Energy Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Cheritko:oops:codziennie zaglądamy tylko nie zawsze piszę;) Troszkę się pokażemy:lol:choć jesteśmy strasznie zarośnięte:cool3: Kaja i Maja, zastanawiają się czy się kłócić czy nie:evil_lol: Kaja z ukochaną piłeczką:lol: Kumka:lol: Maja:lol: Kaja:lol: Quote
Energy Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Kumka łapiąca piłkę:evil_lol: Ząbki Majki:p Majeczka tańczy do piłeczki:evil_lol::lol: Quote
al'akir Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 ale superowe te piłeczki , do mnie jeszcze nie doszły:placz: http://img525.imageshack.us/img525/4535/zima10057.jpg Kumcia moja ulubienica :loveu::loveu::loveu: dziewczyny się pięknie śnieżno zakulkowały na zdjęcia :evil_lol: Quote
Energy Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='GPooLCLD']ale superowe te piłeczki , do mnie jeszcze nie doszły:placz: http://img525.imageshack.us/img525/4535/zima10057.jpg Kumcia moja ulubienica :loveu::loveu::loveu: dziewczyny się pięknie śnieżno zakulkowały na zdjęcia :evil_lol: Wpadły ośnieżone i do piłeczek:evil_lol:dzięki, no Kumcia jest superowa:lol: Dojdą na pewno, ale oni chyba później wysłali niż pisali:razz: [quote name='lilix4']Krokodylice piękne Dziękujemy:lol: Quote
Energy Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Zgodne jedzenie grzecznych suniek:cool3: Dawaj ciastko, przecież zjadłyśmy:razz: Odpoczynek:lol:na pogryzionym kocu:diabloti: Quote
al'akir Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 czytam tam coś, że później wysłali ;) a jaka to zgoda panuje wśród dziewczynek przy jedzeniu :lol: Quote
filodendron Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Jak sobie słodko odpoczywają :) Piłeczki bardzo fajne, choć wyglądają na dość delikatne? Mój bandyta musi mieć co najmniej tenisową - miększe robią za ofiarę do rozszarpywania. Ale dziś na długim, niedzielnym spacerku pileczka tenisowa mogłaby robić za głowę bałwana - gumowe lepsze pod tym względem. Quote
Energy Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='GPooLCLD']czytam tam coś, że później wysłali ;) a jaka to zgoda panuje wśród dziewczynek przy jedzeniu :lol:[/QUOTE] Ja miałam na znaczku 2.02, ale już nie chciałam nic tam pisać:cool3: Zgoda, dopóki Kumka nie zje i nie próbuje dobrać się do innych misek:evil_lol: [quote name='filodendron']Jak sobie słodko odpoczywają :) Piłeczki bardzo fajne, choć wyglądają na dość delikatne? Mój bandyta musi mieć co najmniej tenisową - miększe robią za ofiarę do rozszarpywania. Ale dziś na długim, niedzielnym spacerku pileczka tenisowa mogłaby robić za głowę bałwana - gumowe lepsze pod tym względem.[/QUOTE] No czasami są słodkie:loveu:jak śpią zwłaszcza:evil_lol: Piłeczki długo u nas nie wytrzymają:diabloti:, ale nie są bardzo delikatne;) Quote
lilix4 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Energy']Ja miałam na znaczku 2.02, ale już nie chciałam nic tam pisać:cool3: Zgoda, dopóki Kumka nie zje i nie próbuje dobrać się do innych misek:evil_lol: czyli zjem swoje i jeszcze kogoś:).Z kąd ja to znam:evil_lol: Quote
Energy Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Dokładnie, Kumka jest strasznym żarłokiem:crazyeye:i najchętniej zjadła by wszystkie porcje:evil_lol: Quote
Cheritka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Energy']Dokładnie, Kumka jest strasznym żarłokiem:crazyeye:i najchętniej zjadła by wszystkie porcje:evil_lol:[/QUOTE] To niech przyjedzie do nas, Cheri chętnie odda wszystkie swoje porcje Znacie innego psa który się cieszy jak mu z miski ubywa :D Quote
Śnieżynka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 tak mój :D i najlepiej jak nikt nie widzi, że to nie on zjadł :D Quote
Energy Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 To ja Wam na kilka dni przywiozę Kumkę i szybciutko się psiaki jeść nauczą, jak się zdziwią, że nie jadły a nic nie ma:evil_lol: Gdzie najpierw ma przyjechać??? Quote
