Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Energy napisał(a):

Zerduszko a Twoim suńkom robią się kulki śniegowe?Jaką mają sierść?

Lizka ma sierść jak lab i jest absolutnie bezobsługowa, a Klucha mix sznaucer z tendencją do kręcenia się, szczególnie na łapach... także kulek jej się robi całe dzikie stado, nawet czasem już nie może chodzić.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GPooLCLD napisał(a):
Kiedyś pojechałam z pudlem arystokratą na wieś - to wytarzał się w końskiej kupie

Uwierz mi - końska kupa to pikuś w porównaniu ze zdechłym jeżem... Jak się moje suczki synchronicznie w nim wytarzały to mało nie zwymiotowałam w windzie (potem musiałam ową windę odświeżaczem powietrza potraktować w trosce o innych użytkowników...)

Zerduszko, zapisz się - ja naprawdę to wcale taka wredna nie jestem na jaką wyglądam :P

Posted

Equus napisał(a):
Uwierz mi - końska kupa to pikuś w porównaniu ze zdechłym jeżem... Jak się moje suczki synchronicznie w nim wytarzały to mało nie zwymiotowałam w windzie (potem musiałam ową windę odświeżaczem powietrza potraktować w trosce o innych użytkowników...)

Naprawdę wierzę Ci na słowo! Tylko nie namawiaj do spróbowania w celach porównawczych:evil_lol:

Posted

Equus napisał(a):

Mój pierwszy pudliszonek, kiedyś też się wytarzał w kupie, tylko to był krowi placek:diabloti:do dziś pamiętam, a było to ze 30 lat temu, jak wieźliśmy go potem pachnącego samochodem. To było dopiero fajne:evil_lol:
U mnie na działce na szczęście krowy i konie niespodzianek nie zostawiają, więc z braku innych możliwości dziewczyny znajdują czasami nadpsute dżdżownice i ślimaki, albo żabki, też cudnie pachną:diabloti:Raz się trafił krecik:diabloti:

Equus napisał(a):
Zerduszko, zapisz się - ja naprawdę to wcale taka wredna nie jestem na jaką wyglądam :P

:evil_lol:nawet nie wyglądasz, więc na pewno nie jesteś:lol:

Posted

GPooLCLD napisał(a):
Naprawdę wierzę Ci na słowo! Tylko nie namawiaj do spróbowania w celach porównawczych:evil_lol:

Ale to może być ciekawe doświadczenie:evil_lol:

Posted

[quote name='Energy']Ale to może być ciekawe doświadczenie:evil_lol:

jak załatwię sobie maskę tlenową , to może Kubie pozwolę na takie atrakcje niech się chłopak wyszaleje!

Posted

NA specjalne życzenie Energy - morela:

trochę śpiąca:evil_lol:
No dobra to taka teraz bardziej na chodzie - fryzurka wakacyjna lub jak kto woli - styl a'la Energy (wzorowałam się - niestety wykonanie też nie moje):

Posted

zerduszko napisał(a):
Kupuje skafanderek i więcej kulek nie bedzie :D

Ja nie kupuję bo moje w nic się nie dają ubierać, zaraz z siebie zdejmują:evil_lol:

Posted

[quote name='GPooLCLD']jak załatwię sobie maskę tlenową , to może Kubie pozwolę na takie atrakcje niech się chłopak wyszaleje!

Zawsze to nowe doznania:evil_lol:

[quote name='Equus']NA specjalne życzenie Energy - morela:
http://img32.imageshack.us/img32/8195/twarzl.jpg
trochę śpiąca:evil_lol:
No dobra to taka teraz bardziej na chodzie - fryzurka wakacyjna lub jak kto woli - styl a'la Energy (wzorowałam się - niestety wykonanie też nie moje):
http://img51.imageshack.us/img51/377/dsc9474.jpg

Śliczna Dicksy:loveu:ale słodko śpi, jest urocza:lol:
Equus nasze fryzurki też nie są jak wiesz moim dziełem:cool3:bo małe pudliszonki wyglądałyby jak hienki:diabloti:

Posted

Equus masz technikę strzyżenia identyczną jak ja. Jak już wezmę maszynkę w rękę to nie mam zahamowań :diabloti: Ale i tak w Twoim wykonaniu wygląda to lepiej:lol:

Morelka ma super kolor:loveu:

Energy napisał(a):
Zawsze to nowe doznania:evil_lol:

zawsze lubiłam nowe wyzwania... ale takie zapachowe, to chyba nie na moją głowę , wystarczy mi jak na razie końska kupa:lol:

Chyba, że będę mieć pod ręką wannę, coby szybko zapaszek zneutralizować :lol:

A propos zapachów , wiecie jak kąpali się scytowie ?

