Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poszłyśmy dzisiaj na spacer i też widziałyśmy wiosnę, a Sasinka musiała po tem iść do wanny, bo miała kozaczki na nóżkach.

Kwiatek cudowny:loveu:

Energy bardzo lubię zdjęcia twoich pudelek nad morzem i to jak jedna z nich stoi na tylnych nóżkach i wygląda przez okno. One są bardzo fotogeniczne;)

Kiedy byłaś z nimi nad morzem, to znaczy jaka pora roku? Bo w lato to plaże pełne i dla pieska za gorąco.
Myślę, żeby w tym roku pojechać z Sasinką na wczasy i tak myślałam o ostatnich dniach sierpnia, dlatego się podpytuje. Takie szczęśliwe są twoje pudliszonki razem.
A moja leży obok:shake: brakuje jej towarzyszki, ale już poszły wieści:multi:w pudlową rodzinkę.

Teraz idę w odwiedziny do Cheridki, pooglądam kwiatki:evil_lol:

Posted

Bardzo dziękujemy:lol:przez okno wygląda Kaja:loveu:
Nad morzem byliśmy w drugiej połowie lipca, tylko zawsze wybieramy tereny gdzie nie jest pełno na plaży;)
Gorąco to nad naszym morzem za często nie jest:evil_lol:a nawet jak się trafi to do wody niedaleko i ochłodzić się mogą psiaki:lol:poza tym jest wietrznie więc sie nie przegrzeją;)

Bardzo mi przykro, że z Fantą nie wyszło:shake:gdyby to ode mnie zależało byłaby u Was...
O jakie wieści chodzi???

Zaczyna się wiosenne błotko, coraz częściej trzeba będzie kąpać psiaki po spacerku:razz:

Posted

Biegamy i szukamy szczeniaczka na pudlowych stronkach. Najechętniej jakąś kuzynkę od Cherisia.

A po tamtej historii jeszcze się nie jest wszystko ok. Szkoda o tym pisać, chcę już zapomnieć. Zblokowałam jeszcze tego samego dnia stronę i pousuwałam wszystkie zdjęcia.
Moja mam powiedziała, że to dlatego, że miałam białego pieska jako dziewczynka,, a ten biały i pudlowaty, więz poczułam

miałam go 16 lat, odszedł jak byłam już na studiach. Pamiętam jak do nas przyszedł, prowadzałam go na wstążce w kratkę, miał bardzo sfilcowaną sierść i jak mam go obcięła to już nie miał tak grubego tyłu. Perełka była mała, lekka i bardzo mnie kochała. Od tej pory nie miałam białego pieska.

Czy twoje dziewczyny to tak cały dzień się bawią???? A jak śpią, bo pudelki to lubią w łózku:roll:
A jak jest z karmieniem? i z kąpielą:crazyeye:

jak z przytulaniem, nie są o siebie zazdrosne?:evil_lol:

Posted

Sasinka napisał(a):
Biegamy i szukamy szczeniaczka na pudlowych stronkach. Najechętniej jakąś kuzynkę od Cherisia.

No to niedługo będą:lol:

Cheritka napisał(a):
Energy a czy Ty wiesz, że Agunia też jest spokrewniona z Twoimi dziewczynami.
Cheri nie, ale Aga tak :)
.
Ot zagadka :evil_lol:

:crazyeye:wszystkimi, czy młodszymi?:cool3:

Posted

Sasinka napisał(a):
Czy twoje dziewczyny to tak cały dzień się bawią???? A jak śpią, bo pudelki to lubią w łózku:roll:
A jak jest z karmieniem? i z kąpielą:crazyeye:

jak z przytulaniem, nie są o siebie zazdrosne?:evil_lol:

Są zazdrosne i to strasznie, nigdy nie jest tak, że przyjdzie jedna, tzn. przychodzi jedna i zaraz są wszystkie gotowe do przytulania i głaskania:evil_lol:
Jedzą wszystkie razem, nawet gdzieś jest zdjęcie, ale Kuma zjada pierwsza i próbuje zjeść Kaji i Maji. Majka się nie daje, ale Kaja by oddała temu łakomczuchowi więc pilnuję;)
Właśnie wczoraj się kąpałyśmy, nasze fryzurki są pod tym względem bezproblemowe:multi:wykąpana, wytarta i po kłopocie:lol:
A śpią no wiadomo gdzie, w łóżku:diabloti:

Sylwia K napisał(a):

Bardzo dziękujemy:lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
Za dużo masz bab w domu :P

Ale to nie moje zmartwienie :evil_lol: nad tym sobie może mój mąż ubolewać najwyżej:diabloti:

Cheritko już wiem:multi:
DAGOBAH Czarna Fuga jest ojcem FANNY od Pana Waldemara:lol:AGA od Pana Waldemara jest córką FANNY od Pana Waldemara.
Matką VALINOR Czarna Fuga i DAGOBAH Czarna Fuga jest PANTHERA(*) Czarna Fuga czyli VALINOR Czarna Fuga jest siostrą DAGOBAH Czarna Fuga :lol: i matką THE MYSTIC ENERGY Czarna Fuga - Kaji.
Czyli wujek Kaji jest dziadkiem Agi:multi:a idąc dalej ciotecznym dziadkiem MAISIE Kajomada-Majki i MALIKA Kajomada-Kumki:lol:
I wszystko jasne:loveu::evil_lol:

Posted

Energy napisał(a):
DAGOBAH Czarna Fuga jest ojcem FANNY od Pana Waldemara:lol:AGA od Pana Waldemara jest córką FANNY od Pana Waldemara.
Matką VALINOR Czarna Fuga i DAGOBAH Czarna Fuga jest PANTHERA(*) Czarna Fuga czyli VALINOR Czarna Fuga jest siostrą DAGOBAH Czarna Fuga :lol: i matką THE MYSTIC ENERGY Czarna Fuga - Kaji.
Czyli wujek Kaji jest dziadkiem Agi:multi:a idąc dalej ciotecznym dziadkiem MAISIE Kajomada-Majki i MALIKA Kajomada-Kumki:lol:

Kręcicie telenowele?? :P

Posted

Energy napisał(a):

To ja też zgłaszam się do rodziny:multi:
Josse Manuel Konkwistador jest synem Fanny od Pana Waldemara,dziadkiem jego ze strony mamy jest Dagobah Czarna Fuga (czarny):-o
Jest bratem przyrodnim Agi .
Ciekawe czy Aga lub Manuel mogą mieć czarne potomstwo?

Posted

EFMAN napisał(a):
To ja też zgłaszam się do rodziny:multi:
Josse Manuel Konkwistador jest synem Fanny od Pana Waldemara,dziadkiem jego ze strony mamy jest Dagobah Czarna Fuga (czarny):-o
Jest bratem przyrodnim Agi .
Ciekawe czy Aga lub Manuel mogą mieć czarne potomstwo?

Witaj w rodzinie:multi::loveu:
Czyli wujek Kaji jest również dziadkiem Josse Manuel Konkwistador :lol:

Odnośnie kolorków to nie podejmę się oceny, poczekajmy na kogoś bardziej się znającego:p[SIZE="1"]choć wg mnie mogą:cool3:

Posted

Tata Sasinki Baby Ogonek IZ Tverskoi Gammy, mama Chanel Mpn Cheri Adorea, a w drugiej linii jest babka BIGALL z Jantarowej Fugi. Skomplikowane, zaraz poszperamy w internecie.

Posted

Sasinka napisał(a):
Piękna rodzina. A gdzie są bracia i siostry Sasinki:shake:

Jestem przyrodnim bratem Sasinki -Efendi Star of Music Karmazynowy Błękit.Moja mama to Chanel Mon
Cheri Adorea,babcia cudna Bigal i jestem siostrzeńcem pięknego Cherisia z czego jestem bardzo dumny:multi::lol:

Posted

Sasinka napisał(a):
Oj tak, powinniśmy trochę pomieszać w genach:evil_lol:

Cheritko a tam się pojawiło wcześniej pytanie o kolorki, ja nie wiem:roll:pomożesz?

Posted

Czarny zawsze dominuje,
jeśli dziadkowie są czarni to jedno dziecko może (ale nie musi) wyjąć czarne.
Kurcze miałam taki link, ale gdzieś zgubiłam :(

Ale chyba było kiedyś na stronie Klubu Pudla dziedziczenie kolorów.