Cheritka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='GPooLCLD']mało , mało :oops: dwa kroki jedną stronę, dwa w drugą:eviltong: tak na jednego psa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ok skoro Cheri ma być tatusiem 15 pięknych suczydeł, to i miejsce dla dzieci się u nas znajdzie, KOCHANEGO PUDLA NIGDY NIEZADUŻO :d :d Quote
Energy Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='GPooLCLD']mało , mało :oops: dwa kroki jedną stronę, dwa w drugą:eviltong: tak na jednego psa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tia, a ta tujka to nie była w ogrodzie:cool3::diabloti: [quote name='Cheritka']Ok skoro Cheri ma być tatusiem 15 pięknych suczydeł, to i miejsce dla dzieci się u nas znajdzie, KOCHANEGO PUDLA NIGDY NIEZADUŻO :d :d :multi::multi::multi:no to wszystkie szczeniorki jadą do Cheritki:evil_lol: Quote
lilix4 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='Cheritka']Ok skoro Cheri ma być tatusiem 15 pięknych suczydeł, to i miejsce dla dzieci się u nas znajdzie, KOCHANEGO PUDLA NIGDY NIEZADUŻO :d :d Zgadzam sie KOCHANEGO PUDLA NIGDY NIEZADUŻO Quote
Energy Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 lilix4 napisał(a):Zgadzam sie KOCHANEGO PUDLA NIGDY NIEZADUŻO To kiedy u Ciebie będą szczeniaczki?:evil_lol: Quote
Cheritka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Energy napisał(a):To kiedy u Ciebie będą szczeniaczki?:evil_lol: To zależy od suczek narazie czekamy na propozycje. Quote
lilix4 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 hymm Akira lata w majciochach specjalnych więc problemu nie ma Quote
Cheritka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 lilix4 napisał(a):hymm Akira lata w majciochach specjalnych więc problemu nie ma O matko, jak ktoś tu wejdzie niewtajemniczony to powie, że mamy nielegalne hodowle :D Quote
Energy Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Cheritka napisał(a):O matko, jak ktoś tu wejdzie niewtajemniczony to powie, że mamy nielegalne hodowle :D Rzeczywiście:evil_lol: Quote
al'akir Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 i to jeszcze produkcje masową:evil_lol: do tego przeliczmy ilość psów na metry kwadratowe ogrodu :evil_lol: Quote
Cheritka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 GPooLCLD napisał(a):i to jeszcze produkcje masową:evil_lol: do tego przeliczmy ilość psów na metry kwadratowe ogrodu :evil_lol: No tak , a ja mam 800 metrów pustego jeszcze placu :) Quote
al'akir Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Cheritka napisał(a):No tak , a ja mam 800 metrów pustego jeszcze placu :) to ja tam widzę co najmniej 80 słodziutkich szczylków:evil_lol: Quote
Cheritka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Zastanowie się, jak postawie dom to napewno będzie duży :D Dobranoc :) Quote
Equus Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 GPooLCLD napisał(a):i to jeszcze produkcje masową:evil_lol: do tego przeliczmy ilość psów na metry kwadratowe ogrodu :evil_lol: Ale przynajmniej dla wszystkich znalazłyśmy dom i to jeszcze zanim powstały ... u Cheritki:evil_lol: A nocne-śnieżne zdjęcia śliczne i Kaję rozpoznaję na wszystkich i to nie tylko po czerwonej kostce:D Quote
Energy Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Equus napisał(a):A nocne-śnieżne zdjęcia śliczne i Kaję rozpoznaję na wszystkich i to nie tylko po czerwonej kostce:D Dziękujemy bardzo:lol:A adresówki w kształcie czerwonej kostki mają wszystkie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zerduszko Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Equus napisał(a):Ale przynajmniej dla wszystkich znalazłyśmy dom i to jeszcze zanim powstały ... u Cheritki:evil_lol: A nocne-śnieżne zdjęcia śliczne i Kaję rozpoznaję na wszystkich i to nie tylko po czerwonej kostce:DJak Wam tak dobrze idzie, to może jakim burkom byście znalazły, bo mi to nijak ostatnio nie idzie ;( Quote
Equus Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Energy ale \kajuni to sie tak inaczej włoski na głowie układają i kostkę nosi z dumą na piersi:diabloti: Zerduszko, obawiam się, że tak nam dobrze idzie tylko w wypadku nieistniejących psiaków:shake: Quote
Cheritka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Witam dziewczynki, coś dziś tu ciiiiicho. Quote
zerduszko Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Equus napisał(a):Zerduszko, obawiam się, że tak nam dobrze idzie tylko w wypadku nieistniejących psiaków:shake: To jak dziewczynkom od blogasków adopcyjnych z kradzionymi zdjeciami :lol: To są JESZCZE nieistniejące psiaki ;) Quote
Energy Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 zerduszko napisał(a):Jak Wam tak dobrze idzie, to może jakim burkom byście znalazły, bo mi to nijak ostatnio nie idzie ;( Tia szczeniorki na niby to i domki się szybko znalazły;) Equus napisał(a):Energy ale \kajuni to sie tak inaczej włoski na głowie układają i kostkę nosi z dumą na piersi:diabloti: No tak mądra suczynka wie, że to specjalnie dla niej grawerowane:evil_lol: Equus napisał(a):Zerduszko, obawiam się, że tak nam dobrze idzie tylko w wypadku nieistniejących psiaków:shake: Niestety tylko dlatego:roll: Quote
Energy Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Cheritka napisał(a):Witam dziewczynki, coś dziś tu ciiiiicho. Witaj:pw pracy niestety nie mam internetu:roll: zerduszko napisał(a):To są JESZCZE nieistniejące psiaki ;) Jeszcze się zdarzają;) Quote
Cheritka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Energy napisał(a):Witaj:pw pracy niestety nie mam internetu:roll: Ja przeciwnie, jak nie mam pracy to mam internet Quote
al'akir Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 a ja biorę "lajptopa" i wszędzie mam internet:eviltong: Quote
Energy Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 GPooLCLD napisał(a):a ja biorę "lajptopa" i wszędzie mam internet:eviltong: A ja nie mam:eviltong: Quote
al'akir Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Energy napisał(a):A ja nie mam:eviltong: przydaje się:) gorzej jak bateria padnie , albo jak straci zasięg:angryy: co tam u Dziewczynek:loveu: dzisiaj ? Quote
Energy Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 GPooLCLD napisał(a):przydaje się:) gorzej jak bateria padnie , albo jak straci zasięg:angryy: co tam u Dziewczynek:loveu: dzisiaj ? Wiem, małż ma służbowego i jak wraca do domu to jest walka o niego:evil_lol:zwykle wygrywa moje dziecko:diabloti:ale czasami go dorwę pierwsza i śmigam z nim do łóżka:cool3: Mieliśmy go na wakacjach, ale oczywiście był kłopot z zasięgiem i strasznie "powoli chodził":diabloti: Suczydła odsypiają zabawy-śpią na moim małżu:evil_lol: A jak się miewa Kuba? Quote
Recommended Posts