Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Energy napisał(a):
Diabełki niewątpliwie, ale przezorne, wiedzą, że nikt by ich tak nie rozpieszczał jak mamuśka:evil_lol:tylko dlatego mnie oszczędzą:diabloti::evil_lol:

co prawda, to prawda. Pudel mądry zwierz , wie kogo oszczędzić :evil_lol:

Energy napisał(a):
wampiorków w akcji:evil_lol:

a tam od razu wampiorków , przecież się ładnie uśmiechają do obiektywu:loveu: białe ząbki pokazują :loveu:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GPooLCLD napisał(a):
a tam od razu wampiorków , przecież się ładnie uśmiechają do obiektywu:loveu: białe ząbki pokazują :loveu:

No tak, uśmiech delikatnych dziewczynek, pewnie:evil_lol:

Posted

filodendron napisał(a):
Śliczne dziewczynki :) Na tych adresówkach są imiona? Jedno to samo dla wszystkich dla zmyłki, czy prawdziwe? ;)

Dzięki:lol:
Są imiona, telefony i prośba do znalazcy, żeby zadzwonił. Oby nigdy nie były potrzebne.

Posted

Energy napisał(a):
Dzięki:lol:
Są imiona, telefony i prośba do znalazcy, żeby zadzwonił. Oby nigdy nie były potrzebne.

mój ma taką adresówkę ze swoim zdjęciem:lol: no i imieniem , telefonem i taką prośbą:p

Posted

filodendron napisał(a):
A mój ma tylko imię i telefony - stacjonarny i komórkowy. Myślicie, że dodanie takiej prośby do znalazcy zwiększyłoby skuteczność? (odpukać, odpukać, odpukać)

Tego to nie wiem . Nigdy mi żadne pies nie zginął (odpukać). Nie pamiętam co tam mam napisane dokładnie, ale coś w stylu: "zadzwoń do mojej rodziny, proszę". Jak go kupowałam to taki był przykładowy tekst to stwierdziłam , że nie zaszkodzi i zamówiłam z tym tekstem.

Posted

Dropucha ma tylko imię i numer telefonu. Myślę, że w razie czego jak ktoś zechce oddać, to zadzwoni, a jak nie zechce, to żadne teksty na adresówce nie pomogą...

Posted

muzzy napisał(a):
Dropucha ma tylko imię i numer telefonu. Myślę, że w razie czego jak ktoś zechce oddać, to zadzwoni, a jak nie zechce, to żadne teksty na adresówce nie pomogą...

My ich bierzemy na litość :)

Jakby było napisane , że czeka wysoka nagroda, to pewnie od razu oddaliby:razz:

Posted

My mieliśmy kiedyś adresówkę z tekstem o nagrodzie ale wymieniłam po tym, jak jakiś żulik mi się na spacerze z psem zaprzyjaźniał i oglądał przywieszkę. Doszłam do wniosku, że jest ryzyko, że ktoś może psa celowo ukraść.

Posted

muzzy napisał(a):

Dropucha nie potrzebuje takich tekstów, bo jak zrobi demolkę to znalazca i bez tego zadzwoni:evil_lol:
Muzzy oczywiście żartuję, Dropucha nigdzie się nie zawieruszy;)

filodendron napisał(a):
My mieliśmy kiedyś adresówkę z tekstem o nagrodzie ale wymieniłam po tym, jak jakiś żulik mi się na spacerze z psem zaprzyjaźniał i oglądał przywieszkę. Doszłam do wniosku, że jest ryzyko, że ktoś może psa celowo ukraść.

Są niewątpliwie dwie strony medalu, jeśli chodzi o taki napis:cool3:

GPooLCLD napisał(a):
My ich bierzemy na litość :)

Jakby było napisane , że czeka wysoka nagroda, to pewnie od razu oddaliby:razz:

No właśnie i to ta druga strona, zwiększ pewnie szanse na zwrot psiaka. Może byśmy zostawili, ale sprawdźmy co dostaniemy:razz:

GPooLCLD napisał(a):
Tego to nie wiem . Nigdy mi żadne pies nie zginął (odpukać). Nie pamiętam co tam mam napisane dokładnie, ale coś w stylu: "zadzwoń do mojej rodziny, proszę". Jak go kupowałam to taki był przykładowy tekst to stwierdziłam , że nie zaszkodzi i zamówiłam z tym tekstem.

I oby nie zginął, bo to koszmarne przeżycie:shake:
Też sądzę, że taka prośba może być pomocna.

filodendron napisał(a):
A mój ma tylko imię i telefony - stacjonarny i komórkowy. Myślicie, że dodanie takiej prośby do znalazcy zwiększyłoby skuteczność? (odpukać, odpukać, odpukać)

Myślę, że może jeśli znalazca ma choć odrobinę sumienia:roll:

Posted

Cheri się tak pilnuje, i tak panikuje jak mnie nie widzi,
że całe osiedle by się zleciało jak by ktoś chciał zabtrać :D

A mój Kaprys (pierwszy dupelek) lubił za suczką polecieć i nie oglądał się nawet z mną

Posted

Cheritka napisał(a):
Cheri się tak pilnuje, i tak panikuje jak mnie nie widzi,
że całe osiedle by się zleciało jak by ktoś chciał zabtrać :D

A mój Kaprys (pierwszy dupelek) lubił za suczką polecieć i nie oglądał się nawet z mną

Cheriś wpatrzony w swoją panią:lol:

Ja nie sprawdzam i dziewczyny poza ogrodem są na smyczy:cool3:ale adresówka musi być:lol:

Posted

Energy napisał(a):
Cheriś wpatrzony w swoją panią:lol:

Ja nie sprawdzam i dziewczyny poza ogrodem są na smyczy:cool3:ale adresówka musi być:lol:

mój niby wraca(jak nie jest zajęty sikaniem i jak go akurat nie kręcę:evil_lol:) , ale też myślę że adresówka musi być. Przezorny zawsze ubezpieczony :lol:

Posted

[quote name='Equus']Dziewczyny śliczności! Energy - ja chyba naprawdę je rozpoznaję! Wrzuć jakieś konkursowe zdjęcie :)

Bardzo dziękujemy:lol:Proszę zdjęcia:cool3:

[quote name='GPooLCLD']a nagrody:eviltong::evil_lol:

Może tydzień z pudliszonami:eviltong::diabloti:
Trzy obok siebie-who is who?:lol:

Posted

GPooLCLD napisał(a):
nie jestem pewna ale...:razz:

Maja, Kaja i Kuma:razz:

Super::multi::loveu::loveu:
Kuba możesz zbierać siły, pani ci nagrodę wywalczyła:multi::multi::multi::evil_lol:

Posted

Energy napisał(a):
Super::multi::loveu::loveu:
Kuba możesz zbierać siły, pani ci nagrodę wywalczyła:multi::multi::multi::evil_lol:

oo jaaaa jestem już mistrzem w rozpoznawaniu ślicznotek :multi::multi::multi:

zrobiłam to dla Kuby :evil_lol::evil_lol::evil_lol: