Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia ma cieczke, zupełnie nie radzi sobie w schronisku, psy obszczekują ją,a ona tylko stoi...:(

Poddaje sie zupełnie...

Kiedy trafi na cieczkownie,to dominujące suki zrobią z nią co chcą...:( nie ma gdzie jej przenieść, w gabinecie może być tylko dzień,max 2 dni,bo są inne chore psy...:(

PSY JĄ ZAGRYZĄ...

Ma ok 6 lat,jest grzeczna,nie załatwia sie w pomieszczeniu,zalękniona,ale bardzo łagodna,akceptuje psy...

POMOC PILNIE POTRZEBNA NA JUŻ

WPŁATY:
80 ZŁ
WYPŁATY:
80 ZŁ KARMA
100 ZŁ WET
SALDO - 100 ZŁ

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mogę pożyczyć budę, gdyby to coś dało. Na czas zimy nikogo tam nie trzymam, może udałoby sie ją przewieźć. Czy wtedy byłby możliwy DT dla suni?
Dziś dzwoniłam w sprawie taniego hoteliku. Niestety, wszystkie miejsca są zajęte. Jedyny inny hotel, jaki znam, jest drogi -ok. 20 zł/dobę.

Posted

Gdyby była buda to nie byłoby problemu.Ja mam odgrodzony kawałek ogrodu gdzie kiedyś właściciel trzymał kury.Jest tam kurnik,ale w nim pies musiałby być cały czas zamknięty,bo są zwykłe drzwi.A tak to wstawiłoby się tam budę i sunia mogłaby przeczekać u mnie.
Sorry,że tak rzadko jestem na dogo,ale mam roczne dziecko i praktycznie dopiero wieczorem mam czas jak mała już śpi.

Posted

Może by się udało....Sunia przeczekałaby u mnie na domek,a potem mógłby przyjść inny pies dopóki byłaby buda.Mam nadzieję(sprawa w toku),że na wiosnę będę się przeprowadzać do innego domu i wtedy będę mogła wziąść więcej tymczasów.

Jaaga ja mam trójkę,ale starsze już jedno dorosłe a drugie prawie...:evil_lol:

Posted

Mogę załatwić transport budy dostawczym samochodem za zwrot kosztów paliwa. Wtedy możnaby ją przywieźć jednym kursem razem z psem. Może więc udałoby się pozbierać pieniążki na paliwo i zabrać sunię ze schroniska?
Dorzucę jeszcze troche suchej karmy Boscha. Dostałam dla moich tymczasowiczek, ale musze kupować Royal Canin, bo Sara po innych karmach ma biegunkę.

Lunarmermaid, dobrze się masz, ze możesz pisac, jak uśpisz córkę wieczorem. Ja mam dwie i śpią w zasadzie na zmianę, więc spokój mam późną nocą i na krótko ;) :evil_lol:.

Posted

lunarmermaid napisał(a):
Najwyżej pomieszka zamknięta w kurniku.Najgorzej,żezapowiadają duże mrozy w nocy,nawet po 20 stopni.Będę musiała ją brać wtedy do piwnicy,koło pieca.

Pokombinujemy jeszcze z budą...

Lunar....dziękuje

Posted

Bardzo lubię ONki,więc nie ma problemu,na ile dam radę tyle pomogę.Teraz w najgorszej sytuacji będą psy krótkowłose,a tam do was znowu trafił dobuś:-(.To moja ulubiona rasa.
Jak będzie coś wiadomo,to dzwońcie - doszło PW?

Posted

lunarmermaid napisał(a):
Bardzo lubię ONki,więc nie ma problemu,na ile dam radę tyle pomogę.Teraz w najgorszej sytuacji będą psy krótkowłose,a tam do was znowu trafił dobuś:-(.To moja ulubiona rasa.
Jak będzie coś wiadomo,to dzwońcie - doszło PW?

Doszło...mam zwariowany dzień dzisiaj...

Zadzwonię jutro, ja marze,by już jutro było po wszystkim...

Jaaga ma wziąc sunie z tego schroniska,więc myśle jakby tu wszystko dograć za 1 transportem...Ola wczoraj zgodziła sie przetransportować Sabe,ale dzisiaj nie odezwała sie...czekam na nią na gg...