Energy Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 zerduszko napisał(a):Ty chcesz nam wmówić, ze je rozróżniasz nawet w okresie szczenięcym :P po takim czasie? Wszystkich nie:evil_lol:, ale Kumkę zawsze:lol:To moje maleństwo, które ledwo udało mi się uratować, z przodozgryzem;) Poznaję ją bo ma troszkę inny pyszczek:loveu:Oczywiście na zdjęciach na których mają kilka tygodni, a nie dni:p Quote
Energy Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 zerduszko napisał(a):Uratować? A co jej było? Dość długo ją rozmasowywałam, bo kurdupel oddychać nie miał ochoty:cool3:potem nie bardzo potrafiła ssać, ulewało jej się i takie tam;)Jest troszke inna, ale cudowna:loveu: Quote
zerduszko Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Energy napisał(a):Dość długo ją rozmasowywałam, bo kurdupel oddychać nie miał ochoty:cool3: Szukanie domu psom jest straszne i okropne. Ale hodowanie to koszmar. Nie raz budzę się w nocy, bo mi się śni, ze któryś "mój" pies umiera przy drzewie (potem rano dzwonię co tam ;) )... a jakbym miała szczylka od pierwszego oddechu... to moja hodowla wyglądałaby podobnie jak Twoja.. tylko ja nie oddałabym nic :P Quote
Energy Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Na szczęście moje maluchy trafiły do super domów:loveu:mam zdjęcia, byłam w odwiedzinach, mamy kontakt ze sobą:lol: Dają radość wspaniałym ludziom, kochają i są kochane i z tego bardzo się cieszę:loveu: Quote
EFMAN Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 lilix4 napisał(a):gratulujemy 100 stronki.Piekne węgielki cud miód o orzeszki:loveu: Przyłączam się do gratulacji Twoje karakułki przepiękne w każdej wersji wiekowej:lol: Quote
Energy Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 EFMAN napisał(a):Przyłączam się do gratulacji Twoje karakułki przepiękne w każdej wersji wiekowej:lol: Bardzo dziękujemy:lol: Quote
al'akir Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 wprawdzie spóźnione o 2 str ale.. GRATULUJĘ SETKI :laola: :BIG::drink1::BIG: Quote
Energy Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 GPooLCLD napisał(a):wprawdzie spóźnione o 2 str ale.. GRATULUJĘ SETKI :laola: :BIG::drink1::BIG: Bardzo dziękujemy:loveu:a imprezka to u Cheritki:multi: Quote
al'akir Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Energy napisał(a):Bardzo dziękujemy:loveu:a imprezka to u Cheritki:multi: a proszę bardzo :cool3: przeskoczyła jedna strona:eviltong::eviltong: teraz setna to tak naprawdę 99 :evil_lol: (czy tylko u mnie tak jest?) Quote
Cheritka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Energy napisał(a):Bardzo dziękujemy:loveu:a imprezka to u Cheritki:multi: Jak zwykle, jak się coś dzieje to zawsze do mnie :D. Ale oczywiście zapraszam :) Quote
Energy Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Bardzo dziękujemy Cheritko:loveu:chyba trzeba w końcu zacząć robić listę;) GPooLCLD nie tylko u Ciebie, u mnie też:eviltong: Misiaczek do nas zawitała, witaj Misiaczek:lol:i posty są poscalane, więc się przesunęło. A ja cieszę się z 100 na 99 stronie:evil_lol: Quote
Cheritka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 A czy to ważne gdzie się cieszysz :) ważne że jest powód do radości :D Quote
Energy Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Cheritka napisał(a):A czy to ważne gdzie się cieszysz :) ważne że jest powód do radości :D Pewnie, że tak:lol: Quote
al'akir Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Energy napisał(a):Bardzo dziękujemy Cheritko:loveu:chyba trzeba w końcu zacząć robić listę;) GPooLCLD nie tylko u Ciebie, u mnie też:eviltong: Misiaczek do nas zawitała, witaj Misiaczek:lol:i posty są poscalane, więc się przesunęło. A ja cieszę się z 100 na 99 stronie:evil_lol: dobrze, że nie tylko u mnie tak jest :eviltong: bo wizyta u okulisty szykowałaby się :evil_lol: Quote
Energy Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 GPooLCLD napisał(a):dobrze, że nie tylko u mnie tak jest :eviltong: bo wizyta u okulisty szykowałaby się :evil_lol: Jeszcze nie jest tak źle, nie idź:evil_lol:bo trzeba mieć końskie zdrowie, żeby wytrzymać wizyty u lekarzy:diabloti: Quote
Włodek i Agunia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Poogladalem te twoje pieseczki czarne a sliczne to chyba dziwne;) Quote
al'akir Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Energy napisał(a):Jeszcze nie jest tak źle, nie idź:evil_lol:bo trzeba mieć końskie zdrowie, żeby wytrzymać wizyty u lekarzy:diabloti: masz rację - nie idę będę się leczyć naturalną medycyną "ludową" albo poszukam znachora:evil_lol: Quote
Energy Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Włodek i Agunia napisał(a):Poogladalem te twoje pieseczki czarne a sliczne to chyba dziwne;) Dziękujemy:loveu:czarne też może być piękne;) GPooLCLD napisał(a):masz rację - nie idę będę się leczyć naturalną medycyną "ludową" albo poszukam znachora:evil_lol: Najbezpieczniej będzie jak film "Znachor" sobie obejrzysz:evil_lol: Quote
Energy Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 mojepieski napisał(a):To i my przyszliśmy się przywitać :) Serdecznie witamy śliczną Cherisiową córeczkę i jej właścicieli:lol: Quote
mojepieski Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Energy napisał(a):Serdecznie witamy śliczną Cherisiową córeczkę:lol: Dziękujemy i będziemy do Was zaglądać jak do rodzinki :D Quote
Energy Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 mojepieski napisał(a):Dziękujemy i będziemy do Was zaglądać jak do rodzinki :D Serdecznie zapraszamy:lol: Quote
Włodek i Agunia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Dlaczego taka cisza na dogo nikt nic nie pisze? Quote
Cheritka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Włodek i Agunia napisał(a):Dlaczego taka cisza na dogo nikt nic nie pisze? Niektórzy pracują :) Znowu dużo dadaniny a zdjęć nietttttt Quote
Recommended Posts