Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GPooLCLD napisał(a):
jakie one śliczne:loveu: tylko , że jak Ty im teraz papiloty porobisz w takich fryzurkach :evil_lol:

dziewczynki zawsze się tak razem trzymają , czy tylko jak je ustawiasz do zdjęć :diabloti:?

Dziękujemy:loveu:
Jakie papiloty:cool3:my się nawet specjalnie czesać nie musimy:evil_lol:
Zawsze się razem trzymają, jak śpią to częściej Kaja z Majką, ale jak się bawią to razem:multi:tylko nigdy tak nie siedzą grzecznie, chyba, że za ciasteczko:evil_lol:

skrzyneczka;)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Energy napisał(a):
Dziękujemy:loveu:
Jakie papiloty:cool3:my się nawet specjalnie czesać nie musimy:evil_lol:
Zawsze się razem trzymają, jak śpią to częściej Kaja z Majką, ale jak się bawią to razem:multi:tylko nigdy tak nie siedzą grzecznie, chyba, że za ciasteczko:evil_lol:

no jak to jakie papiloty:crazyeye: , przecież pisałaś mi , że robisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

przekupne ciasteczkowe bestie :multi::loveu:

Posted

Jakie one kochane. Mają takie cywilizowane loczki - eleganckie. Mój to gorzej niż karakuły - jakby dobrze pokombinować, to by można z niego puli zrobić :)
A z precesją astronomiczną chodzi o to, że od czasów starożytnych do dziś, znaki zodiaku, na które została podzielona ekliptyka przesunęły się o 30 stopni, więc jak komuś wynika z kalendarza, że jest zodiakalnym Baranem, to tak naprawdę w chwili jego urodzin słońce było w znaku Ryb a nie Barana ;) Czyli moja Panna jest Lwem - czy Lwy to bałaganiarze? Musi tak być, bo innego wytłumaczenia nie mam ;) Chyba, że pod tym pokojem jest jakaś żyła wodna, która robi hokus pokus, telekineza i te rzeczy - normalnie samobałaganiające się pomieszczenie.

Posted

GPooLCLD napisał(a):
no jak to jakie papiloty:crazyeye: , przecież pisałaś mi , że robisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

przekupne ciasteczkowe bestie :multi::loveu:

Tia robię:evil_lol:
Strasznie przekupne:razz:a Kumka to jeszcze ma kłopoty z rozumieniem, tudzież słuchem jak ma przyjść do domu. Kiedy w desperacji zawołam Kuma ciasteczko to wszystkie funkcje wracają i Kuma też:diabloti::evil_lol:

filodendron napisał(a):
Jakie one kochane. Mają takie cywilizowane loczki - eleganckie. Mój to gorzej niż karakuły - jakby dobrze pokombinować, to by można z niego puli zrobić :)

Eleganckie suczydełka:cool3:oczywiście:multi:szkoda, że ich nie widziałaś w akcji:evil_lol:
Ja uwielbiam takie fryzurki i loczki:lol:

Skąd takie mądre rzeczy wiesz, co?:cool3:

Posted

lilix4 napisał(a):
śliczne panienki:)

Dziękujemy:lol:

GPooLCLD napisał(a):
i paru innych rzeczy:zly7:

Ale jesteś bardzo pojętnym uczniem:multi: nie musiałam się wysilać:eviltong::evil_lol:

Śnieżynka napisał(a):
Ja Baran jestem :P

No to wszystko jasne:evil_lol:

Posted

Energy napisał(a):
Eleganckie suczydełka:cool3:oczywiście:multi:szkoda, że ich nie widziałaś w akcji:evil_lol:
Ja uwielbiam takie fryzurki i loczki:lol:

Skąd takie mądre rzeczy wiesz, co?:cool3:

Bardzo eleganckie, w akcji na pewno też. Loczki są słodkie, ale wiecie, co mnie kiedyś spotkało na spacerze? Jakaś starsza babeczka głaskała bandytę - tak delikatnie, pociągle i z rozrzewnieniem, że aż od razu pomyślałam - pewnie kiedyś miała pudla. A wtedy ona: miałam kiedyś taki kołnierz u płaszcza... :crazyeye:

A o precesji i zodiaku to dawno, dawno temu, za górami, za lasami, czyli na studiach (bynajmniej nie astrologicznych ;)) miałam jakieś zajęcia na ten temat. Utkwiło mi to w pamięci, ponieważ wprowadziło sporo zamętu w życie towarzyskie mojej mamy, która wówczas miała zakręconą na punkcie zodiaku koleżankę-artystkę spod jakiegoś znaku, nie pamiętam jakiego, ale bardzo artystycznego, no i o mało nie złamałam jej kariery tą całą precesją :evil_lol:

Posted

filodendron napisał(a):
Bardzo eleganckie, w akcji na pewno też. Loczki są słodkie, ale wiecie, co mnie kiedyś spotkało na spacerze? Jakaś starsza babeczka głaskała bandytę - tak delikatnie, pociągle i z rozrzewnieniem, że aż od razu pomyślałam - pewnie kiedyś miała pudla. A wtedy ona: miałam kiedyś taki kołnierz u płaszcza... :crazyeye:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

że kołnierz z pudla :crazyeye::evil_lol:? Może otworzymy produkcję ?
Ostatnio słyszałam że popularne są ozdoby z filcu .

