al'akir Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Energy napisał(a):Diabełki niewątpliwie, ale przezorne, wiedzą, że nikt by ich tak nie rozpieszczał jak mamuśka:evil_lol:tylko dlatego mnie oszczędzą:diabloti::evil_lol: co prawda, to prawda. Pudel mądry zwierz , wie kogo oszczędzić :evil_lol: Energy napisał(a):wampiorków w akcji:evil_lol: a tam od razu wampiorków , przecież się ładnie uśmiechają do obiektywu:loveu: białe ząbki pokazują :loveu: Quote
Energy Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 GPooLCLD napisał(a):a tam od razu wampiorków , przecież się ładnie uśmiechają do obiektywu:loveu: białe ząbki pokazują :loveu: No tak, uśmiech delikatnych dziewczynek, pewnie:evil_lol: Quote
filodendron Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Śliczne dziewczynki :) Na tych adresówkach są imiona? Jedno to samo dla wszystkich dla zmyłki, czy prawdziwe? ;) Quote
Energy Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 filodendron napisał(a):Śliczne dziewczynki :) Na tych adresówkach są imiona? Jedno to samo dla wszystkich dla zmyłki, czy prawdziwe? ;) Dzięki:lol: Są imiona, telefony i prośba do znalazcy, żeby zadzwonił. Oby nigdy nie były potrzebne. Quote
al'akir Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Energy napisał(a):Dzięki:lol: Są imiona, telefony i prośba do znalazcy, żeby zadzwonił. Oby nigdy nie były potrzebne. mój ma taką adresówkę ze swoim zdjęciem:lol: no i imieniem , telefonem i taką prośbą:p Quote
filodendron Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 A mój ma tylko imię i telefony - stacjonarny i komórkowy. Myślicie, że dodanie takiej prośby do znalazcy zwiększyłoby skuteczność? (odpukać, odpukać, odpukać) Quote
al'akir Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 filodendron napisał(a):A mój ma tylko imię i telefony - stacjonarny i komórkowy. Myślicie, że dodanie takiej prośby do znalazcy zwiększyłoby skuteczność? (odpukać, odpukać, odpukać) Tego to nie wiem . Nigdy mi żadne pies nie zginął (odpukać). Nie pamiętam co tam mam napisane dokładnie, ale coś w stylu: "zadzwoń do mojej rodziny, proszę". Jak go kupowałam to taki był przykładowy tekst to stwierdziłam , że nie zaszkodzi i zamówiłam z tym tekstem. Quote
muzzy Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Dropucha ma tylko imię i numer telefonu. Myślę, że w razie czego jak ktoś zechce oddać, to zadzwoni, a jak nie zechce, to żadne teksty na adresówce nie pomogą... Quote
al'akir Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 muzzy napisał(a):Dropucha ma tylko imię i numer telefonu. Myślę, że w razie czego jak ktoś zechce oddać, to zadzwoni, a jak nie zechce, to żadne teksty na adresówce nie pomogą... My ich bierzemy na litość :) Jakby było napisane , że czeka wysoka nagroda, to pewnie od razu oddaliby:razz: Quote
filodendron Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 My mieliśmy kiedyś adresówkę z tekstem o nagrodzie ale wymieniłam po tym, jak jakiś żulik mi się na spacerze z psem zaprzyjaźniał i oglądał przywieszkę. Doszłam do wniosku, że jest ryzyko, że ktoś może psa celowo ukraść. Quote
Energy Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 muzzy napisał(a):Dropucha ma tylko imię i numer telefonu. Myślę, że w razie czego jak ktoś zechce oddać, to zadzwoni, a jak nie zechce, to żadne teksty na adresówce nie pomogą... Dropucha nie potrzebuje takich tekstów, bo jak zrobi demolkę to znalazca i bez tego zadzwoni:evil_lol: Muzzy oczywiście żartuję, Dropucha nigdzie się nie zawieruszy;) filodendron napisał(a):My mieliśmy kiedyś adresówkę z tekstem o nagrodzie ale wymieniłam po tym, jak jakiś żulik mi się na spacerze z psem zaprzyjaźniał i oglądał przywieszkę. Doszłam do wniosku, że jest ryzyko, że ktoś może psa celowo ukraść. Są niewątpliwie dwie strony medalu, jeśli chodzi o taki napis:cool3: GPooLCLD napisał(a):My ich bierzemy na litość :) Jakby było napisane , że czeka wysoka nagroda, to