zerduszko Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Energy napisał(a):Ale ja pisałam, że nie będzie przynajmniej do weekendu:cool3:a nie, że będą w weekend:eviltong::evil_lol: Dobre, piwo dla tej Pani ;) Quote
Energy Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 zerduszko napisał(a):Dobre, piwo dla tej Pani ;) Dzięki:multi: Quote
Sasinka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 EFMAN napisał(a):Jestem przyrodnim bratem Sasinki -Efendi Star of Music Karmazynowy Błękit.Moja mama to Chanel Mon Cheri Adorea,babcia cudna Bigal i jestem siostrzeńcem pięknego Cherisia z czego jestem bardzo dumny:multi::lol: Ale fajnie:multi: pozdrowienia dla braciszka :multi: czy Efendi jet też taki "całownik". Chaneka tak całowała Sasinkę jak się ostatni raz widziały, po uszkach, pyszczku. A teraz nasza Sasinka zacałowuje nas, czasami jej się zbierze tak bez przyczyny. śmiesznie to wygląda. Ale to chłopak, to może tego genu nie odziedziczył. Cieszymy się bardzo i pozdrawiamy. Quote
Cheritka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Witamy wieczorową pora się przywiytac z Wami i czekamy , może coś będzie pop weckendzie :D p.s. Włodek tęskni za Wami :) Quote
Energy Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Cheritko będzie na pewno, coś popstrykamy:lol:, tylko ostatnio aparat mi odmawia posłuszeństwa:razz: My tez tęsknimy:p Może ktoś ma ochotę na plecaczek:cool3:zapraszamy na bazarek dla pudliszonów w potrzebie:multi: http://www.dogomania.pl/threads/181382-Plecaczki-na-pudle-w-potrzebie-Do-21-03-2010-godz-24-00 Quote
Sasinka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 My zamieścimy zdjęcia, jak będziemy po fryzjerze, bo ćwiczylismy strzyżenie i musimy biec się ostrzyc:oops: Quote
Energy Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Sasinka']My zamieścimy zdjęcia, jak będziemy po fryzjerze, bo ćwiczylismy strzyżenie i musimy biec się ostrzyc:oops:[/QUOTE] To chyba Wam fajnie wyszło?:evil_lol: Quote
Cheritka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Sasinka sama sobie teraz strzyże ;) i chleb mi odbiera :angryy: ale całkiem nieźle jej to wychodzi. A u nas znowu zima i zimno, ale za to czyto sie zrobiło, bo śnieg wszystko przykrył co było nieładne.:shake: Quote
Energy Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Cheritko nie martw się, chyba Sasinka wpadnie do Ciebie niedługo:evil_lol: U nas dzisiaj było całkiem ładnie i nie padało:lol: Quote
EFMAN Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Sasinka']Ale fajnie:multi: pozdrowienia dla braciszka :multi: czy Efendi jet też taki "całownik". Chaneka tak całowała Sasinkę jak się ostatni raz widziały, po uszkach, pyszczku. A teraz nasza Sasinka zacałowuje nas, czasami jej się zbierze tak bez przyczyny. śmiesznie to wygląda. Ale to chłopak, to może tego genu nie odziedziczył. Cieszymy się bardzo i pozdrawiamy.[/QUOTE] My też pozdrawiamy:lol::lol: A żeby nie zaśmiecać galerii Kajomady i jej dziewczynek czekamy na Ciebie Sasinko tam gdzie Włodek tęskni:p Quote
Sasinka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 My dzisiaj ratowałysmy Shih tzu, piesek wrócił do szczęśliwej i wystraszonej Pani, oboje się bardzo ucieszyli, więc możemy już się wyluzować i odpocząć. I tak jak zawsze sieć psiarzy zadziałała, na spacerze drogą od psiarza do psiarza poszły wici, że znalazł się piesek. Mamy nadzieje, że juz nigdy sie nie zgubi:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Nie muszę mówic, że najbardziej jest z tego faktu szczęśliwa moja jedynaczka Sasinka:multi: Do Cheritki to musimy szybciutko, ale będziemy próbowac nadal:evil_lol: Quote
Energy Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 O super, że się odnalazła właścicielka:multi:czytałam na wątku Cheritki, że znalazłaś malucha;) Quote
al'akir Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Energy']O super, że się odnalazła właścicielka:multi:czytałam na wątku Cheritki, że znalazłaś malucha;) też czytałam ! Super że jest już w domku . Jednak to Shih tzu, nie pekińczyk :) Quote
