Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Energy napisał(a):
Wiem, małż ma służbowego i jak wraca do domu to jest walka o niego:evil_lol:zwykle wygrywa moje dziecko:diabloti:ale czasami go dorwę pierwsza i śmigam z nim do łóżka:cool3:
Mieliśmy go na wakacjach, ale oczywiście był kłopot z zasięgiem i strasznie "powoli chodził":diabloti:

co prawda to prawda, w pozycji leżącej najlepiej się korzysta :evil_lol:

Energy napisał(a):
Suczydła odsypiają zabawy-śpią na moim małżu:evil_lol:
A jak się miewa Kuba?

to dziewczynki w ogóle sypiają :crazyeye: , ja myślałam że 24h na dobę szaleństwa odprawiają :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kuba się miewa dobrze , miał kolegę dzisiaj w gościach ... i uwaga : to był złoty środek na wybrzydzanie jedzenia :evil_lol: pierwszy raz zjadł wszytko w sekundę :crazyeye:. Zazdrośnik jeden:razz:

Posted

GPooLCLD napisał(a):
co prawda to prawda, w pozycji leżącej najlepiej się korzysta :evil_lol:

to dziewczynki w ogóle sypiają :crazyeye: , ja myślałam że 24h na dobę szaleństwa odprawiają :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kuba się miewa dobrze , miał kolegę dzisiaj w gościach ... i uwaga : to był złoty środek na wybrzydzanie jedzenia :evil_lol: pierwszy raz zjadł wszytko w sekundę :crazyeye:. Zazdrośnik jeden:razz:

Czasami śpią:evil_lol:dojrzały troszkę:diabloti:
Kaja była kiedyś niejadkiem, ale odkąd małe podrosły i zaczęły stwarzać zagrożenie dla jej miski, to je:evil_lol:

Posted

Energy napisał(a):
Czasami śpią:evil_lol:dojrzały troszkę:diabloti:

przecież Maja i Kuma to jeszcze dzieciaki :loveu: gdzie tam dojrzały. Pod troszeczkę to można co najwyżej Kaje podciągnąć :lol:

Energy napisał(a):
Kaja była kiedyś niejadkiem, ale odkąd małe podrosły i zaczęły stwarzać zagrożenie dla jej miski, to je:evil_lol:

a ja poważnie, nie spodziewałam się takie rezultatu:crazyeye: nawet warzywa zjadł które zawsze wypluwa :evil_lol:

Posted

GPooLCLD napisał(a):
przecież Maja i Kuma to jeszcze dzieciaki :loveu: gdzie tam dojrzały. Pod troszeczkę to można co najwyżej Kaje podciągnąć :lol:

No tak jeśli chodzi o wspaniałe pomysły i szaleństwa, które urządzają to masz rację:evil_lol:

GPooLCLD napisał(a):
a ja poważnie, nie spodziewałam się takie rezultatu:crazyeye: nawet warzywa zjadł które zawsze wypluwa :evil_lol:

Ale ja też poważnie, niekiedy w desperacji:cool3: wynosiłam jej miskę na dwór i mówiłam, że obcy pies jej zje:diabloti:, dopiero wtedy jadła:evil_lol:

Posted

Energy napisał(a):

Ale ja też poważnie, niekiedy w desperacji:cool3: wynosiłam jej miskę na dwór i mówiłam, że obcy pies jej zje:diabloti:, dopiero wtedy jadła:evil_lol:

U mnie dużo kotów od sąsiadów biega po ogrodzie, Kuba je gania cały czas. W akcie desperacji - udaje, że wołam te koty żeby mu zjadły jedzenie:evil_lol: ale już się wycwanił na to i zamiast zjadać, to wskakuje na okno i szczeka:angryy:

Posted

GPooLCLD napisał(a):
U mnie dużo kotów od sąsiadów biega po ogrodzie, Kuba je gania cały czas. W akcie desperacji - udaje, że wołam te koty żeby mu zjadły jedzenie:evil_lol: ale już się wycwanił na to i zamiast zjadać, to wskakuje na okno i szczeka:angryy:

No ja tak udawałam z psiakami, ale Kaja też potem czaiła się na tarasie, obserwując otoczenie:evil_lol:

