Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwa77']Gabryś dzisiaj zaczął już pakować walizeczkę - jutro go zabieram ze schronu i w poniedziałek raniutko wyjazd do nowego domku ![/quote]

Gabrysiu kochany to już "parę minut" do szczęścia.

Posted

[quote name='iwa77']Gabrynio już u mnie ! Super grzeczniutki !

... i czeka na swoją nową Pańcię:bigcool::bigcool::bigcool:

A tu jeszcze Misio... już na nowej smyczce i ze swoją nową Panią (a właściwie z bucikami nowej Pani) :eviltong:

Posted

Maila od Ciebie Dorotko dostałam , mało tego napisałam do Pani z prośbą o kontakt ze mną w sprawie Charliego - jak na razie Pani nie odpowiedziała.
Dzisiaj zrobiłam nowe fotki Charliemu i wyślę do tej Pani !

Posted

Mam niezbyt dobre wieści ! Gabrynio pojechał dzisiaj do Kielc.Niestyety ta adopcja okazała się niewypałem. Dzięki pomocy niezastąpionej Andzi 69 juz jest odebrany od osoby go adoptującej i czeka w bezpiecznym miejscu.
Ja dzisiaj w nocy wyruszam po Gabrysia do Kielc i przywożę z powrotem do siebie do Wrocławia.
Także adopcja Gabrysia jest nadal aktualna - szukamy domku od początku.
No cóż nieraz tak to bywa... Ale tak trzeba dla dobra psa !

Posted

[quote name='iwa77']Mam niezbyt dobre wieści ! Gabrynio pojechał dzisiaj do Kielc.Niestyety ta adopcja okazała się niewypałem. Dzięki pomocy niezastąpionej Andzi 69 juz jest odebrany od osoby go adoptującej i czeka w bezpiecznym miejscu.
Ja dzisiaj w nocy wyruszam po Gabrysia do Kielc i przywożę z powrotem do siebie do Wrocławia.
Także adopcja Gabrysia jest nadal aktualna - szukamy domku od początku.
No cóż nieraz tak to bywa... Ale tak trzeba dla dobra psa ![/quote]

jejku ale co sie stało, w tak krótkim czasie okazało się że piesek jednak nie spełnia oczekiwań?

Posted

Kasiu - całkiem na odwrót - nie z pieskiem jest coś nie tak , tylko z domkiem.
Czuję się za niego odpowiedzialna i obiecałam mu ,że będzie miał dobry domek.
Skoro wyszło jak wyszło - jadę po niego i będę dalej szukać , aż znajdę mu dom!

Bellu - nie martw się , Gabryś będzie szczęśliwy , obiecuję !

Gabryś jest przeziębiony - jak wrócimy to idziemy do schronu do doktora !

Posted

Cioteczki - w związku z tym , że z adopcji Gabrysia wyszły nici i póki co chłopaczek jest u mnie , trzeba będzie zacząć odnawiać ogłoszenia.
Ta przymusowa "wycieczka " do Kielc kosztowała mnie dość dużo kasy .... i w tej chwili nie bardzo mam z czego płacić za ogłoszenia
Mam takie nieśmiałe pytanie [SIZE="3"]czy znajdzie się sponsor na wróżnione Allegro i Alegratkę dla Gabrynia ?

Posted

Cioteczki dziękuję za deklaracje wpłat:loveu: - ja skontaktuje się z Isadorką i poproszę o Allegro dla Gabrysia . Wtedy wpłaty poszłyby bezpośrednio do Isadorki !

Poker - jak Dorotka zgodzi się zrobic - to rzut dychą w Dorotę !

Ecci - 30 zl :crazyeye::crazyeye:
To chyba coś nie tak ! Taka cena to chyba na Moto - allegro!
Wydaje mi się , ze normalne wyróżnienie kosztuje 12 zl , podświetlenie 6 zl , a porgubienie 2 zł.
Wyrózniona Alegratka o 3 pkt to koszt rzędu ok. 4 zł .

Negri - mamy już 20 zl od cioteczek , a fundusz zostaw dla tych biedaków ,na których nikt nie wpłaca !

Ffrubko - całość to kwota ok. 20 zł