kamilawa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ja po prostu nie mogę wchodzić do Waszych galerii, bo ja straszna zazdrośnica jestem :D Ja tyż chcę pudelkaaaaa! Albo bolończyka ;-) Strasznie się stęskniłam za głaskaniem tej ślicznej sierści ;-) Hmm, a jeszcze o moich psich marzeniach - chciałabym mieć asta, bullteriera, pudelka i bolończyka. Eh, ciekawe kiedy spełnia się moje marzenia :D:D Quote
Energy Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='kamilawa']Ja po prostu nie mogę wchodzić do Waszych galerii, bo ja straszna zazdrośnica jestem :D Ja tyż chcę pudelkaaaaa! Albo bolończyka ;-) Strasznie się stęskniłam za głaskaniem tej ślicznej sierści ;-) Hmm, a jeszcze o moich psich marzeniach - chciałabym mieć asta, bullteriera, pudelka i bolończyka. Eh, ciekawe kiedy spełnia się moje marzenia :D:D[/QUOTE] Witaj:loveu: No tak miziaste są i wszystkie na raz się pchają, rąk brakuje:evil_lol: Czy te wszystkie marzenia mają się spełnić od razu:crazyeye:życzę z całego serca:loveu::evil_lol: Quote
kamilawa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 No do tego jeszcze nie doszłam... :D Od kilku lat marzę o bullku, a pudelek/bolończyk to już w serduszku. Przez trzynaście lat żyłam z Kokusiem, na pewno nie był czystym bolończykiem, wydaję mi się, że to był mix pudelka z bolończykiem. Ciocia go kupiła, później poszła do pracy i pies wylądował u nas, jeszcze przed tym jak się ja urodziłam ;-) Był najlepszym przyjacielem. 3 lata temu odszedł... Strasznie mi go brakuje... Quote
Energy Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='kamilawa']No do tego jeszcze nie doszłam... :D Od kilku lat marzę o bullku, a pudelek/bolończyk to już w serduszku. Przez trzynaście lat żyłam z Kokusiem, na pewno nie był czystym bolończykiem, wydaję mi się, że to był mix pudelka z bolończykiem. Ciocia go kupiła, później poszła do pracy i pies wylądował u nas, jeszcze przed tym jak się ja urodziłam ;-) Był najlepszym przyjacielem. 3 lata temu odszedł... Strasznie mi go brakuje...[/QUOTE] Po odejściu psiaka jest straszna pustka:-( Ale skrajne to marzenia jakby nie patrzeć:evil_lol:ja jednak zostanę wierna małym kudłaczkom:loveu: Quote
Cheritka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Kamilawa tak mówi, bo nie miała nigdy pudelka, jakby miała to już nie chciała by innych ras, bo one wszystkie rasy zastąpią. Mam rację Energy ??? :D Quote
al'akir Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Energy']To ja Wam na kilka dni przywiozę Kumkę i szybciutko się psiaki jeść nauczą, jak się zdziwią, że nie jadły a nic nie ma:evil_lol: Gdzie najpierw ma przyjechać???[/QUOTE] ja chcę wypożyczyć Kumkę , dla mojego wstrętnego niejadka :evil_lol: Quote
Energy Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Cheritka']Kamilawa tak mówi, bo nie miała nigdy pudelka, jakby miała to już nie chciała by innych ras, bo one wszystkie rasy zastąpią. Mam rację Energy ??? :D O tak Cheritko, nie ma to jak pudelek:loveu::loveu::loveu: [quote name='GPooLCLD']ja chcę wypożyczyć Kumkę , dla mojego wstrętnego niejadka :evil_lol: Kuba to też niejadek:crazyeye: Kumecia jedzie na wakacje:multi:, ale chyba z siostrą i mamą, co?:diabloti: Quote
zerduszko Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Energy']Kuba to też niejadek:crazyeye: Kumecia jedzie na wakacje:multi:, ale chyba z siostrą i mamą, co?:diabloti:[/QUOTE] I babcią ;) O sobie nie zapominaj ;) Quote
Energy Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='zerduszko']I babcią ;) O sobie nie zapominaj ;)[/QUOTE] Ja Ci dam babcię:mad::evil_lol:odkąd moja córka skończyła 18 to słowo troszkę mnie pionizuje:diabloti: GPooLCLD ale może mnie też weźmiesz:cool3::evil_lol: Quote
Cheritka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ja Was wezmę, już dawno Was zapraszam, Cheri tylko na mnie oczkiem łypie i pyta ; przyja dą czy nie ???? Quote
Recommended Posts