Posted

Energy napisał(a):
No ja tak udawałam z psiakami, ale Kaja też potem czaiła się na tarasie, obserwując otoczenie:evil_lol:

szkoda, że to metoda krótkotrwała,muszę coś nowego wykombinować , ostatnio straszyłam Kubę, że żyrafy idą mu zjeść michę :evil_lol:. A on podniósł głowę i niczym surykatka zaczął się rozglądać o czym ja to mówię :evil_lol::diabloti:

Posted

Ja teraz jak Cheri nie zje to daje ptakom za oknem, i jak biore miskę to mówię, że dam ptaszkom i ide na balkon - wtedy Cheri je z miski na balkonie, jak nie zje to naprawdę wywalam

Posted

Kaja i Maja sporadycznie robią strajk głodowy, a Kumka to najchętniej zjadłaby wszystko, nie tylko ze swojej miski;) więc raczej już nie mam takich kłopotów:multi:
Były problemy jak jadły suche, ale puszki wcinają pięknie:lol:

Posted

Energy napisał(a):
Kaja i Maja sporadycznie robią strajk głodowy, a Kumka to najchętniej zjadłaby wszystko, nie tylko ze swojej miski;) więc raczej już nie mam takich kłopotów:multi:
Były problemy jak jadły suche, ale puszki wcinają pięknie:lol:

Kuba też suchego nie lubi , za nic nie zje :)

mój Onek zjadał wszystko w każdej ilość, a Kuba taki wybredny:roll:

Posted

GPooLCLD napisał(a):
Kuba też suchego nie lubi , za nic nie zje :)

mój Onek zjadał wszystko w każdej ilość, a Kuba taki wybredny:roll:

Bo pudliszony to farncuskie pieski:evil_lol:

Posted

Energy napisał(a):
Bo pudliszony to farncuskie pieski:evil_lol:

tak, tak biorą pod uwagę wypady na wieś i tarzanko w kupach to rzeczywiście - francuskie:loveu::evil_lol:

Posted

GPooLCLD napisał(a):
tak, tak biorą pod uwagę wypady na wieś i tarzanko w kupach to rzeczywiście - francuskie:loveu::evil_lol:

No cóż podobno maseczki z łajna mogą zdziałać cuda:diabloti:prawdziwy salon kosmetyczny za darmo:evil_lol:

Posted

Energy napisał(a):
No cóż podobno maseczki z łajna mogą zdziałać cuda:diabloti:prawdziwy salon kosmetyczny za darmo:evil_lol:

albo prawdziwe SPA:evil_lol: 100% naturalne i za darmo:lol:

Posted

GPooLCLD napisał(a):
albo prawdziwe SPA:evil_lol: 100% naturalne i za darmo:lol:

Dobrze, że u mnie w ogrodzie nie ma takich niespodzianek, bo suńki na pewno by zadbały o urodę:diabloti::evil_lol:

Posted

Troszkę się pokażemy, suńki na zdjęciach były na mnie mocno wkurzone, bo kazałam im pozować:diabloti:trzymając w ręku dentastix:evil_lol:

Kaja i Maja w sobotni poranek:lol:

Wszystkie razem:p

Kaja i Maja:p

Kumka:lol:

Kuma i Maja:lol:

Posted

ooo, Diabełki kochane:loveu::loveu::loveu:

widać, że patrzą na Ciebie z "byka":evil_lol::evil_lol::diabloti:

dentastix - to jest takie zalatujące trochę miętą? Mój Kuba to uwielbia:lol: ale jeść nie może:placz: bo on na papkach tylko jest. Od czasu do czasu mu kupię :lol: to zrobi za to wszystko :multi:

Posted

GPooLCLD napisał(a):
ooo, Diabełki kochane:loveu::loveu::loveu:

widać, że patrzą na Ciebie z "byka":evil_lol::evil_lol::diabloti:

dentastix - to jest takie zalatujące trochę miętą? Mój Kuba to uwielbia:lol: ale jeść nie może:placz: bo on na papkach tylko jest. Od czasu do czasu mu kupię :lol: to zrobi za to wszystko :multi:

Oj diabełki:evil_lol::loveu:

