Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam wrażenie, ze ostatnio to wiecej tu "obcych" psów niż 3 czarnych panienek

no jeśli to problem to swojego mogę wykasować :/ tak wstawiłam, bo mi sie skojarzył z trójcą energy na śniegu...

Posted

[quote name='Equus']Energy - zobacz jaki w Warszawie śnieg i co zrobił z czarnego pudla:evil_lol:
http://img13.imageshack.us/img13/4121/dsc00019kf.jpg

Ale super Was zasypało, to Twój psiaczek Equus? Śliczności śniegowe:lol:

[quote name='GPooLCLD']Equus Ty też masz nowego pudla harlequin:evil_lol: umówiłyście się z Energy, czy to nowa moda:lol:?

Pewnie umówiłyśmy się:evil_lol:kochamy kulki na pudliszonowych łapach:diabloti:

[quote name='Equus']No właśnie mnie tak Energy natchnęła i im dziś fotki strzeliłam:) U Ciebie wstawiłam parkę ;)

Bo pięknie wyglądają czarne pudliszony takie ośnieżone:loveu:

[quote name='GPooLCLD']widzę , widzę dla mnie jeszcze morelka :)

A morelka to chyba nie Twoja Equus?

Posted

Energy, czarny jest mojej Mamy, a morelka moja :)
Tylko na morelce tak dobrze śniegu nie widać.
P.S. Po tym spacerze miałam cały mokry samochód z tyłu ;)

Posted

Equus napisał(a):

O kurcze to dałam plamę:oops:poproszę jeszcze Twoją morelkę:lol:
Wcale się nie dziwię, że samochód był cały mokry, te moje szalone suczydła fundują mi kilka razy dziennie, kałuże na podłogach, jak wpadają takie zaśnieżone:evil_lol:

Posted

Energy napisał(a):
Ale super Was zasypało, to Twój psiaczek Equus? Śliczności śniegowe:lol:

Pewnie umówiłyśmy się:evil_lol:kochamy kulki na pudliszonowych łapach:diabloti:

Bo pięknie wyglądają czarne pudliszony takie ośnieżone:loveu:

A morelka to chyba nie Twoja Equus?

nowy klub kulkowo-śnieżnych łapek:evil_lol: też je kocham:loveu:

Equus napisał(a):

po zimowych spacerach , albo takich nad wodą też mam mokry samochód i z tyłu i z przodu:angryy:, najbardziej lubię jak otworzę sobie drzwi od strony kierowcy i pies się właduje , a ja potem na tym siedzę. Dlatego sobie kupiłam pokrowiec , taki dla psów:evil_lol:

Posted

GPooLCLD napisał(a):
nowy klub kulkowo-śnieżnych łapek:evil_lol: też je kocham:loveu:

Moje dziewczyny właśnie na śnieżną pogodę zarosły, więc na łapkach mają wielkie kulki:evil_lol:
No to tworzymy klub:lol:

GPooLCLD napisał(a):
po zimowych spacerach , albo takich nad wodą też mam mokry samochód i z tyłu i z przodu:angryy:, najbardziej lubię jak otworzę sobie drzwi od strony kierowcy i pies się właduje , a ja potem na tym siedzę. Dlatego sobie kupiłam pokrowiec , taki dla psów:evil_lol:

To fajnie musisz wyglądać po wyjściu:diabloti:powiedziałabym troszkę podejrzanie:evil_lol:

Posted

Energy napisał(a):
Moje dziewczyny właśnie na śnieżną pogodę zarosły, więc na łapkach mają wielkie kulki:evil_lol:
No to tworzymy klub:lol:

To fajnie musisz wyglądać po wyjściu:diabloti:powiedziałabym troszkę podejrzanie:evil_lol:

Klub fajny pomysł , dużo właścicieli wstąpiłoby:evil_lol:

jechałam do domu :eviltong: nikt nic podejrzanego nie zauważył :evil_lol: tylko mi było nie przyjemnie całą drogę:angryy:

Posted

GPooLCLD napisał(a):
jechałam do domu :eviltong: nikt nic podejrzanego nie zauważył :evil_lol: tylko mi było nie przyjemnie całą drogę:angryy:

