszcze do tego ja jestem byk, więc możesz sobie wyobrazić:diabloti::evil_lol: Nie dziwię się, że nie przeszła, bo mnie też nie, ale niestety nic nie poradzimy. Jak śledzisz wątek, to na pewno widziałaś Czesia w nowym domku, miodzio:loveu: Sasinko a widziałaś tą młodą, niespełna roczną sunię wyrzuconą z pociągu?:cool3: Śnieżynka napisał(a):halo halo cp wy chcecie do baranow :P co ?? Śnieżynko, a Ty może zodiakalna, delikatna panna?:cool3::evil_lol: Quote
al'akir Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ależ Wy w zabobony wierzycie:evil_lol::diabloti: Quote
filodendron Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 GPooLCLD napisał(a):ależ Wy w zabobony wierzycie:evil_lol::diabloti: Hi, hi - no dokładnie :D Ja mam nastolatkę pannę i czekam, i czekam, czekam z utęsknieniem, kiedy te zapisane w horoskopie skłonności do porządku się w niej ujawnią, no kiedy?? Quote
Energy Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 filodendron napisał(a):Hi, hi - no dokładnie :D Ja mam nastolatkę pannę i czekam, i czekam, czekam z utęsknieniem, kiedy te zapisane w horoskopie skłonności do porządku się w niej ujawnią, no kiedy?? A jaki to znak, bo u mnie ani Aśki żadnych takich skłonności nie widzę:cool3:, to na pewno nie ten:diabloti: GPooLCLD napisał(a):ależ Wy w zabobony wierzycie:evil_lol::diabloti: Od razu zabobony:cool3:każde wytłumaczenie jest dobre:eviltong:byk nie może być łagodny, co nie:evil_lol: Quote
filodendron Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Energy napisał(a):A jaki to znak, bo u mnie ani Aśki żadnych takich skłonności nie widzę:cool3:, to na pewno nie ten:diabloti: No panna, zodiakalna panna! Miała być porządnicka, oooo. A słyszałyście o precesji astronomicznej? :razz: Quote
al'akir Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 filodendron napisał(a):No panna, zodiakalna panna! Miała być porządnicka, oooo. A słyszałyście o precesji astronomicznej? :razz: ja słyszałam o procesji panatenajskiej:evil_lol::loveu: Quote
filodendron Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 GPooLCLD napisał(a):ja słyszałam o procesji panatenajskiej:evil_lol::loveu: Zodiak wymyślili starożytni, więc całkiem blisko - chronologicznie rzecz ujmując ;) Quote
al'akir Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 filodendron napisał(a):Zodiak wymyślili starożytni, więc całkiem blisko - chronologicznie rzecz ujmując ;) akurat o tym wiem , wstyd byłby jakbym nie widziała :eviltong: Quote
Energy Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 [quote name='GPooLCLD']akurat o tym wiem , wstyd byłby jakbym nie widziała :eviltong: :crazyeye:coś tu się zbyt mądrze na wątku zrobiło:cool3: to wstawię moje cudne suczydełka:evil_lol: Quote
al'akir Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 jakie one śliczne:loveu: tylko , że jak Ty im teraz papiloty porobisz w takich fryzurkach :evil_lol: dziewczynki zawsze się tak razem trzymają , czy tylko jak je ustawiasz do zdjęć :diabloti:? Quote
Recommended Posts