Posted

GPooLCLD napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

że kołnierz z pudla :crazyeye::evil_lol:? Może otworzymy produkcję ?
Ostatnio słyszałam że popularne są ozdoby z filcu .

Kołnierz to byly raczej karakuły, tylko tak się pani skojarzyło i mnie tym skojarzeniem poczęstowała :/
Z filcu są super ozdoby, bardzo mi się podobają ale nie umiem robić. Ale jak ostatnio wyczesywałam Filowe ucho siedząc przy filmie, to potem z tego, co zostało ukręciłam pierścionek dla córki :D Tak w ogóle to kiedyś uczyłam się prząść - na takim zwykłym, drewnianym kołowrotku jak z bajki o Śpiącej Królewnie i jak ktoś trzyma pudla z długim włosem to spoko by się z tego uprzędło wełnę na sweterek :)

Posted

filodendron napisał(a):
Kołnierz to byly raczej karakuły, tylko tak się pani skojarzyło i mnie tym skojarzeniem poczęstowała :/
Z filcu są super ozdoby, bardzo mi się podobają ale nie umiem robić. Ale jak ostatnio wyczesywałam Filowe ucho siedząc przy filmie, to potem z tego, co zostało ukręciłam pierścionek dla córki :D Tak w ogóle to kiedyś uczyłam się prząść - na takim zwykłym, drewnianym kołowrotku jak z bajki o Śpiącej Królewnie i jak ktoś trzyma pudla z długim włosem to spoko by się z tego uprzędło wełnę na sweterek :)

to idę golić Kubę i Ci podeślę futro :) będzie mini sweterek .

widziałam filce na allegro i na bazarku , bardzo mi się podobały .

Posted

Nadrabiam i nadrabiam:crazyeye:
duzo stron i myślała, że u Was to jest galeria :obrazic:
a tu same pogaduchy i tylko jedno, no może dwa zdjęcia:mad::mad:

Może cos więcej zdjęć a mniej gadania :modla: :)

Posted

Cheritka napisał(a):

a tu same pogaduchy i tylko jedno, no może dwa zdjęcia:mad::mad:
Może cos więcej zdjęć a mniej gadania :modla: :)

O przepraszam:cool3:wstawiłam pięć:evil_lol:

GPooLCLD napisał(a):
to idę golić Kubę i Ci podeślę futro :) będzie mini sweterek .

widziałam filce na allegro i na bazarku , bardzo mi się podobały .

:crazyeye:karakułki chcesz zrobić z Kuby:mad::evil_lol:

Posted

filodendron napisał(a):

Podsunęłaś pomysł GPooLCLD i co teraz z Kubą będzie?:placz::evil_lol:

Posted

co stało się z maszynka?

ja to sie nie dorobiłam jeszcze maszynki, bo nie umiem się zdecydować:roll:
i strzygę nożyczkami:evil_lol: mam tylko jedne, takie wygiete:evil_lol:

pokazalabym efekt ale nie mogę wgrać zdjęcia, pomimo, ze je zmniejszam w takim specjalnym programie :angryy:

i dostałam jekieś punkty karne, że mam post pod postem:angryy: i nie wiem, czy nie mozna pisac dwóch postów po sobie, czy za podwajanie:shake:

Posted

[quote name='Cheritka']Znowu gadacie, a nic nie wklejacie :/

Nie mam nowych zdjęć dziewczyn, mam problem z aparatem:razz:

Ale mogę wkleić Czesia w nowym domku:multi:
GPooLCLD obiecała zrobić wątek z metamorfozami pudlowatych, tylko się obija jeszcze:evil_lol::diabloti:

Posted

GPooLCLD napisał(a):
obijam się , za tego wczorajszego kota:angryy::evil_lol:

Czaruś jest super :loveu:
a w końcu na czym stanęło z formatem tego wątku?

Kota Ci się zachciewa:evil_lol:wiedziałam, że tu szybko się zjawisz:diabloti:

Fajnie by było gdyby był przyklejony:cool3:
Nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia Czarusia:loveu:

Posted

Energy napisał(a):
Kota Ci się zachciewa:evil_lol:wiedziałam, że tu szybko się zjawisz:diabloti:

Fajnie by było gdyby był przyklejony:cool3:
Nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia Czarusia:loveu:

kot przyklejony:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

:evil_lol:żartuję , wiem o wątek Ci chodzi - podklejony :evil_lol:

Ale w sensie formatu , to pytam - czy tak jak pudli , czy jak galeria :razz:

Posted