Equus Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Energy napisał(a):No tak zmiana kilku liter czyni cuda:evil_lol: Buahaha, aleście mnie rozśmieszyli! A Pusia to mója pierwsza pudlica (i pierwszy pies za razem):loveu:! Też była czarna tylko, że średniak, jak to się kiedyś mówiło, "na najniższych centymetrach" Quote
filodendron Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 muzzy napisał(a):Ale jak w słowie 'Majka' kilka liter się doda, kilka usunie, a parę przestawi, to wyjdzie 'Pusia' :D Czyli wygrałem :evil_lol: ;) Jak tak, to ja wygrałam egsequo ;) Quote
Energy Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 filodendron napisał(a):Jak tak, to ja wygrałam egsequo ;) No tak sami wygrani:evil_lol:;) Quote
al'akir Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Energy napisał(a):No tak sami wygrani:evil_lol:;) ja też:multi: Quote
Energy Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 GPooLCLD napisał(a):ja też:multi: No pewnie :lol: jak wszyscy to wszyscy:evil_lol: Nasza śliczna warszawianka Pusia:loveu:jak dostanę zdjęcie Kacperka to już nikt się nie nabierze;) Quote
Energy Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 fizia napisał(a):Cudne dziewczyny i cudne zdjęcia!! Dzięki Fizia:lol: Quote
Cheritka Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 No dobra nie ma tu zdjec, to sobie ide do Was na stonke i pokrytykuje sobie] a co ??? :) Quote
aneta Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='Energy']Kto to jest, kto zgadnie? Podpowiem, że sunia:loveu: http://img509.imageshack.us/img509/875/dsc00157t.jpg Aha to jest ta kuzyneczka :razz: Podobieństwo widoczne więc nie ma się co dziwić że dziewczny się nacięły :razz: Quote
Energy Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 aneta napisał(a):Aha to jest ta kuzyneczka :razz: Podobieństwo widoczne więc nie ma się co dziwić że dziewczny się nacięły :razz: No mieszanka mamy-Kaji i siostrzyczek to mi się troszkę udało wszystkich nabrać:evil_lol: ale na tym zdjęciu to chyba Pusia jest najbardziej podobna do Majki:p Quote
Energy Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Cheritka napisał(a):No dobra nie ma tu zdjec, to sobie ide do Was na stonke i pokrytykuje sobie] a co ??? :) Cheritko wstawię tylko muszę najpierw zrobić;)może zrobię filmik:cool3: Quote
Cheritka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Energy napisał(a):Cheritko wstawię tylko muszę najpierw zrobić;)może zrobię filmik:cool3: Może i ja pójdę dziś na spacer z aparatem, bo ładnie jest. Quote
Energy Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 [quote name='Cheritka']Może i ja pójdę dziś na spacer z aparatem, bo ładnie jest. I jak spacerek? Może ja i wstawiać umiem, ale nagrywać to tak sobie:razz:i te moje dziewczyny wcale ze mną nie współpracują;) A Kaja się wkurza, że jej liści nie rzucam jakby to była moja wina, że pan już wygrabił:evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=MR9lVZYnVT8 Quote
Cheritka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Cheri znalazł patyk i taki wielki i tylko szczekał na niego :( Quote
Energy Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Cheritka napisał(a):Cheri znalazł patyk i taki wielki i tylko szczekał na niego :( Nie miał z kim go nieść:shake: Quote
Cheritka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 energy napisał(a):nie miał z kim go nieść:shake: :( ;( :( ;( Quote
Energy Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Cheritka napisał(a)::( ;( :( ;( Ech życie, tworzy takie scenariusze, których wcale nie chcemy... Przesyłamy Wam ciepłe myśli Cheritko:p Quote
Cheritka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Energy napisał(a):Ech życie, tworzy takie scenariusze, których wcale nie chcemy... Przesyłamy Wam ciepłe myśli Cheritko:p Dzięki, Cheri by się cieszył u WAS takie trzy DAMESY :) Quote
Energy Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Cheritka napisał(a):Dzięki, Cheri by się cieszył u WAS takie trzy DAMESY :) Na pewno by się cieszył, bo Kaja od wczoraj ma cieczkę:evil_lol: Edit: Już dwie dziewczyny mają cieczkę i wcale się nie zachowują jak damesy:cool3: Quote
al'akir Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 a ja mam pytania:lol: mianowicie - kiedy będą nowe zdjęcia:razz:? Quote
Energy Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 GPooLCLD napisał(a):a ja mam pytania:lol: mianowicie - kiedy będą nowe zdjęcia:razz:? Będą, będą:lol:się obfocimy i wrzucimy:cool3: Quote
al'akir Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Energy napisał(a):Będą, będą:lol:się obfocimy i wrzucimy:cool3: no to czekamy, byleby dużo zdjęć było:p Quote
Cheritka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Energy napisał(a):Na pewno by się cieszył, bo Kaja od wczoraj ma cieczkę:evil_lol: Edit: Już dwie dziewczyny mają cieczkę i wcale się nie zachowują jak damesy:cool3: Podać adres ? :) :) Quote
Energy Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Cheritka napisał(a):Podać adres ? :) :) Moje dziewczyny na pewno będą chętne, taki piękny facet:loveu:co prawda Kumka musiałaby się obejść smakiem, ale Kaja czemu nie:cool3:Fajna, kolorowa mieszanka by mogła wyjść:evil_lol: Quote
Cheritka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Energy napisał(a):Moje dziewczyny na pewno będą chętne, taki piękny facet:loveu:co prawda Kumka musiałaby się obejść smakiem, ale Kaja czemu nie:cool3:Fajna, kolorowa mieszanka by mogła wyjść:evil_lol: Nie wyszłaby mieszanka tylko, niestety czarne dzieciaki, ale w następnym miocie po tych szczylkach byłyby (prawdopodobnie) morelki i czarne. Niestety nie byłoby dwukolorowych :( Quote
Recommended Posts