Włodek i Agunia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Cheritka napisał(a):Niektórzy pracują :) Znowu dużo dadaniny a zdjęć nietttttt Ja tez jestem w pracy trzeba umiec zorganizowac sobie prace;) Quote
al'akir Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Energy napisał(a): Najbezpieczniej będzie jak film "Znachor" sobie obejrzysz:evil_lol: oglądałam:cool: Quote
Energy Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 GPooLCLD napisał(a):oglądałam:cool: I jeśli chodzi o lekarzy to lepiej na tym poprzestań:evil_lol:, oby na długo starczyło:p Cheritka napisał(a):Niektórzy pracują :) Znowu dużo dadaniny a zdjęć nietttttt Cheritko bo nic nie mam, a na dworze takie błoto, że robić zdjęć się odechciewa:cool3: Włodek i Agunia napisał(a):Ja tez jestem w pracy trzeba umiec zorganizowac sobie prace;) Tia zwłaszcza jak w pracy ma się komputer bez internetu:evil_lol: Quote
al'akir Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='Energy']I jeśli chodzi o lekarzy to lepiej na tym poprzestań:evil_lol:, oby na długo starczyło:p oglądam jeszcze House'a [quote name='Energy']Cheritko bo nic nie mam, a na dworze takie błoto, że robić zdjęć się odechciewa błoto straszne - ale i SPA darmowe dla psa Quote
Włodek i Agunia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Dzisiaj ladna pogoda to zdjecia mozna porobic ,a w pracy trzeba na szefie wymusic internet .Czekamy na fotki:p Quote
Cheritka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Włodek i Agunia napisał(a):Dzisiaj ladna pogoda to zdjecia mozna porobic ,a w pracy trzeba na szefie wymusic internet .Czekamy na fotki:p Włodek jest mądry, bo sam jest szefem i pracownikom netu nie daje :mad: :mad: Quote
Energy Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Włodek i Agunia napisał(a):Dzisiaj ladna pogoda to zdjecia mozna porobic ,a w pracy trzeba na szefie wymusic internet .Czekamy na fotki:p Tia tylko ciekawe czym ja chęć posiadania netu wytłumaczę, chyba koniecznością zaglądania co się dzieje na dogo:evil_lol: A tak w ogóle to wcale nie było u nas ładnej pogody i dopiero niedawno z pracy wróciłam, więc dzisiaj zdjęć nie będzie:eviltong: Cheritka napisał(a):Włodek jest mądry, bo sam jest szefem i pracownikom netu nie daje :mad: :mad: No to dlatego taki mądry:mad::evil_lol: I jeszcze do tego Cheritkowymi rękami zdjęcia wstawia:evil_lol:i kto tu się leni:cool3: Quote
Włodek i Agunia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Ewa tylko pare zdjec mi wstawila, a szefowi trzeba jakis bajer wcisnac ze to okno na swiat lub cos takiego;) Quote
Cheritka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='Włodek i Agunia']Ewa tylko pare zdjec mi wstawila, a szefowi trzeba jakis bajer wcisnac ze to okno na swiat lub cos takiego;) Kilka zdjęć:x,:x no to od dziś koniec :nono: a te co przed chwilą Wam wstawiłam to zaraz do siebie zabiore i więcej nie dam :comp26: Quote
Włodek i Agunia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='Cheritka']Kilka zdjęć:x,:x no to od dziś koniec :nono: a te co przed chwilą Wam wstawiłam to zaraz do siebie zabiore i więcej nie dam :comp26: Ale robione u mnie w domu to prawie jak ja bym wstawil:angryy: Quote
Cheritka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='Włodek i Agunia']Ale robione u mnie w domu to prawie jak ja bym wstawil:angryy: PRAWIE robi wielką różnice !!!!!! Quote
Włodek i Agunia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='Cheritka']PRAWIE robi wielką różnice !!!!!! A wiesz ze roznica sie chowa? Quote
al'akir Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='Cheritka']Kilka zdjęć:x,:x no to od dziś koniec :nono: a te co przed chwilą Wam wstawiłam to zaraz do siebie zabiore i więcej nie dam :comp26: ktoś się tu zdenerwował:siara: Quote
Energy Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 GPooLCLD napisał(a):ktoś się tu zdenerwował:siara: No chyba troszke:evil_lol: Quote
Włodek i Agunia Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ewa lubi mi dokuczac zawsze tak robi ja sie mecze zeby wstawic a pozniej mowi ze to ona:diabloti: Quote
Energy Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Włodek i Agunia napisał(a):Ewa lubi mi dokuczac zawsze tak robi ja sie mecze zeby wstawic a pozniej mowi ze to ona:diabloti: Oj czekaj, niech tu Cheritka trafi:evil_lol: Quote
Cheritka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='Energy']Oj czekaj, niech tu Cheritka trafi:evil_lol: Z facetami to tak jest, zawsze sobie przypisują co najlepsze, ale zobaczymy kiedy teraz Włodek zdjęcia wstawi ???? Ale u Ciebie też Energy nic nie widze, chyba musze iść do okulisty :( Quote
Włodek i Agunia Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Energy napisał(a):Oj czekaj, niech tu Cheritka trafi:evil_lol: Szybko trafila dobrze ze nie jestem w wawie bo by mnie:mad::mad::mad: Quote
Energy Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 [quote name='Cheritka']Ale u Ciebie też Energy nic nie widze, chyba musze iść do okulisty :( I nie będzie co najmniej do weekendu:placz:coś mi się popsuło i komputer aparatu nie widzi:mad: [quote name='Włodek i Agunia']Szybko trafila dobrze ze nie jestem w wawie bo by mnie:mad::mad::mad: Wiedziałam:evil_lol: Quote
Cheritka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Energy napisał(a):I nie będzie co najmniej do weekendu:placz:coś mi się popsuło i komputer aparatu nie widzi:mad: Wiedziałam:evil_lol: Jednak sięmnie boi :D Zrobiłam banerek dla Abi, jak Wam się widzi ??? Quote
Energy Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Cheritka napisał(a):Jednak sięmnie boi :D Zrobiłam banerek dla Abi, jak Wam się widzi ??? I dobrze, że się boi:diabloti: Już idę oglądać:lol: Quote
Włodek i Agunia Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Energy napisał(a):I dobrze, że się boi:diabloti: Już idę oglądać:lol: A niech tam sobie mysli ze sie jej boje byleby zdjecia mi wstawiala:evil_lol: Quote
Cheritka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Cześć dziewczynki, Włodka juz chyba nie mamy :( to teraz chociaż Wy chociaż do mnie wpadajcie :) Quote
al'akir Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 oo to już niedługo weekend i zdjęcia:multi::multi::multi: Quote
Energy Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 GPooLCLD napisał(a):oo to już niedługo weekend i zdjęcia:multi::multi::multi: Ale ja pisałam, że nie będzie przynajmniej do weekendu:cool3:a nie, że będą w weekend:eviltong::evil_lol: Quote
Recommended Posts