Energy Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Cheritka napisał(a):Czarny zawsze dominuje, jeśli dziadkowie są czarni to jedno dziecko może (ale nie musi) wyjąć czarne. Kurcze miałam taki link, ale gdzieś zgubiłam :( Ale chyba było kiedyś na stronie Klubu Pudla dziedziczenie kolorów. Czyli Aga może mieć czarnego szczylka:evil_lol: EFMAN napisał(a):Jestem przyrodnim bratem Sasinki -Efendi Star of Music Karmazynowy Błękit.Moja mama to Chanel Mon Cheri Adorea,babcia cudna Bigal i jestem siostrzeńcem pięknego Cherisia z czego jestem bardzo dumny:multi::lol: Nie widziałam wcześniej tego wpisu:lol: Sasinko masz rodzinkę:multi::multi::multi: Quote
Energy Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Oleniek napisał(a):Prawdziwa telenowela!!!!!!!!!!!! jutro zerknę do rodowodu i też sie jakoś usynowię No to czekamy:lol: Troszke wiosny:multi: Quote
Cheritka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Aga może mieć czarnego szczylka skoro babcie miała czarną :) A wiosna śliczna, ja jutro obfoce amarylisa, bo mi pęka pąk :D Quote
Energy Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Cheritka napisał(a):Aga może mieć czarnego szczylka skoro babcie miała czarną :) A wiosna śliczna, ja jutro obfoce amarylisa, bo mi pęka pąk :D Dziadka:evil_lol: No to lepiej niech się z czarnych nie śmieją:diabloti: Dzięki Cheritko, już nie mogę się doczekać tej wiosny:loveu: Quote
aneta Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Agusia może mieć czarnego szczylka ale tylko wtedy jak narzeczony będzie czarny. Po czarnych może się urodzić morelka, ale po morelce czarny nie może, taka już jest genetyka . Quote
filodendron Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Energy, jakie piękne hiacynty! I one tak wzięły i urosły z ziemi? ;) Ja to mam dwie lewe ręce, jeśli chodzi o roślinki. Tylko kaktusy mają u mnie szanse na przetrwanie. Chyba że chodzi o sałatki z roślinek - w tym jestem dobra :) A my się wczoraj wiosennie próbowaliśmy doprowadzić do porządku. Ale wyszedł mi volkswagen garbus a nie pudel :D Widok z góry: http://i45.tinypic.com/2i20s9j.jpg Quote
Energy Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Ja tam się na genetyce nie znam:eviltong:ale czarny jest dominujący i może się jednak Agusi choć jeden przytrafi:evil_lol: Filodendron no z ziemi i z cebulek;), ale ja na roślinkach też się za bardzo nie znam, więc ogrodem zajmuje się mój mąż:pJuż niedługo będzie znowu kwitło, bo coś zaczyna z ziemi wychodzić:multi: Jaki garbusek:cool3:śliczny pudelek Ci wyszedł:loveu: Quote
Energy Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 [SIZE="4"]MAMY SETNĄ STRONKĘ:multi:, DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM DOGOPRZYJACIOŁOM, KTÓRZY Z NAMI SĄ:loveu: :laola::laola: Dla przypomnienie troszkę szczylkowych zdjęć, z jedynego miotu hodowli Kajomada:loveu: Quote
zerduszko Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Wow. ale te szczyle cudne :) Wiesz... przestałam się dziwić, że aż tyle dzieciów sobie zostawiałaś :lol: Quote
Energy Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 zerduszko napisał(a):Wow. ale te szczyle cudne :) Wiesz... przestałam się dziwić, że aż tyle dzieciów sobie zostawiałaś :lol: One naprawde były i są cudne:loveu:dzięki Zerduszko:lol: Quote
zerduszko Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Naparwde cuda :) Duzie psi są fajne, ale szczeniaczki to sama słodycz :D Quote
Energy Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 zerduszko napisał(a):Naparwde cuda :) Duzie psi są fajne, ale szczeniaczki to sama słodycz :D Dzięki, fajnie, że Ci się podobają:lol: Jeszcze jedno:loveu: Quote
filodendron Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 O matko, jakie słodkości!!! Ja chcę takiego szczylka czarnego! Quote
Energy Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 filodendron napisał(a):O matko, jakie słodkości!!! Ja chcę takiego szczylka czarnego! Dzięki:lol: Troszkę za bardzo urosły, więc już nie oddamy:evil_lol: Quote
zerduszko Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Energy napisał(a):Dzięki:lol: Troszkę za bardzo urosły, więc już nie oddamy:evil_lol: A dlaczemu, ja oddaję podrośnięte ;) Quote
Energy Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 zerduszko napisał(a):A dlaczemu, ja oddaję podrośnięte ;) Ja się do oddawania żadnych nie nadaję:evil_lol:a nasze suczydła to jest już od dawna rodzina:loveu: Zerduszko, Ty ratujesz psiaki, szukasz dobrych domów, ale na pewno jest to dla Ciebie i tak bardzo trudne:roll: Quote
zerduszko Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Energy napisał(a):Ja się do oddawania żadnych nie nadaję:evil_lol:a nasze suczydła to jest już od dawna rodzina:loveu: Zerduszko, Ty ratujesz psiaki, szukasz dobrych domów, ale na pewno jest to dla Ciebie i tak bardzo trudne:roll: Ja też się nie nadaję i za każdym razem obiecuję sobie, ze to już ostatni. Najbardziej podoba mi się takie wyjście, jak z moja majowa tymczasowiczką - została w "najlepszych rękach" :P Jak i Twoje sunie :) Quote
lilix4 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 gratulujemy 100 stronki.Piekne węgielki cud miód o orzeszki:loveu: Quote
Energy Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 lilix4 napisał(a):gratulujemy 100 stronki.Piekne węgielki cud miód o orzeszki:loveu: Dziękujemy:lol: Quote
Sylwia K Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 http://img517.imageshack.us/img517/1654/obraz034m.jpgale słodziaczek:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Energy Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 [quote name='Sylwia K']http://img517.imageshack.us/img517/1654/obraz034m.jpg ale słodziaczek:loveu::loveu::loveu::loveu: Dzięki, to malutka Kumka:loveu:została z nami w domu:lol: Quote
Cheritka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Kochane :loveu::loveu:piękne :multi:, przecudne maleństwa :))) Quote
Energy Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Cheritka napisał(a):Kochane :loveu::loveu:piękne :multi:, przecudne maleństwa :))) Bardzo dziękujemy:lol: Pooglądałam dzisiaj zdjęcia i filmiki maluchów i łezka się w oku kręci:loveu: Quote
zerduszko Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Ty chcesz nam wmówić, ze je rozróżniasz nawet w okresie szczenięcym :P po takim czasie? Quote
Recommended Posts