jusstyna85 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Sunia ma cieczke, zupełnie nie radzi sobie w schronisku, psy obszczekują ją,a ona tylko stoi...:( Poddaje sie zupełnie... Kiedy trafi na cieczkownie,to dominujące suki zrobią z nią co chcą...:( nie ma gdzie jej przenieść, w gabinecie może być tylko dzień,max 2 dni,bo są inne chore psy...:( PSY JĄ ZAGRYZĄ... Ma ok 6 lat,jest grzeczna,nie załatwia sie w pomieszczeniu,zalękniona,ale bardzo łagodna,akceptuje psy... POMOC PILNIE POTRZEBNA NA JUŻ WPŁATY: 80 ZŁ WYPŁATY: 80 ZŁ KARMA 100 ZŁ WET SALDO - 100 ZŁ Quote
lunarmermaid Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 O matko,to ta następna sunia? Szkoda,że nie mam budy,mogłaby na polku trochę pomieszkać. Quote
jusstyna85 Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 lunarmermaid napisał(a):O matko,to ta następna sunia? Szkoda,że nie mam budy,mogłaby na polku trochę pomieszkać. A gdyby była buda....? Quote
Brysio Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 ja juz nie wiem.... to straszne :-( co z tą budą? czemu sunia nie jest wysterylizowana? Quote
jusstyna85 Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Brysio napisał(a):ja juz nie wiem.... to straszne :-( co z tą budą? czemu sunia nie jest wysterylizowana? niedawno trafiła...:( Co będzie dale...?:( Quote
Jaaga Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Ja mogę pożyczyć budę, gdyby to coś dało. Na czas zimy nikogo tam nie trzymam, może udałoby sie ją przewieźć. Czy wtedy byłby możliwy DT dla suni? Dziś dzwoniłam w sprawie taniego hoteliku. Niestety, wszystkie miejsca są zajęte. Jedyny inny hotel, jaki znam, jest drogi -ok. 20 zł/dobę. Quote
lunarmermaid Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Gdyby była buda to nie byłoby problemu.Ja mam odgrodzony kawałek ogrodu gdzie kiedyś właściciel trzymał kury.Jest tam kurnik,ale w nim pies musiałby być cały czas zamknięty,bo są zwykłe drzwi.A tak to wstawiłoby się tam budę i sunia mogłaby przeczekać u mnie. Sorry,że tak rzadko jestem na dogo,ale mam roczne dziecko i praktycznie dopiero wieczorem mam czas jak mała już śpi. Quote
lunarmermaid Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 I karma dla niej będzie potrzebna,chociaż trochę... Quote
lunarmermaid Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Może by się udało....Sunia przeczekałaby u mnie na domek,a potem mógłby przyjść inny pies dopóki byłaby buda.Mam nadzieję(sprawa w toku),że na wiosnę będę się przeprowadzać do innego domu i wtedy będę mogła wziąść więcej tymczasów. Jaaga ja mam trójkę,ale starsze już jedno dorosłe a drugie prawie...:evil_lol: Quote
Jaaga Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Mogę załatwić transport budy dostawczym samochodem za zwrot kosztów paliwa. Wtedy możnaby ją przywieźć jednym kursem razem z psem. Może więc udałoby się pozbierać pieniążki na paliwo i zabrać sunię ze schroniska? Dorzucę jeszcze troche suchej karmy Boscha. Dostałam dla moich tymczasowiczek, ale musze kupować Royal Canin, bo Sara po innych karmach ma biegunkę. Lunarmermaid, dobrze się masz, ze możesz pisac, jak uśpisz córkę wieczorem. Ja mam dwie i śpią w zasadzie na zmianę, więc spokój mam późną nocą i na krótko ;) :evil_lol:. Quote
jusstyna85 Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Nie wiem czy dobrze przeczytalam... Lunar... przygarniesz sunie na jakis czas na DT? Quote
jusstyna85 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Lunar....potwierdź go,prosze,albo zaprzecz... Saba jest bardzo zagubiona, będzie naprawde po niej...Asta to potwierdzi...:( Quote
Asta17 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Saba jest na razie gabinecie.. Na cieczkowni ma marne szanse. :-( Quote
Jaaga Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Asta, czy na tej cieczkowni macie jakieś małe sunie? Quote
lunarmermaid Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Jeżeli jest tak źle to przywieźcie ją razem z budą oczywiście.Pomieszka u mnie. Quote
lunarmermaid Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Najwyżej pomieszka zamknięta w kurniku.Najgorzej,żezapowiadają duże mrozy w nocy,nawet po 20 stopni.Będę musiała ją brać wtedy do piwnicy,koło pieca. Quote
jusstyna85 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 lunarmermaid napisał(a):Jeżeli jest tak źle to przywieźcie ją razem z budą oczywiście.Pomieszka u mnie. Ola przywiozłaby w sobotę Sabe,ale nie wiem jak bude...:( Quote
lunarmermaid Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Znowu posty przeskakują.Podam ci na PW mój nr telefonu. Quote
jusstyna85 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 lunarmermaid napisał(a):Najwyżej pomieszka zamknięta w kurniku.Najgorzej,żezapowiadają duże mrozy w nocy,nawet po 20 stopni.Będę musiała ją brać wtedy do piwnicy,koło pieca. Pokombinujemy jeszcze z budą... Lunar....dziękuje Quote
emilia2280 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Lunar, z mojá Viká tez pomoglas, pamiétam :loveu: Kochana jestes, nie zostaniesz sama z psem. Quote
lunarmermaid Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Bardzo lubię ONki,więc nie ma problemu,na ile dam radę tyle pomogę.Teraz w najgorszej sytuacji będą psy krótkowłose,a tam do was znowu trafił dobuś:-(.To moja ulubiona rasa. Jak będzie coś wiadomo,to dzwońcie - doszło PW? Quote
jusstyna85 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 lunarmermaid napisał(a):Bardzo lubię ONki,więc nie ma problemu,na ile dam radę tyle pomogę.Teraz w najgorszej sytuacji będą psy krótkowłose,a tam do was znowu trafił dobuś:-(.To moja ulubiona rasa. Jak będzie coś wiadomo,to dzwońcie - doszło PW? Doszło...mam zwariowany dzień dzisiaj... Zadzwonię jutro, ja marze,by już jutro było po wszystkim... Jaaga ma wziąc sunie z tego schroniska,więc myśle jakby tu wszystko dograć za 1 transportem...Ola wczoraj zgodziła sie przetransportować Sabe,ale dzisiaj nie odezwała sie...czekam na nią na gg... Quote
Recommended Posts