Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak szaleje w koszyczku po kąpieli

Teraz ja będę surfował po internecie ....

Idziemy na ten spacer czy nie ? Czekam ...

No dobra , teraz pogadam sobie trochę z wujkiem ...

Posted

U Gabrysia cisza , tak jak i u Michasia ....
Chyba trzeba będzie odnowić Michasiowi ogłoszenia , już nie wiem co robić , czemu nikt go nie chce .

Posted

Zebym tak wiedziala kiedy do Plski przyjade, lub jakby ktos znajomy do mnie jechal....
Podoba mi sie MIchalek bardzo, a u mnie pusta poduszeczka kolo lozka.
Niestety planowac nic konkretnego niemoge, bo ten transport jest zawsze problemem.
A moze go Iwa wrzuc na transportowy, moze ktos by jechal do Szwarcwaldu, lub Stuttgartu, lub przez. To maly piesek, napewno zadnych problemow by nierobil. Sprobowac zawsze warto. Jak myslisz?

Posted

Reksiu ale mnie zastrzeliłaś tą ofertą domku dla Michasia .Byłoby cudownie !
Czyli jesteś zdecydowana ? Jeżli tak to od razu go wrzucam na transportowy.

Posted

Wrzucaj, wrzucaj, ale uwierz mi, bedzie ciezko. Wiekszosc ludzi, jak juz do Niemiec jedzie, to na polnoc, a to dla mnie zadaleko zeby tam jechac. Ale kto wie, moze na swieta bedzie ktos jechal....

Posted

To bardzo dobrze , ze jest termin choć bardzo odległy...
Rozglądam sie za transportem do Reksiu - jakby co :roll:to da się przyśpieszyć termin kastracji ?

Posted

Cały czas myślę jak wyekspediować Michasia do Niemiec do Reksiu , cholera tak daleko :roll:

A Gabryś biedulek cały czas choruje - jak jedno się skończy to zaczyna drugie.
Na początku walczyliśmy ponad dwa tygodnie z zapaleniem oskrzeli ( dostawał antybiotyk i osłonowo probiotyk ) , potem powróciły problemy skórne i świąd (jesteśmy w trakcie kuracji sterydowej ), idąc dalej od ponad tygodnia walczymy z biegunką ( bierzemy Nifuroksazyd ) i na dokładkę pojawił się ropny wysięk z siusiaczka.... Już nie wiem co jeszcze się przyplącze :shake: do tego biedaka.:shake:
Jak na razie były dwa zapytania o Gabrysia - jestem w kontakcie z tymi ludźmi, ale muszę najpierw wyleczyć Gabrynia .... no i zobaczymy !