zerduszko Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Będę czekała ;) Dzięki Supciowi połknęłam bakcyla na pudelka :) Quote
Energy Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 zerduszko napisał(a):Będę czekała ;) Dzięki Supciowi połknęłam bakcyla na pudelka :) To przekochane, urocze i bardzo mądre psiaki:loveu:Jutro zrobię na pewno:lol: Quote
Energy Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Moje Mikołajki;) Kumka :lol: Kaja :lol: Maja :lol: Quote
Energy Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 I jeszcze kilka:p Wróciły ze spaceru takie oblepione śnieżnymi gałkami, że od razu wylądowały w prysznicu:razz:były bardzo niezadowolone:evil_lol: Quote
aneta Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Moje to tylko siusiu i powrotem na taką pogodę. Ale co innego własny domek z ogródkiem a co innego ten syfek między gęsto postawionymi blokami -( Quote
Energy Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Moje suczydła szaleją na śniegu chyba, że jest duży mróz, to zwiewają do domu:lol: Ale fakt nie ma soli, nie ma innych "cifów":razz: Quote
aneta Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Niestety jak posypią jakim "cifem" to wszystkie sa do wzięcia na ręce bo nie mogą iść, kuleją, piszczą -( A na trawniku - tu kość, tam g..o które na szczęście w 3 dni niknie, tak szkło, obok pet itd... Quote
filodendron Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Ale super czarne na białym :) My też mamy szczęście i w pobliżu nie sypią - tylko na głównych ścieżkach i raczej piaskiem. Pies dostaje głupawki na śniegu - gdyby umiał kwiczeć, to kwiczałby z radości. Trochę jak z dzieckiem w basenie - telepie się już, ale do domu nie chce wracać. No a potem oczywiście rozpuszczanie kulek w wannie. *** Szkoda Supełka [*] Quote
Energy Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 [size="4"]Wszystkim naszym sympatykom życzymy Quote
Energy Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 filodendron napisał(a):Pies dostaje głupawki na śniegu - gdyby umiał kwiczeć, to kwiczałby z radości. Trochę jak z dzieckiem w basenie - telepie się już, ale do domu nie chce wracać. No a potem oczywiście rozpuszczanie kulek w wannie. O dokładnie tak jak piszesz:lol:tylko u nas kulki są rozpuszczane w prysznicu;) Quote
Cheritka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Rok 2009 się już kończy, rok 2010 się zaczyna, otwórzmy więc nową butelkę wina i razem wypijmy za nasze zdrowie, aż się zakręci nam troszeczkę w głowie. Szampańskiej zabawy, szalonych chwil, udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku... Ewa z rodzinką Quote
Energy Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Dziękujemy i dla Was wszystkiego najlepszego, szczęśliwego Nowego Roku! Magda z rodziną:lol: Quote
Cheritka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Energy napisał(a):Dziękujemy i dla Was wszystkiego najlepszego, szczęśliwego Nowego Roku! Magda z rodziną:lol: Bardzo dziękujemy :) Quote
togaa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 :lol:Cudne sa te pudliszony na sniegowym tle !!! Snieg tegoroczny...? Bo u nas w górach posucha śniegowa....Leje raczej..... Magda! wielkie dzieki za banerek Lolusiowy. Mało kto juz do posikańca zagląda. /Oprócz Ciebie,oczywiście....:lol:/ Quote
Energy Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 togaa napisał(a)::lol:Cudne sa te pudliszony na sniegowym tle !!! Snieg tegoroczny...? Bo u nas w górach posucha śniegowa....Leje raczej..... Magda! wielkie dzieki za banerek Lolusiowy. Mało kto juz do posikańca zagląda. /Oprócz Ciebie,oczywiście....:lol:/ Dzięki :lol: Basiu ja już dawno powinnam wkleić Lolusia, bo kiedyś miałam, ale coś się popsuło:razz:przecież to mój ulubieniec:loveu: Śnieg tegoroczny, u nas jest prawdziwa zima:p Quote
Cheritka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Witamy Noworocznie u nas też zasypało. ps. Loluś śliczny Quote
Energy Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Cheritka napisał(a):Witamy Noworocznie u nas też zasypało. ps. Loluś śliczny Witaj Cheritko:lol: Loluś jest rzeczywiście cudnym psiaczkiem:loveu: Quote
al'akir Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 witamy w Nowym Roku:lol: życzymy wiele radości na te kolejne 365dni 2010 roku:cool3: jakieś nowe pudelki harlequin tu widzę:evil_lol: Ślicznotki :loveu: Quote
Energy Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 GPooLCLD napisał(a):witamy w Nowym Roku:lol: życzymy wiele radości na te kolejne 365dni 2010 roku:cool3: jakieś nowe pudelki harlequin tu widzę:evil_lol: Ślicznotki :loveu: Dzięki:loveu: Również życzymy szczęśliwego Nowego Roku:lol: Quote
Cheritka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Zaprosiłam Cię do siebie, :D :D skorzystasz ??? Quote
Energy Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Cheritka napisał(a):Zaprosiłam Cię do siebie, :D :D skorzystasz ??? Dzięki Cheritko, na pewno zajrzę:lol: Quote
Energy Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 zerduszko napisał(a):Jak dziewczynki przeżyły wystrzały? Moje suczydła wcale się nie boją, najpierw wyglądały przez okno balkonowe, czasami poszczekując, jakby nas wołały żebyśmy popatrzyli, a potem poszły z nami na dwór i autentycznie oglądały sztuczne ognie :lol: A jak Twoje suńki Zerduszko? Quote
Recommended Posts