Troszkę się zdenerwowały:cool3:, ale i tak robiąc zdjęcia dałam im kilka razy po kawałku, bo inaczej chyba by mnie zjadły:diabloti:

Dla mnie dentastix waniajet rybą:evil_lol:
Szkoda, że Kuba nie może jeść:roll:dobrze, że czasem chociaż:multi:
Moje suczydła to uwielbiają:multi:

Posted

Energy napisał(a):
Oj diabełki:evil_lol::loveu:

Troszkę się zdenerwowały:cool3:, ale i tak robiąc zdjęcia dałam im kilka razy po kawałku, bo inaczej chyba by mnie zjadły:diabloti:

Dla mnie dentastix waniajet rybą:evil_lol:
Szkoda, że Kuba nie może jeść:roll:dobrze, że czasem chociaż:multi:
Moje suczydła to uwielbiają:multi:

dobrze, że się nie rzuciły na Ciebie:evil_lol:
bo wyglądają jakby zaraz miały to zrobić:diabloti::evil_lol:
jak można tak katować pudliczki, żeby pozowały do zdjęć :evil_lol::eviltong: i dostały tylko po kawałeczku :placz:

a Kubie przemycam potajemnie takie frykasy :razz:, nie będzie się męczył cały czas na diecie :diabloti: raz na czas po kawałeczku można.

Posted

GPooLCLD napisał(a):
dobrze, że się nie rzuciły na Ciebie:evil_lol:
bo wyglądają jakby zaraz miały to zrobić:diabloti::evil_lol:

E, kurduple takie, to się nie boję:evil_lol:

GPooLCLD napisał(a):
jak można tak katować pudliczki, żeby pozowały do zdjęć :evil_lol::eviltong: i dostały tylko po kawałeczku :placz:

Inaczej by w ogóle nie siadły, nie mają czasu:eviltong:razem to po całym dostały już ich tak nie żałuj:evil_lol:za kawałeczek to bym 1 zdjęcie zrobiła:diabloti:

GPooLCLD napisał(a):
a Kubie przemycam potajemnie takie frykasy :razz:, nie będzie się męczył cały czas na diecie :diabloti: raz na czas po kawałeczku można.

I dobrze, Kubie też się należy, zwłaszcza, że tak lubi:loveu:

Posted

[quote name='Energy']E, kurduple takie, to się nie boję:evil_lol:

ale kurdupelki razy 3:diabloti: z piekła rodem :evil_lol:, morderczynie kocyków:evil_lol:
dalej się nie boisz:crazyeye:?

[quote name='Energy']Inaczej by w ogóle nie siadły, nie mają czasu:eviltong:razem to po całym dostały już ich tak nie żałuj:evil_lol:za kawałeczek to bym 1 zdjęcia zrobiła:diabloti:

ale wtedy zdjęcia byłyby w trakcje jedzenia :lol::eviltong:

[quote name='Energy']I dobrze, Kubie też się należy, zwłaszcza, że tak lubi:loveu:

lubi , lubi :lol:

a to zdjęcie:
http://img31.imageshack.us/img31/3460/zima10039.jpg

powinno się zwać "hollywoodzki uśmiech" :evil_lol:

Posted

[quote name='GPooLCLD']ale kurdupelki razy 3:diabloti: z piekła rodem :evil_lol:, morderczynie kocyków:evil_lol:
dalej się nie boisz:crazyeye:?

Diabełki niewątpliwie, ale przezorne, wiedzą, że nikt by ich tak nie rozpieszczał jak mamuśka:evil_lol:tylko dlatego mnie oszczędzą:diabloti::evil_lol:

[quote name='GPooLCLD']ale wtedy zdjęcia byłyby w trakcje jedzenia :lol::eviltong:

Tylko mało by je było widać:eviltong:

[quote name='GPooLCLD']lubi , lubi :lol:

Nie znam psiaka, który tego nie lubi, a moje mogły by to jeść ciągle:lol:

[quote name='GPooLCLD']a to zdjęcie:
http://img31.imageshack.us/img31/3460/zima10039.jpg

powinno się zwać "hollywoodzki uśmiech" :evil_lol:

wampiorków w akcji:evil_lol: