iwa77 Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Misio miałby kocie towarzystwo ... Kochana Kopereczek sprawdzi dziadka reakcje na miauczenie ....:p:p:p Quote
Wet-siostra Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 To bardzo proste...Wypożycza się kostium kota,staje na czworaka i.... MIAAAAUUUUUUUUUUUUUU MIAUUUUUUUUUU....:evil_lol: Można też stanąć gdzieś z tyłu i miauknąć,lub ustawić komórkę na dzwonku"true tone"-miauczenie kota...;) Psiaku,trzymam kciuki za Ciebie!:loveu: Quote
iwa77 Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Jestem po kolejnej rozmowie z potencjalnym domkiem - Pani jest zdecydowana ! Stwierdziła ,że o niczym innym się nie myśli i nie mówi w domu - tylko o MISIU!:roll:Ponoć już legowisko i obróżka czekają ... Umowę adopcyjną Pani zaakceptowała.W drugiej połowie tygodnia będzie przeprowadzona wizyta p/adopc. - na którą Pani też się bez problemów zgodziła. Teraz czekamy na sprawdzenie Misiowych reakcji na koty i wyniki wizyty ! Jak będzie ok. to będziemy szukać transportu ! Quote
iwa77 Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Michasiu biedaczku , a kiedy tobą się ktoś zainteresuje .... Quote
Isadora7 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Och wstrzymuję oddech i trzymam kciuki. Quote
Isadora7 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Koperek'] p.s. W ogóle to mam foty i jestem ZACHWYCONA MISIAKIEM- no cud natury jakiś, bo tak kontaktowego, niemarudnego, niezołzowatego itp staruszka nie kojarzę...:razz: Mam fotki, ale nie bijcie, że jutro wstawię ;) Ciężko, ale wybaczam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Koperek Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Przepraszam, że tak długo, ale zwariowany dzień dzisiaj...:oops: haha Numer nie z tej ziemi! :) Jak wzięłam MISIA na spacerek do garaży sprawdzić na koty to wszystkie się pochowały. Nie było ani jednego, za to dwa na dachu siedziały i się przyglądały. W kociarni także próżno szukać wolnochodzącego. Łaziłam, jak ten debil z MISIAKIEM na smyczce po calutkim schronie i nie uraczyłam przez dobre 20 minut ani ogona kociego:roll: W końcu nadziałam się na Negri, która stwierdziła, że po co ja łażę, jak ona już na koty MISIA sprawdziła:evil_lol: To by było na tyle...:eviltong: p.s. W ogóle to mam foty i jestem ZACHWYCONA MISIAKIEM- no cud natury jakiś, bo tak kontaktowego, niemarudnego, niezołzowatego itp staruszka nie kojarzę...:razz: Mam fotki, ale nie bijcie, że jutro wstawię ;) Quote
iwa77 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Kopereczku dziękuję Ci bardzo - nic nie wiedziałam ,że Negri już Miśka na koty sprawdzała :roll:(wiedziałam tylko o Gabrysiu !).:roll: Rozumiem ,że kot nie będzie dla Misia problemem , tak ? Czekamy na Twoje piękne (jak zwykle ) foty ....:loveu: Quote
kikou Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 trzymam kciuki za Misiaczka malego, a do jakiej czesci Polski mialby jechac? a Gabrysia chyba wczoraj na stole operacyjnym widzialam...chyba juz stracil jajeczka na podroz do nowego domku w Niemczech..... Quote
iwa77 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Kasiu - na szczęście nie tak bardzo daleko , mianowicie do miejscowości BRZESZCZE koło Oświęcimia, Czechowic -Dziedzic . Quote
iwa77 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Dzisiaj Pani znowu dzwoniła - dopytywała się jak wypadły Misiowe testy na kotki. Pani ma w domu ok. roczną , przygarniętą z ulicy kociczkę. Chciała tez wiedzieć jaką karmę Misiu lubi najbardziej :roll::roll::roll: Quote
Isadora7 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Iwonko cały czas mój oddech jest na wstrzymaju. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 No proszę.. Gabryś jedzie do nowego domku? kiedy? ściągać go z głównego? Quote
iwa77 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Aguś - Gabryś ma jechać 31. stycznia z Negri do Niemiec. Ale nie ściągaj go z głównego , dopóki nie będzie to faktem .... proszę wybacz starej ciotce przesądy,ok ? A dla Misia coś się dopiero kroi , więc zobaczymy ..... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Ściskam kciuki.Dziadki mają chyba największą adoptowalność ze wszystkich psów w schronie:evil_lol: Quote
Koperek Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Agnieszka(Visenna)']Ściskam kciuki.Dziadki mają chyba największą adoptowalność ze wszystkich psów w schronie:evil_lol: Szkoda tylko, że te malutkie dziadeczki mogą liczyć na szansę na drugie życie w nowym domu... ...bo te duże babcie i dziadki to jedynie mogą liczyć na pomoc w humanitarnym przejściu za TM!:placz: Quote
Koperek Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 MISIO- takie tycieńkie cudeńko z ludzkimi oczkami, które rozumieją wszystko! ...Bonie się to nie zdarza, ale do zdjęcia to się opluła jakoś:oops: ...MISIO w swojej skrzyneczce... Quote
Koperek Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 GABRYŚ pięknie się ze mną przywitał :), już nie uciekał, ani się w skrzyneczce nie chował. Natomiast bardzo nie chciał zrobić smutnej minki do zdjęcia...:cool1: Następny maleńtas! Wraz z MISIEM to takie skrzaciki:loveu: Quote
iwa77 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Cudne nasze kochane skrzaciki :p:p:p Kopereczku dzięki za foty :loveu: Quote
Negri Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 może trochę nie na temat, ale zrobiła aktualizacje strony:mdleje: jest trochę starszych psów.... jak ktoś zainteresowany to zapraszam Quote
viverna Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Dziadki są przekochane :D Negri myślałaś o tym, by dodawać na swojej stronce wątki z dogomanii pod konkretnymi psami? Quote
Negri Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Wiesz ja i tak już sie ledwo wyrabiam :oops: Po maturze pomyśle nad tym. Laski mamy problem. Niemka która zadeklarowała, że zabierze Gabrysia i Mikiego przestała się odzywać.... nie wiemy co się dzieje. :placz: Szukamy czegoś na szybko by mogły 31 pojechać ale nie wiem czy wyrobimy:shake: Pojechać pojadą - nie damy za wygraną i nie zostawimy ich w schronie - tylko nie wiem czy uda się 31:-( Quote
iwa77 Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 dzisiejszy Misiunio : " class="ipsImage" alt=""> Quote
iwa77 Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 ja nie zauważyłam wczoraj tej informacji Negri o wyjeździe Gabrysia :oops: .... jejku , czemu zawsze te biedaki muszą mieć pod górę ... i co dalej z Gabrysiem ?:-( Quote
Recommended Posts