al'akir Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='Energy']Jestem pod wrażeniem:lol:tak to Kumka:multi: już trochę rozpoznaję Dziewczynki:loveu: nieskromnie się przyznam :evil_lol: Quote
Energy Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 [quote name='GPooLCLD']już trochę rozpoznaję Dziewczynki:loveu: nieskromnie się przyznam :evil_lol: To może jeszcze Kaję i Maję:cool3::lol: Quote
al'akir Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Energy napisał(a):To może jeszcze Kaję i Maję:cool3::lol: Tego pewna nie jestem, ale stawiam , że Maja stoi pierwsza a Kaja z tyłu:razz: Quote
zerduszko Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 To mogła być każda, bo jako jedyna siedziała i przez to wydawała się najmniesjza. Daj zdjecie w taj samej pozie i odległości, jak Ci sie uda... hihihi Quote
Energy Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 GPooLCLD napisał(a):Tego pewna nie jestem, ale stawiam , że Maja stoi pierwsza a Kaja z tyłu:razz: Brawo:lol:bardzo dobra odpowiedź:multi::multi::evil_lol: Quote
al'akir Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Energy napisał(a):Brawo:lol:bardzo dobra odpowiedź:multi::multi::evil_lol: Ha! jestem z siebie dumna:multi::multi::multi: Quote
Energy Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 [quote name='zerduszko']To mogła być każda, bo jako jedyna siedziała i przez to wydawała się najmniesjza. Daj zdjecie w taj samej pozie i odległości, jak Ci sie uda... hihihi http://img263.imageshack.us/img263/7868/obraz056.jpg proszę bardzo:evil_lol: Quote
Energy Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 GPooLCLD napisał(a):Ha! jestem z siebie dumna:multi::multi::multi: Ja też jestem z Ciebie dumna:multi::multi::multi::evil_lol: Quote
al'akir Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='Energy']http://img263.imageshack.us/img263/7868/obraz056.jpg proszę bardzo:evil_lol: mniej więcej wiem :evil_lol: zerduszko, chcesz Ty wskazać Która to Która? [quote name='Energy']Ja też jestem z Ciebie dumna:multi::multi::multi::evil_lol: dzięki, dzięki :multi::multi::multi: Quote
Energy Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 GPooLCLD napisał(a):mniej więcej wiem :evil_lol: zerduszko, chcesz Ty wskazać Która to Która? dzięki, dzięki :multi::multi::multi: Coś nam Zerduszko uciekła:evil_lol: Quote
Energy Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Cheritka napisał(a):Ja myślę że mamusia jest w środku Brawo Cheritko:multi::multi::multi:, to Kaja:lol: Quote
zerduszko Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Nigdzie nei uciekłam, tylko szaleję z ogłoszeniami, blech :/ A po prawej Kuma?? Błafam :lol: Quote
Energy Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 zerduszko napisał(a):Nigdzie nei uciekłam, tylko szaleję z ogłoszeniami, blech :/ A po prawej Kuma?? Błafam :lol: :multi::multi::multi:zgadza się Kuma:lol:gratulacje! No i po co mam podpisywać zdjęcia:evil_lol: Quote
al'akir Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 już po zabawie, spóźniłam się :crazyeye: nie taki diabeł.. ekhm.. znaczy Diabliczki straszne:evil_lol: Quote
Energy Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 GPooLCLD napisał(a):już po zabawie, spóźniłam się :crazyeye: nie taki diabeł.. ekhm.. znaczy Diabliczki straszne:evil_lol: Nie wcale się nie spóźniłaś:multi:została jeszcze do rozpoznania suńka po lewej:evil_lol: Quote
al'akir Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Energy napisał(a):Nie wcale się nie spóźniłaś:multi:została jeszcze do rozpoznania suńka po lewej:evil_lol: kurcze, to za trudne:placz: chyba nie będę strzelać :placz: może jakaś podpowiedź :diabloti: Quote
zerduszko Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Energy napisał(a): No i po co mam podpisywać zdjęcia:evil_lol: Ano po to, ze to był strzał - teraz musi my sobie utrwalić. Quote
Energy Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 GPooLCLD napisał(a):kurcze, to za trudne:placz: chyba nie będę strzelać :placz: może jakaś podpowiedź :diabloti: To chyba ta największa suńka została, która to była:roll::evil_lol:dobrze się zastanów:diabloti: zerduszko napisał(a):Ano po to, ze to był strzał - teraz musi my sobie utrwalić. No dobra będę podpisywać:lol:, ale co tu utrwalać jak one takie różne:cool3::diabloti: Quote
Energy Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 GPooLCLD napisał(a):Dobra, strzelam! Czy to Maja:razz: :multi::multi::multi:UDAŁO SIĘ:lol:BRAWO:evil_lol: Quote
al'akir Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Energy napisał(a)::multi::multi::multi:UDAŁO SIĘ:lol:BRAWO:evil_lol: ojej, to był czysty strzał:multi::multi::multi: ma się tego farta:evil_lol: Quote
Energy Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 GPooLCLD napisał(a):ojej, to był czysty strzał:multi::multi::multi: ma się tego farta:evil_lol: No popatrz, ale masz szczęście:evil_lol: zerduszko napisał(a):W nagrodę Maja zw sliwkami :P ???:crazyeye: Quote
Recommended Posts