Posted

Energy napisał(a):
To może być ciekawe:razz:

scytowie , nomadzi żyli sobie pod koniec epoki brązu i we wczesnej żelaza . Znani z przepięknej sztuki :loveu: w sumie to wykonywanej przez nadczarnomorskich greckich rzemieślników :razz:

przechodząc do sedna , to robili sobie szałasy-sauny (małe półziemianki) i palili w nich w ogniu konopie:evil_lol::diabloti: - to była kąpiel , tylko dla facetów :razz:

Posted

GPooLCLD napisał(a):
scytowie , nomadzi żyli sobie pod koniec epoki brązu i we wczesnej żelaza . Znani z przepięknej sztuki :loveu: w sumie to wykonywanej przez nadczarnomorskich greckich rzemieślników :razz:

przechodząc do sedna , to robili sobie szałasy-sauny (małe półziemianki) i palili w nich w ogniu konopie:evil_lol::diabloti: - to była kąpiel , tylko dla facetów :razz:

Jak zwykle co dobre to dla facetów:diabloti:fajnie musiało im być:evil_lol:

Posted

Energy napisał(a):
Jak zwykle co dobre to dla facetów:diabloti:fajnie musiało im być:evil_lol:

na pewno wesoło:diabloti:

dla kobiet było prawdopodobnie błotko :mad:

Posted

Equus napisał(a):
Energy, Ty masz konto na Youtube - w jakim formacie muszą być filmy żeby je tam wstawiać?

O rany ale mi od rana pytania trudne zadajesz:evil_lol:
Ja mam w formacie avi:lol:

Posted

Energy napisał(a):
Błotko i gary:mad::diabloti:

jak zwykle z prehistorii (są małe wyjątki) , z etnologicznego punktu dużo ciekawych rzeczy nam do dzisiaj zostało. :evil_lol:

Equus napisał(a):
To już wiadomo czemu ta ich sztuka taka piękna była :D

sztuka to za nich (dla nich) ktoś inny robił (grecy) bo jak nie ... to :mad:

Equus napisał(a):
Energy, Ty masz konto na Youtube - w jakim formacie muszą być filmy żeby je tam wstawiać?

Windows Media Video (.avi)
.3GP (telefony komórkowe)
.AVI (Windows)
.MOV (Mac)
.MP4 (iPod/PSP)
.MPEG
.FLV (Adobe Flash)
.MKV (h.264)

Energy napisał(a):
O rany ale mi od rana pytania trudne zadajesz:evil_lol:
Ja mam w formacie avi:lol:

:diabloti: tam piszę , też nie wiedziałabym :eviltong:

Posted

sztuka to za nich (dla nich) ktoś inny robił (grecy) bo jak nie ... to
no właśnie, zeby tak robić to trzeba mieć "fantazję":smokin: albo byc na haju :sg168: (hmmm... czy to się pisze przez samo "h"?) :D

Windows Media Video (.avi)
.3GP (telefony komórkowe)
.AVI (Windows)
.MOV (Mac)
.MP4 (iPod/PSP)
.MPEG
.FLV (Adobe Flash)
.MKV (h.264)
Kurcze, ja mam filmiki w jakimś debilnym formacie 3GPP Movie, obsługiwanym przez Quick Time Player'a i jak ja mam to gdzieś wstawić?:???:

Posted

Equus napisał(a):
no właśnie, zeby tak robić to trzeba mieć "fantazję":smokin: albo byc na haju :sg168: (hmmm... czy to się pisze przez samo "h"?) :D

samo "h" :cool3:

Equus napisał(a):
Kurcze, ja mam filmiki w jakimś debilnym formacie 3GPP Movie, obsługiwanym przez Quick Time Player'a i jak ja mam to gdzieś wstawić?:???:

spróbuj go wrzucić :razz: jak Ci nie wejdzie to dowiem się jak zmienić format:razz:

Posted

[quote name='Equus']Kurcze, ja mam filmiki w jakimś debilnym formacie 3GPP Movie, obsługiwanym przez Quick Time Player'a i jak ja mam to gdzieś wstawić?:???:
Ja wrzuciłem na Youtuba właśnie w 3gp i Youtube sobie automatycznie przekonwertował i wyświetla wszystko jak należy. Swoją drogą zapraszam do odwiedzenia Opala muczącego z Dropkiem :)
http://www.youtube.com/watch?v=NhrNQVEyVoE (koniecznie z dźwiękiem! :) )