Bura Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Chodzi mi raczej jak przez to nogami chadzacie :P Ale skoro odśnieża, to rozumiem. Pozdrawiamy!! Quote
Energy Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 No właśnie odśnieża, żeby można było dojść do samochodu;)też pozdrawiamy:lol: Quote
Equus Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Energy - zobacz jaki w Warszawie śnieg i co zrobił z czarnego pudla:evil_lol: Quote
al'akir Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Equus Ty też masz nowego pudla harlequin:evil_lol: umówiłyście się z Energy, czy to nowa moda:lol:? Quote
Equus Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 No właśnie mnie tak Energy natchnęła i im dziś fotki strzeliłam:) U Ciebie wstawiłam parkę ;) Quote
al'akir Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Equus napisał(a):No właśnie mnie tak Energy natchnęła i im dziś fotki strzeliłam:) U Ciebie wstawiłam parkę ;) widzę , widzę dla mnie jeszcze morelka :) Quote
zerduszko Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Mam wrażenie, ze ostatnio to wiecej tu "obcych" psów niż 3 czarnych panienek :p Quote
Equus Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Mam wrażenie, ze ostatnio to wiecej tu "obcych" psów niż 3 czarnych panienek no jeśli to problem to swojego mogę wykasować :/ tak wstawiłam, bo mi sie skojarzył z trójcą energy na śniegu... Quote
Energy Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='Equus']Energy - zobacz jaki w Warszawie śnieg i co zrobił z czarnego pudla:evil_lol: http://img13.imageshack.us/img13/4121/dsc00019kf.jpg Ale super Was zasypało, to Twój psiaczek Equus? Śliczności śniegowe:lol: [quote name='GPooLCLD']Equus Ty też masz nowego pudla harlequin:evil_lol: umówiłyście się z Energy, czy to nowa moda:lol:? Pewnie umówiłyśmy się:evil_lol:kochamy kulki na pudliszonowych łapach:diabloti: [quote name='Equus']No właśnie mnie tak Energy natchnęła i im dziś fotki strzeliłam:) U Ciebie wstawiłam parkę ;) Bo pięknie wyglądają czarne pudliszony takie ośnieżone:loveu: [quote name='GPooLCLD']widzę , widzę dla mnie jeszcze morelka :) A morelka to chyba nie Twoja Equus? Quote
Equus Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Energy, czarny jest mojej Mamy, a morelka moja :) Tylko na morelce tak dobrze śniegu nie widać. P.S. Po tym spacerze miałam cały mokry samochód z tyłu ;) Quote
Energy Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Equus napisał(a):Energy, czarny jest mojej Mamy, a morelka moja :) Tylko na morelce tak dobrze śniegu nie widać. P.S. Po tym spacerze miałam cały mokry samochód z tyłu ;) O kurcze to dałam plamę:oops:poproszę jeszcze Twoją morelkę:lol: Wcale się nie dziwię, że samochód był cały mokry, te moje szalone suczydła fundują mi kilka razy dziennie, kałuże na podłogach, jak wpadają takie zaśnieżone:evil_lol: Quote
al'akir Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Energy napisał(a):Ale super Was zasypało, to Twój psiaczek Equus? Śliczności śniegowe:lol: Pewnie umówiłyśmy się:evil_lol:kochamy kulki na pudliszonowych łapach:diabloti: Bo pięknie wyglądają czarne pudliszony takie ośnieżone:loveu: A morelka to chyba nie Twoja Equus? nowy klub kulkowo-śnieżnych łapek:evil_lol: też je kocham:loveu: Equus napisał(a):Energy, czarny jest mojej Mamy, a morelka moja :) Tylko na morelce tak dobrze śniegu nie widać. P.S. Po tym spacerze miałam cały mokry samochód z tyłu ;) po zimowych spacerach , albo takich nad wodą też mam mokry samochód i z tyłu i z przodu:angryy:, najbardziej lubię jak otworzę sobie drzwi od strony kierowcy i pies się właduje , a ja potem na tym siedzę. Dlatego sobie kupiłam pokrowiec , taki dla psów:evil_lol: Quote
Energy Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 GPooLCLD napisał(a):nowy klub kulkowo-śnieżnych łapek:evil_lol: też je kocham:loveu: Moje dziewczyny właśnie na śnieżną pogodę zarosły, więc na łapkach mają wielkie kulki:evil_lol: No to tworzymy klub:lol: GPooLCLD napisał(a): po zimowych spacerach , albo takich nad wodą też mam mokry samochód i z tyłu i z przodu:angryy:, najbardziej lubię jak otworzę sobie drzwi od strony kierowcy i pies się właduje , a ja potem na tym siedzę. Dlatego sobie kupiłam pokrowiec , taki dla psów:evil_lol: To fajnie musisz wyglądać po wyjściu:diabloti:powiedziałabym troszkę podejrzanie:evil_lol: Quote
al'akir Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Energy napisał(a):Moje dziewczyny właśnie na śnieżną pogodę zarosły, więc na łapkach mają wielkie kulki:evil_lol: No to tworzymy klub:lol: To fajnie musisz wyglądać po wyjściu:diabloti:powiedziałabym troszkę podejrzanie:evil_lol: Klub fajny pomysł , dużo właścicieli wstąpiłoby:evil_lol: jechałam do domu :eviltong: nikt nic podejrzanego nie zauważył :evil_lol: tylko mi było nie przyjemnie całą drogę:angryy: Quote
