Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

EFMAN napisał(a):
Jestem przyrodnim bratem Sasinki -Efendi Star of Music Karmazynowy Błękit.Moja mama to Chanel Mon
Cheri Adorea,babcia cudna Bigal i jestem siostrzeńcem pięknego Cherisia z czego jestem bardzo dumny:multi::lol:

Ale fajnie:multi: pozdrowienia dla braciszka :multi: czy Efendi jet też taki "całownik". Chaneka tak całowała Sasinkę jak się ostatni raz widziały, po uszkach, pyszczku. A teraz nasza Sasinka zacałowuje nas, czasami jej się zbierze tak bez przyczyny. śmiesznie to wygląda. Ale to chłopak, to może tego genu nie odziedziczył.

Cieszymy się bardzo i pozdrawiamy.

Posted

[quote name='Sasinka']My zamieścimy zdjęcia, jak będziemy po fryzjerze, bo ćwiczylismy strzyżenie i musimy biec się ostrzyc:oops:[/QUOTE]

To chyba Wam fajnie wyszło?:evil_lol:

Posted

Sasinka sama sobie teraz strzyże ;)

i chleb mi odbiera :angryy:
ale całkiem nieźle jej to wychodzi.

A u nas znowu zima i zimno, ale za to czyto sie zrobiło, bo śnieg wszystko przykrył co było nieładne.:shake:

Posted

[quote name='Sasinka']Ale fajnie:multi: pozdrowienia dla braciszka :multi: czy Efendi jet też taki "całownik". Chaneka tak całowała Sasinkę jak się ostatni raz widziały, po uszkach, pyszczku. A teraz nasza Sasinka zacałowuje nas, czasami jej się zbierze tak bez przyczyny. śmiesznie to wygląda. Ale to chłopak, to może tego genu nie odziedziczył.

Cieszymy się bardzo i pozdrawiamy.[/QUOTE]
My też pozdrawiamy:lol::lol:
A żeby nie zaśmiecać galerii Kajomady i jej dziewczynek czekamy na Ciebie Sasinko tam gdzie Włodek tęskni:p

Posted

My dzisiaj ratowałysmy Shih tzu, piesek wrócił do szczęśliwej i wystraszonej Pani, oboje się bardzo ucieszyli, więc możemy już się wyluzować i odpocząć. I tak jak zawsze sieć psiarzy zadziałała, na spacerze drogą od psiarza do psiarza poszły wici, że znalazł się piesek. Mamy nadzieje, że juz nigdy sie nie zgubi:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Nie muszę mówic, że najbardziej jest z tego faktu szczęśliwa moja jedynaczka Sasinka:multi:

Do Cheritki to musimy szybciutko, ale będziemy próbowac nadal:evil_lol:

Posted

[quote name='Energy']O super, że się odnalazła właścicielka:multi:czytałam na wątku Cheritki, że znalazłaś malucha;)

też czytałam ! Super że jest już w domku .

Jednak to Shih tzu, nie pekińczyk :)

Posted

Właściwie to go nie szukałam, właściciela oczywiście, bo byłam wściekla:angryy: Trzeba się mocno zastanowić, czy można miec pieska z taką sierścią:shake: Nie wiem jakie losy będą psiny, ale właściciele szukali go, przez okolicznych psiarzy dotarli do nas. Noc mieli z głowy:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Dzisiaj odsypiałam całą historie, więc dopiero teraz przyłączam się do Babskich Życzeń:multi:

Posted

Cheritka napisał(a):
Śliczny
apricocik :)
Dobrze, że go wcześniej nie widziałam, a gdzie idzie do domku ?

Mały już pojechał, a w zasadzie to już jest w Gdyni:lol:trafił mu się naprawdę wspaniały dom:loveu:
Podobno po zabiegach w spa:cool3:jest cudny, a tak w ogóle jest bardzo malutki.

I jeszcze jedna suńka dzisiaj pojechała do domu, dzień dobrych wiadomości, dwa pudliszonki znalazły nowe domki:loveu:

Posted

Energy napisał(a):
Mały już pojechał, a w zasadzie to już jest w Gdyni:lol:trafił mu się naprawdę wspaniały dom:loveu:
Podobno po zabiegach w spa:cool3:jest cudny, a tak w ogóle jest bardzo malutki.

I jeszcze jedna suńka dzisiaj pojechała do domu, dzień dobrych wiadomości, dwa pudliszonki znalazły nowe domki:loveu:

:laola::laola:

Posted

Cheritka napisał(a):
Sasinka sama sobie teraz strzyże ;)

i chleb mi odbiera :angryy:
ale całkiem nieźle jej to wychodzi.

A u nas znowu zima i zimno, ale za to czyto sie zrobiło, bo śnieg wszystko przykrył co było nieładne.:shake:

to wychodzi na to że ja nie umiem strzyc

Posted

Cheritka napisał(a):
No to ja się cieszę razem z Wami
Energii masz specjalne zaproszenie od Włodka na FORUM PUDLI,
On tam na Was czeka :)

Dzięki za zaproszenie:p
Maluch już wygląda całkiem inaczej, na wątku pudliszonów w potrzebie wstawiłam zdjęcia z domku:lol:

lilix4 napisał(a):
to wychodzi na to że ja nie umiem strzyc

A dlaczego???zresztą Sasinka napisała, że szybko musi biec do Cheritki:evil_lol: