Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To bardzo proste...Wypożycza się kostium kota,staje na czworaka i.... MIAAAAUUUUUUUUUUUUUU MIAUUUUUUUUUU....:evil_lol:
Można też stanąć gdzieś z tyłu i miauknąć,lub ustawić komórkę na dzwonku"true tone"-miauczenie kota...;)

Psiaku,trzymam kciuki za Ciebie!:loveu:

Posted

Jestem po kolejnej rozmowie z potencjalnym domkiem - Pani jest zdecydowana !
Stwierdziła ,że o niczym innym się nie myśli i nie mówi w domu - tylko o MISIU!:roll:Ponoć już legowisko i obróżka czekają ...
Umowę adopcyjną Pani zaakceptowała.W drugiej połowie tygodnia będzie przeprowadzona wizyta p/adopc. - na którą Pani też się bez problemów zgodziła.
Teraz czekamy na sprawdzenie Misiowych reakcji na koty i wyniki wizyty !
Jak będzie ok. to będziemy szukać transportu !

Posted

[quote name='Koperek']

p.s. W ogóle to mam foty i jestem ZACHWYCONA MISIAKIEM- no cud natury jakiś, bo tak kontaktowego, niemarudnego, niezołzowatego itp staruszka nie kojarzę...:razz: Mam fotki, ale nie bijcie, że jutro wstawię ;)

Ciężko, ale wybaczam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Przepraszam, że tak długo, ale zwariowany dzień dzisiaj...:oops:

haha Numer nie z tej ziemi! :) Jak wzięłam MISIA na spacerek do garaży sprawdzić na koty to wszystkie się pochowały. Nie było ani jednego, za to dwa na dachu siedziały i się przyglądały. W kociarni także próżno szukać wolnochodzącego. Łaziłam, jak ten debil z MISIAKIEM na smyczce po calutkim schronie i nie uraczyłam przez dobre 20 minut ani ogona kociego:roll:

W końcu nadziałam się na Negri, która stwierdziła, że po co ja łażę, jak ona już na koty MISIA sprawdziła:evil_lol:

To by było na tyle...:eviltong:

p.s. W ogóle to mam foty i jestem ZACHWYCONA MISIAKIEM- no cud natury jakiś, bo tak kontaktowego, niemarudnego, niezołzowatego itp staruszka nie kojarzę...:razz: Mam fotki, ale nie bijcie, że jutro wstawię ;)

Posted

Kopereczku dziękuję Ci bardzo - nic nie wiedziałam ,że Negri już Miśka na koty
sprawdzała :roll:(wiedziałam tylko o Gabrysiu !).:roll:
Rozumiem ,że kot nie będzie dla Misia problemem , tak ?
Czekamy na Twoje piękne (jak zwykle ) foty ....:loveu:

Posted

trzymam kciuki za Misiaczka malego,
a do jakiej czesci Polski mialby jechac?

a Gabrysia chyba wczoraj na stole operacyjnym widzialam...chyba juz stracil jajeczka na podroz do nowego domku w Niemczech.....

Posted

Dzisiaj Pani znowu dzwoniła - dopytywała się jak wypadły Misiowe testy na kotki. Pani ma w domu ok. roczną , przygarniętą z ulicy kociczkę.
Chciała tez wiedzieć jaką karmę Misiu lubi najbardziej :roll::roll::roll:

Posted

Aguś - Gabryś ma jechać 31. stycznia z Negri do Niemiec. Ale nie ściągaj go z głównego , dopóki nie będzie to faktem .... proszę wybacz starej ciotce przesądy,ok ?

A dla Misia coś się dopiero kroi , więc zobaczymy .....

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)']Ściskam kciuki.Dziadki mają chyba największą adoptowalność ze wszystkich psów w schronie:evil_lol:
Szkoda tylko, że te malutkie dziadeczki mogą liczyć na szansę na drugie życie w nowym domu...

...bo te duże babcie i dziadki to jedynie mogą liczyć na pomoc w humanitarnym przejściu za TM!:placz:

Posted

MISIO- takie tycieńkie cudeńko z ludzkimi oczkami, które rozumieją wszystko!

...Bonie się to nie zdarza, ale do zdjęcia to się opluła jakoś:oops:

...MISIO w swojej skrzyneczce...

Posted

GABRYŚ pięknie się ze mną przywitał :), już nie uciekał, ani się w skrzyneczce nie chował. Natomiast bardzo nie chciał zrobić smutnej minki do zdjęcia...:cool1: Następny maleńtas! Wraz z MISIEM to takie skrzaciki:loveu:

Posted

Wiesz ja i tak już sie ledwo wyrabiam :oops: Po maturze pomyśle nad tym.

Laski mamy problem. Niemka która zadeklarowała, że zabierze Gabrysia i Mikiego przestała się odzywać.... nie wiemy co się dzieje. :placz:

Szukamy czegoś na szybko by mogły 31 pojechać ale nie wiem czy wyrobimy:shake: Pojechać pojadą - nie damy za wygraną i nie zostawimy ich w schronie - tylko nie wiem czy uda się 31:-(

Posted

ja nie zauważyłam wczoraj tej informacji Negri o wyjeździe Gabrysia :oops: ....
jejku , czemu zawsze te biedaki muszą mieć pod górę ...
i co dalej z Gabrysiem ?:-(