Energy Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 GPooLCLD napisał(a):oo jaaaa jestem już mistrzem w rozpoznawaniu ślicznotek :multi::multi::multi: zrobiłam to dla Kuby :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak myślałam, jaka dobra pani:loveu: Quote
al'akir Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Energy napisał(a):Tak myślałam, jaka dobra pani:loveu: miałam podwójną motywację:evil_lol: Quote
Equus Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ej, to niesprawiedliwe, nie zdążyłam wziąc udziału:angryy: A też zgadłam:cool3: Quote
Energy Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 GPooLCLD napisał(a):miałam podwójną motywację:evil_lol: To znaczy?:cool3: Equus napisał(a):Ej, to niesprawiedliwe, nie zdążyłam wziąc udziału:angryy: A też zgadłam:cool3: Postaram się jutro zrobić nowe zdjęcia:lol: Quote
al'akir Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Equus napisał(a):Ej, to niesprawiedliwe, nie zdążyłam wziąc udziału:angryy: A też zgadłam:cool3: a tam niesprawiedliwe, nagroda była kusząca to musiałam się spieszyć:evil_lol: następną zagadkę zostawię dla Ciebie:lol: Quote
Equus Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 GPooLCLD weź udział jak najbardziej tylko niech Energy tak szybko nie podaje poprawnej odpowiedzi :D A wiecie kto jest teraz u mnie? Mała podpowiedź - jest niezła kotłowanina:evil_lol: Quote
Energy Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Equus napisał(a):GPooLCLD weź udział jak najbardziej tylko niech Energy tak szybko nie podaje poprawnej odpowiedzi :D A wiecie kto jest teraz u mnie? Mała podpowiedź - jest niezła kotłowanina:evil_lol: Tuptuś???:lol: To następnym razem poczekam dłużej;) Quote
Equus Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Brawo Energy - wygrałaś :) Od godziny 10 jak go zabrałam jest cały czas na nogach, w ogóle nie spał a nawet leżał:crazyeye: Był ze mną w pracy, gdzie cały czas latał, potem na treningu, potem ciągna się z Larysą za sznurek, a teraz go Diksior zagryza... Quote
Energy Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Equus napisał(a):Brawo Energy - wygrałaś :) Od godziny 10 jak go zabrałam jest cały czas na nogach, w ogóle nie spał a nawet leżał:crazyeye: Był ze mną w pracy, gdzie cały czas latał, potem na treningu, potem ciągna się z Larysą za sznurek, a teraz go Diksior zagryza... :crazyeye:ma chłopak zdrowie:loveu:mam nadzieję, że atak też przetrwa:evil_lol: Quote
al'akir Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Equus twarda z niego sztuka:lol: na treningu agility byłaś? Quote
Equus Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Twardziel, atak przeżył - teraz mnie razem z Diksiorem maltretują ramię w ramię, żeby im rzucać jeżyka... zaraz zwariuję! Byliśmy na treningu agility - pożyczyłam sobie Tupsona od Mamy, jutro idę z Larką :P Quote
al'akir Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 A to Tuptuś agilitował się, jutro Larysa .. a Diksiorek kiedy :razz:? mam nadzieję że malutki Czarnulek nie musiał pokonywać dodatkowych przeszkód - zasp śnieżnych :evil_lol: Quote
Energy Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 GPooLCLD napisał(a):A to Tuptuś agilitował się, jutro Larysa .. a Diksiorek kiedy :razz:? mam nadzieję że malutki Czarnulek nie musiał pokonywać dodatkowych przeszkód - zasp śnieżnych :evil_lol: Diksiorek miał agility na Tuptusiu:evil_lol: Quote
zerduszko Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Energy napisał(a):Kuba możesz zbierać siły, pani ci nagrodę wywalczyła:multi::multi::multi::evil_lol: Co tu się dzieje :mad: Sodomia i Gomoria :evil_lol: Quote
Cheritka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 zerduszko napisał(a):Co tu się dzieje :mad: Sodomia i Gomoria :evil_lol: Szkoda gadać :D Quote
Energy Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 zerduszko napisał(a):Co tu się dzieje :mad: Sodomia i Gomoria :evil_lol: A co, troszkę przyjemności się każdemu należy:eviltong::evil_lol: Quote
zerduszko Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='Energy']A co, troszkę przyjemności się każdemu należy:eviltong::evil_lol: W takim sprawmy przyjemność temu psu http://www.dogomania.pl/threads/177993-NEO-kopniak-za-kopniakiem-ZBIERAMY-DEKLARACJE-NA-DT-POMA-A :eviltong: Quote
Cheritka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Energy napisał(a):A co, troszkę przyjemności się każdemu należy:eviltong::evil_lol: Cheri coś może na ten temat powiedzieć :diabloti: Quote
Energy Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Cheritka napisał(a):Cheri coś może na ten temat powiedzieć :diabloti: Cheriś potrafi korzystać z życia:evil_lol: Quote
Cheritka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Energy napisał(a):Cheriś potrafi korzystać z życia:evil_lol: Jak każdy facet :) Quote
Energy Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Cheritka napisał(a):A co tu taka cisza ? Cheritko "wciągnął" mnie wątek pudli i pudlowatych w potrzebie:p I jeszcze tak zimno, kiedy bedzie wiosna:placz: Quote
Cheritka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='Energy']Cheritko "wciągnął" mnie wątek pudli i pudlowatych w potrzebie:p I jeszcze tak zimno, kiedy bedzie wiosna:placz: U nas dziś nawet rano było -19 stopni, ale Cheri nawet chętnie na spacerek chodzi. A Wiosna 23 marca chyba przyjdzie do nas :D Quote
muzzy Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Energy napisał(a):I jeszcze tak zimno, kiedy bedzie wiosna:placz: Co tam wiosna, nie ograniczajmy się tak. Lato idzie! :D Quote
Energy Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 muzzy napisał(a):Co tam wiosna, nie ograniczajmy się tak. Lato idzie! :D Tia idzie tylko dojść nie może :evil_lol: Quote
Recommended Posts