kamilawa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 'Czystego' pudelka nie miałam, ale coś pokombinowanego (niestety pokombinowanego) tak. Ale taki bullek, mm, cudo! :D Ale nie ma problemu, można mieć i pudla i asta, i koniec problemu :P A jak na razie mam czarne, grube i najzwyklejsze, czyli moja jedyna, najukochańsza Britney adoptowana 3 lata temu :P Quote
Energy Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='zerduszko']Ale masz stare dzieci :P[/QUOTE] Dzięki:mad:wiedziałam, że mogę liczyć na wsparcie duchowe:evil_lol: Jedno mam:lol: Quote
Energy Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Cheritka']Ja Was wezmę, już dawno Was zapraszam, Cheri tylko na mnie oczkiem łypie i pyta ; przyja dą czy nie ????[/QUOTE] No ciekawe ile Cheriś by wytrzymał z trzema dziewczynami:evil_lol: [quote name='kamilawa']'Czystego' pudelka nie miałam, ale coś pokombinowanego (niestety pokombinowanego) tak. Ale taki bullek, mm, cudo! :D Ale nie ma problemu, można mieć i pudla i asta, i koniec problemu :P A jak na razie mam czarne, grube i najzwyklejsze, czyli moja jedyna, najukochańsza Britney adoptowana 3 lata temu :P[/QUOTE] Ale zawsze pudliszonowaty, nieważne, że pokombinowany:lol: Pokaż zdjęcie swojej Britney;) Quote
zerduszko Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Energy']Dzięki:mad:wiedziałam, że mogę liczyć na wsparcie duchowe:evil_lol: Jedno mam:lol:[/QUOTE] A nie pisałaś tu kiedyś o synie?? Quote
Energy Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='zerduszko']A nie pisałaś tu kiedyś o synie??[/QUOTE] :crazyeye:Zerduszko nie przypominam sobie, żebym miała:evil_lol:mam córkę:lol: Quote
zerduszko Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ej w takim razie to i ja mam pudla, znaczy coś pudlowatego ;) Quote
Cheritka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Energy']No ciekawe ile Cheriś by wytrzymał z trzema dziewczynami:evil_lol: ;) Cheri usłyszał, że przyjeźdzacie to się wykąpał, zamówił sobie fryzjera, wyperfumował się i teraz leży pod drzwiami i czeka. Kiedy One wreszxie przyjadą ??????? Quote
Energy Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Cheritka']Cheri usłyszał, że przyjeźdzacie to się wykąpał, zamówił sobie fryzjera, wyperfumował się i teraz leży pod drzwiami i czeka. Kiedy One wreszxie przyjadą ??????? http://i48.tinypic.com/2po83t4.jpg Oj Cheritko piękny ten Twój Cheri:loveu::loveu::loveu:moje dziewczyny oszaleją z radości jak go zobaczą:lol:zaraz im pokażę;) Tylko my teraz jesteśmy niewyfryzowane:cool3:, musimy poczekać za ok. tydzień, dwa będziemy się mogły pięknemu chłopakowi pokazać:lol:idziemy się robić na bóstwa:loveu: Quote
togaa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Energy...czarno to widze...:shake: Jak te Twoje wyposzczone dziewice dobiora się do "beżowego", to sponiewierają chłopaka okrutnie....:diabloti: Quote
Energy Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='togaa']Energy...czarno to widze...:shake: Jak te Twoje wyposzczone dziewice dobiora się do "beżowego", to sponiewierają chłopaka okrutnie....:diabloti: Togaa:crazyeye:ależ one to takie delikatne istotki:cool3::evil_lol: Quote
Cheritka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Energy']Togaa:crazyeye:ależ one to takie delikatne istotki:cool3::evil_lol:[/QUOTE] Tia..delikatne, pożyjemy zobaczymy :D Quote
zerduszko Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Energy']Togaa:crazyeye:ależ one to takie delikatne istotki:cool3::evil_lol:[/QUOTE] Ja mam w domu najdelikatniejsza istotkę na świeci, a ostatnio coś jej się rozbestwiło... zachcianki ma, a Timi jeszcze 2 dni jajeczny jest zachwycony i korzysta :lol: Quote
al'akir Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 o, kurcze znowu tutaj hodowle otwieracie (ja myślałam, że mamy się ukrywać przed fiskusem):crazyeye: :evil_lol: Quote
Cheritka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Hodowle ??? "bez jajek" to chyba niekompletna jakś będzie ;))) Quote
Sylwia K Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 witam. my tutaj pierwszy raz, ale nie ostatni pozdrawiam Quote
Energy Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Sylwia K napisał(a):witam. my tutaj pierwszy raz, ale nie ostatni pozdrawiam Witaj, serdecznie zapraszamy:lol: Quote
Cheritka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 A nas dziś prawie zasypało :) Zrobiło się biało i pięknie za oknem, aż miło popatrzeć. Dobrze, że nigdzie nie musimy wychodzić :D Quote
Energy Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Cheritka napisał(a):A nas dziś prawie zasypało :) Zrobiło się biało i pięknie za oknem, aż miło popatrzeć. Dobrze, że nigdzie nie musimy wychodzić :D U nas posypało, ale nie za mocno:p. Może jeszcze do nas nie dotarło:razz: Quote
Energy Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 GPooLCLD napisał(a):a u nas bielutko :D U nas też bielutko, ale nas nie zasypało, tak całkiem:lol: Quote
al'akir Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Energy napisał(a):U nas też bielutko, ale nas nie zasypało, tak całkiem:lol: nas też nie całkiem, ale sypnęło zdrowo :) Quote
Cheritka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 No to czekamy na czarno białe zdjęcia, bo na dworku pięknie jest . Quote
Sasinka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Sasinka pozdrawia koleżanki. Jej jak zazdrościmy, że jesteście trzy! Quote
Energy Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Sasinka napisał(a):Sasinka pozdrawia koleżanki. Jej jak zazdrościmy, że jesteście trzy! Witaj:lol: Dziewczyny pozdrawiają Sasinkę;), mam nadzieję, że niedługo bedzie Sasince weselej z koleżanką Fantą:loveu: Quote
Cheritka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 O witamy koleżankę Energy nareszcie trafiła na swój wątek, jak miło :) U nas błoto i ciepło, to zdjęc nowuch nie będzie, ale u was to wcale nie ma zdjęć, a Cheri tęskni za dziewczynkami :D Quote
Recommended Posts