Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też rozpoznaję :evil_lol: troszkę:cool3:
Suczydła cudne ale jakoś bezśnieżne! U nas taki śnieg, że pudel się kompletnie zapada (mogę Ci faje zdjecia - jest pudel - nie ma pudla - na pw wysłać jak masz miejsce;)). A Klub Kulkowy - moja suka ma teraz kulki nie tylko na łapach ale na szyi!!! Bo tak brnie w śniegu:shake:
A wczoraj psy trenowały bieganie przy nartach:p

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żeby zrobić zdjęcia śnieżne to powinnam z nimi brnąć w tym podmarzniętym paskudztwie:razz:może w końcu to zrobię, ale jak pode mną całkiem się zapadnie?:diabloti:

Wstaw zdjęcia na wątek :lol:

Na pewno rozpoznajesz:lol:ale jeśli chodzi o naszych gości, to przynajmniej w połowie nie potrafią rozpoznać:eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Cheritka']Z jakimi ogłoszeniami szalejesz ????
Jeśli do mnie, to z psimi :) Jak zwykle bleh :/

GPooLCLD - każdy kto ma jednego psa nie wie co traci :diabloti: Przy dwóch psach jest 0,8 x roboty co z jednym :eviltong:
Ja musze odzwyskać moją sukę, bo oszaleję.... policję albo jakis TOZ zawiadomię ;)

Posted

Żeby zrobić zdjęcia śnieżne to powinnam z nimi brnąć w tym podmarzniętym paskudztwiemoże w końcu to zrobię, ale jak pode mną całkiem się zapadnie?

Proszę tu nie marudzić tylko cykać fotki! I robić konkursy "guess who" :D
ja też chcę historyjkę

no nie wiem czy Energy by się ucieszyła jakby tu znalazła całą stronę Rudej Małpy :P
weź sobie drugiego pieska i też będziesz miała historyjki

GPooLCLD czeka na dzieci po "żonie"

Posted

[quote name='Equus']Historyjka obrazkowa ma 8 zdjęć więc Ci nie będę tutaj ładować ;)

Ładuj:lol:

[quote name='zerduszko']GPooLCLD - każdy kto ma jednego psa nie wie co traci :diabloti: Przy dwóch psach jest 0,8 x roboty co z jednym :eviltong:
Ja musze odzwyskać moją sukę, bo oszaleję.... policję albo jakis TOZ zawiadomię ;)

A przy trzech samo się kręc:diabloti:
Mama nie chce Ci oddać?:crazyeye::evil_lol:

Posted

[quote name='Equus']Proszę tu nie marudzić tylko cykać fotki! I robić konkursy "guess who" :D

No jutro wracam wcześniej z pracy to może porobię:cool3:

[quote name='Equus']no nie wiem czy Energy by się ucieszyła jakby tu znalazła całą stronę Rudej Małpy :P

No dawaj tą swoją pięknotę:loveu:

[quote name='GPooLCLD']ja też chcę historyjkę:razz:

[quote name='Cheritka']weź sobie drugiego pieska i też będziesz miała historyjki :razz:
.

[quote name='Equus']GPooLCLD czeka na dzieci po "żonie"

To kiedy robicie dzieciaczki:eviltong::evil_lol:

Posted

Equus napisał(a):

GPooLCLD czeka na dzieci po "żonie" :evil_lol:

tak, tak:multi::multi::multi: chcę armagedon w domu:evil_lol::evil_lol::diabloti:

z dopiskiem : żądni wrażeń , domownicy:evil_lol:

Posted

[quote name='Energy']Ładuj
Chcecie to macie:crazyeye:

1. czaimy się na koleżankę

2. do biegu, gotowi, start!

3. już lecę

4. śnieg wysoki, się przebijam

Posted

Energy napisał(a):

To kiedy robicie dzieciaczki:eviltong::evil_lol:

wtedy , kiedy Ty będziesz mieć 3 piękne i cudowne i SPOKOJNIUTKIE miociki po swoich Dziewczynkach i Tuptusiu:evil_lol:

pomyśl sobie takie ok. 15 uroczych kluseczków w domu:loveu:

Posted

5. jeszcze jeden...

6. skok i jestem...

7. albo mnie...

8. ...nie ma:

Widzicie w jakich warunkach moja miniaturka musi biegać :)
Sorry za marną jakość zdjeć ale strasznie padało :P

Posted

Świetna jest:loveu:na tych ostatnich zdjęciach to już prawie pod śniegiem:crazyeye::evil_lol:Dzielna sunieczka, nie ma to jak sprytny piudliszon:multi::multi::multi:A duża koleżanka nie mogła podejść zamiast iść w drugą stronę:mad:przecież miała dłuższe nogi, co nie?:evil_lol:
U nas też taki okropny śnieg i suczydła po nim brną przykryte po łebki:cool3:

Posted

GPooLCLD napisał(a):
wtedy , kiedy Ty będziesz mieć 3 piękne i cudowne i SPOKOJNIUTKIE miociki po swoich Dziewczynkach i Tuptusiu:evil_lol:

pomyśl sobie takie ok. 15 uroczych kluseczków w domu:loveu:

GPooLCLD:crazyeye:sama się prosisz:mad: normalnie jak mi się dzisiaj przyśni 15 małych, czarnych:diabloti:zjadających mi dom to chyba Cię dopadnę:eviltong::evil_lol:

Posted

ooo chyba powinni opatentować buty na koturnach dla miniatur:evil_lol:

Equus , jaka ona wysportowana :loveu: zamiast pełzać podkopem pod śniegiem , to sobie podskakiwała :lol:

Enegry miłych snów, życzymy:loveu:

Posted

GPooLCLD napisał(a):
Enegry miłych snów, życzymy:loveu:

No bardzo dziękuję::lol:wzajemnie, może dzieciaczki Kuby Ci się przyślą, a jak wdadzą się w mamusię to ja już widzę dom w strzępach:diabloti::evil_lol:

Posted

Energy napisał(a):
No bardzo dziękuję::lol:wzajemnie, może dzieciaczki Kuby Ci się przyślą, a jak wdadzą się w mamusię to ja już widzę dom w strzępach:diabloti::evil_lol:

ojej biedny dom Equus:shake::shake::shake:

kluseczki zostaną u mamusi , a my sobie będziemy tylko zdjęcia oglądać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

GPooLCLD napisał(a):
ojej biedny dom Equus:shake::shake::shake:

kluseczki zostaną u mamusi , a my sobie będziemy tylko zdjęcia oglądać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No jednak do Ciebie podjadę:evil_lol:

Posted

[quote name='GPooLCLD']tylko bez tamtej pałki do baseballa :evil_lol:

lubię sport , ale bez przesady :evil_lol::diabloti:

Pewnie, że bez pałki:lol:suczydła Ci na wakacje przywiozę:eviltong::evil_lol:

Posted

Energy napisał(a):
Pewnie, że bez pałki:lol:suczydła Ci na wakacje przywiozę:eviltong::evil_lol:

nie ma sprawy:loveu::loveu::loveu::loveu:

ale jak potem, wrócą do Ciebie 3x5:loveu::loveu::loveu::loveu: to nie do mnie pretensje :evil_lol:

Posted

GPooLCLD napisał(a):
nie ma sprawy:loveu::loveu::loveu::loveu:

ale jak potem, wrócą do Ciebie 3x5:loveu::loveu::loveu::loveu: to nie do mnie pretensje :evil_lol:

No nie:crazyeye::evil_lol:jak odchowam to Ci wszystkie oddam, takie fajniutkie, 8-tygodniowe:loveu::diabloti: