Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cheritka']haloooooooooo
hop
hooooooop
gdzie bywacie, w taką śliczną pogodę[/QUOTE]

Witaj Cheritko:lol:
piękną pogodę:crazyeye::evil_lol:u nas dzisiaj cały dzień sypało więc moje dziewczyny to śniegowe bałwanki :evil_lol:

Posted

[quote name='Cheritka']U nas też dziś dosypało śniegu,
już nie mogę się wiosny doczekać .[/QUOTE]

Już dawno takiej zimy nie było:razz:a tu jeszcze straszą mroźnym całym lutym:placz:
Ja też chcę wiosnę i lato:lol:
Te moje śniegowe kulki wpadają do domu i mam kilkanaście razy dziennie powódź :evil_lol:

Posted

[quote name='zerduszko']A mój kulki sobie sam zjada :D[/QUOTE]

Zerduszko moje się posilają śniegiem na dworze :razz: a potem strzepują kulki na moje panele, bo juz im sie nie chce jeść:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Energy']Zerduszko moje się posilają śniegiem na dworze :razz: a potem strzepują kulki na moje panele, bo juz im sie nie chce jeść:diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

a co pieski będą z łapek zjadać jak Pańcia posprzata moja to leci do mniue i żebym kulki odczepiała

Posted

[quote name='lilix4']a co pieski będą z łapek zjadać jak Pańcia posprzata moja to leci do mniue i żebym kulki odczepiała[/QUOTE]

No właśnie, bo Pańcia od tego jest żeby sie pieskiem zajmować, albo po nim sprzątać:evil_lol:

[quote name='zerduszko']Rozpieszczone psy :lol: Nie wiem kto i jak wychował tak dobrze tego mojego robaczaka, ale mucha nie siada :)[/QUOTE]

No Zerduszko chyba nie myślisz, że Ty:evil_lol:

Posted

[quote name='zerduszko']No ja nie, bo mam go tydzień :lol: a on ma ze 3 lata ;)[/QUOTE]

Chyba już nic dzisiaj nie będę pisać, albo najpierw przeczytam wpis trzy razy zanim odpowiem:cool3:bo myślałam o Twoich osobistych psiakach:evil_lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Moje osobiste to są one... okropne wariatki, jak to baby histeryce - ale też nie ja je wychowałam :P A on to jest tymczas, ale za to jaki <3[/QUOTE]

Zerduszko przecież wiem, że masz dziewczyny i tymczasika, byłam też u Was na wątku:lol:cudny jest, jak i Twoje suczydła:loveu:pasują do siebie bardzo:evil_lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Wiesz, ale nie wiesz co jest grzeczna, a co nie :P Dziewuchom dupska zleję kiedyś![/QUOTE]

Już Ci wierzę:evil_lol:

[quote name='filodendron']Kiedy będą jakieś nowe zdjęcia dziewczyn? :)[/QUOTE]

Wczoraj miałam im porobić, dostały piłeczki z bazarku i właśnie miały być zdjęcia jak się bawią:lol:Oczywiście każda dostała piłeczkę, tylko chyba jedna okazała się być the best:razz:i zaczęła sie regularna awantura:crazyeye:to i zdjęć nie zrobiłam:evil_lol:Ale postaram się w weekend:lol:

Posted

Szkoda, byłaby relacja z placu boju ;)
A'propos bazarku - ja się cały czas napraszam z tymi trzema kompletami książek o szkoleniu klikerowym z klikerem Trixie w komplecie do pudelkowej skarbonki. Ja nie mogę zrobić bazarku - dostałam je jako gratis wydawniczy i z pewnych względów nie wypada mi ich wystawić na sprzedaż. Mogę je przekazać również gratis, więc jeśli je ktoś sprzeda, to chętnie zapakuję i prześlę pod wskazany adres albo zapakuję wszystkie trzy razem i prześlę na adres sprzedającego. Jak będzie rekomendowany przez Was chętny do zrobienia bazarku, to dajcie znać - wiem, że Wy już macie dość obowiązków.

Posted

No byłaby relacja:crazyeye: dawno Kaja i Maja się na siebie z taką furią nie rzuciły:diabloti:ale to tylko strasznie wygląda, bo nigdy się naprawdę nie pogryzły, najwyżej są poślinione:evil_lol:na szczęście:lol:
Ja nigdy nie robiłam bazarku i dlatego sie nie wyrywam;)
Madcat1981 zrobiła z przekazanych przeze mnie rzeczy 2 bazarki-na Szydłowieckie psiaki i na Lolka z mojego banerka. Spróbuję ją jeszcze raz porosić ale nie wiem czy mnie w końcu nie :mad::evil_lol:
Czy możesz zrobić zdjęcia tych rzeczy ja je prześlę Madcat i zapytam?

Posted

[quote name='Energy']No byłaby relacja:crazyeye: dawno Kaja i Maja się na siebie z taką furią nie rzuciły:diabloti:ale to tylko strasznie wygląda, bo nigdy się naprawdę nie pogryzły, najwyżej są poślinione:evil_lol:na szczęście:lol:
Ja nigdy nie robiłam bazarku i dlatego sie nie wyrywam;)
Madcat1981 zrobiła z przekazanych przeze mnie rzeczy 2 bazarki-na Szydłowieckie psiaki i na Lolka z mojego banerka. Spróbuję ją jeszcze raz porosić ale nie wiem czy mnie w końcu nie :mad::evil_lol:
Czy możesz zrobić zdjęcia tych rzeczy ja je prześlę Madcat i zapytam?[/QUOTE]

Sorrrry dziewczyny, ale to już przesada. Energy, ja mam jeszcze ze trzy bazarki do zrobienia z Twoich rzeczy.

Posted

[quote name='zerduszko']Mogę zrobić ten bazarek, tylko proszę o zdjęcia i cena wyw. kup teraz, jeśki chcesz z taką opcją ;) zerduszko@wp.pl

Zerduszko, wysłałam. Nie wiem jaka cena i czy opcja kup teraz. Zestaw na allegro kosztuje 25 zł. Same zadecydujcie jaką dać cenę opierając się na Waszym doświadczeniu. Tak, żeby dla pudelków było dobrze. Dziękuję.