Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Equus napisał(a):
Filmy rewelacyjne!

Eeee, nie opłaca się, bo wrzuciłabym parę filmików i zdjęć i potem nic by się nie działo:eviltong:

nie marudź, tylko rób:mad: ja chcę zobaczyć strasznego pudla:cool3: zanim zdecyduję się na następnego, możesz jeszcze uratować mój dom:evil_lol:

Energy napisał(a):
No niestety to ich ulubione zabawki:diabloti:

mojego też - zdecydowanie jak najgłośniejsze piszczałki:loveu:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GPooLCLD napisał(a):
jedno pytanie się nasuwa : to kiedy decydujesz się na kolejny miocik czarnych diabełków:loveu:?

NIGDY!!!
Ale wbrew pozorom nie dlatego, że takie szkudne tylko, że trzeba się z nimi rozstawać:p
Chociaż demolkę zrobiły straszną:diabloti:

Posted

filodendron napisał(a):
Cudne wszystkie, ale najbardziej podoba mi się ten filmik, w którym sprytna mamusia razem z żarełkiem ewakuuje się na kanapę wiedząc, że małe jeszcze nie potrafią się tam wdrapać :)

Dzięki, tak jeszcze nie potrafiły:evil_lol:ale nie trwało to długo:razz:

Posted

filodendron napisał(a):
A to byłam bez szans. Ale za to wygooglałam sobie chyba całą czwóreczkę - sama słodycz:loveu:

Chyba nie tylko Ty Filodendron:evil_lol:wcześniej nie było w galerii zdjęć Pusi:loveu:
Wygooglałaś?:cool3: Czyżbyś dotarła na stronę hodowli?:lol:

Posted

Energy napisał(a):
Ta śliczna dziewczynka to MIRACLE Kajomada - Pusia:loveu:

Ale jak w słowie 'Majka' kilka liter się doda, kilka usunie, a parę przestawi, to wyjdzie 'Pusia' :D Czyli wygrałem :evil_lol: ;)

Posted

muzzy napisał(a):
Ale jak w słowie 'Majka' kilka liter się doda, kilka usunie, a parę przestawi, to wyjdzie 'Pusia' :D Czyli wygrałem :evil_lol: ;)

No tak zmiana kilku liter czyni cuda:evil_lol: