Koperek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 iwa77 napisał(a):Kasiu - ale to odnowione Allegro jest zmienione , bo Gabyś już nie jest ani zabiedzony ani nie ma chorej skóry .... eeeeee tam... Trzeba ludziom trochę na sumienie wleźć, żeby zechcieli pomóc! ;) Quote
iwa77 Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Można i tak , tylko jak na razie to d..a zimna ! Quote
iwa77 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Nowe ogłoszenia Gabrysia : wyróżniona Alegratka: Drobniutki i bezbronny Gabryś - bez pomocy umrze ! Gumtree Wrocław: Drobniutki i bezbronny Gabryś - bez pomocy umrze ! - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Wrocław E Oferty: Drobniutki i bezbronny Gabryś - bez pomocy umrze ! / Psy > Pozostałe - Wrocław Quote
iwa77 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Nowe ogłoszenia Gabrysia: Przygarnijzwierzaka : Drobniutki i bezbronny Gabry� - bez pomocy umrze ! - Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Kokosy: Drobniutki i bezbronny Gabryś - bez pomocy umrze - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Adopcjapsa: Gabry� - malutki i drobniutki .... Czarn / bli�ej nieokre�lona ;) / Adopcja psa. Og�oszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Kupiepsa: Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych :: Szczeg�y og�oszenia Quote
Isadora7 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Wieczorkiem bedzie allegro ni dałam rady wczoraj - padłam w objęcia Morfeusza Quote
iwa77 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 No i bardzo dobrze - mam nadzieję ,że się przynajmniej wyspałaś kochana :p:p:p My z Gabryniem poczekmy spokojnie do wieczora :loveu: Quote
iwa77 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Słuchajcie - rewelacja !!!!!! Zgłosił się właśnie bardzo fajny domek dla Gabrysia !!! Domek jest w Kielcach , młoda dziewczyna studentka tam studiuje ,a dom rodzinny ma pod Kielcami.Gabryś mieszkałby z nią w Kielcach,a na weekendy/ wakacje jeździłby do domku z ogrodem na wsi ! Wysyłam zaraz umowę adopcyjna do akceptacji , o wizytach mówiłam i nie ma żadnego sprzeciwu! Ponadto domek jest gotowy przyjechać po Gabrysia do Wrocławia w przyszłym tygodniu! Dorota - wstrzymujemy Allegro dla Gabrysia ! Quote
Ffrubka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 no to trzymam mooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOoooooocno kciuki za bidulkę i nowy domek!!! Quote
Koperek Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Ja cię kręcę! TRZYMAM :kciuki::kciuki::kciuki: MOCNO! Quote
iwa77 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Trzymajcie cioteczki , trzymajcie i to mocno ! Ale niesamowite jest to , że dzisiaj dorabiałam ogłoszenia dla Gabrysia... A od paru dni mam kłopoty z kompem - muli mi tak ,że się odechciewa czegokolwiek robić. Udało mi się uzbroić w cierpliwość na tyle , żeby choć te parę ogłoszeń skończyć. Ledwie skończyłam ,a tu dzwoni telefon ! Ta dziewczyna wypatrzyła Gabrysia na "Przygarnijzwierzaka ! Quote
Negri Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Ja też trzymam kciuki :loveu::loveu: Trzeba mu tylko z karty wykreślić te niemcy.... Jak coś to postaram się pomóc w transporcie. Można go z Dżekiem połączyć.... zahaczyć o bielsko-białą a potem kielce. Pogadam z wujciem :) Quote
iwa77 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Kinga - tylko ten domek chce po Gabrysia przyjechać do Wrocka , więc o ile nic się nie zmieni , to transport nie będzie potrzebny ! Ja mam się zając kartą Gabrysia czy Ty to zrobisz ? Quote
Negri Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 A jak przyjadą to jeszcze lepiej ;) Jutro na chwile będę w schronie to postaram sie nie zapomnieć. Mam mu wpisać że co ?? Ze ktoś go odbiera? Quote
iwa77 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Na chwilę obecną dom jest pewny na 80 - 85 % . Ale myślę ,że można mu wpisać w kartę już taką adnotację. Domek miałby przyjechać po niego w przyszłym tygodniu środa /czwartek ! Ja tez będę w schronie albo jutro albo w piątek więc powiem w biurze co i jak. Quote
Negri Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Wiesz co to ja jego kartę zostawię. Powiesz P. Lidce co i jak i sobie zmienicie tak jak trzeba ;) Quote
iwa77 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Gabryś biedaczek wrócił do boksu .... Domek jest zdecydowany i przyśpiesza swój przyjazd - dziewczyna ma przyjechać w poniedziałek !Cieszę się z tego , bo martwię się o Gabrysia jak on sobie poradzi znowu w boksie ! Mam nadzieję ,że wszystko wypali i będzie ok ! Quote
Negri Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Boże jak dobrze, że go zabiorą :loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='iwa77']Gabryś biedaczek wrócił do boksu .... Domek jest zdecydowany i przyśpiesza swój przyjazd - dziewczyna ma przyjechać w poniedziałek !Cieszę się z tego , bo martwię się o Gabrysia jak on sobie poradzi znowu w boksie ! Mam nadzieję ,że wszystko wypali i będzie ok ![/quote] O mateńko Gabryś wytrzymaj tak bardzo proszę. Quote
iwa77 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Negri']Boże jak dobrze, że go zabiorą :loveu::loveu:[/QUOTE] Pomyśl co my zrobimy z Michasiem :roll::roll::roll: odzewu zero z ogł., chłopak robi się pomału "trudnym przypadkiem "....:shake::shake::shake: Quote
iwa77 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Isadora7']O mateńko Gabryś wytrzymaj tak bardzo proszę.[/QUOTE] Uprosiłam przyśpieszenie przyjazdu do Wrocka ... chcę aby jak najkrócej musiał "wytrzymywać " Quote
Negri Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='iwa77']Pomyśl co my zrobimy z Michasiem :roll::roll::roll: odzewu zero z ogł., chłopak robi się pomału "trudnym przypadkiem "....:shake::shake::shake:[/quote] chodzi Ci o świadka koronnego tak?? jego trzeba trochę do ludzi przekonać. Raz chciałam go zabrać na spacer to mi kłapał strasznie. Odpuściłam, bo miałam kilka innych psów do sprawdzenia. Ale warto coś z nim zrobić :roll: Quote
iwa77 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Tak , tak o naszego świadka koronnego zwanego w celach ogłoszeniowych Michasiem . Patrz a do p. Roberta nie startuje w ogóle , grzeczny i uległy .... Quote
Recommended Posts