zerduszko Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Equus napisał(a):no jeśli to problem to swojego mogę wykasować :/ tak wstawiłam, bo mi sie skojarzył z trójcą energy na śniegu... Ojej, nie to miałam na myśli :) Quote
Energy Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 GPooLCLD napisał(a):jechałam do domu :eviltong: nikt nic podejrzanego nie zauważył :evil_lol: tylko mi było nie przyjemnie całą drogę:angryy: Ale jakoś musiałaś dojść do domu:eviltong:to może komuś udało się coś zauważyć:evil_lol: No przyjemne to raczej nie było:roll: Quote
Energy Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 zerduszko napisał(a):Ojej, nie to miałam na myśli :) Zerduszko wiem;) obfocę te moje kulki śniegowe znowu:lol:tylko one super się bawią, ganiają jak szalone, a jak wezmę aparat to tak jakby czuły zołzy jedne i chodzą mi przy nogach, zamiast pozować:evil_lol: Quote
al'akir Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Energy napisał(a):Zerduszko wiem;) obfocę te moje kulki śniegowe znowu:lol:tylko one super się bawią, ganiają jak szalone, a tylko wezmę aparat to tak jakby czuły zołzy jedne i chodzą mi przy nogach, zamiast pozować:evil_lol: to się nazywa skromność:oops::evil_lol: Quote
Energy Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 GPooLCLD napisał(a):to się nazywa skromność:oops::evil_lol: Czyżbyś powątpiewała w moje talenty fotograficzne?:mad::evil_lol:Mam aparat dla blondynek:eviltong:więc jakoś daję radę:evil_lol: Quote
zerduszko Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Energy']Zerduszko wiem;) obfocę te moje kulki śniegowe znowu:lol:tylko one super się bawią, ganiają jak szalone, a jak wezmę aparat to tak jakby czuły zołzy jedne i chodzą mi przy nogach, zamiast pozować:evil_lol: Cieszę się, że Ty mnie rozumiesz :) bo przecież ja taka miła i sympatyczna jestem ;) Quote
al'akir Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Energy napisał(a):Czyżbyś powątpiewała w moje talenty fotograficzne?:mad::evil_lol:Mam aparat dla blondynek:eviltong:więc jakoś daję radę:evil_lol: w Twoje talenty, a skądże:lol: chodziło mi o to, że czarnulki są skromne i uciekają przed paparazzi :evil_lol: Quote
Equus Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 zerduszko napisał(a):Ojej, nie to miałam na myśli :) Ojej no dobra, ja też żartowałam :D A dziewczyny, ja oczywiście wstępuję do klubu! Właśnie wyolejowałam rudej łapska, ciekawe czy pomoże na kulki? I pokrowiec też mam ale dziś ociekał wodą, Ruda jak już była dziś cała w śniegu to wróciła do samochodu sama, a Czarny się zakopał w zaspie i nie chciał przyjść, wołałam, nawet wsiadłam do samochodu i kawałek odjechałam ale ten cholernik ciągle rył w śniegu! No i musiałam po wstręciucha się pofatygować i wyciągnąć :P Quote
al'akir Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Equus napisał(a):Ojej no dobra, ja też żartowałam :D A dziewczyny, ja oczywiście wstępuję do klubu! Właśnie wyolejowałam rudej łapska, ciekawe czy pomoże na kulki? I pokrowiec też mam ale dziś ociekał wodą, Ruda jak już była dziś cała w śniegu to wróciła do samochodu sama, a Czarny się zakopał w zaspie i nie chciał przyjść, wołałam, nawet wsiadłam do samochodu i kawałek odjechałam ale ten cholernik ciągle rył w śniegu! No i musiałam po wstręciucha się pofatygować i wyciągnąć :P woda w samochodzie , to tam jeszcze pół biedy. Kiedyś pojechałam z pudlem arystokratą na wieś - to wytarzał się w końskiej kupie. To była dopiero ciekawa powrotna droga do domu:diabloti:... Czarnemu nie ma co się dziwić , chciał być biały to i w zaspie dłużej musiał posiedzieć :lol: Quote
Energy Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 zerduszko napisał(a):Cieszę się, że Ty mnie rozumiesz :) bo przecież ja taka miła i sympatyczna jestem ;) No pewnie, że jesteś:lol: Zerduszko a Twoim suńkom robią się kulki śniegowe?Jaką mają sierść? Equus napisał(a):Ojej no dobra, ja też żartowałam :D Ufff:lol:bo już się wystraszyłam:evil_lol: Equus napisał(a):A dziewczyny, ja oczywiście wstępuję do klubu! Właśnie wyolejowałam rudej łapska, ciekawe czy pomoże na kulki? I pokrowiec też mam ale dziś ociekał wodą, Ruda jak już była dziś cała w śniegu to wróciła do samochodu sama, a Czarny się zakopał w zaspie i nie chciał przyjść, wołałam, nawet wsiadłam do samochodu i kawałek odjechałam ale ten cholernik ciągle rył w śniegu! No i musiałam po wstręciucha się pofatygować i wyciągnąć :P No to będze Klub:multi: Na kulki pewnie pomoże, ale wszystko będzie tłuste:evil_lol: U mnie Maja wraca od razu, Kaja raczej też a Kumka ma w nosie moje wołanie, łazik jeden i zawsze muszę ją "zaganiać" do domu:evil_lol: Quote
zerduszko Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ja się do owego klubu nie zapisuję i to nie z powodu ich braku na moich psach... niestety :/ Quote
Recommended Posts