Ale jakoś musiałaś dojść do domu:eviltong:to może komuś udało się coś zauważyć:evil_lol:
No przyjemne to raczej nie było:roll:

Posted

zerduszko napisał(a):
Ojej, nie to miałam na myśli :)

Zerduszko wiem;) obfocę te moje kulki śniegowe znowu:lol:tylko one super się bawią, ganiają jak szalone, a jak wezmę aparat to tak jakby czuły zołzy jedne i chodzą mi przy nogach, zamiast pozować:evil_lol:

Posted

Energy napisał(a):
Zerduszko wiem;) obfocę te moje kulki śniegowe znowu:lol:tylko one super się bawią, ganiają jak szalone, a tylko wezmę aparat to tak jakby czuły zołzy jedne i chodzą mi przy nogach, zamiast pozować:evil_lol:

to się nazywa skromność:oops::evil_lol:

Posted

GPooLCLD napisał(a):
to się nazywa skromność:oops::evil_lol:

Czyżbyś powątpiewała w moje talenty fotograficzne?:mad::evil_lol:Mam aparat dla blondynek:eviltong:więc jakoś daję radę:evil_lol:

Posted

[quote name='Energy']Zerduszko wiem;) obfocę te moje kulki śniegowe znowu:lol:tylko one super się bawią, ganiają jak szalone, a jak wezmę aparat to tak jakby czuły zołzy jedne i chodzą mi przy nogach, zamiast pozować:evil_lol:
Cieszę się, że Ty mnie rozumiesz :) bo przecież ja taka miła i sympatyczna jestem ;)

Posted

Energy napisał(a):
Czyżbyś powątpiewała w moje talenty fotograficzne?:mad::evil_lol:Mam aparat dla blondynek:eviltong:więc jakoś daję radę:evil_lol:

w Twoje talenty, a skądże:lol:

chodziło mi o to, że czarnulki są skromne i uciekają przed paparazzi :evil_lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
Ojej, nie to miałam na myśli :)

Ojej no dobra, ja też żartowałam :D

A dziewczyny, ja oczywiście wstępuję do klubu! Właśnie wyolejowałam rudej łapska, ciekawe czy pomoże na kulki?
I pokrowiec też mam ale dziś ociekał wodą, Ruda jak już była dziś cała w śniegu to wróciła do samochodu sama, a Czarny się zakopał w zaspie i nie chciał przyjść, wołałam, nawet wsiadłam do samochodu i kawałek odjechałam ale ten cholernik ciągle rył w śniegu! No i musiałam po wstręciucha się pofatygować i wyciągnąć :P

Posted

Equus napisał(a):

A dziewczyny, ja oczywiście wstępuję do klubu! Właśnie wyolejowałam rudej łapska, ciekawe czy pomoże na kulki?
I pokrowiec też mam ale dziś ociekał wodą, Ruda jak już była dziś cała w śniegu to wróciła do samochodu sama, a Czarny się zakopał w zaspie i nie chciał przyjść, wołałam, nawet wsiadłam do samochodu i kawałek odjechałam ale ten cholernik ciągle rył w śniegu! No i musiałam po wstręciucha się pofatygować i wyciągnąć :P

woda w samochodzie , to tam jeszcze pół biedy. Kiedyś pojechałam z pudlem arystokratą na wieś - to wytarzał się w końskiej kupie. To była dopiero ciekawa powrotna droga do domu:diabloti:...

Czarnemu nie ma co się dziwić , chciał być biały to i w zaspie dłużej musiał posiedzieć :lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
Cieszę się, że Ty mnie rozumiesz :) bo przecież ja taka miła i sympatyczna jestem ;)

No pewnie, że jesteś:lol:
Zerduszko a Twoim suńkom robią się kulki śniegowe?Jaką mają sierść?

Equus napisał(a):

Ufff:lol:bo już się wystraszyłam:evil_lol:

Equus napisał(a):

No to będze Klub:multi:
Na kulki pewnie pomoże, ale wszystko będzie tłuste:evil_lol:
U mnie Maja wraca od razu, Kaja raczej też a Kumka ma w nosie moje wołanie, łazik jeden i zawsze muszę ją "zaganiać" do domu:evil_lol: