Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cheritko:oops:codziennie zaglądamy tylko nie zawsze piszę;)

Troszkę się pokażemy:lol:choć jesteśmy strasznie zarośnięte:cool3:
Kaja i Maja, zastanawiają się czy się kłócić czy nie:evil_lol:

Kaja z ukochaną piłeczką:lol:

Kumka:lol:

Maja:lol:

Kaja:lol:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GPooLCLD']ale superowe te piłeczki , do mnie jeszcze nie doszły:placz:

http://img525.imageshack.us/img525/4535/zima10057.jpg Kumcia moja ulubienica :loveu::loveu::loveu:

dziewczyny się pięknie śnieżno zakulkowały na zdjęcia :evil_lol:

Wpadły ośnieżone i do piłeczek:evil_lol:dzięki, no Kumcia jest superowa:lol:
Dojdą na pewno, ale oni chyba później wysłali niż pisali:razz:

[quote name='lilix4']Krokodylice piękne

Dziękujemy:lol:

Posted

Jak sobie słodko odpoczywają :) Piłeczki bardzo fajne, choć wyglądają na dość delikatne? Mój bandyta musi mieć co najmniej tenisową - miększe robią za ofiarę do rozszarpywania. Ale dziś na długim, niedzielnym spacerku pileczka tenisowa mogłaby robić za głowę bałwana - gumowe lepsze pod tym względem.

Posted

[quote name='GPooLCLD']czytam tam coś, że później wysłali ;)

a jaka to zgoda panuje wśród dziewczynek przy jedzeniu :lol:[/QUOTE]

Ja miałam na znaczku 2.02, ale już nie chciałam nic tam pisać:cool3:
Zgoda, dopóki Kumka nie zje i nie próbuje dobrać się do innych misek:evil_lol:

[quote name='filodendron']Jak sobie słodko odpoczywają :) Piłeczki bardzo fajne, choć wyglądają na dość delikatne? Mój bandyta musi mieć co najmniej tenisową - miększe robią za ofiarę do rozszarpywania. Ale dziś na długim, niedzielnym spacerku pileczka tenisowa mogłaby robić za głowę bałwana - gumowe lepsze pod tym względem.[/QUOTE]

No czasami są słodkie:loveu:jak śpią zwłaszcza:evil_lol:
Piłeczki długo u nas nie wytrzymają:diabloti:, ale nie są bardzo delikatne;)

Posted

[quote name='Energy']Ja miałam na znaczku 2.02, ale już nie chciałam nic tam pisać:cool3:
Zgoda, dopóki Kumka nie zje i nie próbuje dobrać się do innych misek:evil_lol:

czyli zjem swoje i jeszcze kogoś:).Z kąd ja to znam:evil_lol:

Posted

[quote name='Energy']Dokładnie, Kumka jest strasznym żarłokiem:crazyeye:i najchętniej zjadła by wszystkie porcje:evil_lol:[/QUOTE]

To niech przyjedzie do nas,
Cheri chętnie odda wszystkie swoje porcje
Znacie innego psa który się cieszy jak mu z miski ubywa :D

Posted

To ja Wam na kilka dni przywiozę Kumkę i szybciutko się psiaki jeść nauczą, jak się zdziwią, że nie jadły a nic nie ma:evil_lol:

Gdzie najpierw ma przyjechać???

Posted

Ja po prostu nie mogę wchodzić do Waszych galerii, bo ja straszna zazdrośnica jestem :D
Ja tyż chcę pudelkaaaaa! Albo bolończyka ;-) Strasznie się stęskniłam za głaskaniem tej ślicznej sierści ;-)

Hmm, a jeszcze o moich psich marzeniach - chciałabym mieć asta, bullteriera, pudelka i bolończyka. Eh, ciekawe kiedy spełnia się moje marzenia :D:D

Posted

[quote name='kamilawa']Ja po prostu nie mogę wchodzić do Waszych galerii, bo ja straszna zazdrośnica jestem :D
Ja tyż chcę pudelkaaaaa! Albo bolończyka ;-) Strasznie się stęskniłam za głaskaniem tej ślicznej sierści ;-)

Hmm, a jeszcze o moich psich marzeniach - chciałabym mieć asta, bullteriera, pudelka i bolończyka. Eh, ciekawe kiedy spełnia się moje marzenia :D:D[/QUOTE]

Witaj:loveu:
No tak miziaste są i wszystkie na raz się pchają, rąk brakuje:evil_lol:
Czy te wszystkie marzenia mają się spełnić od razu:crazyeye:życzę z całego serca:loveu::evil_lol:

Posted

No do tego jeszcze nie doszłam... :D Od kilku lat marzę o bullku, a pudelek/bolończyk to już w serduszku. Przez trzynaście lat żyłam z Kokusiem, na pewno nie był czystym bolończykiem, wydaję mi się, że to był mix pudelka z bolończykiem. Ciocia go kupiła, później poszła do pracy i pies wylądował u nas, jeszcze przed tym jak się ja urodziłam ;-) Był najlepszym przyjacielem. 3 lata temu odszedł... Strasznie mi go brakuje...

Posted

[quote name='kamilawa']No do tego jeszcze nie doszłam... :D Od kilku lat marzę o bullku, a pudelek/bolończyk to już w serduszku. Przez trzynaście lat żyłam z Kokusiem, na pewno nie był czystym bolończykiem, wydaję mi się, że to był mix pudelka z bolończykiem. Ciocia go kupiła, później poszła do pracy i pies wylądował u nas, jeszcze przed tym jak się ja urodziłam ;-) Był najlepszym przyjacielem. 3 lata temu odszedł... Strasznie mi go brakuje...[/QUOTE]

Po odejściu psiaka jest straszna pustka:-(
Ale skrajne to marzenia jakby nie patrzeć:evil_lol:ja jednak zostanę wierna małym kudłaczkom:loveu:

Posted

[quote name='Energy']To ja Wam na kilka dni przywiozę Kumkę i szybciutko się psiaki jeść nauczą, jak się zdziwią, że nie jadły a nic nie ma:evil_lol:

Gdzie najpierw ma przyjechać???[/QUOTE]

ja chcę wypożyczyć Kumkę , dla mojego wstrętnego niejadka :evil_lol:

Posted

[quote name='Cheritka']Kamilawa
tak mówi, bo nie miała nigdy pudelka,
jakby miała to już nie chciała by innych ras, bo one wszystkie rasy zastąpią.
Mam rację Energy ??? :D

O tak Cheritko, nie ma to jak pudelek:loveu::loveu::loveu:

[quote name='GPooLCLD']ja chcę wypożyczyć Kumkę , dla mojego wstrętnego niejadka :evil_lol:

Kuba to też niejadek:crazyeye:
Kumecia jedzie na wakacje:multi:, ale chyba z siostrą i mamą, co?:diabloti:

Posted

[quote name='zerduszko']I babcią ;) O sobie nie zapominaj ;)[/QUOTE]

Ja Ci dam babcię:mad::evil_lol:odkąd moja córka skończyła 18 to słowo troszkę mnie pionizuje:diabloti:

GPooLCLD ale może mnie też weźmiesz:cool3::evil_lol: