Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cheritka']Moje pieski też się nakręcały i biegały po całym domku jak torpedy,
trzeba było im schodzić z drogi,
i jeszcze wszystkie łóżka po drodze nawiedzały :)
........
.............ale podobno suczki spokojniejsze są :D[/QUOTE]

No tak niewątpliwie spokojniejsze:evil_lol:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GPooLCLD']co słychać u diabliczek:diabloti::razz:?[/QUOTE]

Ciężki okres przechodzą:cool3:dwie z cieczkami wścieknięte, że mają cieczkę, a kawalerki brak-chyba przerasowione te moje dziewczyny i za mało pachną:evil_lol:a trzecia złości się, że cieczki nie ma:diabloti:

Posted

[quote name='Energy']Ciężki okres przechodzą:cool3:dwie z cieczkami wścieknięte, że mają cieczkę, a kawalerki brak-chyba przerasowione te moje dziewczyny i za mało pachną:evil_lol:a trzecia złości się, że cieczki nie ma:diabloti:[/QUOTE]

to rzeczywiście lepiej teraz nie wchodzić w drogę:mad: ahh te trudne dni i biedne rozszarpane kocyki:evil_lol:

Posted

[quote name='Energy']Ciężki okres przechodzą:cool3:dwie z cieczkami wścieknięte, że mają cieczkę, a kawalerki brak-chyba przerasowione te moje dziewczyny i za mało pachną:evil_lol:a trzecia złości się, że cieczki nie ma:diabloti:[/QUOTE]
Zapraszam,
coprawda mam dwa psy)myślę o Cheri i Chokusiu,:diabloti::diabloti:
ale to chyba akurat.:diabloti:
Ale by nam się aniołków namnożyło :D

Posted

Cheritko bardzo dziękujemy, suczydła byłyby zachwycone:loveu:, tylko co ze szczeniaczkami:cool3:masz ochotę:diabloti:
Przy dobrych wiatrach podrzucę ci 8 tygodniową ósemkę co Ty na to:evil_lol:

Posted

[quote name='GPooLCLD']to rzeczywiście lepiej teraz nie wchodzić w drogę:mad: ahh te trudne dni i biedne rozszarpane kocyki:evil_lol:[/QUOTE]

Kocyki poszły w odstawkę, teraz jest stójka pod płotem w celu wypatrzenia kawalerki, a oprócz tego w związku z jej brakiem, te moje suczydła normalnie się gwałcą:crazyeye:znaczy próbują:diabloti:

Posted

[quote name='Energy']Kocyki poszły w odstawkę, teraz jest stójka pod płotem w celu wypatrzenia kawalerki, a oprócz tego w związku z jej brakiem, te moje suczydła normalnie się gwałcą:crazyeye:znaczy próbują:diabloti:[/QUOTE]

związki mono-partnerskie w ostatnich czasach są modne:evil_lol:

Hormony szaleją :eviltong:

Posted

GPooLCLD napisał(a):
związki mono-partnerskie w ostatnich czasach są modne:evil_lol:

Hormony szaleją :eviltong:

Tia, hormony szaleją, miłość kwitnie:evil_lol:

Posted

Energy napisał(a):
Cheritko bardzo dziękujemy, suczydła byłyby zachwycone:loveu:, tylko co ze szczeniaczkami:cool3:masz ochotę:diabloti:
Przy dobrych wiatrach podrzucę ci 8 tygodniową ósemkę co Ty na to:evil_lol:

Od przzybytku głowa nie boli,:D :) :D
ale może jeszcze nie tym razem,
najpierw musze coś posytawić na działce,
.....
a potem pomyślę na następnymi szczylkami :D

Posted

Cheritka napisał(a):
Od przzybytku głowa nie boli,:D :) :D
ale może jeszcze nie tym razem,
najpierw musze coś posytawić na działce,
.....
a potem pomyślę na następnymi szczylkami :D

podzielimy się po 4 szczylki na wychowanie:loveu:

Posted

Energy napisał(a):
No to szykujcie się na remonty, bo moje szczylki bardzo są zdolne:evil_lol:

i tak się szykuję na remont, więc nie groźne mi żadne szczylki nawet czarne diabliczki:evil_lol:

Posted

No właśnie :) I jakieś fotki nowe przydałyby się. Jak tam śnieg się trzyma na krótko ostrzyżonych panienkach? Mój troszkę marznie - jednak za krótko go ściachałam. No ale na szczęście są ubranka :)

Posted

Ale fajny filmik:loveu:dzięki Cheritko:lol:muszę chyba zrobić szkolenie przedświąteczne moim suczydełkom:evil_lol:ciekawe co by z tego wyszło:diabloti:

Moje dziewczyny już troszkę zarosły, ale i tak jak było -18:crazyeye:to nawiewały do domu. Po drodze oczywiście musiały się nawcinać śniegu, mam nadzieję, że nie złapią anginy na święta:cool3: