iwa77 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Gabryś - już niedługo słoneczko będziesz w domku ! Quote
iwa77 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Gabryś dzisiaj zaczął już pakować walizeczkę - jutro go zabieram ze schronu i w poniedziałek raniutko wyjazd do nowego domku ! Quote
Isadora7 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='iwa77']Gabryś dzisiaj zaczął już pakować walizeczkę - jutro go zabieram ze schronu i w poniedziałek raniutko wyjazd do nowego domku ![/quote] Gabrysiu kochany to już "parę minut" do szczęścia. Quote
iwa77 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Gabrynio już u mnie ! Super grzeczniutki ! Quote
Ffrubka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='iwa77']Gabrynio już u mnie ! Super grzeczniutki ! ... i czeka na swoją nową Pańcię:bigcool::bigcool::bigcool: A tu jeszcze Misio... już na nowej smyczce i ze swoją nową Panią (a właściwie z bucikami nowej Pani) :eviltong: Quote
Isadora7 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Iwonko czy dostałaś maila ode mnie (pani prosiła o zdjecia bo bardzo podobny do jej zaginionego)? Starszy, czarny, średni - może się zgubił (543918983) - Aukcje internetowe Allegro A jakby co to daj znać czy wznawiać aukcję. Quote
iwa77 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Maila od Ciebie Dorotko dostałam , mało tego napisałam do Pani z prośbą o kontakt ze mną w sprawie Charliego - jak na razie Pani nie odpowiedziała. Dzisiaj zrobiłam nowe fotki Charliemu i wyślę do tej Pani ! Quote
iwa77 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Mam niezbyt dobre wieści ! Gabrynio pojechał dzisiaj do Kielc.Niestyety ta adopcja okazała się niewypałem. Dzięki pomocy niezastąpionej Andzi 69 juz jest odebrany od osoby go adoptującej i czeka w bezpiecznym miejscu. Ja dzisiaj w nocy wyruszam po Gabrysia do Kielc i przywożę z powrotem do siebie do Wrocławia. Także adopcja Gabrysia jest nadal aktualna - szukamy domku od początku. No cóż nieraz tak to bywa... Ale tak trzeba dla dobra psa ! Quote
Bella1 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Jak ten malutki Gabryś nie ma szczęścia :-( Quote
kikou Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='iwa77']Mam niezbyt dobre wieści ! Gabrynio pojechał dzisiaj do Kielc.Niestyety ta adopcja okazała się niewypałem. Dzięki pomocy niezastąpionej Andzi 69 juz jest odebrany od osoby go adoptującej i czeka w bezpiecznym miejscu. Ja dzisiaj w nocy wyruszam po Gabrysia do Kielc i przywożę z powrotem do siebie do Wrocławia. Także adopcja Gabrysia jest nadal aktualna - szukamy domku od początku. No cóż nieraz tak to bywa... Ale tak trzeba dla dobra psa ![/quote] jejku ale co sie stało, w tak krótkim czasie okazało się że piesek jednak nie spełnia oczekiwań? Quote
iwa77 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Zduplikowałam post , przepraszam ! Quote
iwa77 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Kasiu - całkiem na odwrót - nie z pieskiem jest coś nie tak , tylko z domkiem. Czuję się za niego odpowiedzialna i obiecałam mu ,że będzie miał dobry domek. Skoro wyszło jak wyszło - jadę po niego i będę dalej szukać , aż znajdę mu dom! Bellu - nie martw się , Gabryś będzie szczęśliwy , obiecuję ! Gabryś jest przeziębiony - jak wrócimy to idziemy do schronu do doktora ! Quote
Negri Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Co sie dzieje ostatnio z tymi adopcjami :placz: Quote
Ffrubka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 o kurdę :shake: Biedny Gabryś... a taka nadzieja już była ehhhh... Dobrze, że Iwa czuwała nad sytuacją :roll: Quote
iwa77 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Jestem , niedawno wróciłam , Gabryś przywieziony z powrotem do mnie do Wrocławia.Wszystko z z nim ok . Ja padam ze zmęczenia .... Quote
Isadora7 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 OMG Gabrysiu, ja tez obiecuję - będziesz miał domek, super domek. Quote
Koperek Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Jezu, napisałam ogromniastego posta i mi zeżarło:angryy: Jak mi przejdzie wściekłość to się może nawrócę. Tymczasem do wieczorka z fotkami! Quote
iwa77 Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Cioteczki - w związku z tym , że z adopcji Gabrysia wyszły nici i póki co chłopaczek jest u mnie , trzeba będzie zacząć odnawiać ogłoszenia. Ta przymusowa "wycieczka " do Kielc kosztowała mnie dość dużo kasy .... i w tej chwili nie bardzo mam z czego płacić za ogłoszenia Mam takie nieśmiałe pytanie [SIZE="3"]czy znajdzie się sponsor na wróżnione Allegro i Alegratkę dla Gabrynia ? Quote
ecci Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 wyróżnione allegro to prawie 30 złotych!!!:-o dyszkę dorzucę, tylko poproszę o nr konta Quote
Negri Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Ja mogę zrobić z tych funduszy co zbieramy na allegro psów. Tylko tekst napiszcie bo ja w tym noga :roll: Quote
Poker Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ja też dyszką rzucę w kogoś :evil_lol:, tylko kto się nadstawi ? Quote
iwa77 Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Cioteczki dziękuję za deklaracje wpłat:loveu: - ja skontaktuje się z Isadorką i poproszę o Allegro dla Gabrysia . Wtedy wpłaty poszłyby bezpośrednio do Isadorki ! Poker - jak Dorotka zgodzi się zrobic - to rzut dychą w Dorotę ! Ecci - 30 zl :crazyeye::crazyeye: To chyba coś nie tak ! Taka cena to chyba na Moto - allegro! Wydaje mi się , ze normalne wyróżnienie kosztuje 12 zl , podświetlenie 6 zl , a porgubienie 2 zł. Wyrózniona Alegratka o 3 pkt to koszt rzędu ok. 4 zł . Negri - mamy już 20 zl od cioteczek , a fundusz zostaw dla tych biedaków ,na których nikt nie wpłaca ! Ffrubko - całość to kwota ok. 20 zł Quote
ecci Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Iwo Kiedyś robiłam allegro, przyszło mi do uregulowania 29 zł.:roll: Quote
Recommended Posts