Energy Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Cheritka napisał(a):O witamy koleżankę Energy nareszcie trafiła na swój wątek, jak miło :) U nas błoto i ciepło, to zdjęc nowuch nie będzie, ale u was to wcale nie ma zdjęć, a Cheri tęskni za dziewczynkami :D Witaj Cheritko:loveu: u nas też strasznie sie mokro zrobiło, ale w końcu się postaram poprawić zdjęciowo i częściej na wątek trafiać:evil_lol: Quote
Energy Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Oleniek napisał(a):Dzięki za podlinkowanie banerka :D Bardzo proszę:lol: Quote
Cheritka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Mam nadzieę, że nie będę musiał Ci odkurzać tutaj a na zdjęcia czekamy, teraz ja idę coś wyprodukować ;) Quote
al'akir Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Energy czeka z fotami do wiosny pewnie:evil_lol:... chociaż hmm czarne na białym tle, to fajne połączenie :loveu: Quote
Cheritka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 GPooLCLD napisał(a):Energy czeka z fotami do wiosny pewnie:evil_lol:... chociaż hmm czarne na białym tle, to fajne połączenie :loveu: To niech nie zwleka i da nam oczy nacieszyć pudliszonami. Quote
togaa Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 GPooLCLD napisał(a):Energy czeka z fotami do wiosny pewnie:evil_lol:... chociaż hmm czarne na białym tle, to fajne połączenie :loveu: Jeszcze pare dni odwilży i bedzie; czarne na czarnym... Quote
Energy Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 U nas za mocno nie widać odwilży, jest jeszcze pełno śniegu:razz: Ponieważ byłyśmy się wypięknić:cool3:to na dniach obfocę moje dziewczynki i się pokażemy:lol: Quote
zerduszko Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 A u nas widać odwilż... pełno psich kupsk.... grr Czekam an zdjęcia :) Quote
al'akir Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Energy napisał(a):U nas za mocno nie widać odwilży, jest jeszcze pełno śniegu:razz: Ponieważ byłyśmy się wypięknić:cool3:to na dniach obfocę moje dziewczynki i się pokażemy:lol: a ja myślałam , że to dzisiaj będą foty ogolonych pudliczek:lol::razz: Quote
Energy Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 GPooLCLD napisał(a):a ja myślałam , że to dzisiaj będą foty ogolonych pudliczek:lol::razz: Jakoś nam nie wyszło:evil_lol: Quote
Cheritka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Energy napisał(a):Jakoś nam nie wyszło:evil_lol: Znowu pomagasz innym, a Twoja galeria odkurzana przz nas, dawaj nam tu zdjęcia !!!!!! :D Quote
Sasinka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Poprosimy o zdjęcia, jestem trochę dzisiaj poddenerwowana i potrzebuję zobaczyć pudliszonki z usmiechnietymi mordkami. Quote
filodendron Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Ja też proszę o zdjęcia po fryzjerze :) Quote
Cheritka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Sasinka napisał(a):Poprosimy o zdjęcia, jestem trochę dzisiaj poddenerwowana i potrzebuję zobaczyć pudliszonki z usmiechnietymi mordkami. Co nam los przeznaczył to będzie :D Ona jest już Twoja od momentu jak Ty na nią spojrzałaś :) Quote
al'akir Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Energy, dawaj foty bo użyję słownika:evil_lol::mad: Sasinka musisz założyć galerie :multi: będziemy oglądać Twoje pudliszonki (obie suczki):loveu: Quote
Cheritka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 GPooLCLD napisał(a):Energy, dawaj foty bo użyję słownika:evil_lol::mad: Sasinka musisz założyć galerie :multi: będziemy oglądać Twoje pudliszonki (obie suczki):loveu: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szystko POPIERAM kurde !!!!!!!!!!!! Quote
Energy Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Cheritka napisał(a):Znowu pomagasz innym, a Twoja galeria odkurzana przz nas, dawaj nam tu zdjęcia !!!!!! :D Tylko cos mi to kiepsko wychodzi:roll: Sasinka napisał(a):Poprosimy o zdjęcia, jestem trochę dzisiaj poddenerwowana i potrzebuję zobaczyć pudliszonki z usmiechnietymi mordkami. Wcale sie nie dziwię, ja też jestem, delikatnie mówiąc poddenerwowana:razz: GPooLCLD napisał(a):Energy, dawaj foty bo użyję słownika:evil_lol::mad: Sasinka musisz założyć galerie :multi: będziemy oglądać Twoje pudliszonki (obie suczki):loveu: :crazyeye:ale jak myślimy o tym samym :diabloti:to tylko na pw sie nadaje:eviltong: Sasinko oby się spełniło:lol: Cheritka napisał(a):!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szystko POPIERAM kurde !!!!!!!!!!!! ale to za delikatne :evil_lol: no juz wstawiam ;) Oleniek napisał(a):tak, tak , a fotek brak:) już zaraz będa;) Quote
Energy Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Fotki miały być wczoraj, ale rozłożyła mnie grypa żołądkowa:mad::placz: Bardzo mi miło, że tyle osób czeka na moje suczydła, dziękuję:loveu::loveu::loveu: Kajunia:lol: Kumka i Maja wpatrzone, ale nie we mnie tylko dentastix:evil_lol: Tyle mamy śniegu:razz: a w oddali Kuma i Maja, kto zgadnie co robią:cool3: Kaja z miną zostaw ten aparat:razz:, baw się ze mną:lol: Kumka w promieniach słońca i śnieg, który jakoś kiepsko topnieje:evil_lol: Quote
Energy Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Kumka poluje na Majkę:evil_lol: Wykopany tunel na spacerki dla psiaków:evil_lol:i Kumka :lol: Maja wcina śnieg:razz: Wszystkie suczydełka razem:loveu: Ukochane piłeczki z bazarku dogo:lol: Quote
muzzy Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Energy napisał(a):Fotki miały być wczoraj, ale rozłożyła mnie grypa żołądkowa:mad::placz: Uuu, współczuję. I mam nadzieję, że już wszystko OK. Energy napisał(a):tyle osób czeka na moje suczydła:loveu::loveu::loveu: A nawet więcej, bo niektórzy czekają, ale się nie odzywają :) I mają nadzieję, że niektórzy zaglądają jeszcze na wątek niektórych :D (chyba już sam się w tym pogubiłem ;) ) A suczydła jak zwykle super :) Quote
Energy Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 muzzy napisał(a):Uuu, współczuję. I mam nadzieję, że już wszystko OK. A nawet więcej, bo niektórzy czekają, ale się nie odzywają :) I mają nadzieję, że niektórzy zaglądają jeszcze na wątek niektórych :D (chyba już sam się w tym pogubiłem ;) ) A suczydła jak zwykle super :) Muzzy ja jestem Dropkozależna:evil_lol: i ciągle do Was zaglądam, tylko też ostatnio mniej pisałam, ale sie poprawię:lol: Grypa myślałam, że sobie poszła:mad: niestety jeszcze mnie męczy, ale jest lepiej:multi: Dzięki :loveu: Quote
Energy Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Zabawa sie rozkręca:razz: Kochane mordeczki:loveu: Kaja i Maja:p Kaja zgodziła się pozować:loveu: A potem pokazała mi:eviltong: sorki wiem, że niewyraźne ale nie mogłam się powstrzymać:evil_lol: Quote
Energy Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 I jeszcze Kaja i Maja:lol: Czy te oczy mogą kłamać:cool3:udaje niewiniątko a gryzie koc:diabloti::evil_lol: Kajunia:lol: Quote
Recommended Posts