filodendron Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ale super fotki :) No i znowu mam ochotę łapać za maszynkę a już mnie kusiło, żeby zapuścić na lwa :) Quote
Energy Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 filodendron napisał(a):Ale super fotki :) No i znowu mam ochotę łapać za maszynkę a już mnie kusiło, żeby zapuścić na lwa :) Dzięki:loveu: Ja jestem leniuszkiem to i zapuszczać nie będę:evil_lol:ale ja uwielbiam te ich krótkie fryzurki:lol: a tu jeszcze śpiewająca Kumka:loveu: Quote
Sasinka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 O jakie piękne zębiska, śliczne sunie:loveu: Quote
Energy Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Sasinka napisał(a):O jakie piękne zębiska, śliczne sunie:loveu: Dziękujemy bardzo:loveu: Quote
zerduszko Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ale boskie dziewczyny :) A jaki spacerik, przyjeżdżam na wakacje... u nas to teraz tylko gwna i pety na "trawniczkach" :mad: Quote
Energy Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 zerduszko napisał(a):Ale boskie dziewczyny :) A jaki spacerik, przyjeżdżam na wakacje... u nas to teraz tylko gwna i pety na "trawniczkach" :mad: Dzięki:loveu: Chodzi Ci o ten wykopany tunelik-spacernik:evil_lol: Obawiam się, że jak śniegi stopnieją to u nas tez się pokażą gówienka i znowu mąż będzie mi marudził, że nie sprzątam:diabloti:a nawet gdybym chciała:cool3:to nie wejdę na te pryzmy śniegu w poszukiwaniu tego i owego, bo się pode mną zapadną :evil_lol: Ale w lecie jest rzeczywiście cudnie:lol: Quote
Cheritka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 No nareszcie sobie coś pooglądaliśmy, suczki superowe, i nie leń się tylko wstawiaj nam je częściej. Quote
Energy Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Cheritka napisał(a):No nareszcie sobie coś pooglądaliśmy, suczki superowe, i nie leń się tylko wstawiaj nam je częściej. Dzięki Cheritko:loveu: postaram sie poprawić:evil_lol: Quote
Oleniek Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Tak , tak, nie wszyscy coś skrobną -jak ja - ale oglądam, oglądam z cicha ;) Quote
Energy Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Oleniek napisał(a):Tak , tak, nie wszyscy coś skrobną -jak ja - ale oglądam, oglądam z cicha ;) A jednak skrobnięte:lol: Zapraszamy do głośnego oglądania;) Quote
lilix4 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 sliczne dziewczynki.1 zdjęcie pudel polujący :) Quote
Energy Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 lilix4 napisał(a):sliczne dziewczynki.1 zdjęcie pudel polujący :) Dziękujemy:loveu: Kaja polowała na własne dzieci:evil_lol: Quote
al'akir Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Energy napisał(a):Dziękujemy:loveu: Kaja polowała na własne dzieci:evil_lol: a ja myślałam, że Kaja poluje na kogoś innego:boom::x:huh::snipersm:... a tak poza tym Czarnulki : śliczne, cudowne i przewspaniałe :loveu: Quote
Energy Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 GPooLCLD napisał(a):a ja myślałam, że Kaja poluje na kogoś innego:boom::x:huh::snipersm:... a tak poza tym Czarnulki : śliczne, cudowne i przewspaniałe :loveu: O rany to może to była kuropatwa:crazyeye::evil_lol::evil_lol: Dzięki:loveu: Quote
al'akir Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Energy napisał(a):O rany to może to była kuropatwa:crazyeye::evil_lol::evil_lol: Dzięki:loveu: nie to miałam na myśli .. ale niech Ci będzie:siara: Quote
Energy Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 GPooLCLD napisał(a):nie to miałam na myśli .. ale niech Ci będzie:siara: Przyznaj się, chciałabyś żeby mnie upolowała:diabloti::evil_lol: Quote
al'akir Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Energy napisał(a):Przyznaj się, chciałabyś żeby mnie upolowała:diabloti::evil_lol: nie potwierdzam , nie zaprzeczam:evil_lol: Quote
Energy Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 GPooLCLD napisał(a):nie potwierdzam , nie zaprzeczam:evil_lol: Wiedziałam i bez potwierdzenia:diabloti::evil_lol: Quote
al'akir Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Energy napisał(a):Wiedziałam i bez potwierdzenia:diabloti::evil_lol: no powiedzmy , że zgadłaś:laola: Quote
Cheritka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Oj teraz to zaczynam się bać, bo jeśli chcą tak polować to co będzie z Cherisiem jak wszystkie do nas przyjadą :D Quote
Energy Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Cheritka napisał(a):Oj teraz to zaczynam się bać, bo jeśli chcą tak polować to co będzie z Cherisiem jak wszystkie do nas przyjadą :D Na Cherisia to na pewno troszkę inaczej będą polowały:cool3::loveu: Quote
lilix4 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 O Cheriska to bedą wyścigi która pierwsza do niego dobiegnie:) Quote
al'akir Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 polowanie, polowaniem - cel odkryty i wiadomy :) ale może wyczyścisz skrzyneczkę! Quote
Energy Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 GPooLCLD napisał(a):polowanie, polowaniem - cel odkryty i wiadomy :) ale może wyczyścisz skrzyneczkę! Już pusta;) Quote
Cheritka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Przyszliśmy troche wiosny Wam przynieść do domku :) Quote
Recommended Posts