Cheritka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Witam wszystkie drogie PANIE, a życzenia u nas :D i na swoim forum potem wkleję Quote
Energy Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='Cheritka']Witam wszystkie drogie PANIE, a życzenia u nas :D i na swoim forum potem wkleję Dziękujemy za życzenia i wzajemnie Cheritko :loveu: I dla innych Pań również w ten babski dzień wszystkiego naj:loveu: Wszystkich proszę o trzymanie kciuków, jutro ten cudny toyek ma jechać do super domku:lol: http://img222.imageshack.us/img222/922/24355118.jpg Quote
Sasinka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Właściwie to go nie szukałam, właściciela oczywiście, bo byłam wściekla:angryy: Trzeba się mocno zastanowić, czy można miec pieska z taką sierścią:shake: Nie wiem jakie losy będą psiny, ale właściciele szukali go, przez okolicznych psiarzy dotarli do nas. Noc mieli z głowy:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Dzisiaj odsypiałam całą historie, więc dopiero teraz przyłączam się do Babskich Życzeń:multi: Quote
Cheritka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Energy napisał(a):Dziękujemy za życzenia i wzajemnie Cheritko :loveu: I dla innych Pań również w ten babski dzień wszystkiego naj:loveu: Wszystkich proszę o trzymanie kciuków, jutro ten cudny toyek ma jechać do super domku:lol: http://img222.imageshack.us/img222/922/24355118.jpg Śliczny apricocik :) Dobrze, że go wcześniej nie widziałam, a gdzie idzie do domku ? Quote
Energy Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Cheritka napisał(a):Śliczny apricocik :) Dobrze, że go wcześniej nie widziałam, a gdzie idzie do domku ? Mały już pojechał, a w zasadzie to już jest w Gdyni:lol:trafił mu się naprawdę wspaniały dom:loveu: Podobno po zabiegach w spa:cool3:jest cudny, a tak w ogóle jest bardzo malutki. I jeszcze jedna suńka dzisiaj pojechała do domu, dzień dobrych wiadomości, dwa pudliszonki znalazły nowe domki:loveu: Quote
al'akir Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Energy napisał(a):Mały już pojechał, a w zasadzie to już jest w Gdyni:lol:trafił mu się naprawdę wspaniały dom:loveu: Podobno po zabiegach w spa:cool3:jest cudny, a tak w ogóle jest bardzo malutki. I jeszcze jedna suńka dzisiaj pojechała do domu, dzień dobrych wiadomości, dwa pudliszonki znalazły nowe domki:loveu: :laola::laola: Quote
Cheritka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 No to ja się cieszę razem z Wami Energii masz specjalne zaproszenie od Włodka na FORUM PUDLI, On tam na Was czeka :) Quote
lilix4 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Cheritka napisał(a):Sasinka sama sobie teraz strzyże ;) i chleb mi odbiera :angryy: ale całkiem nieźle jej to wychodzi. A u nas znowu zima i zimno, ale za to czyto sie zrobiło, bo śnieg wszystko przykrył co było nieładne.:shake: to wychodzi na to że ja nie umiem strzyc Quote
Energy Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Cheritka napisał(a):No to ja się cieszę razem z Wami Energii masz specjalne zaproszenie od Włodka na FORUM PUDLI, On tam na Was czeka :) Dzięki za zaproszenie:p Maluch już wygląda całkiem inaczej, na wątku pudliszonów w potrzebie wstawiłam zdjęcia z domku:lol: lilix4 napisał(a):to wychodzi na to że ja nie umiem strzyc A dlaczego???zresztą Sasinka napisała, że szybko musi biec do Cheritki:evil_lol: Quote
Sylwia K Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 a gdzie nowe foteczki prześlicznych dziewczynek? Prosimy chociaż o 1 zdjęcie Quote
Equus Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Energy przez działalność na rzecz bezdomnych pudli nie ma czasu prowadzić swojej galerii! Pewnie dziewczyny są zazdrosne?;) Quote
zerduszko Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Equus napisał(a):Energy przez działalność na rzecz bezdomnych pudli nie ma czasu prowadzić swojej galerii! Pewnie dziewczyny są zazdrosne?;) Ja dlatego nie mam swojej galerii ;) Quote
Recommended Posts