pewnie od razu oddaliby:razz: No właśnie i to ta druga strona, zwiększ pewnie szanse na zwrot psiaka. Może byśmy zostawili, ale sprawdźmy co dostaniemy:razz: GPooLCLD napisał(a):Tego to nie wiem . Nigdy mi żadne pies nie zginął (odpukać). Nie pamiętam co tam mam napisane dokładnie, ale coś w stylu: "zadzwoń do mojej rodziny, proszę". Jak go kupowałam to taki był przykładowy tekst to stwierdziłam , że nie zaszkodzi i zamówiłam z tym tekstem. I oby nie zginął, bo to koszmarne przeżycie:shake: Też sądzę, że taka prośba może być pomocna. filodendron napisał(a):A mój ma tylko imię i telefony - stacjonarny i komórkowy. Myślicie, że dodanie takiej prośby do znalazcy zwiększyłoby skuteczność? (odpukać, odpukać, odpukać) Myślę, że może jeśli znalazca ma choć odrobinę sumienia:roll: Quote
Cheritka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Cheri się tak pilnuje, i tak panikuje jak mnie nie widzi, że całe osiedle by się zleciało jak by ktoś chciał zabtrać :D A mój Kaprys (pierwszy dupelek) lubił za suczką polecieć i nie oglądał się nawet z mną Quote
Energy Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Cheritka napisał(a):Cheri się tak pilnuje, i tak panikuje jak mnie nie widzi, że całe osiedle by się zleciało jak by ktoś chciał zabtrać :D A mój Kaprys (pierwszy dupelek) lubił za suczką polecieć i nie oglądał się nawet z mną Cheriś wpatrzony w swoją panią:lol: Ja nie sprawdzam i dziewczyny poza ogrodem są na smyczy:cool3:ale adresówka musi być:lol: Quote
al'akir Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Energy napisał(a):Cheriś wpatrzony w swoją panią:lol: Ja nie sprawdzam i dziewczyny poza ogrodem są na smyczy:cool3:ale adresówka musi być:lol: mój niby wraca(jak nie jest zajęty sikaniem i jak go akurat nie kręcę:evil_lol:) , ale też myślę że adresówka musi być. Przezorny zawsze ubezpieczony :lol: Quote
zerduszko Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Energy napisał(a):Ja nie sprawdzam i dziewczyny poza ogrodem są na smyczy:cool3: Żartujesz?? :lol: Quote
Energy Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 zerduszko napisał(a):Żartujesz?? :lol: Nie żartuję:p Quote
Equus Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Dziewczyny śliczności! Energy - ja chyba naprawdę je rozpoznaję! Wrzuć jakieś konkursowe zdjęcie :) Quote
Energy Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Equus napisał(a):Dziewczyny śliczności! Energy - ja chyba naprawdę je rozpoznaję! Wrzuć jakieś konkursowe zdjęcie :) Postaram się zrobić :lol: Quote
Energy Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 [quote name='Equus']Dziewczyny śliczności! Energy - ja chyba naprawdę je rozpoznaję! Wrzuć jakieś konkursowe zdjęcie :) Bardzo dziękujemy:lol:Proszę zdjęcia:cool3: [quote name='GPooLCLD']a nagrody:eviltong::evil_lol: Może tydzień z pudliszonami:eviltong::diabloti: Trzy obok siebie-who is who?:lol: Quote
lilix4 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Kaja Kuma Maja nie wiem czy zgadłam sliczne Dziewczynki Quote
Energy Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 lilix4 napisał(a):Kaja Kuma Maja nie wiem czy zgadłam sliczne Dziewczynki Bardzo dziękujemy:loveu: Niestety nie:evil_lol: Quote
al'akir Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 nie jestem pewna ale...:razz: Maja, Kaja i Kuma:razz: Quote
Energy Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 GPooLCLD napisał(a):nie jestem pewna ale...:razz: Maja, Kaja i Kuma:razz: Super::multi::loveu::loveu: Kuba możesz zbierać siły, pani ci nagrodę wywalczyła:multi::multi::multi::evil_lol: Quote
al'akir Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Energy napisał(a):Super::multi::loveu::loveu: Kuba możesz zbierać siły, pani ci nagrodę wywalczyła:multi::multi::multi::evil_lol: oo jaaaa jestem już mistrzem w rozpoznawaniu ślicznotek :multi::multi::multi: zrobiłam to dla Kuby :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts