Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Equus napisał(a):
jak weźmiesz szczeniaka to się przyzwyczają ;)

Mnie nie martwi, ze się nei przyzwyczają, bo ja ją krótko i ona się do wsiego przyzwyczaja, bardziej się martwię żeby taka druga diablica do innych psów jak sznapcerka mi się nie trafiła, hihihi ;)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękne są duże pudliszony, fakt:lol:
U nas padał deszcz i paskudztwo zamarzło na śniegu. Moje dziewczyny chodzą jak na szczudłach:cool3:idą sobie delikatnie i nagle łapy się zapadają:evil_lol:Ja też czekam na wiosnę:p
Jak pudliszon będzie od małego miał kontakt z psami to nie powinien robić takich afer jak sznaucerka;)Choć jak pisze Equus-pudliszony to też :diabloti:

Posted

Energy napisał(a):
Jak pudliszon będzie od małego miał kontakt z psami to nie powinien robić takich afer jak sznaucerka;) :

Moja sznapcerka przed pierwsza cieczką lubiła inne psy, po drugiej zabijałaby wsio co sie rusza... toto tak ma. Z pudlicą mojej kuzynki, to sobie prawie do gardeł skakały :lol: Mam tu pudlice na osiedlu, z Lizekiem się przyjaźnią z sznapcerką chciałyby się pozabijac :stupid:

Posted

zerduszko napisał(a):
Moja sznapcerka przed pierwsza cieczką lubiła inne psy, po drugiej zabijałaby wsio co sie rusza... toto tak ma. Z pudlicą mojej kuzynki, to sobie prawie do gardeł skakały :lol: Mam tu pudlice na osiedlu, z Lizekiem się przyjaźnią z sznapcerką chciałyby się pozabijac :stupid:

Fajna suńka, już ją lubię:lol:po takiej zaprawie nawet jak trafi Ci się wredotowaty pudliszon to i tak będzie ok:evil_lol:

Posted

Już dawno stwierdziłam, ze po mojej sznapcerce nic mnie nie zaskoczy :lol: Nie lubię określenia wredny pies, ale ona taka jest: wredna suka :lol: przez 11 h i 59 minut jest grzeczna, aż tu nagle cap kogoś! Diaboł. Supcia też próbowała ustawić, ale on kochał panienki, to mu odpuściła ;)

Ale Ci śmiecę ;) A skąd taki ładny podpis??

Posted

ona03 napisał(a):
Też przyleciałam zobaczyć skąd taki ladny banerek :evil_lol::evil_lol:
Chyba musimy pomyśleć o zmianie dla Lolcia :lol:

No tak, od razu wiedziałaś, że nie mam takich zdolności i że to nie moje dzieło:evil_lol:
Ale o jakim myślisz dla Lolcia?

Posted

Dziewczyny markotne, zresztą nie tylko one:roll: bo ciocia pojechała. A tylko ciocia dawała sie nabrać moim suczydłom na to, że chcą siusiu co 15 minut;)i z nimi wychodziła:evil_lol:
Właśnie tak robiły:cool3:

Kajunia i jej ząbki w kocu:cool3:

Kumka:lol:

Kajunia:lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
Zakochałam się. Muszę przestać tu zaglądać, bo 10 lat nie wytrzymam :)

A może wcześnie weźmiesz niż za 10 lat:cool3::evil_lol:
Ja jeszcze ze dwa wstawię, tylko coś mi się wgrać nie chcą:razz:

Posted

Energy napisał(a):
Cheirtko banerek letni, bo ja zimy nie lubię:cool3:
Witaj śliczny zaśnieżony pysiu:loveu:Cudne zdjęcie muszę pokazać dziewczynom;)

Ja też lubię lato i słoneczko,
i jak dziewczynki.
Podoba się śniegowy kolega :D