Equus Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Właśnie Energy - wrzuć koniecznie jakieś nowe zdjęcia lub filmy Twoich dziewczyn! Quote
al'akir Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Equus napisał(a):Właśnie Energy - wrzuć koniecznie jakieś nowe zdjęcia lub filmy Twoich dziewczyn! jak zdjęcia - to koniecznie zróbmy konkurs na rozpoznawanie "Która to Która":evil_lol: (z nagrodami - 1wsze miejsce tydzień z całą Trójką:diabloti:) Equus włączyłam przed chwilą Twój filmik :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: głos miałam włączony na full:evil_lol: a tu taka nuta poleciała:-o:crazyeye:, że chyba wszyscy sąsiedzi wstali :evil_lol: Quote
Energy Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 GPooLCLD napisał(a):jak zdjęcia - to koniecznie zróbmy konkurs na rozpoznawanie "Która to Która":evil_lol: (z nagrodami - 1wsze miejsce tydzień z całą Trójką:diabloti:) No kto się zgadza na takie na warunki konkursu?:diabloti: Tylko w letnim sezonie, pojadę na jakieś wyspy:multi::multi::multi::evil_lol: GPooLCLD napisał(a):Equus włączyłam przed chwilą Twój filmik :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: głos miałam włączony na full:evil_lol: a tu taka nuta poleciała:-o:crazyeye:, że chyba wszyscy sąsiedzi wstali :evil_lol: No ja też oczywiście słuchałam głośno jak nigdy:evil_lol: Quote
Energy Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 zerduszko napisał(a):To wstawcie cokolwiek innego ;) No pomyślmy, może małża w kąpielówkach:diabloti::evil_lol: Quote
Energy Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 zerduszko napisał(a):To wstawcie cokolwiek innego ;) No pomyślmy, może małża w kąpielówkach:diabloti::evil_lol: Equus napisał(a):Właśnie Energy - wrzuć koniecznie jakieś nowe zdjęcia lub filmy Twoich dziewczyn! Postaram się coś nagrać, albo obfocić:lol: Quote
Equus Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 może małża w kąpielówkach Ewentualnie może być małżyca w bikini, tylko koniecznie bikini musi być w małe pudelki! Quote
Energy Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [quote name='Equus']Ewentualnie może być małżyca w bikini, tylko koniecznie bikini musi być w małe pudelki! Małżyca nie będzie się pogrążać:eviltong::evil_lol: To już lepiej pudliszony wstawię - tu z moją ukochaną Ciocią, która właśnie u nas gości:loveu: Quote
al'akir Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Pudlowe osaczenie:evil_lol: Jakie dziewczynki spokojniutkie na zdjęciu - aniołeczki :loveu: Quote
Energy Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 GPooLCLD napisał(a):Pudlowe osaczenie:evil_lol: Jakie dziewczynki spokojniutkie na zdjęciu - aniołeczki :loveu: Uwielbiają moją Ciocię:loveu:najchętniej cały czas by na niej leżały:evil_lol: Quote
Cheritka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Energy napisał(a):Uwielbiają moją Ciocię:loveu:najchętniej cały czas by na niej leżały:evil_lol: Czy ja też mogę być Waszą dobrą ciocią, bo troche jej zazdroszcze. Quote
Energy Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Cheritka napisał(a):Czy ja też mogę być Waszą dobrą ciocią, bo troche jej zazdroszcze. Pewnie Cheritko, zapraszamy:lol: Quote
Cheritka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='Energy']Pewnie Cheritko, zapraszamy:lol: No to my się już potrochu zaczynamy szykować. A to dla gospodyni :D Quote
Energy Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [quote name='Cheritka']No to my się już potrochu zaczynamy szykować. A to dla gospodyni :D http://i46.tinypic.com/10xh8r6.jpg Piękny, dziękuję:loveu: Quote
filodendron Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Jakie super zdjęcia z ciocią :) I jak kolorystycznie skomponowane :) Quote
Energy Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 filodendron napisał(a):Jakie super zdjęcia z ciocią :) I jak kolorystycznie skomponowane :) Dzięki:lol:rzeczywiście kolorki pasują:evil_lol: Quote
zerduszko Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 ciocia sie postarała dopasować do reszty ;) Quote
Energy Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 zerduszko napisał(a):ciocia sie postarała dopasować do reszty ;) Tak naprawdę to czysty przypadek, bo ciocia zdjęć nie lubi, zrobione z zaskoczenia:evil_lol: Quote
Energy Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 GPooLCLD napisał(a):Ciocia zastosowała kamuflaż:lol: Ale się nie udało:evil_lol:trochę się nasłuchałam za to zdjęcie:diabloti::evil_lol: Quote
Energy Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 GPooLCLD napisał(a):Ciocia zastosowała kamuflaż:lol: Ale się nie udało:evil_lol:trochę się nasłuchałam za te zdjęcia:diabloti::evil_lol: Quote
lilix4 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 u mnie w rodzince tez ciężko uchwycić członków bo się chowaja po kątach jak się z aparatem gdzieś czaji.Piękne sa dziewczynki czarnulki Quote
Energy Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 lilix4 napisał(a):u mnie w rodzince tez ciężko uchwycić członków bo się chowaja po kątach jak się z aparatem gdzieś czaji.Piękne sa dziewczynki czarnulki Dziękujemy:lol: Quote
al'akir Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Energy napisał(a):trochę się nasłuchałam za te zdjęcia:diabloti::evil_lol: przecież wszystkim się zdjęcia podobały:lol: Quote
zerduszko Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Sznaucerek jest pudelkiem, ale ten pudelek z Krakowa chyba nie http://www.dogomania.pl/threads/175754-KudA-acze-do-adopcji-PROSZAE-NIE-PISAAE-NA-TYM-WAE-TKU?p=13827327&viewfull=1#post13827327 Quote
zerduszko Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Sznaucerek jest pudelkiem, ale ten pudelek z Krakowa chyba nie http://www.dogomania.pl/threads/175754-KudA-acze-do-adopcji-PROSZAE-NIE-PISAAE-NA-TYM-WAE-TKU?p=13827327&viewfull=1#post13827327 :hmmmm: Quote
Recommended Posts