Equus Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 filodendron napisał(a):Też obejrzałam filmiki - bardzo fajna metoda zabawy "na rzepkę" :) Cieszę się, ze Ci się podoba:p zerduszko napisał(a):JAle Ci śmiecę ;) Ja to dopiero Ci śmiecę Energy! Jakimiś filmikami, zdjęciami i opowieściami:shake: A sunieczki śliczne i fajnie zarastają. Ale pyszczole to chyba niedawno golone? Quote
Energy Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Equus napisał(a):Ja to dopiero Ci śmiecę Energy! Jakimiś filmikami, zdjęciami i opowieściami:shake: No znowu to samo:mad::evil_lol:nie śmiecisz:lol: Equus napisał(a): A sunieczki śliczne i fajnie zarastają. Ale pyszczole to chyba niedawno golone? Dzięki:lol:pyszczki osobiście goliłam:crazyeye::evil_lol:kilka dni temu:p Quote
Equus Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 hihi, i mi się przy niedzieli kijem dostało :D A ja dziś taka grzeczna byłam, nawet pomagałam przy "robieniu" hali do agility ;) Quote
Energy Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Equus napisał(a):hihi, i mi się przy niedzieli kijem dostało :D A ja dziś taka grzeczna byłam, nawet pomagałam przy "robieniu" hali do agility ;) No troszkę Ci się należało:evil_lol:bo jak zapraszam do pisania, to zapraszam:lol: I do wklejania zdjęć i filmików, napiszę od razu, na wszelki wypadek;) Hali do agility, no proszę jaka zdolna jesteś:lol:nie rozpadnie się?:cool3::evil_lol: Quote
Cheritka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Tyle zdjęć wstawiłam i pies z kulawą nogą nie zagląda :(, koniec do Was też nie zajrzę :( Quote
Energy Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 madcat1981 napisał(a):Ojej, ale one są śliczne :) Dziękujemy bardzo:loveu: I jeszcze Kaja i Maja:lol: I Kumecia:p Quote
Energy Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 zerduszko napisał(a):A gdzie czerwona kanapa??? ;) O tu:multi:pod Kumką:evil_lol: http://img2.imageshack.us/img2/326/suczydeka022.jpg Quote
zerduszko Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Oooo, to jeszcze jedna strona zdjec była, myslę, że powinnaś podpisywac zdjecia :eviltong: Quote
Energy Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 zerduszko napisał(a):Oooo, to jeszcze jedna strona zdjec była, myslę, że powinnaś podpisywac zdjecia :eviltong: A moja wina, że wgrać się nie chciały i trwało to tak długo, że są na trzech stronach:evil_lol: Podpisywałam:p Quote
zerduszko Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Szczególnie to jest podpisane ;) [quote name='Energy'] http://img403.imageshack.us/img403/867/suczydeka046.jpg Kuma, Kaja i Maja? :eviltong: Quote
Energy Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 zerduszko napisał(a):Szczególnie to jest podpisane ;) Kuma, Kaja i Maja? :eviltong: No myślałam, że już je rozpoznajesz:eviltong:od lewej-Kaja,Maja i Kuma:evil_lol: Quote
Cheritka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Energy napisał(a):No myślałam, że już je rozpoznajesz:eviltong:od lewej-Kaja,Maja i Kuma:evil_lol: Rozpoznajemy :D ale podpisuj !!!!! Quote
al'akir Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Energy napisał(a):No myślałam, że już je rozpoznajesz:eviltong:od lewej-Kaja,Maja i Kuma:evil_lol: ja się przyznam, że wiedziałam że pierwsza z lewej to Kajunia:lol: a z Mają i Kumą to już trudniejsza sprawa :evil_lol: Quote
filodendron Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Dla mnie wsio rybka, znaczy pudel ;) Jak Energy podpisze, tak uwierzę - a mam inne wyjście? ;) Śliczne dziewczynki. Tak samo śliczna każda :loveu: Quote
zerduszko Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Energy napisał(a):No myślałam, że już je rozpoznajesz:eviltong:od lewej-Kaja,Maja i Kuma:evil_lol: Tego to ja się nigdy nie nauczę :lol: Jakies znaki rozpoznawcze? Quote
Cheritka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 zerduszko napisał(a):Tego to ja się nigdy nie nauczę :lol: Jakies znaki rozpoznawcze? Czasem są takie hodowle co mają u siebie po kilkanaście psów i każdego rozpoznają. Mój brat ma ze 100 jednakowych gołębi (dla nie jednakowych :) ) i kazdego rozpoznaje indywidualnie. Tak to już jest. Quote
Energy Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Cheritka napisał(a):Rozpoznajemy :D ale podpisuj !!!!! No dobrze, ale one są takie różne:evil_lol: GPooLCLD napisał(a):ja się przyznam, że wiedziałam że pierwsza z lewej to Kajunia:lol: a z Mają i Kumą to już trudniejsza sprawa :evil_lol: Brawo:multi:Kumka jest mniejsza niż Majka:p filodendron napisał(a):Dla mnie wsio rybka, znaczy pudel ;) Jak Energy podpisze, tak uwierzę - a mam inne wyjście? ;) Śliczne dziewczynki. Tak samo śliczna każda :loveu: Bardzo dziękujemy:lol: Słowo, że podpisuję tak jak jest:evil_lol: Quote
Energy Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 zerduszko napisał(a):Tego to ja się nigdy nie nauczę :lol: Jakies znaki rozpoznawcze? Jasne:lol:Kajunia już nie jest taka całkiem czarna, lekko podsiwiała:cool3:Kumka to kurdupelek;), a Majka jest największa z całego towarzystwa:lol: Cheritka napisał(a):Czasem są takie hodowle co mają u siebie po kilkanaście psów i każdego rozpoznają. Mój brat ma ze 100 jednakowych gołębi (dla nie jednakowych :) ) i kazdego rozpoznaje indywidualnie. Tak to już jest. Zgadzam się Cheritko, nawet przy takiej dużej liczbie zwierzaków można je rozpoznawać:lol: Już kiedyś pisałam, chyba, że ja rozpoznaję suczydła zawsze, córka sporadycznie się myli, mąż często:diabloti::evil_lol: Quote
zerduszko Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Energy napisał(a):Brawo:multi:Kumka jest mniejsza niż Majka:p co oczywiście widać jak na dłoni na każdym zdjeciu :] Quote
Energy Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 [quote name='zerduszko']co oczywiście widać jak na dłoni na każdym zdjeciu :] No może nie na każdym:cool3:ale zobacz tu, która to Kumka?:evil_lol: http://img682.imageshack.us/img682/5397/suczydeka056.jpg Quote
al'akir Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='Energy']No może nie na każdym:cool3:ale zobacz tu, która to Kumka?:evil_lol: http://img682.imageshack.us/img682/5397/suczydeka056.jpg siedząca :razz:? Quote
Cheritka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Dla mnie One poprostu są śliczne czarne dziewczyny i już :) ale Cheri napewno by je rozpoznawał :D Quote
Energy Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 [quote name='GPooLCLD']siedząca :razz:? Jestem pod wrażeniem:lol:tak to Kumka:multi: [quote name='Cheritka']Dla mnie One poprostu są śliczne czarne dziewczyny i już :) ale Cheri napewno by je rozpoznawał :D Dziękujemy Cheritko:lol:no tak, Cheriś na pewno:loveu: Quote
Recommended Posts